forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 LIBELLUS-največi promašaji
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 22/05/2013 : 20:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Zasto bi prodaja 60% tiraza bila neuspeh i promasaj? Svakako je tu bilo zarade a izdanja su vrhunski odradjena, tako da je "spojeno korisno i lepo".
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/05/2013 : 20:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Što se toga tiče, potpuno se slažem.
Ja sam Demiana skupio isključivo na Interliberu, u neke 3 godine po 29,90 kn za knjigu. Isto otprilike u 2/3 vrijedi i za Texa, kojeg na Interliberu uzimam po 29,90, 39,90 i 49,90. Ono nešto Tex koloraca isto sam nabavio na Interliberu po mislim 49 kn.
Kako bi se drugačije imalo sve ono što se hoće.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38104 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/05/2013 : 21:03:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Neke bih obavezno volio imati doma u kolekciji poput MM i NN

Od pomenutih ja sam uzeo samo prvo i posljednje slovo, znaci MN.

Ja sam nazalost prekasno "cuo" za famozne popuste na Interliberu, pa sam kupio vecinu LL stvari na regularnim cijenama odnosno jos visim (od ovih u HR striparnicama).

A sada ko zna sta i kako dalje, sa snizenim tirazom...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 22/05/2013 : 21:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Mislim da ti svakako vrijedi sačekati Interliber, pa popuniti rupe. Tijekom 6 dana možeš barem dva puta skoknuti do Zagreba, nije daleko.
Lani je bilo hrpa Dylana, Zagor koloraca i Texova, pa i mislim svi dosad objavljeni Nick Raideri, po 30 do 40 % cijene u knjižarama.

Edited by - Johnny Difool on 22/05/2013 21:40:51
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18896 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/05/2013 : 22:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colt

Zasto bi prodaja 60% tiraza bila neuspeh i promasaj? Svakako je tu bilo zarade a izdanja su vrhunski odradjena, tako da je "spojeno korisno i lepo".

ako je tako onda mi nije jasno zašto tvoj PP zatvara vrata....pa i tvoja izdanja su na tom nivoju prodaje (bar tako sam kažeš)...
onda je tu bilo zarade a? a i tvoja izdanja su vrhunsko odrađena tako da je spojeno u PP korisno i lepo...zašto onda prestat sa tim paradižem?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5303 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/05/2013 : 00:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Davor2403

A zašto oni to lijepo ne stave na neku akciju non-stop, 50-60%, pa bi se ponešto i prodalo, ne moraju samo čekati Interliber... Uvijek neka sniženja na najnovija izdanja i to je isto ok za one koji će odmah kupiti pa im ubrizgati svježeg kapitala, ali i rasprodaja ovoga im je po meni bolja nego da to stoji bezveze na lageru i skuplja prašinu! ili nije?

Možda imaju veeeeliko skladište,pa ono...da bar bude iskorišteno?
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 23/05/2013 : 00:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:

ako je tako onda mi nije jasno zašto tvoj PP zatvara vrata....pa i tvoja izdanja su na tom nivoju prodaje (bar tako sam kažeš)...
onda je tu bilo zarade a? a i tvoja izdanja su vrhunsko odrađena tako da je spojeno u PP korisno i lepo...zašto onda prestat sa tim paradižem?

Tu si nesto pomesao, kod nas je prodaja bila 10-30% tiraza tako da je Libellus svakako daleko bolje prosao.

Edited by - Colt on 23/05/2013 00:43:00
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5303 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/05/2013 : 00:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
A što se promašaja tiče....svaki strip ima drugačiju vrijednost za određenog čitatelja...meni se recimo iz biblioteke Font nisu svidjeli Jon Rohner i pogotovo Taxi,nešto mi se nije svidjelo i iz biblioteke Libellus,čak se niti ne sjećam o čemu se radi,a recimo iz iste biblioteke mi se svidio Boy vampire i jedva čekam nastavke... Skriveno lice mi je ok... Demian ok... Odmetnuti su mi fenomenalni...... ...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10816 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 23/05/2013 : 00:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ako budu Tex kolorci to bih vec mogao uzeti...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/05/2013 : 08:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Samo malo, PPstavlja ključ u bravu?
Ma dajte, zar je dotle došlo?
Ne pratim baš druge forume pa nisam informiran, ali nemojte me plašiti!

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 23/05/2013 : 08:32:59  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Pa na ovom forumu je to više puta rečeno.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/05/2013 : 08:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Shit, nisam znao.
Još prije mjesec dana su najavljivali nova dva Greystorma do kraja svibnja, a završetak serijala u kolovozu, i spomenuta je očajna financijska situacija zbog katastrofalne prodaje, ali ipak ne i gašenje.
Stvarno šteta.
Ali valjda će barem Greystorma izgurati do kraja.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42870&whichpage=3

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38104 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/05/2013 : 09:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Mislim da ti svakako vrijedi sačekati Interliber, pa popuniti rupe. Tijekom 6 dana možeš barem dva puta skoknuti do Zagreba, nije daleko.
Lani je bilo hrpa Dylana, Zagor koloraca i Texova, pa i mislim svi dosad objavljeni Nick Raideri, po 30 do 40 % cijene u knjižarama.

Sigurno idem i ove godine. Prosle sam uzeo samo posljednje tri NR (od ostecenih), jer je bilo jos toliko ostaloga, novoga (poput Moebiusa), a i jedan od MV paketica, pa je ponestalo krznenih za nesto vise "ostecenih".
A prije toga sam bio na IL samo 2008, i kako rekoh jos nisam znao za ta "ostecenja" (ako su vec bila tada). Tako sam uzeo tri vrece "regularnih" (cijena).

Ontopic - ne znam ako mozemo govoriti o promasaju, oni su to htjeli izdati, a i njihove su pare... kao i kod Marka. Mozda bi danas i nesto promjenili ili napravili drugacije da su znali koliko ce ih to kostati, ali ne bih govorio o promasaju.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/05/2013 : 09:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Meni je Skriveno lice prilično dobar serijal.
Ali nevezano za to, da nisu objavili i SL i Demiana mi bismo ovdje grintali kako je šteta što to nitko ne objavljuje, kako bi stvarno bio red da to dobijemo u pristojnom izdanju, itd., itsl.
A kad smo dobili, onda je promašaj jer ih se ne kupuje dovoljno.
Iako ne vjerujem da je LL na velikom gubitku, jer su stripovi i u knjižnicama, a i malo-pomalo će se prodati po akcijama i na Interliberu.
Ne i rasprodati, ali to je ionako previše očekivati od bilo kog stripa osim možda Zagora, a vjerojatno ni njega, na što upućuju smanjenje naklade i povećanje cijene koloraca.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 23/05/2013 : 18:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
ma jedini promašaj je da u ovom trenutku nismo u Makarskoj na 8.Mafestu :(
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/05/2013 : 19:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Potpis.Dat će Bog dogodine ako budemo živi.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 23/05/2013 : 19:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jang

Zbog ovog me vise sigurno i necete vidjeti u vasim krajevima.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 23/05/2013 : 19:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Ima CRŠ

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 24/05/2013 : 16:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Shit, nisam znao.
Još prije mjesec dana su najavljivali nova dva Greystorma do kraja svibnja, a završetak serijala u kolovozu, i spomenuta je očajna financijska situacija zbog katastrofalne prodaje, ali ipak ne i gašenje.
Stvarno šteta.
Ali valjda će barem Greystorma izgurati do kraja.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42870&whichpage=3

Obicno se katastrofalna finansijska situacija vezuje za gasenje. However, GS ce svakako biti zavrsen, 9 i 10 su u izradi.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/05/2013 : 17:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo zato sto neki stripovi/serijali nisu rasprodani ne mora da znaci da nisu kvalitetni.

Sa komericijalom (na nasim prostorima ovo se uglavnom broji za Zagora, Dylana i Texa) se ne moze tackmicit, bez obzira koliko su neki serijali bolji od njih.

Tacno!
Mada, barem u ovom slucaju, ne bih rekao da su pomenuti serijali bolji od Zagora, Dylana ili Texa.

quote:
Originally posted by Kit Carson

Inace, Demian mi je u rangu Cassidyja i Skrivenog lica (bas tim i redosledom, nijanse su u pitanju).

Stvar ukusa. Po mom misljenju Cassidy je za tri koplja bolji od druga dva pomenuta.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 24/05/2013 : 17:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

quote:

Ima CRŠ

Ali nije to u ljeto/proljece, niti je na moru, tako da ...

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 24/05/2013 : 20:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ima CRŠ

Sta ce ti more kad imas great lakes?

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19702 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 24/05/2013 : 20:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ima CRŠ

Imaš savu

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/07/2013 : 22:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Najveci promasaj su cijene!!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 14/07/2013 : 22:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Najveci promasaj su cijene!!

Čuj mala naklada radi svoje

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000