Author |
Topic |
|
Wrda
Starting Member
5 Posts
Member since 26/07/2013 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/08/2013 : 07:06:01
|
Skinut ću, ali u mene je Lumia, nije toliki ekran da bih baš uživao čitajući. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Wrda
Starting Member
5 Posts
Posted - 12/08/2013 : 08:54:13
|
quote: Originally posted by selanne
Skinut ću, ali u mene je Lumia, nije toliki ekran da bih baš uživao čitajući.
Slažem se da smartphone nije baš neki uređaj za čitanje, no pošto Windows 8 i Windows Phone dijele prilično sličnu razvojnu platformu, napravio sam i ovu verziju. Mada na većim ekranima, a naročito na budućim "phablet" Lumiama od 6" to i ne bi trebao biti neki problem. Možeš li mi na PM ili mail poslati svoju mail adresu kojom si spojen na Windows Phone pa ti pošaljem link za beta verziju. Koju Lumiu imaš, tj. ima li možda SD karticu? Taj dio nisam uspio testirati. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 12/08/2013 : 08:55:19
|
Ide PM. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
d4nic4
Starting Member
50 Posts
Member since 23/05/2011 |
Posted - 12/08/2013 : 10:50:39
|
korisno :) planiran uzet neki tablet samo zbog ovih stvari. znan, to nije to, nije gust tako citat, al recesija je, a stripovi su skup sport :)))) |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 12/08/2013 : 11:00:10
|
d4nic4, meni je gušt. Najdraži momenat je bio kad sam se sjetio da nisam pročitao najnoviji strip autora kojeg cijenim 5 minuta prije nego što je trebala početi diskusija sa njim. Dovoljno je bilo samo da otvorim comixology ili neku drugu aplikaciju, nađem ga i pročitam u narednih 10 minuta. Nema ništa praktičnije i zato preuzimaju strip tržište svugdje u svijetu. |
|
|
Wrda
Starting Member
5 Posts
Posted - 12/08/2013 : 14:43:01
|
Doma imamo Samsung Galaxy Tab II a ja ga koristim jedino za čitanje stripova (PV Viewer koristim). U zadnjih par mjeseci sam pročitao više Zagora nego u zadnjih 15 godina, a naročito sam se prisjetio nekih koje sam čitao još kao klinac. Danas Zagora čitaju moja djeca. Pošto mi je programiranje hobi, napravio sam slične aplikacije za Windows platformu. Uglavnom, poziv za testiranje i dalje vrijedi. |
|
|
d4nic4
Starting Member
50 Posts
Member since 23/05/2011 |
Posted - 16/08/2013 : 20:14:36
|
quote: Originally posted by Emir Pasanovic
d4nic4, meni je gušt. Najdraži momenat je bio kad sam se sjetio da nisam pročitao najnoviji strip autora kojeg cijenim 5 minuta prije nego što je trebala početi diskusija sa njim. Dovoljno je bilo samo da otvorim comixology ili neku drugu aplikaciju, nađem ga i pročitam u narednih 10 minuta. Nema ništa praktičnije i zato preuzimaju strip tržište svugdje u svijetu.
ne sumnjam u prakticnost tih stvari, zato san se i ja (koja uvijek bjezi od tehnologije jer se ne kuzi) odlucila pribjec takvom nacinu citanja. stvar je cisto navike,mislim. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26986 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 16/08/2013 : 20:20:19
|
quote: Originally posted by d4nic4
korisno :) planiran uzet neki tablet samo zbog ovih stvari. znan, to nije to, nije gust tako citat, al recesija je, a stripovi su skup sport :))))
I ja ću uzet neki tablet(minimalno od 10 inča a poželjno i 13)kad dobijem neke novce. Možda ću ondai pročitati nešto od onih pustih gb |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
|
Topic |
|