Author |
Topic |
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 15/09/2013 : 09:10:58
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Ja uopce nebi reko da je malo ljudi koji citaju stripove cak mislim da ih ima dosta i vise nego sto mislite!!!
Vjeruj, ja sam stripove počeo čitati 1984. i u tom razdoblju (do rata) nije bilo ama baš nikoga tko ih nije čitao... Nas u kući je bilo 7 i samo ih baka nije čitala Jednostavno neusporedivo sa današnjom situacijom, ali sve je to normalno, došlo je vrijeme nekih novih klinaca i bezbroj drugih mogućnosti za zabavu. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 16/09/2013 : 22:34:17
|
quote: Originally posted by velka031
Ja uopce nebi reko da je malo ljudi koji citaju stripove cak mislim da ih ima dosta i vise nego sto mislite!!!
Vjeruj, ja sam stripove počeo čitati 1984. i u tom razdoblju (do rata) nije bilo ama baš nikoga tko ih nije čitao... Nas u kući je bilo 7 i samo ih baka nije čitala Jednostavno neusporedivo sa današnjom situacijom, ali sve je to normalno, došlo je vrijeme nekih novih klinaca i bezbroj drugih mogućnosti za zabavu.
Pa nisam reko da se citaju ko nekad ali se citaju sigurno samo se neprica toliko o tome!! |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
kenan92
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
388 Posts
Member since 26/01/2010 |
Posted - 17/09/2013 : 00:34:37
|
Prejaka epizoda. |
Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
|
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
Posted - 17/09/2013 : 12:30:07
|
quote: Originally posted by Obi-wan Problem sa Libellusom je što izlazi velik serijal stripova koji svaki košta 80 kn. pa se nakupi nerazumna suma. A ustvari plaćaš tvrde korice i mali tiraž. Kod Fibre mi je lakše podnijeti jer svaki strip je zasebno ili kraći serijal pa kada daš novac ne moraš misliti na nastavke... A ovih 18 kn. nije džaba, ali nije ni strašno kada se usporedi sa ostalim stripovima. Ipak je danas i strip postao luksuz - živio kapitalizam.
Ha... vidim da se ti i ja slažemo u mnogim stvarima (iskreno upao mi je u oči Mel Gibson avatar pa sam zato zapamtio)... |
Moje aukcije u prodaji |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17012 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 18/09/2013 : 19:29:39
|
quote: Originally posted by velka031
Vjeruj, ja sam stripove počeo čitati 1984. i u tom razdoblju (do rata) nije bilo ama baš nikoga tko ih nije čitao... Nas u kući je bilo 7 i samo ih baka nije čitala Jednostavno neusporedivo sa današnjom situacijom, ali sve je to normalno, došlo je vrijeme nekih novih klinaca i bezbroj drugih mogućnosti za zabavu.
Pa nisam reko da se citaju ko nekad ali se citaju sigurno samo se neprica toliko o tome!!
Znam i ja da se čitaju, ali ni 5% kao prije 20 godina. |
|
|
Topic |
|