forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Libellus na kioscima!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

mpavin
Advanced Member

Niue
7870 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 22/07/2013 : 09:44:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
lol, stvarno nisan ima pojma o tome.

Edited by - mpavin on 22/07/2013 11:47:25
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/07/2013 : 15:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

lol, stvarno nisan ima pojma o tome.

Ni ja...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/07/2013 : 15:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

pa da je valjda prodajno mjesto i Tisakmedia zadar :D

@MAgicoVento - pricalo se o libellus kolekciji, a to je ovo sto se sad izdaje, color zagor je nesto deseto

Čovjek odgovorio
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5352 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/07/2013 : 16:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zkne

Pa i mogu se kupiti u tisak media HC izdanja Libellusa i to već odavno

Ja sam to još vidio kada je izašao prvi Dylan,na libellusovom sajtu je bio već rasprodan,a u tisak mediji u Karlovcu ostala dva primjerka tog prvog broja,naravno imali su neke utore i oštečenja...to može samo tisak!
Mada moram priznati,bio sam tamo nedavno pa sam gledao ove srednje brojeve Zagora...možda se situacija i popravi,ali opet,nisam siguran dal' u tisak mediji vrijedi onaj prvi dvomjesečni popust...?
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5352 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/07/2013 : 16:08:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by maddox031

pa da je valjda prodajno mjesto i Tisakmedia zadar :D

@MAgicoVento - pricalo se o libellus kolekciji, a to je ovo sto se sad izdaje, color zagor je nesto deseto

Čovjek odgovorio

Ako netko nije razumio...u tisak medii se prodaju i kolor Zagori...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/07/2013 : 18:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Stvarno ne vrijedi dvomjesečni popust tamo?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27195 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/07/2013 : 20:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ne.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/07/2013 : 21:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
ma libelius je sranje
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/07/2013 : 21:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

ma libelius je sranje

Luksuz se plaća, u svemu, pa tako i u stripovima... A njihova izdanja su kvalitetom besprijekorna... Skupa jesu, ja kupujem samo Zagora i kiosk izdanje, a sad ću i tu početi zaostajati...
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/07/2013 : 22:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ma libelius je sranje

Luksuz se plaća, u svemu, pa tako i u stripovima... A njihova izdanja su kvalitetom besprijekorna... Skupa jesu, ja kupujem samo Zagora i kiosk izdanje, a sad ću i tu početi zaostajati...

ja libelius uopce ne kupujem kupit cu sam 3-4 zagorove epizode(naravno ako opce dodemo do njih)jer mi je sramota da jedan strip kosta 150 kn
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/07/2013 : 22:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
evo sta ja mislim kakve bi trebale biti cijene stripovi po 18 kn 6 kn ovi od 25 10 kn maxiji 25 kn giganti 30 kn giganti s tvrdim koricama 50 kn i ovi libeliusovi u boji 70 kn
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 23/07/2013 : 23:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma libelius je sranje

Nije libelius nego Libellus.
A zašto je sranje ? Ako je nešto skupo ne znaći da je sranje.
Koliko si Libellusovih stripova imao prilike držati u rukama. Večinu njihovih izdanja ne kupujem ni ja, zato jer nemam love, ali govoriti da je to sranje... Zašto ?
Pa Libellus radi najkvalitetnija Bonelli izdanja na svijetu čovjeće. Kvalitetnija od talijanskih.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 23/07/2013 : 23:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nivox

quote:

ma libelius je sranje

Nije libelius nego Libellus.
A zašto je sranje ? Ako je nešto skupo ne znaći da je sranje.
Koliko si Libellusovih stripova imao prilike držati u rukama. Večinu njihovih izdanja ne kupujem ni ja, zato jer nemam love, ali govoriti da je to sranje... Zašto ?
Pa Libellus radi najkvalitetnija Bonelli izdanja na svijetu čovjeće. Kvalitetnija od talijanskih.

Pa s time da je najkvalitetnije se slazem al boze moj takve cijene za stripove u ovakvoj krizi
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/07/2013 : 23:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

evo sta ja mislim kakve bi trebale biti cijene stripovi po 18 kn 6 kn ovi od 25 10 kn maxiji 25 kn giganti 30 kn giganti s tvrdim koricama 50 kn i ovi libeliusovi u boji 70 kn

Čovječe, možemo onda pričati i o daleko bitnijim stvarima, kao npr. zašto je gorivo 11 kn, kvadrat stana 1200 eura, kamata u banci 10%, možemo mi željeti što hoćemo, realnost je drukčija...
Činjenica je da moraš biti dobro novčano potkovan da pokupuješ sve što Libellus izdaje... Ne možeš reći da je Ferrari sranje jer za njega nemamo love...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27195 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/07/2013 : 00:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ja bih prihvatio tvoj prijedlog ali nas izdavači ne šljive ni dva posto

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 01:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Čovječe, možemo onda pričati i o daleko bitnijim stvarima, kao npr. zašto je gorivo 11 kn, kvadrat stana 1200 eura, kamata u banci 10%, možemo mi željeti što hoćemo, realnost je drukčija...
Činjenica je da moraš biti dobro novčano potkovan da pokupuješ sve što Libellus izdaje... Ne možeš reći da je Ferrari sranje jer za njega nemamo love...

mozemo o temo pricati al ne na ovom forumu,a cinjenica je da su stripovi preskupi(bas pricam s covijekom koji je cito stripove prije 30 godina i zgozio se kad je vidio da zagor maxi dode 50 kn)i nemoj reci da se ne slazes samnom!!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19126 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/07/2013 : 08:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

ma libelius je sranje

kako kome...meni je zakon...
izdaje meni drage junake,čak i neke koji su poginuli na kioscima...
izdanja su jim savršena,prva dva mjeseca cijene niže....
odvojim 100-150 eura mjesečno na njihova izdanja i nemam osijećaj da sam opljačkan...a da su skupi?..pa i mercedes i audi su preskupi za plehariju na četri kotača...
u životu valja napravit prioritete...meni je strip zadovoljstvo a zadovoljstvo(čak bi reko luxus) se plača...
Istina, nije Libellus za sve dostupan...da mi je plata 500-600 eura nebi ni pomislio na Libellus bar ne na sva njihova izdanja...za sada si ga mogu priuštit i dok bude tako...LIBELLUS MI JE ZAKON!
ne sudi druge po sebi...Libellus nije kriv što su propali na kioscima Mister No,Marti Misterija,Nathan Never....zašto bi sad bili sranje, što to izdaju za 300-500 najzagriženijih i onih koji to kupuju i kolekcioniraju...pogledaj slike njihovih kolekcija...divota za oči...
uglavnom. meni je jako žao..ali baš jako da ta Libellus izdanja nisu dostupna svima koji bi to htjeli i željeli..ali tako je to u životu ljudi...neko vozi fiču a neko mercedes...mnogo je faktora posredi...rad,marljivost,učenje,sreća...nekome se posloži,nekome ne...
meni zasada ide ok i dok to potraje Libellus mi je najdraži izdavać...
ps....evo izdanja Libellus na kioscima ovo lijeto po 50 kuna...kvalitetno izdanje jako,300 stranica na odličnom papiru,SC...pa da vidimo koliko če ga se prodat...ili vam je i takvo preskupo?..da daju badava neki bi prigovorili zašto nije po 1 kunu...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 24/07/2013 09:03:12
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19126 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/07/2013 : 09:01:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

mozemo o temo pricati al ne na ovom forumu,a cinjenica je da su stripovi preskupi(bas pricam s covijekom koji je cito stripove prije 30 godina i zgozio se kad je vidio da zagor maxi dode 50 kn)i nemoj reci da se ne slazes samnom!!!

e što je bilo sve drugaćije pre 30 godina...i teller je bio tellerčič...

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8292 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 24/07/2013 : 09:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
S kvalitetom dolazi i cijena.
A to je sasvim nešto drugo šta su stripovi prije 30 godina bili puno povoljniji, više su se čitali i potražnja je bila veća. Tad je skoro svako drugo dite čitalo strip, a danas ako nađeš svako pedeseto možeš bit zadovoljan.

Naši HC albumi su na razini cijena u francuskoj, a to je sasvim nešto drugo šta mi to nismo u mogučnosti sebi priuštit na vrime i ako si priuštimo. A za to su krivi neki drugi.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19126 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 24/07/2013 : 09:26:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

A to je sasvim nešto drugo šta su stripovi prije 30 godina bili puno povoljniji, više su se čitali i potražnja je bila veća. Tad je skoro svako drugo dite čitalo strip, a danas ako nađeš svako pedeseto možeš bit zadovoljan.

Naši HC albumi su na razini cijena u francuskoj, a to je sasvim nešto drugo šta mi to nismo u mogučnosti sebi priuštit na vrime i ako si priuštimo. A za to su krivi neki drugi.

evo sad vidim da je u SNK več drugi broj na prodaju...imam sve u HC knjigama ali kupujem...Granica od Raidera i Hadija od Nathana su odlične priće...preporuka.

Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5141 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 24/07/2013 : 13:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

evo sad vidim da je u SNK več drugi broj na prodaju...imam sve u HC knjigama ali kupujem...Granica od Raidera i Hadija od Nathana su odlične priće...preporuka.

vjerovatno već sutra ujutro br.2 na svim kioscima ,,

44 godine Alan Forda u HR

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 13:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa covijece mozda bi ih i klinci citali da su jeftinije zar ne mislis?
Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 24/07/2013 : 14:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa covijece mozda bi ih i klinci citali da su jeftinije zar ne mislis?

vjeruj mi nebi ni da ih dajeju besplatno ja sam iz nove generacije pa ti mogu pouzdano reci da sam jedan od rijetkih koji citaju stripove od mladih berem u mojem kraju neznam kak je drugdje ali pretpostavljal da je ista stvar vjrojatno nebi ih nebi ni ja citao i skupljao da mi stari nije citao stripove dok sam bio mali umjesto bajki i ostalih gluposti to moram reci sam mu stvarno zahvalan na tome sto me je uveo u tam svijet naravno nemojte misliti sad da ja ne igram igrice i nisam dosta vremena na mobitelu to kazem samo zato da vidite da je moguce citati i skupljati stripove i jos biti u modernom tehnoloskom svijetu ali sto je tu je zalosno je samo to sto ce se polako ugasiti svijet stripova za kakvih 100 - 150 godina nece ih vise biti po mom misljenju
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4615 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/07/2013 : 15:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
tko zna oće li i ovi libelusi u remitendu po 3 komada. odjednom bi dobio 9 stripova.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 24/07/2013 : 15:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

tko zna oće li i ovi libelusi u remitendu po 3 komada. odjednom bi dobio 9 stripova.

Ali nemoj zaboraviti da će izdati četiri knjige

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000