forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Koju Avanturu bi izabro?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 04/05/2013 : 11:08:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ma kakav Blek, ja sam ti

Zar nisi cuo za mene?!

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12106 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/05/2013 : 13:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ja bih izarbao epizodu ,,Dobar i los".
Trka za nasledstvom sa Batertonom i Cikom, malo pustinja malo reka, pucacina. Lepa avantura, samo da ostanes ziv!
A mogla bi i Jack Mohikanac.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 04/05/2013 : 14:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Prvo, dobrodošao na ovaj forum!

Pa "Tajna Frida Lang" bi savršeno sjela.
Ili "Osvetu Vudua" jer mogu biti i s crnkom i plavušom

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434

Edited by - bjelolasica on 04/05/2013 14:12:39
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 04/05/2013 : 14:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Prvo, dobrodošao na ovaj forum!

Pa "Tajna Frida Lang" bi savršeno sjela.
Ili "Osvetu Vudua" jer mogu biti i s crnkom i plavušom

Puno hvala i fino je biti ovde!

Dobar izbor ali bi Frida bila savrsena u svakoj avanturi

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull

Edited by - Lastsioux on 04/05/2013 14:22:48
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 04/05/2013 : 15:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Kraken!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/05/2013 : 16:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

quote:
Originally posted by Lastsioux

Slazem se ali to se ne odnosi na nas jer ti bi bio Zagor u toj avanturi i imao bi njegovu snagu/sposobnosti. Cak bi imao i njegov izgled

Ma sve je to divno, ali za prezivljavanje treba imati njegovu pamet i razmisljanje, a to je nemoguce jer onda gubim sopstvenu licnost.
Osim toga, nisam toliko siguran u to da je Zagor jaci u snagu ili sposobniji od mene, barem kada su borbe u ptanju
Ma kazem ja, ne bih u Odiseji ni dosao do borbe sa majmunom, otegao bih papke puno prije

Cekaj! Pa tko si ti? Veliki Blek?

Ne, nego je gledao Matrix

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 04/05/2013 : 16:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
Patak ako odgovoris na topic odmah glasam za tebe kao novog Zagorologa ove godine.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/05/2013 : 18:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Kao tvrdokorni čitalac junaka poput Zagora sekirom ću ti prepoloviti radni sto zbog ovog podmuklog pokušaja mita

Budući da za neku dobru avanturu i turu adrenalina nema potrebe ići u neke nepoznate svetove (dovoljno je da odem pred zgradu vlade i na oči onoliko telohranitelja pljusnem šamarčinu nekom ministru...sve ostalo što sledi je avantura do jaja ) biću ma lo realniji pa ću reći da bih rado učestvovao u Osveti Vudua. Zombiji pred kraj bi bili šlag na tortu (a i momci su nestabilni pa, ako mi se ne saseku noge od straha, mogu da računam da bi imao dobre šanse da ih oborim) ali, to nije to...

Ono šta mi je prvo palo na pamet je da bih maaaaalkice izmenio hronologiju događaja tako što bih povalio Marie Laveau u onoj tamnici (nudila se snajka) a onda kasnije dancing on the rain sa Gambit tamo u Laguni. Ehhhhhh evo već patim

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 04/05/2013 : 19:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Slazem se ali to se ne odnosi na nas jer ti bi bio Zagor u toj avanturi i imao bi njegovu snagu/sposobnosti. Cak bi imao i njegov izgled

Ma sve je to divno, ali za prezivljavanje treba imati njegovu pamet i razmisljanje, a to je nemoguce jer onda gubim sopstvenu licnost.
Osim toga, nisam toliko siguran u to da je Zagor jaci u snagu ili sposobniji od mene, barem kada su borbe u ptanju
Ma kazem ja, ne bih u Odiseji ni dosao do borbe sa majmunom, otegao bih papke puno prije

Dobro kažeš King. Ne bih ni ja htio proživiti avanturu kao Zagor, jer to onda ne bih bio ja.

Odosmo u sci-fi... jesam li ja ja ako sam u tuđem tijelu i razmišljam tuđom pameti?

Lastsioux, bolje da si stavio "U kojoj avanturi bi najradije bili Zagorov ortak"... mi umjesto Čikota... : )

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 04/05/2013 : 19:54:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:

Dobro kažeš King. Ne bih ni ja htio proživiti avanturu kao Zagor, jer to onda ne bih bio ja.

Odosmo u sci-fi... jesam li ja ja ako sam u tuđem tijelu i razmišljam tuđom pameti?

Lastsioux, bolje da si stavio "U kojoj avanturi bi najradije bili Zagorov ortak"... mi umjesto Čikota... : )

Postojanje paralelnih svemira nije znanstveno dokazano, ali postoje hipoteze u fizici i filozofiji. Sudeći prema Maxu Tegmarku, drugi svemiri direktna su posljedica naših kozmoloških promatranja. Tegmark čak i daje taksonomiju paralelnih svemira organiziranih po razinama. Otvoreni paralelni svemir koji sadrži i pretpostavku da identičnu kopiju samoga sebe možete pronaći na oko 10 na 10115 metara.

Izvor: http://znanost.geek.hr/clanak/paralelni-svemir-znanost-ili-fikcija/

Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 31/05/2013 : 11:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
Dobra ideja za temu.
Hladne, sjeverne avanture mi ne bi legle jer nisam ljubitelj snijega i velike hladnoće. Morske avanture mi najviše pašu; sa Fishlegom i posadom "Golden Baby" sigurno ne bi bilo dosadno. I neka indijanska epizoda naravno, gdje se mi zajedno borimo protiv zlih doseljenika.

Prijedlog: koju bi te avanturu izabrali, ali da ste samo vi i Chico? Taj šeprtljavac bi bio izvor mnogih hmm...zanimljivih iskustava.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 31/05/2013 : 15:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Charlito de la Vega

Dobra ideja za temu.
Hladne, sjeverne avanture mi ne bi legle jer nisam ljubitelj snijega i velike hladnoće. Morske avanture mi najviše pašu; sa Fishlegom i posadom "Golden Baby" sigurno ne bi bilo dosadno. I neka indijanska epizoda naravno, gdje se mi zajedno borimo protiv zlih doseljenika.

Prijedlog: koju bi te avanturu izabrali, ali da ste samo vi i Chico? Taj šeprtljavac bi bio izvor mnogih hmm...zanimljivih iskustava.

Onda bi za tebe bila naj bolja avantura iz Zlatne Serija Specijal broj 5 "Tajna Gejzira"

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12549 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/05/2013 : 15:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
ja bi odabrao "Do poslednjeg daha", tamo gdje se Zagor bori uz Manetolu (Seminole) i na kraju Manetola umire (jedan rijedkih Zagorovih poraza,ako ne i jedini...).
No, bilo kako bilo, sa mojom pomoči Zagor i ja bi sigurno svladali one pičke od Engleza i Manetola ne bi umro a Seminole bi spasili or robovanja.....

aaaahhhhjjjjjaaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 31/05/2013 : 20:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
quote:
Onda bi za tebe bila naj bolja avantura iz Zlatne Serija Specijal broj 5 "Tajna Gejzira"

Hehe a da znaš da je to meni jedna draga epizoda.
Ja sam jedan od rijetkih koji vole Segnin crtež.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 01/06/2013 : 02:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Charlito de la Vega

quote:

Hehe a da znaš da je to meni jedna draga epizoda.
Ja sam jedan od rijetkih koji vole Segnin crtež.

I meni se ta epizoda dosta dopada. Jadni zagor misli kroz cjelu avanturu da je se djevojka zaljubila u njega

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 01/06/2013 : 02:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

ja bi odabrao "Do poslednjeg daha", tamo gdje se Zagor bori uz Manetolu (Seminole) i na kraju Manetola umire (jedan rijedkih Zagorovih poraza,ako ne i jedini...).
No, bilo kako bilo, sa mojom pomoči Zagor i ja bi sigurno svladali one pičke od Engleza i Manetola ne bi umro a Seminole bi spasili or robovanja.....

Zvucis kao pravi heroj!

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12549 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 01/06/2013 : 08:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

Zvucis kao pravi heroj!

svete riječi
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000