forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Čarobna knjiga najavljuje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 388

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/03/2021 : 01:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ma nek samo cepa CK po cemu god hoce dokle god izbacuju nove nastavke i zavrsavaju zapocete serijale ovako brzo! Apsolutna podrska! Snajderovog Betmena zelim da nabavim u Fibrinom Absolut formatu, ali zato Belog viteza i Kletvu nabavljam od CK.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19586 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/03/2021 : 06:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ma krasno i sijajno je da klinci danas uzmaju bilo što od stripova...
ako je to Betmen, ok.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7646 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 13/03/2021 : 09:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Ma nek samo cepa CK po cemu god hoce dokle god izbacuju nove nastavke i zavrsavaju zapocete serijale ovako brzo! Apsolutna podrska! Snajderovog Betmena zelim da nabavim u Fibrinom Absolut formatu, ali zato Belog viteza i Kletvu nabavljam od CK.

Moj ti je prijedlog da napraviš obrnuto, Murphy je impresivniji od Capulla.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/03/2021 : 10:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

ha,ha,ha.....samo ga gledam šta lupeta - Marfijevog u ČK,a Kapulovog u velikom formatu.

Goinže,izvini,ali ovo je najglupša izjava u zadnjih 15 dana na forumu
(sad da sam ovako nešto rekao nekom bonelijevcu, sasulo bi se drvlje i kamenje sa sto strana)

Odbrojavanje: još 30 dana
Go to Top of Page

koze123
Average Member

982 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 13/03/2021 : 12:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da će ti se svideti Marfi, bolje ga uzmi u velikom formatu, jer je crtež stvarno za taj format prikladan. Doduše i Kapulo u Absolutu izgleda vrh, tako da i nisi u nekoj poziciji.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3388 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 13/03/2021 : 14:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Meni uopšte nisu za poređenje crtački. Duplo mi jači Murphy.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 13/03/2021 : 14:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
da mi je dočekati, a znam da nikad neću nažalost, da se na ovim prostorima pojavi izdavač koji će samo BD izdavati kao što ČK forsira debilnog betmena.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9282 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 13/03/2021 : 14:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Zar Fibra ne forsira BD? Istina, objave još po nešto, "sa strane".
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/03/2021 : 15:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne razumijem. Pa barem BD-a kod nas ima koliko hoćeš.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27660 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/03/2021 : 16:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Možda nije čuo za Fibru?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/03/2021 : 16:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Gledam sad nešto prva dva The Best of Vulverin. Koliko su samo mat korice ljepše od onih jeftino sjajnih kod The Best of Marvel i DC Gold. Milion puta.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1318 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 13/03/2021 : 16:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
Tema bi se trebala zvati: Čarobna knjiga navaljuje ili Čarobna knjiga razvaljuje.
Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1318 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 13/03/2021 : 16:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Gledam sad nešto prva dva The Best of Vulverin. Koliko su samo mat korice ljepše od onih jeftino sjajnih kod The Best of Marvel i DC Gold. Milion puta.

Nemam tih problema. Jednako su mi kvalitetne i mat i sjajne korice.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17675 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 13/03/2021 : 17:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

Tema bi se trebala zvati: Čarobna knjiga navaljuje ili Čarobna knjiga razvaljuje.

Već je bio prijedlog za navaljuje.
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 13/03/2021 : 17:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by petarStripovi10

quote:
Originally posted by Beren

Nemam tih problema. Jednako su mi kvalitetne i mat i sjajne korice.

Govorio sam o ljepoti, ne o kvalitetu

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2631 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 13/03/2021 : 17:30:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by koze123

Mislim da će ti se svideti Marfi, bolje ga uzmi u velikom formatu, jer je crtež stvarno za taj format prikladan. Doduše i Kapulo u Absolutu izgleda vrh, tako da i nisi u nekoj poziciji.

Mislim da je najjednostavnije rešenje sve ovo uzeti u velikom (Fibrinom) formatu.
Mnogo bolje izgleda...

Carpe diem
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/03/2021 : 20:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by Shaner

quote:

ha,ha,ha.....samo ga gledam šta lupeta - Marfijevog u ČK,a Kapulovog u velikom formatu.

Goinže,izvini,ali ovo je najglupša izjava u zadnjih 15 dana na forumu
(sad da sam ovako nešto rekao nekom bonelijevcu, sasulo bi se drvlje i kamenje sa sto strana)

Mnogo dobar utisak je na mene ostavio prvi deo Dvor sova kad sam ga citao u Darkvudovom izdanju, pa zato zelim da imam Snyder/Capullo u Absolut formatu. Znaci ne samo zbog crteza nego i zbog price i celokupne grandioznosti tog trka. Deluje mi nekako impresivno i da zavrednjuje Absolut format.

A Marfija uzimam kod CK jer se negde mora malo zastedeti, nisam otkrio rudnik zlata u dvoristu jos uvek pa da moze bas sve u Fibrinom izdanju da se nabavlja, kad postoji alternativa. Prvo ide CK pa ako me odusevi i pricom (pored crteza) mozda dodje do zamene za Fibrino izdanje. Ali otom potom.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21807 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/03/2021 : 21:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
a uvek imaš i bubreg viška

Odbrojavanje: još 30 dana
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/03/2021 : 22:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dabome

Zao mi je sto nisam pripadnik starije generacije, pa da imam zlatni zub, pa da ga izvadim i prodam za Fibru i CK.

Edited by - going going on 13/03/2021 22:25:43
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27660 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/03/2021 : 23:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pa vadi tuđe

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10659 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 13/03/2021 : 23:36:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Pa vadi tuđe

Zaposli se kao grobar.
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 14/03/2021 : 00:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dabome

Zao mi je sto nisam pripadnik starije generacije, pa da imam zlatni zub, pa da ga izvadim i prodam za Fibru i CK.

Trebala bi ti cela vilica zlatnih zuba...to jest, više vilica...a ni oba bubrega ne bi bili dovoljni...tako da, jedino da ti proradi treće oko, predvidiš budućnost i dobiješ na lotou...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
530 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 15/03/2021 : 10:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
Dva pitanja za @Melusine:

Zašto je ČK preskočila run Straczynskog na Čudesnom Spajdermenu? Planirate li kojim slučajem izdavati Bendisovog Ultimate Spider-Mana u sklopu Best of Spajdermen edicije, barem prvi storyline Power & Responsibility kojeg je Marvel samostalno izdao u svojoj Marvel Select liniji?

Znam da su te naslove kod nas već izdavali Bookglobe i LMI Comics prije njega, ali to je bilo prije 20 godina. Osim toga, bilo bi lijepo imati nešto od toga u knjigama s tvrdim koricama...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/03/2021 : 13:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Meni ne smeta Sismis. Ostace malo prostora na policama za ostale i to je to. Podrska!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9282 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 15/03/2021 : 16:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PaoloRivera

Dva pitanja za @Melusine:

Zašto je ČK preskočila run Straczynskog na Čudesnom Spajdermenu? P

Ja bih voleo da znam, zašto su preskočili mnogo toga vrednog objavljivanja? Nadam se da Spajdermen ne ide hronološki i da će biti još epizoda od pre Spider-Island-a.
Go to Top of Page
Page: of 388 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.88 seconds. Snitz Forums 2000