forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Zene na Stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 52

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 30/07/2013 : 08:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
ko imelda marcos

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/07/2013 : 11:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
ma ne bas tako.. ja sam "Imeldica", imam samo maleni polog, za ulog.
Ostatak ce doci samo od sebe. Ajd mi sad nađite nekog diktatora, mozda vam bolje pođe od ruke od potrage za cipelicama.
Inace, moja frendica je davno vec razradila plan da me proda za dvije kamile u pustinji nekom seiku, na sto sam se ja iz plavuse pretvorila u tamnokosu, na sto me ona odmjeri i rece- Ok..mozes proc u Grckoj, idemo u Grcku.

Dakle, novi zadatak. Uz cipele idemo u potragu za diktatorom za mene.

To i nije tako lose, ja ga smeksam i on prestane, po mom diktatu, diktirati u drzavi, postane mekusac i svijet postane bolje mjesto.
I postanem omiljena poput Evite.
Hmm.. sve ovo zajedno i ne zvuci uopce lose. Ta tko jos misli da svijetom doista vladaju mekusci..pardon me, muskarci

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 30/07/2013 : 12:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Kras

ime mu kaže skoro sve. ima ovce....stripove, ima veze s putinom, slovenac ovaj internaconalac, zna sa ženama ovaj respektira, ženama samo ljubav i pare poklanja, kriščanin, voli meso i osjeca se agresivno i malko razdrazeno nakon mesa i još nije maznuo neku časnu sestru.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/07/2013 : 12:17:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ali..ali..ali.. ja ipak mislim na pravog diktatora uz pomoc kojega bih promijenila svijet i mogla si kupiti ove zeljene cipelice.
Sta cu s Krasom, njemu nema pomoci. Njemu mogu jedino servirati mariniranu janjetinu na nacine koje jos nije kusao. No, ipak, mogla bih to i diktatoru, tako barem doprinjeti promjenama koje vode na put k demokraciji neke malene totalitarne drzavice, koja to vise, uz moj trud
i kulinarsko umijece ratovanja mozda nece biti.
Kras otpada. Trazimo dalje. Ovo vise nije potraga za cipelicama, naopaka Pepeljuga, ovo se pretvara u pokret za demokratizaciju u totalitarnim sistemima. Jednostavnije nego imati posla s Krasom.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/07/2013 : 12:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

Kras

ime mu kaže skoro sve. ima ovce....stripove, ima veze s putinom, slovenac ovaj internaconalac, zna sa ženama ovaj respektira, ženama samo ljubav i pare poklanja, kriščanin, voli meso i osjeca se agresivno i malko razdrazeno nakon mesa i još nije maznuo neku časnu sestru.

kratak i jasan opiš

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/07/2013 : 12:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

[quote]Originally posted by trolodtroje

kratak i jasan opiš

lwood, uozbilji se. Trazimo diktatora za mene.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/07/2013 : 12:31:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
moš mislit štaš ga nač

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/07/2013 : 12:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

moš mislit štaš ga nač

ispadas iz igre. Gubi se s teme i ne pojavljuj se dok ne objavimo da imamo diktatora!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/07/2013 : 12:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jbga danas ti je vrlo sužen izbor šta se diktatora tiče. u izumiranju su

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/07/2013 : 13:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

Ali..ali..ali.. ja ipak mislim na pravog diktatora uz pomoc kojega bih promijenila svijet i mogla si kupiti ove zeljene cipelice.
Sta cu s Krasom, njemu nema pomoci. Njemu mogu jedino servirati mariniranu janjetinu na nacine koje jos nije kusao. No, ipak, mogla bih to i diktatoru, tako barem doprinjeti promjenama koje vode na put k demokraciji neke malene totalitarne drzavice, koja to vise, uz moj trud
i kulinarsko umijece ratovanja mozda nece biti.
Kras otpada. Trazimo dalje. Ovo vise nije potraga za cipelicama, naopaka Pepeljuga, ovo se pretvara u pokret za demokratizaciju u totalitarnim sistemima. Jednostavnije nego imati posla s Krasom.

brnjooooo moja dokona, kupio bi ti zlatne grifove...da bi svom tiraninu redovno i revnosno danak supruzni isplacivalaaaa lalalaaaa

Edited by - KRAS on 30/07/2013 16:38:35
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29656 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/07/2013 : 13:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
evo ja se dobrovoljno javljam kao zaprešićki diktator
a ako to nije dovoljno - vozim bubu, opseg nadlaktice mi je 37cm, na dobre dane mogu dignuti 100kg u kontrakosom benchu, imam oko 5000 komada stripova, revizor, predajem i na sveučilištu, znam napamet terminator II, a pogledao sam i Mostove okruga Madison, 188cm, nesto vise od 80 kila, plav, volim roditelje, ne pijem alkohol, ne pusim cigarete, ne drogiram se, ubio sam ubere bossove sa necromancerom (diablo II), a paladin mi je bio lvl95 (isto diablo), a sa barcom sam u football manageru igrao do 2080 i neke godine

za listu čekanja mi se javite u inbox
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/07/2013 : 14:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

[quote]Originally posted by trolodtroje

kratak i jasan opiš

lwood, uozbilji se. Trazimo diktatora za mene.

evo, mos birat

http://listverse.com/2007/07/03/top-10-worst-living-dictators/

i nemaju svi uniforme ili cvikere

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/07/2013 : 21:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
večina ovih su ili kurtoni ili na rubu smrti

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/07/2013 : 22:03:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

večina ovih su ili kurtoni ili na rubu smrti

pa takve i treba, sto prije krepaju to prije njoj puni garderobni ormari i sobe pune cipela

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/07/2013 : 22:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
je,da je rulja spali kad ovaj rikne

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29656 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 30/07/2013 : 22:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

je,da je rulja spali kad ovaj rikne

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/07/2013 : 22:55:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

znas kak dugo bi gorjele te stikle, a mogla bi ih i upotrebit ka oruzje po potrebi, jos da ih malo pripili

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 31/07/2013 : 02:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Jos me niste udali, a vec vidim da ste me rado potpalili na lomaci.
Vi mene po kratkom postupku, a da nisam stigla niti uzviknuti - Neka jedu kolace!
Nista!

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/08/2013 : 12:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
evo je Mugabe dobia izbore. trk u Zimbabwe dok je još živ

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/08/2013 : 16:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
eee, dok vi meni bezuspjesno tragate za diktatorom ova Imeldica si je kupila jos jedan par cipelica, salonki, za neku posebniju priliku..Eno i njih, u kutiji pospremljene uredno stoje..
E, moj diktatore, slabo bi se ja po tebi obuvala, i ne bi Imeldica to bila kad bi svog diktatora vjecno cekala.
Na koncu ispada, sta ce mi diktator kad ja i bez njega Imelda umijem i mogu biti.
Jednadzba rijesena.

Idemo dalje. Novi zadatak

Nađite mi nekog tko dostavlja kilo sladoleda finog od cokolade na kucnu adresu, tako bih se rado pocastila. Je li danas moguce ostvariti barem to?

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 07/08/2013 : 01:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
I dok slusam tako romanticnu glazbu sjetim se svojih pronađenih tarot kartica. Bas me zanima hocu li i u njima veceras izvuci kartu - gospođu smrt, mozda. da zaokruzim svoje surfanje veceras.
I onda mogu mirno poci spati.
Nista.
- ceznja.

Na isto ti dođe.

Noc svijete.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/08/2013 : 11:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Sta sad!?
Opet ja sa svojim zeljama.
Pjesma je kriva. Ja zelim ovu haljinu voditeljice ugledanu u prvim sekundama videa!
To je sad lako.. nađem dobru krojacicu i materijal iste boje..(pis of kejk-kako ne!)

inace, od onih cipela nisam odustala. Naopaka Pepeljuga jos traje..

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 18/08/2013 : 13:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobar dan Tutta.
Nemoj se zabuniti zbog naslova topica. Hot seksi tanga i tak te stvari su na topicu tog drugog imena - hot chilly pepp..ne, tanga i tak to.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 30/08/2013 : 00:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Trazim topic da se odmorim od krastavca.
Ovdje bio nije. Ako se pojavi ima za glavu da ga skratim.

Idem sad na Atomsko sklonište, to sam si poželjela čuti..*##$%#-bmti tipkovnicu!%##

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/09/2013 : 07:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
pa ovo ne moze u "viceve" kad je to tako kako pise.
I jos su zaboravili dodati termo masku na licu od konjske balege za ljepsi i svjeziji ten.. ili je i to po ono:"looking like crap."

Go to Top of Page
Page: of 52 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000