Author |
Topic  |
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22355 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 29/07/2013 : 14:54:30
|
quote: Originally posted by nagor
quote: Originally posted by Rahazlam
Koje novije epizode su te toliko razočarale? Pa ne mogu biti toliko loše da treba ugasiti cijeli serijal.
Vjeruj mi ima epizoda od kojih mi dode muka!!
Daj napiši koje su ti omiljene Zagorove epizode, a koje najlošije. Ono, da te malo bolje upoznamo.  
Najbplji period mi je od indijanskog cirkusa do tamo negdje plavokosa opasnost, sto se tice losih epizoda necu ti sad valjda nabrajat ukratko svi alamnahi dosta maxija koro svi specijalci!! |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 29/07/2013 : 15:04:34
|
quote: Almanah je u Italiji ugasen.
Ako ćemo biti potpuno precizni almanah nije ugašen, jer je to "Almanah avantura", jedino Zagorove priče više neće biti u njemu. Tako je bilo i prošle godine gdje su napravili omaž Sergiu.
 |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 29/07/2013 : 17:26:58
|
Koje novije epizode su te toliko razočarale? Pa ne mogu biti toliko loše da treba ugasiti cijeli serijal.
Daj napiši koje su ti omiljene Zagorove epizode, a koje najlošije. Ono, da te malo bolje upoznamo.  
Najbplji period mi je od indijanskog cirkusa do tamo negdje plavokosa opasnost, sto se tice losih epizoda necu ti sad valjda nabrajat ukratko svi alamnahi dosta maxija koro svi specijalci!!
Specijalci i almanasi nisu razlog da se ugasi serijal. Pročitaj malo redovne serije i vidjet ćeš da su epizode puno jače, da ne kažem bolje od Indijanskog cirkusa i tog ranijeg razdoblja. Jesi uopće čitao Zagora u izdanju Slobodne Dalmacije? To je vrh!  |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3024 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 29/07/2013 : 19:05:24
|
Ima Zagor puno vrhova,pa i padova doduse,stvar je ukusa opcenito,a o tome se ne raspravlja.Cinjenica je da to nije najbolji strip,ali da je najpopularniji na ovim prostorima,to svakako jest,htjeli neki,ne htjeli.Ali mislim da o tome ne treba trositi rijeci na ovakvom topicu.Kad sam vec ovdje,mislite li da bi se samo po sebi trebalo postaviti pitanje,sta ce biti sa Cikom poslije Zagorove smrti?Da organiziramo neki vid pomoci u hrani,novcu...? |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22355 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 29/07/2013 : 19:15:35
|
quote: Originally posted by solar
Ako ćemo biti potpuno precizni almanah nije ugašen, jer je to "Almanah avantura", jedino Zagorove priče više neće biti u njemu.
Ma ja, ali Zagor je ugasen u almanah izdanju. To nastavljanje edicije "avantura" za nas fanove nije od znacaja. |
 |
|
vknez
Average Member

.JPG)
Croatia
615 Posts
Member since 02/09/2009 |
|
Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 30/07/2013 : 00:21:10
|
Almanah je postao kolor edicija. Burattini je u početku najavljivao reformu almanaha misleći na uvođenje kolora, ali se na kraju ipak odlučio za posve novu ediciju atraktivnijeg imena. |
Edited by - Pavel on 30/07/2013 00:21:45 |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 30/07/2013 : 00:45:17
|
Najbplji period mi je od indijanskog cirkusa do tamo negdje plavokosa opasnost, sto se tice losih epizoda necu ti sad valjda nabrajat ukratko svi alamnahi dosta maxija koro svi specijalci!!
Specijalci i almanasi nisu razlog da se ugasi serijal. Pročitaj malo redovne serije i vidjet ćeš da su epizode puno jače, da ne kažem bolje od Indijanskog cirkusa i tog ranijeg razdoblja. Jesi uopće čitao Zagora u izdanju Slobodne Dalmacije? To je vrh! 
Prijatelju ja mislim na epizode koje se trenutno pisu sad ovaj cas!!!Ok epizode sd su kolko se sjecam tamo negdje 200 d0 300 kolko se sjecaam ima jedna boselijeva epizoda nesto sedam gradova sta je takoder odlicna!! |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 30/07/2013 : 03:58:32
|
quote: Originally posted by Zagor12
Pa jučer sam ti napisao da trenutne epizode imaju odlične kritike u Italiji što se tiče fanova a ti bi gasio serijal...
Nisam to vidio.Al ako si u pravu onda ok ja sam mislio da su talijani nezadovoljni novim epizodama!! |
 |
|
roby05
Advanced Member

Croatia
3024 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 30/07/2013 : 21:57:22
|
Nisam bas siguran da bi Zagor bio ovoliko popularan da su kojim slucajem mladje epizode bile pocetak serijala.Moje misljenje i moj ukus,nisam imao namjeru nikog uvrijediti. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 31/07/2013 : 14:21:54
|
quote: Originally posted by roby05
Nisam bas siguran da bi Zagor bio ovoliko popularan da su kojim slucajem mladje epizode bile pocetak serijala.Moje misljenje i moj ukus,nisam imao namjeru nikog uvrijediti.
Pa normalno da nebi!! |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12061 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 06/08/2013 : 14:02:50
|
quote: Originally posted by Luca_Torelli
quote: Originally posted by DeeCay
Pa umro je već Zagor nekoliko puta... Ali uvijek se vraća, ko Lassie.
"Tak i liže", veli Gambit!
       |
 |
|
Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts
Member since 11/04/2011 |
Posted - 06/08/2013 : 14:37:06
|
Za poslednju avanturu ja bi predlozio da Helingen zakljuca i smrzne Zagora i nekoj vrsti svemirske kapsule. Nakon 30.000 godina putujuci kroz svemir Zagora pronalaze vanzemaljci koji prave izlozbu od njega. To medjutim ne traji dugo jer nas junak uspjeva pobjeci uz pomoc jedne sexy vanzemaljke i napusta planetu kako bi se vratio zemlji i otkrio da je se sve promjenilo. Uz pomoc vanzemaljske tehnologije Zagor postaje vrlo pametan i osvaja srca nove generacije.   |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
Edited by - Lastsioux on 06/08/2013 14:38:22 |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 07/08/2013 : 23:00:46
|
quote: Originally posted by Lastsioux
Za poslednju avanturu ja bi predlozio da Helingen zakljuca i smrzne Zagora i nekoj vrsti svemirske kapsule. Nakon 30.000 godina putujuci kroz svemir Zagora pronalaze vanzemaljci koji prave izlozbu od njega. To medjutim ne traji dugo jer nas junak uspjeva pobjeci uz pomoc jedne sexy vanzemaljke i napusta planetu kako bi se vratio zemlji i otkrio da je se sve promjenilo. Uz pomoc vanzemaljske tehnologije Zagor postaje vrlo pametan i osvaja srca nove generacije.  
Nesto kao kod batmana zagor buducnosti?? |
 |
|
Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts
Member since 11/04/2011 |
Posted - 08/08/2013 : 04:47:22
|
Za poslednju avanturu ja bi predlozio da Helingen zakljuca i smrzne Zagora i nekoj vrsti svemirske kapsule. Nakon 30.000 godina putujuci kroz svemir Zagora pronalaze vanzemaljci koji prave izlozbu od njega. To medjutim ne traji dugo jer nas junak uspjeva pobjeci uz pomoc jedne sexy vanzemaljke i napusta planetu kako bi se vratio zemlji i otkrio da je se sve promjenilo. Uz pomoc vanzemaljske tehnologije Zagor postaje vrlo pametan i osvaja srca nove generacije.  
Nesto kao kod batmana zagor buducnosti??
Tocno.  Sta je tvoja ideja? |
"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
|
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 08/08/2013 : 17:04:27
|
Nesto kao kod batmana zagor buducnosti??
Tocno.  Sta je tvoja ideja?
Moja ideja je nesto tipa posljednji samuraj(ono konacni rat izmedu bjelaca i indijanaca(krvavi rat)na kraju normalno svi indijanci poginu zajedno sa zagorom i chichom) !!! |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
edvin
Senior Member

Croatia
1312 Posts
Member since 06/10/2002 |
Posted - 12/08/2013 : 08:33:04
|
zagor je trebao umrijeti na početku serijala, te se dići iz mrtvih kao zombie, pa da vidimo onda ko ga može pobijediti. na majici ZZ, Zagor Zombie! |
"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!" |
 |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Posted - 12/08/2013 : 16:51:50
|
quote: Originally posted by edvin
zagor je trebao umrijeti na početku serijala, te se dići iz mrtvih kao zombie, pa da vidimo onda ko ga može pobijediti. na majici ZZ, Zagor Zombie!
    |
 |
|
DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
emirem
Advanced Member

10843 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 12/08/2013 : 22:24:54
|
Zagor reboot? Dobije nove cizme bez resica! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
Topic  |
|