forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 1983 godina
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 12/09/2013 : 10:38:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

1983., iako još klinac, s nestrpljenjem sam iščekivao svaku epizodu Kena Parkera jer sam znao da se približava epizoda u kojoj će biti obrađena bitka kod Little Bighorna. "Aveti prošlosti", "Crni bregovi"...i konačno "General u paklu". Naravno, sjećam se svakog tog dana kad sam kupio te epizode, gdje sam sve bio tog dana, kakvo je

Ti onda mora da si bio jedini koji je podrzav'o i kupov'o Kena u to doba , jer ja se sjecam kad sam kao mali mjenj'o romane, davali smo odprilike 10 Kenova za jednog Zagora, a cesto ni to niko nije htjeo da primi.

Medjutim, danas mi je Ken number 1.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 12/09/2013 : 21:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by dsormaz1

1983., iako još klinac, s nestrpljenjem sam iščekivao svaku epizodu Kena Parkera jer sam znao da se približava epizoda u kojoj će biti obrađena bitka kod Little Bighorna. "Aveti prošlosti", "Crni bregovi"...i konačno "General u paklu". Naravno, sjećam se svakog tog dana kad sam kupio te epizode, gdje sam sve bio tog dana, kakvo je

Ti onda mora da si bio jedini koji je podrzav'o i kupov'o Kena u to doba , jer ja se sjecam kad sam kao mali mjenj'o romane, davali smo odprilike 10 Kenova za jednog Zagora, a cesto ni to niko nije htjeo da primi.

Medjutim, danas mi je Ken number 1.

Još smo išli u osnovnu školu. Od svih mojih frendova tada, koliko se sjećam, ja sam ga jedini skupljao, ostali ga nisu volili ni čitati. Ustvari, osim mene čitao ga je još jedino moj bratić, ali ga nije skupljao (on mi je čak dao neke epizode koje su mi falile).
Prvi susret s tim stripom bio je daleke 1980. ("Niski udarci") kad sam ga kupio na kiosku zajedno s prvom epizodom Judasa. Privukli su me jer su mi po naslovnicama to bili neki nepoznati junaci (do tada sam se načitao i Bleka, Marka, Tellera, Zagora i svih ostalih koji su izlazili u ZS i LMS). Nisam onda ni znao da su "Niski udarci" treća epizoda Kena, ja sam mislio da je to prva, jer kad je prvi Ken izašao (100 i nešto brojeva ranije) ja tada još nisam čitao LMS. Kad sam pročitao tu epizodu strip me odmah osvojio. Bio mi je zanimljiv jer je bio drugačiji po svemu od svih navedenih junaka. I ostale epizode koje sam kasnije kao klinac čitao bile su mi dobre, zanimljive priče s često nekim obratom na kraju, glavni junak je prikazan realistično, često bi dobio i batine, zatim povijesna pozadina nekih epizoda...
I da, moje zanimanje za temu Američkog građanskog rata mogu zahvaliti upravo Niskim udarcima, prvoj epizodi koju sam čitao, i onih nekoliko stranica na početku te epizode...bio je to moj prvi susret s tom temom o kojoj tada nisam znao baš ništa.
Go to Top of Page

zeraprinc
Average Member

Serbia
977 Posts

Member since 03/02/2004

Posted - 13/09/2013 : 09:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit zeraprinc's Homepage  Send zeraprinc a Private Message  Reply with Quote
Eh, u to vreme mi nikako nije bilo jasno, kako neko može uopšte objavljivati takav strip sa toliko lošim crtežom. Kupovao sam ga samo zato što sam skupljao celu seriju, a ne junake. E, a sada, kada skupljam junake, Ken mi je na drugom mestu, Dilan je prvi.

Stella Rossa, 50 ml: http://parfemi-srb.com/index.php/proizvodi/product/309-stella-rossa
Partizan, 50 ml: http://parfemi-srb.com/index.php/proizvodi/product/311-partizan
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000