Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Tonka24
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 19/04/2013 : 15:17:12
|
quote: Originally posted by King Warrior
U Italiji 2011. godine proglasen kao najbolji maxi godine svih SBE junaka. S obzirom da je maxi Crni osvetnik imao istu titulu godinu prije i u potpunosti opravdao ocekivanja, ocekujem i od ove price mnogo.
Zagorova maxi izdanja su u posljednje vrijeme postala prijatna iznenadjenja.
Čudi me vidjet ćemo. Što se tiče „ crnog osvetnika“ za mene je među prvih tri maxi. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/images(114).jpg)
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
|
velka031
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 19/04/2013 : 22:17:37
|
I Trampy je tu, super! Ajmo, neka bude barem kao "Crni osvetnik" i sve 5! A i "Čovjek na nišanu" je odličan, maxiji su opasno podigli standard. |
|
budo
Starting Member
![](AvatarUpload/av-608[1](1).jpg)
Croatia
97 Posts
Member since 21/01/2008 |
|
almon
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
238 Posts
Member since 13/11/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 20/04/2013 : 20:48:21
|
quote: Originally posted by budo
Bas me zanimaju komentari od zagrizenijih zagorovaca Air Zagor![](lol.gif) Svega ima, a kulminacija je na kraju![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
Valjda ne može gore od "Noćne more na moru" ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile.gif) |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 20/04/2013 : 23:08:15
|
Zagor pjeva "avionu slomiću ti krila, da ne letiš Frida bi tu bila..."! ![](icon_smile_big.gif) |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
goghy
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/robotnic.gif)
Croatia
649 Posts
Member since 11/12/2012 |
Posted - 21/04/2013 : 10:09:25
|
Pročitao noćas,.... Čitljivo,pitko, radnja teče brzo,... Sad, o samom kraju, moglo bi se raspravljati,... Satima, al to je on, Zagor,... |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Porter
Advanced Member
![](avatars/chi.gif)
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 23/04/2013 : 01:30:09
|
Steta,posto su izasli skoro svi HC specijalci,kad su reprintovani preskoceni konto sam da ce izaci i HC verzija,ja se ubi kupujici prvo SC pa kad izadje HC onda SC prodam pa uzmem HC pa HC prestane pa ponovo kupim SC ,vise ne znam koje skupljam da li SC ili HC ,ne bi me cudilo da Zagorova knjiga krene u SC verziji poslije 6-tog broja. |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Leonid
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Eddard-Stark-game-of-thrones-17628941-150-150.jpg)
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 23/04/2013 : 20:42:40
|
Ovi Di Vitto baš bezveze crta...meni jako loše. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 23/04/2013 : 23:13:51
|
Di Vitto na pilotu čisto solidan, ovo malo što sam vidio na Zagoru, nit je loše, nit je dobro, u svakom slučaju meni je to isto prilično razočaravajuće. |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 24/04/2013 : 11:03:32
|
Listao sam ga u SNK, i upravo zbog lošeg crteža braće DiVitto ga neću kupiti. Njihov Zagor uopće nije Zagor, crtež je statičan i "usitnjen", tj. bez krupni(ji)h planova, a akciji nedostaje dinamike i makar minimalne uzbudljivosti. Zbog braće DiVitto nemam ni njihove LU trobrojeve Mr Noa, preskačem ih i u LL biblioteci Mr Noa (dosad dvije priče), a ni ovaj Zagor me nimalo ne privlači. Jednog ljetnog dana u jeftinijoj remitendi 2 za 1, ili na Interliberu za 10-15 kn možda, ali za 49 kn ne! |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
Leonid
Senior Member
![](AvatarUpload/Eddard-Stark-game-of-thrones-17628941-150-150.jpg)
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 24/04/2013 : 13:31:36
|
Svi mi imamo neke svoje ukuse ali meni baš takav stil crtanja ne paše...neke četvrtaste face,kao što kažeš "usitnjeno" isto smeta.
|
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
giant
Average Member
![](avatars/detroit.gif)
Slovenia
899 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 25/04/2013 : 20:51:01
|
quote: Originally posted by Johnny Difool
Listao sam ga u SNK, i upravo zbog lošeg crteža braće DiVitto ga neću kupiti. Njihov Zagor uopće nije Zagor, crtež je statičan i "usitnjen", tj. bez krupni(ji)h planova, a akciji nedostaje dinamike i makar minimalne uzbudljivosti. Zbog braće DiVitto nemam ni njihove LU trobrojeve Mr Noa, preskačem ih i u LL biblioteci Mr Noa (dosad dvije priče), a ni ovaj Zagor me nimalo ne privlači. Jednog ljetnog dana u jeftinijoj remitendi 2 za 1, ili na Interliberu za 10-15 kn možda, ali za 49 kn ne!
A kod mene je obrnuto...DiVitto crta ,kako da kažem "na neki svoj način" i za mene je dosta ok. Ako sam iskren, nisam očekivao da če crtati epizodu Zagora, ali njihovi radovi na Mr. Nou oduševili su me. Zato sam prvenstveno zbog crteža kupio i Phoenixova izdanja "Mohikanac" i "Krvna linija" i bio oduševljen. Sad naravno,kultni lik Zagora......uh, vječna tema. Naime,dosta ljudi ima mišljenje pravi Zagor je onaj, kojeg crta Ferri. I sam sam dosta dugo imao taj dojam, ali su me neki moderniji crtači uverili da ova teza još manje drži. Ali ok, moram ipak još jednom da kažem da je crtež braće DiVitto dosta specifičan, pogotovo za Zagora. |
Invincible shield |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 25/04/2013 : 21:50:02
|
quote: Originally posted by giant
Listao sam ga u SNK, i upravo zbog lošeg crteža braće DiVitto ga neću kupiti. Njihov Zagor uopće nije Zagor, crtež je statičan i "usitnjen", tj. bez krupni(ji)h planova, a akciji nedostaje dinamike i makar minimalne uzbudljivosti. Zbog braće DiVitto nemam ni njihove LU trobrojeve Mr Noa, preskačem ih i u LL biblioteci Mr Noa (dosad dvije priče), a ni ovaj Zagor me nimalo ne privlači. Jednog ljetnog dana u jeftinijoj remitendi 2 za 1, ili na Interliberu za 10-15 kn možda, ali za 49 kn ne!
A kod mene je obrnuto...DiVitto crta ,kako da kažem "na neki svoj način" i za mene je dosta ok. Ako sam iskren, nisam očekivao da če crtati epizodu Zagora, ali njihovi radovi na Mr. Nou oduševili su me. Zato sam prvenstveno zbog crteža kupio i Phoenixova izdanja "Mohikanac" i "Krvna linija" i bio oduševljen. Sad naravno,kultni lik Zagora......uh, vječna tema. Naime,dosta ljudi ima mišljenje pravi Zagor je onaj, kojeg crta Ferri. I sam sam dosta dugo imao taj dojam, ali su me neki moderniji crtači uverili da ova teza još manje drži. Ali ok, moram ipak još jednom da kažem da je crtež braće DiVitto dosta specifičan, pogotovo za Zagora.
"Mohikanac" i "Krvna linija" crtao je Roberto Diso... Ako si na njega mislio, onda se slažem da je on na Mister Nou fenomenalan, ali i kažem hvala bogu da ne crta Zagora... I Di Vitto je dosta ![](icon_smile.gif) |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 25/04/2013 : 22:25:58
|
Yup, Mohikanca i Krvnu liniju je crtao Diso, koji je meni još uvijek sasvim dobar, unatoč svemu. To vrijedi i za sasvim solidnog maxi Texa Utvrda Sahara, a u slabom Sinu vjetra mi je njegov crtež najbolji segment. Ali braću DiVitto ne podnosim, pa čak ni kad ih spašava Nolittin scenarij kao u LU trobrojima pred kraj serijala. |
|
Maki_Mostar
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/009.jpg)
Bosnia and Herzegovina
229 Posts
Member since 27/02/2013 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
IGMAN2
Senior Member
![](AvatarUpload/cat -pic1.jpg)
2427 Posts
Member since 08/05/2003 |
Posted - 25/04/2013 : 23:54:12
|
Ma, crtež mi je sasvim ok, pogotovo kod ovako pitkih (brzočitajučih) Zagora, ALI... j.bate, na ovome što je Ace postavio, koliku su mu to sjekiretinu nacrtali !!!![](icon_smile_shock.gif) ![](facepalm.gif) Jel to protuavionska?![](icon_smile_big.gif) |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 26/04/2013 : 00:13:38
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Ma, crtež mi je sasvim ok, pogotovo kod ovako pitkih (brzočitajučih) Zagora, ALI... j.bate, na ovome što je Ace postavio, koliku su mu to sjekiretinu nacrtali !!!![](icon_smile_shock.gif) ![](facepalm.gif) Jel to protuavionska?![](icon_smile_big.gif)
Tomahawk... : )
![](http://www.tucsonsentinel.com/files/entryimages/Missile_609_1.jpg) |
|
giant
Average Member
![](avatars/detroit.gif)
Slovenia
899 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 26/04/2013 : 09:18:34
|
quote: Originally posted by giant
A kod mene je obrnuto...DiVitto crta ,kako da kažem "na neki svoj način" i za mene je dosta ok. Ako sam iskren, nisam očekivao da če crtati epizodu Zagora, ali njihovi radovi na Mr. Nou oduševili su me. Zato sam prvenstveno zbog crteža kupio i Phoenixova izdanja "Mohikanac" i "Krvna linija" i bio oduševljen. Sad naravno,kultni lik Zagora......uh, vječna tema. Naime,dosta ljudi ima mišljenje pravi Zagor je onaj, kojeg crta Ferri. I sam sam dosta dugo imao taj dojam, ali su me neki moderniji crtači uverili da ova teza još manje drži. Ali ok, moram ipak još jednom da kažem da je crtež braće DiVitto dosta specifičan, pogotovo za Zagora.
THX Nagor...da, ja sam jučer napisao feler, bio sam uvjeren da su one 2 Phoenixove priče crtali Di Vitto. Tek sam danas sutra skužio da sam pogrešio i odmah skoknuo ovde, da popravim, ali vidim, da su "oči sokolove" strip entuziasta već ispravile grešku ![](icon_smile_approve.gif) |
Invincible shield |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|