forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Libellus na kioscima!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

adriano
Advanced Member

Croatia
4616 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/07/2013 : 15:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
te knjige kupujem na interliberu, ali sam čuo nažalost da ih od ove godine više neće biti.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 24/07/2013 : 15:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tommy.H

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:
Originally posted by split85

S kvalitetom dolazi i cijena.
A to je sasvim nešto drugo šta su stripovi prije 30 godina bili puno povoljniji, više su se čitali i potražnja je bila veća. Tad je skoro svako drugo dite čitalo strip, a danas ako nađeš svako pedeseto možeš bit zadovoljan.

Naši HC albumi su na razini cijena u francuskoj, a to je sasvim nešto drugo šta mi to nismo u mogučnosti sebi priuštit na vrime i ako si priuštimo. A za to su krivi neki drugi.

Pa covijece mozda bi ih i klinci citali da su jeftinije zar ne mislis?

vjeruj mi nebi ni da ih dajeju besplatno ja sam iz nove generacije pa ti mogu pouzdano reci da sam jedan od rijetkih koji citaju stripove od mladih berem u mojem kraju neznam kak je drugdje ali pretpostavljal da je ista stvar vjrojatno nebi ih nebi ni ja citao i skupljao da mi stari nije citao stripove dok sam bio mali umjesto bajki i ostalih gluposti to moram reci sam mu stvarno zahvalan na tome sto me je uveo u tam svijet naravno nemojte misliti sad da ja ne igram igrice i nisam dosta vremena na mobitelu to kazem samo zato da vidite da je moguce citati i skupljati stripove i jos biti u modernom tehnoloskom svijetu ali sto je tu je zalosno je samo to sto ce se polako ugasiti svijet stripova za kakvih 100 - 150 godina nece ih vise biti po mom misljenju

Ja se nebi slozio s tobom ja mislim da ima dosta klinaca koji citaju stripove,a mislim da bi se jos vise citali kad bi bili po ovim cijenama koje sam napiso!!A za 100-150 godina pitanje je hoce li biti svijeta, a ne stripova
Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 24/07/2013 : 16:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote

[/quote]Ja se nebi slozio s tobom ja mislim da ima dosta klinaca koji citaju stripove,a mislim da bi se jos vise citali kad bi bili po ovim cijenama koje sam napiso!!
[/quote]

a gledaj ja sam rekao kak je situacija u mojem kraju neznam kak je kod tebe ali vjeruj mi danas klinci imaju puno vise nacina da dođu do para tak da ne vjerujem da je njima problem cijena nego nazainteresiranost za stripove a nemozes ih ni kriviti uz svu današnju tehnologiju koja je djeci na raspolaganju nije ni cudno da radije igraju igrice nego citaju stripove.razmisli recimo generacija od 2005 oni imaju milijun drugih nacina zabave uz koje odrastaju a stripovi nisu bas najpopularniji nacin.a sto se tice cijene mogu ti reci da cijena od 50 kn za ova LL kiosk izdanja je i više nego postena a LL HC to je za kolkcionare a sto se tice cijena mislim da je cijena malo preskupa ali ipak stripovi takve kvlitete i zasluzuju bolju cijenu tak da sve u svemu cijene su dosta pristojne kat bi ih spustili nitko sretniji od mene
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 25/07/2013 : 15:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Je li izasao 2. broj,ako je izasao ima li ko sliku naslovne?
Go to Top of Page

Tommy.H
New Member

Croatia
212 Posts

Member since 13/06/2013

Posted - 25/07/2013 : 16:39:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tommy.H a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergej773

imas ga na SNK
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 25/07/2013 : 22:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Nivox

quote:

ma libelius je sranje

Nije libelius nego Libellus.
A zašto je sranje ? Ako je nešto skupo ne znaći da je sranje.
Koliko si Libellusovih stripova imao prilike držati u rukama. Večinu njihovih izdanja ne kupujem ni ja, zato jer nemam love, ali govoriti da je to sranje... Zašto ?
Pa Libellus radi najkvalitetnija Bonelli izdanja na svijetu čovjeće. Kvalitetnija od talijanskih.

Pa s time da je najkvalitetnije se slazem al boze moj takve cijene za stripove u ovakvoj krizi

Slažeš se da je najkvalitetnije, ali također kažeš i da je sranje...hm...baš logično.

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5141 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 25/07/2013 : 23:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tommy.H

quote:
Originally posted by sergej773

imas ga na SNK

evo i slike, kakve-takve ,,
http://www.libellus.hr/forum/default.aspx?g=posts&t=522

44 godine Alan Forda u HR

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19126 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/07/2013 : 10:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ma libelius je sranje

Koliko si Libellusovih stripova imao prilike držati u rukama. Večinu njihovih izdanja ne kupujem ni ja, zato jer nemam love, ali govoriti da je to sranje... Zašto ?
Pa Libellus radi najkvalitetnija Bonelli izdanja na svijetu čovjeće. Kvalitetnija od talijanskih.

Pa s time da je najkvalitetnije se slazem al boze moj takve cijene za stripove u ovakvoj krizi

Slažeš se da je najkvalitetnije, ali također kažeš i da je sranje...hm...baš logično.

sranje je jer nije badava...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/07/2013 : 13:13:22  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Skupe su i cigarete, pa nisam baš primjetio da se okorjeli pušači odriču istih...
Na kvalitetnom HC stripu ne možeš izgubiti novac, možeš za koju godinu čak i zaraditi (posebno ako je Zagor u pitanju)... Ja ne kupujem stripove da bi ih prodavao, ali tako stvari stoje... Pogledajte samo aukcije gdje se nude rasprodana izdanja.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 26/07/2013 : 13:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

tko zna oće li i ovi libelusi u remitendu po 3 komada. odjednom bi dobio 9 stripova.

hehe, i mislio sam da će ti tako razmišljati... A zamisli po koliko budu onda na Interliberu!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4616 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 26/07/2013 : 13:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
po kunu
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 26/07/2013 : 20:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ma libelius je sranje

Sranje je jer su nabili cijene ko da su stranice od zlata
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/07/2013 : 20:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ma libelius je sranje

Pa naravno da su nabili cijene, uzmi PDV u obzir i to ti je već tridesetak kuna više cijena. Ali za to uopće nije kriv izdavač, već država.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 26/07/2013 : 20:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ma libelius je sranje

Pa naravno da su nabili cijene, uzmi PDV u obzir i to ti je već tridesetak kuna više cijena. Ali za to uopće nije kriv izdavač, već država.

Napisao sam vec cijene koje ja smatram da su u redu i mislim da bi s tim cijenama bilo i vise kupaca(ja znam dosta ljudi koji vole stripove ali ih ne kupuju jer su im pre skupi vjeruj mi ima ih stvarno puno)
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 26/07/2013 : 21:20:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Pa naravno, ali ima i mnogo onih koji ih kupuju.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 26/07/2013 : 22:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Nekome je uvijek nesto skupo,a nekome ne.Izdanja su im savrsena tko ih voli imati,u svakom smislu.Libellus bas ne kupujem,zbog vise razloga,a jedan je i cijena sigurno,sto ne znaci da ga mrzim zbog toga.Ali ima i ona tko hoce i zeli...NISAM DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJEM JEFTINE STVARI.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19126 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/07/2013 : 22:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Nekome je uvijek nesto skupo,a nekome ne.Izdanja su im savrsena tko ih voli imati,u svakom smislu.Libellus bas ne kupujem,zbog vise razloga,a jedan je i cijena sigurno,sto ne znaci da ga mrzim zbog toga.Ali ima i ona tko hoce i zeli...NISAM DOVOLJNO BOGAT DA KUPUJEM JEFTINE STVARI.

pošteno!

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 27/07/2013 : 01:31:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vjeruj mi puno bi ih vise bilo da su jeftiniji!!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 27/07/2013 : 01:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vjeruj mi puno bi ih vise bilo da su jeftiniji!!

Ne moraš me ništa uvjeravati što se toga tiče, nisam retardiran, svatko može zaključiti da bi bilo više kupaca da je izdanje jeftinije.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 27/07/2013 : 13:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
ovoga puta sam drugi broj libellus kolekcije nabavio bez problema u svom gradiću.
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 27/07/2013 : 16:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja nabavio drugi u špici sezone na Rabu...meni je ovo izdanje prva liga,da ih nabavljam tvrdoukoričene platio bih sve skupa jedno 300 kuna po knjizi,ovako ih dobijem za 50.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/07/2013 : 18:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Gdje je dosad objavljena ova epizoda Nicka Raidera? Originalni broj? Zahvaljujem se onome tko odgovori :)
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 27/07/2013 : 18:30:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Gdje je dosad objavljena ova epizoda Nicka Raidera? Originalni broj? Zahvaljujem se onome tko odgovori :)

http://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/nick-raider-nr-lib-15-granica-nestali-buda-crtezi-smrti/25294/0/
Original: SR 43

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/07/2013 : 19:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
hvala, bjelolasice :)
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19126 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/07/2013 : 19:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otto Kraus

Evo i ja nabavio drugi u špici sezone na Rabu...meni je ovo izdanje prva liga,da ih nabavljam tvrdoukoričene platio bih sve skupa jedno 300 kuna po knjizi,ovako ih dobijem za 50.

Rab?...baš ti zavidim...bio sam dole od 29/6 do 13/7-2013, več 10 godinu zaredom...krasan otok i krasni ljudi....uživaj u fieri....i pozdravi mi Rabljane!najgore mi bilo kad sam u 7 ujutro sedio sa ženom u kafiču i čekao radnika Tiska sa novinama i stripovima...a njega nigdje do 8 sati....nervozno sam gledao prodavaćici pod prste što od stripova se nalazi među gomilom novina svih jezika....pozdrav.

Edited by - teller on 27/07/2013 19:54:53
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000