forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 povratak manitua
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 03/11/2013 : 19:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

dž, ne đ.

i dalje ne razumijem

dž je samo nepismeno, a ne i uvredljivo... il možda propuštam nešto?

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 03/11/2013 : 19:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Nazivati nekog MaDŽarom je uvredljivo, jer se to ne radi nenamerno ili iz neznanja.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 03/11/2013 : 19:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by den deri
Kleine Mate, kad ćemo cugati tu šljivu, ova od 40 se ubila za ferneka, a za ovu preko 40 stepeni, moraš na dernek krenuti do zuba naoružan, jer u Bosni se kaže "jebo dernek ili teferič, ako ti ne skoči na nos". Eto i malo cugaroškog folklora.

nene, 40 litara, ne stepeni

vrlo rado ponesem bocu ili dvje kad idući put krenem prema Sarajevu

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 03/11/2013 : 19:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi

Druže komesaru Mlađo nemoj da te bog nanese slučajno da banuješ deronju.Postao mi je miljenik,prvi do kraša.Ako se usudiš eto mene šesnestog na Interliberu u Zg da ti odvalim,kako ono vi komšije kažete,pljusku...

Ma kakav ban,ovaj je legenda skroz-rustikalna pojava koja zna nešto o čemu većina može samo sanjati
Go to Top of Page

Batta
New Member

127 Posts

Member since 16/07/2011

Posted - 03/11/2013 : 19:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Batta a Yahoo! Message  Send Batta a Private Message  Reply with Quote
Strendž in d najt la, la, la...

http://corbaatilaart.blogspot.com/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/11/2013 : 19:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Druže komesaru Mlađo nemoj da te bog nanese slučajno da banuješ deronju.Postao mi je miljenik,prvi do kraša.Ako se usudiš eto mene šesnestog na Interliberu u Zg da ti odvalim,kako ono vi komšije kažete,pljusku...

Znači ne smijem na Interliber jel bum šamarelicu pokupil:))

Morat će mi netko drugi onda stripove pokupovati:D

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 03/11/2013 : 19:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Tako je, Teller, to su čuvene salame još čuvenijeg autora stripova Benita Franca Jakjovittija. A sad ko je pametniji, vidi se, desetorica na jednoga, vrlo hrabro i junački, već negdje viđeno, a ti kao pajkan bi to trebao promatrati iz ugla pravde. Ali neka se iživljavaju neiživljeni, sve um je ovo virtuala, valjda nekad shvate.

Onima koji se bave Srbijancima i Srbima želim reći da mi uistinu nije namjera bilo što loše reći za stanovnike Srbije u kojoj imam znanaca, prijatelja, suradnika, međutim, Srbijanac je geografska odrednica, Srbin etnička. Moja generacija veoma dobro zna da su se oduvijek stanovnici Srbije nazivali Srbijancima, a opet kažem da nema logike da musliman, Hrvat ili Albanac budu Srbi. Nejkada je Baščaršija bila preplavljena Srbijancima iz Šumadije, vrijednim poljoprivrednicima, koji su dovozili robu poznatim vozo-vlakom "ćirom", uvijek smo ih zvali Srbijancima i nije bilo nikakve ljutnje niti je to neko koristio kao sredstvo uvrede. Opet, srbijansko rukovodstvo, na što ima pravo, mada nije ispravno pravopisno, koristi srpstvo u jednu marketinšku fintu, koliko im to vrijedi nije mi poznato, ali smiješno zvuči kada čujete, srpska šuma, srpska trava, srpski bazen za plivanje, to vam je nekako bilo i s mojim zemljacima katolicima u BiH, koji su, želeći biti veliki Hrvati riječ glede stavljali i gdje treba i gdje ne treba, pa se dešavalo da neki moj jaran, Hercegovac, kaže "ja sam to morao uraditi glede radi zbog toga ili jučer sam glede bio na utakmici"... Na kraju i nije bitan ni pravopis, bitan je smisao i misao koja se želi reći, kao što ja sada želim reći da nas je krenulo, nakon nogometa, i u rukometu - trehnuli smo Portugal o rukometnu "ledinu" i prvi smo u grupi, a vrata Katara nam se polagano otvaraju.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8601 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/11/2013 : 19:57:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

Bagi zapamti, mladjo je tvd orah..
Za svaki slučaj mu opali dva

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 03/11/2013 : 20:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:

quote:

a do tada treba vježbati:

http://nemres-belivit.net/index.php/video/57-kako-pravilno-opaliti-samar

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 03/11/2013 : 20:25:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:
Originally posted by Jasko

dž, ne đ.

i dalje ne razumijem

dž je samo nepismeno, a ne i uvredljivo... il možda propuštam nešto?

Madžarski nije nepismeno nego arhaično, ali se i danas zna koristiti.
Recimo, Jergović piše isključivo tako, a ne "mađarski".

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 03/11/2013 : 20:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Mali mate,
Ne bi škodila jedna boca maksuzije, još ako je stepenaža OK, ima da legne teferič da mu se ne zna kraja. A možda bude i stripa za iznenađenje.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/11/2013 : 20:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

quote:
Originally posted by paro

quote:

quote:

a do tada treba vježbati:

http://nemres-belivit.net/index.php/video/57-kako-pravilno-opaliti-samar

ipak su New order tu majka

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47473 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/11/2013 : 21:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Batta

Strendž in d najt la, la, la...

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 03/11/2013 : 22:09:38  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Sutra mi Muriljo, najstariji sarajevski prevodilac, raportira punu priču o "Strncima ili stranom u noći"
Muriljo je pouzdaniji od deset internet ponuda i internet informacija, kompetentan do kraja, pa što Muriljo gukne - tu je kraj priče.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47473 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/11/2013 : 22:24:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
http://youtu.be/nHuko5BCFzA

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 03/11/2013 : 22:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
dubi dubi du, dada da dada,
njanja nja njanja...
dođi manitu
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 03/11/2013 : 23:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

http://youtu.be/nHuko5BCFzA

Jebeš to, ako Muriljo kaže da je strejndž in d najt...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 03/11/2013 : 23:21:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Muriljo..Pretpostavljam da je to odmila Muradif ili slično...

Wtf?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/11/2013 : 23:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
den deri, nemas pojma s kojom se gamadi mos susresti na ovom topiu
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 03/11/2013 : 23:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

den deri, nemas pojma s kojom se gamadi mos susresti na ovom topiu

Nemoj biti toliko strog prema sebi...
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/11/2013 : 23:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote

zasto bas ja? koji se nicim nisam ogrijesio o ovaj topic? ili ti imas nest protiv mene?
ili ti imas nekih problema koje se najvjerojatnije pretvaraju u neke frustracije?
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 00:07:27  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
Skužio sam ja Krugeru, kakve sve, kako mi Bosanci kažemo fele ima, ali nisu oni krivi. Malo kućni odgoj ili neodgoj, malo virtuala, ovako je, kažu, počeo i Brejvik, pa je na kraju učini "veliko djelo". To potvrđuje komentar koji je uslijedio nakon što si mi se obratio. Srce slatko, još moj zemljak, a kažu da je zmljak krompir, ko će ga znati u ovu uru.
Bagi, veze nemaš, frajer je Željko, a Muriljo mu je nadimak, sad da ti objašnjavam ko je Muriljo, nemam vremena spremam neke ove postove da ih šaljem jaranici kako bi ih prevela na italijanski, a onda pravo Frančesku, hoče jaran da pročita "naša" pametovanja, zato ti skokni na internet potraži Murilja, bit će ti malo jasnije. Ako skontaš. A, dabogda!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/11/2013 : 00:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
bravo, iako ti nisam zemljak ( slavonac sam od glave do pete ) nemoj zaozbiljno shvatiti ove spodobe
Go to Top of Page

den deri
Starting Member

84 Posts

Member since 04/08/2013

Posted - 04/11/2013 : 00:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send den deri a Private Message  Reply with Quote
na njihovu žalost, njih niko nikako ne shvata, blebet je neartikulisana glasovno-tiskana artgikulacija... zato sam i izdvojio neke poruke za prijevod, neka i komšije italijani imaju čemu da se smiju. kažu kod njih je kriza humora.
nemoj da ispadneš slovenac kao neki polli.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 04/11/2013 : 00:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
nikako nisam slovenac ( sad me pomalo vredjas ), ja sam SLAVONAC
a poli je ionak zbrkan
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000