forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dali bi zagor na kraju serijala trebao umrijeti?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

King Warrior
stripovi.com suradnik

22355 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/07/2013 : 13:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

@KW:
Ovo sa gasenjem almanaha nisam znao. Je li to sluzbeno (konacno)?

Da.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 29/07/2013 : 14:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

@KW:
Ovo sa gasenjem almanaha nisam znao. Je li to sluzbeno (konacno)?

Da, ali kreće novi izdanje s epizodama u boji.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 29/07/2013 : 14:54:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:
Originally posted by Rahazlam

quote:

Koje novije epizode su te toliko razočarale? Pa ne mogu biti toliko loše da treba ugasiti cijeli serijal.

Vjeruj mi ima epizoda od kojih mi dode muka!!

Daj napiši koje su ti omiljene Zagorove epizode, a koje najlošije. Ono, da te malo bolje upoznamo.

Najbplji period mi je od indijanskog cirkusa do tamo negdje plavokosa opasnost, sto se tice losih epizoda necu ti sad valjda nabrajat ukratko svi alamnahi dosta maxija koro svi specijalci!!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 29/07/2013 : 15:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Almanah je u Italiji ugasen.

Ako ćemo biti potpuno precizni almanah nije ugašen, jer je to "Almanah avantura", jedino Zagorove priče više neće biti u njemu.
Tako je bilo i prošle godine gdje su napravili omaž Sergiu.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 29/07/2013 : 17:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Koje novije epizode su te toliko razočarale? Pa ne mogu biti toliko loše da treba ugasiti cijeli serijal.

Daj napiši koje su ti omiljene Zagorove epizode, a koje najlošije. Ono, da te malo bolje upoznamo.

Najbplji period mi je od indijanskog cirkusa do tamo negdje plavokosa opasnost, sto se tice losih epizoda necu ti sad valjda nabrajat ukratko svi alamnahi dosta maxija koro svi specijalci!!

Specijalci i almanasi nisu razlog da se ugasi serijal. Pročitaj malo redovne serije i vidjet ćeš da su epizode puno jače, da ne kažem bolje od Indijanskog cirkusa i tog ranijeg razdoblja. Jesi uopće čitao Zagora u izdanju Slobodne Dalmacije? To je vrh!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3024 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 29/07/2013 : 19:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Ima Zagor puno vrhova,pa i padova doduse,stvar je ukusa opcenito,a o tome se ne raspravlja.Cinjenica je da to nije najbolji strip,ali da je najpopularniji na ovim prostorima,to svakako jest,htjeli neki,ne htjeli.Ali mislim da o tome ne treba trositi rijeci na ovakvom topicu.Kad sam vec ovdje,mislite li da bi se samo po sebi trebalo postaviti pitanje,sta ce biti sa Cikom poslije Zagorove smrti?Da organiziramo neki vid pomoci u hrani,novcu...?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22355 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/07/2013 : 19:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Ako ćemo biti potpuno precizni almanah nije ugašen, jer je to "Almanah avantura", jedino Zagorove priče više neće biti u njemu.

Ma ja, ali Zagor je ugasen u almanah izdanju. To nastavljanje edicije "avantura" za nas fanove nije od znacaja.
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
615 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 29/07/2013 : 23:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
imali su priliku ga ubit u demonima ludila.

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

Pavel
Senior Member

Croatia
1233 Posts

Member since 25/08/2005

Posted - 30/07/2013 : 00:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel a Private Message  Reply with Quote
Almanah je postao kolor edicija. Burattini je u početku najavljivao reformu almanaha misleći na uvođenje kolora, ali se na kraju ipak odlučio za posve novu ediciju atraktivnijeg imena.

Edited by - Pavel on 30/07/2013 00:21:45
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 30/07/2013 : 00:45:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Specijalci i almanasi nisu razlog da se ugasi serijal. Pročitaj malo redovne serije i vidjet ćeš da su epizode puno jače, da ne kažem bolje od Indijanskog cirkusa i tog ranijeg razdoblja. Jesi uopće čitao Zagora u izdanju Slobodne Dalmacije? To je vrh!

Prijatelju ja mislim na epizode koje se trenutno pisu sad ovaj cas!!!Ok epizode sd su kolko se sjecam tamo negdje 200 d0 300 kolko se sjecaam ima jedna boselijeva epizoda nesto sedam gradova sta je takoder odlicna!!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 30/07/2013 : 01:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Pa jučer sam ti napisao da trenutne epizode imaju odlične kritike u Italiji što se tiče fanova a ti bi gasio serijal...

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 30/07/2013 : 02:35:51  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Dosta ljudi ovdje bi gasilo Zagora, a da nisu pročitali ni jednu epizodu poslije "Troglave aždaje".
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 30/07/2013 : 03:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Pa jučer sam ti napisao da trenutne epizode imaju odlične kritike u Italiji što se tiče fanova a ti bi gasio serijal...

Nisam to vidio.Al ako si u pravu onda ok ja sam mislio da su talijani nezadovoljni novim epizodama!!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3024 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 30/07/2013 : 21:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Nisam bas siguran da bi Zagor bio ovoliko popularan da su kojim slucajem mladje epizode bile pocetak serijala.Moje misljenje i moj ukus,nisam imao namjeru nikog uvrijediti.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 31/07/2013 : 14:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Nisam bas siguran da bi Zagor bio ovoliko popularan da su kojim slucajem mladje epizode bile pocetak serijala.Moje misljenje i moj ukus,nisam imao namjeru nikog uvrijediti.

Pa normalno da nebi!!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12061 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/08/2013 : 14:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

quote:
Originally posted by DeeCay

Pa umro je već Zagor nekoliko puta... Ali uvijek se vraća, ko Lassie.

"Tak i liže", veli Gambit!

Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 06/08/2013 : 14:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
Za poslednju avanturu ja bi predlozio da Helingen zakljuca i smrzne Zagora i nekoj vrsti svemirske kapsule. Nakon 30.000 godina putujuci kroz svemir Zagora pronalaze vanzemaljci koji prave izlozbu od njega. To medjutim ne traji dugo jer nas junak uspjeva pobjeci uz pomoc jedne sexy vanzemaljke i napusta planetu kako bi se vratio zemlji i otkrio da je se sve promjenilo. Uz pomoc vanzemaljske tehnologije Zagor postaje vrlo pametan i osvaja srca nove generacije.

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull

Edited by - Lastsioux on 06/08/2013 14:38:22
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 07/08/2013 : 23:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lastsioux

Za poslednju avanturu ja bi predlozio da Helingen zakljuca i smrzne Zagora i nekoj vrsti svemirske kapsule. Nakon 30.000 godina putujuci kroz svemir Zagora pronalaze vanzemaljci koji prave izlozbu od njega. To medjutim ne traji dugo jer nas junak uspjeva pobjeci uz pomoc jedne sexy vanzemaljke i napusta planetu kako bi se vratio zemlji i otkrio da je se sve promjenilo. Uz pomoc vanzemaljske tehnologije Zagor postaje vrlo pametan i osvaja srca nove generacije.

Nesto kao kod batmana zagor buducnosti??
Go to Top of Page

Lastsioux
Junior Member

USA
429 Posts

Member since 11/04/2011

Posted - 08/08/2013 : 04:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastsioux a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tocno. Sta je tvoja ideja?

"What white woman, however lonely, was ever captive or insulted by me? Yet they say I am a bad Indian." -Chief Sitting Bull
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 08/08/2013 : 17:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tocno. Sta je tvoja ideja?

Moja ideja je nesto tipa posljednji samuraj(ono konacni rat izmedu bjelaca i indijanaca(krvavi rat)na kraju normalno svi indijanci poginu zajedno sa zagorom i chichom)!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/08/2013 : 17:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
slicno ko ja

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

edvin
Senior Member

Croatia
1312 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 12/08/2013 : 08:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
zagor je trebao umrijeti na početku serijala, te se dići iz mrtvih kao zombie, pa da vidimo onda ko ga može pobijediti.
na majici ZZ,
Zagor Zombie!

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 12/08/2013 : 16:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by edvin

zagor je trebao umrijeti na početku serijala, te se dići iz mrtvih kao zombie, pa da vidimo onda ko ga može pobijediti.
na majici ZZ,
Zagor Zombie!

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 12/08/2013 : 21:48:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Zagor nema kraja.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10843 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/08/2013 : 22:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Zagor reboot?
Dobije nove cizme bez resica!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000