Author |
Topic |
|
den deri
Starting Member
84 Posts
Member since 04/08/2013 |
Posted - 10/08/2013 : 18:55:40
|
Želim se korigovati: mislio sam na GLASNIK MANITUA, a napisao POVRATAK MANITUA. Uskoro ćemo saznati sve o svim naslovnicama koje je Bonelli objavio, pa i one koje su objavljivane uz reprint stripova, a one su, po svoj prilici doveli do zbrke, koja i nije toliko strašna, da nije, ponavljam, pokušaj da se zaustavi obnavljanje strip stvaralaštva u BiH. Nešto slično sam proživljavao, na drugi način, početkom 70-tih, i od institucija bivšeg sistema i pojedinaca - sinova partije. Međutim, svi oni koji misle da ovim beznačajnim raspravama oko jedne bezvezne ilustracije mogu naškoditi nadolazećoj furiji u BiH izdavaštvu, kada je strip u pitanju, grdno se varaju i treba da znaju da je ovo sasvim drugo vrijeme, pa i drugi ljudi.
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26976 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 10/08/2013 : 21:01:38
|
ti si paranoik. čovjek je jednostavno pitao da li je naslovnica precrtana ili je galep precrtao od tebe a ti ovdje palamudiš o zavjerama protiv bih stripa? |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18978 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 11/08/2013 : 20:24:59
|
quote: Originally posted by den deri
Želim se korigovati: mislio sam na GLASNIK MANITUA, a napisao POVRATAK MANITUA. Uskoro ćemo saznati sve o svim naslovnicama koje je Bonelli objavio, pa i one koje su objavljivane uz reprint stripova, a one su, po svoj prilici doveli do zbrke, koja i nije toliko strašna, da nije, ponavljam, pokušaj da se zaustavi obnavljanje strip stvaralaštva u BiH. Nešto slično sam proživljavao, na drugi način, početkom 70-tih, i od institucija bivšeg sistema i pojedinaca - sinova partije. Međutim, svi oni koji misle da ovim beznačajnim raspravama oko jedne bezvezne ilustracije mogu naškoditi nadolazećoj furiji u BiH izdavaštvu, kada je strip u pitanju, grdno se varaju i treba da znaju da je ovo sasvim drugo vrijeme, pa i drugi ljudi.
još jedan koji doživljava traume i nepravde več 40 godina...bla bla bla...sinovi partije?...uvijek je kriv netko drugi...tada sinovi partije, danas sinovi kapitalista valjda....bla bla bla...a možda je problem u tebi. Osobno sam za vrijeme sinova partije video sretnije ljude nego danas....zanimljivo a? da nije to samo opravdanje za osobno nesposobnost?.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
|
Topic |
|