Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Tornadomaster
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/unnamed.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2514 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/06/2013 : 23:47:45
|
super znači sljefeće godine u ovo vrijeme ćemo iamti kompletirana čak četiri broja![](icon_smile_clown.gif) |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 16/06/2013 : 00:25:16
|
Svaka 3 mjeseca po jedan broj nekog stripa?!?! Pa i nije tako strašno, mogli bi i rjeđe. Pretpostavljam dok ne rasprodaju ono što je tiskano još prije godinu dana, dakle ovo i trećeg Martina. Njega ćemo dobiti krajem rujna, i to će biti to. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
nemanja93
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/n1006172540_30166699_9966.jpg)
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 16/06/2013 : 04:00:08
|
Mislim da ce vam trebati bar sest meseci do godinu dana redovnog izlazenja da bi ste uverili kupce da ste ozbilja firma. Ovako sve deluje kao poslednji trzaji na samrti. |
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
ivan_micic
Senior Member
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 16/06/2013 : 09:34:20
|
quote: Originally posted by bjelolasica
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ONi su još živi![](icon_smile_shock.gif)
pa guraju svoj tempo ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) U interesu im je, da izdaju novi broj, kako bi mogli još koji magnetič prodati.... |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 16/06/2013 : 09:34:49
|
Idi begaj... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/06/2013 : 10:52:21
|
Koje su ovo fore; video previewi i sve moguće a stripova nigdje. Ajd Agathi, trgnimo se! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
Kojot
Advanced Member
![](AvatarUpload/INTER.jpg)
Switzerland
4118 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
Solid Snake
Senior Member
![](AvatarUpload/mk(1).jpg)
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
Zagor12
Advanced Member
![](AvatarUpload/page (4) - kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
andjelt
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(43).jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Barney
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/The-Flintstones.jpg)
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 16/06/2013 : 17:33:20
|
Ja sam odustao od Agarthija. Ako ubrzaju ritam, lako se predomislim, ali za sada su u mojim očima samo jedno veliko razočaranja. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
karven
Senior Member
![](AvatarUpload/194458156842437828153be.gif)
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 16/06/2013 : 18:40:02
|
Ovo mi liči na sovjetsku propagandu pred raspad komunizma: "Jači smo nego ikada, zid će stajati večno, bla bla bla....." |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
dragon_rage24
New Member
![](icon_star_gold.gif)
130 Posts
Member since 07/03/2009 |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 16/06/2013 : 23:32:11
|
quote: Originally posted by Barney
Ja sam odustao od Agarthija. Ako ubrzaju ritam, lako se predomislim, ali za sada su u mojim očima samo jedno veliko razočaranja.
hočeš reči, da češ rasprodati kolekciju ![](icon_smile_clown.gif) |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
Barney
Average Member
![](AvatarUpload/The-Flintstones.jpg)
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 17/06/2013 : 06:28:46
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Barney
Ja sam odustao od Agarthija. Ako ubrzaju ritam, lako se predomislim, ali za sada su u mojim očima samo jedno veliko razočaranje.
hočeš reči, da češ rasprodati kolekciju ![](icon_smile_clown.gif)
Da! Ovaj ritam izlaženja, svaku godinu jedan strip, mi izgleda kao da je ta edicija namijenjena za nezaposlene. ![](icon_smile_approve.gif) |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 17/06/2013 : 08:17:54
|
Čuo sam da je ritam izlaženja poput Ludensovog-Zagor Giganta: svakih 18 mjeseci jedan broj ,, za točno 7OO godina obožavatelji će moći kompletirati prvih 5OO brojeva Agarthi-Zagora![](icon_smile_big.gif)
44 godine Alan Forda u HR ![](icon_smile_wink.gif) |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 17/06/2013 : 10:40:05
|
Puna podrška sa moje strane, naviše zbog Zagija (kad sam weeeee): konačno da se pojavi neka izdavačka kuća koja je objavila broj jedan koji je broj jedan sa punih sto i trideset strana broja jedan i naslovnicom prvog broja jedan. Da ne govorim o tome da su skenovi odlični (od Zagora smem da tvrdim najbolji u cb varijanti), uvez odličan i format identičan originalu. Sretno Agarti! Mnoga nam leta ustrajali! |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
Davor2403
Average Member
![](AvatarUpload/legolas.jpg)
Bosnia and Herzegovina
767 Posts
Member since 24/08/2010 |
Posted - 17/06/2013 : 12:09:39
|
Evo na njihovom forumu uvjeravaju da će krenuti sad s novim zamahom, živi bili pa vidjeli... Ja se isto nadam samo da dovrše Dixa i SL, za ostalo nemam neke nade previše.. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|