Šta da vam kažem ljudi, bliži se trenutak objave pobednika na konkursu Cover Reloaded, a na forumu ima sada nas 15-20 paćenika što ne vadimo cigaru iz usta i vodopade znoja prolevamo. Da bi mali čime da se zavaravamo, a i da ubijemo vreme do trenutka totalnog moralnog kolapsa i eventualnog suicida radi skraćenja muka, glasajte za svoju najdražu naslovnicu.
Glasanje traje do sutra u 20h. U finale ulaze po tri naslovnice sa najviše glasova
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Premišljam se između CZdravka (Partija sa smrću) i alextsa (Klub straha). Obje su mi podjednako efektne. Ako moram izabratim biram alextsa i Klub straha. Bit će da je stvar u mjesecu.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...