forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Čarobna knjiga najavljuje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6365 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 19/11/2021 : 19:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Da, Fibra. Kao ova oversized Dracula.

Kad već niko ne spominje danima...na cobissu je i Panišer. Dobrodošao nazad, Frenk / Gart Enis, Stiv Dilon

To nije bilo u Fibri jel?
Skužio bi valjda Dillona.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3326 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 19/11/2021 : 19:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

quote:

Kad već niko ne spominje danima...na cobissu je i Panišer. Dobrodošao nazad, Frenk / Gart Enis, Stiv Dilon

https://www.goodreads.com/book/show/664149.The_Punisher_Vol_1
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21439 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/11/2021 : 21:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

https://www.goodreads.com/book/show/664149.The_Punisher_Vol_1

ček bre - kako je ovo Fibra preskočila??

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2762 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 19/11/2021 : 22:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Nije preskocila, ovo nije deo Max serije.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21439 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 19/11/2021 : 22:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
aha.kapiš

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6365 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 20/11/2021 : 11:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ako nije dio MAX, onda pretpostavljam nije onako brutalan....ili je u pitanju samo drugi svemir/timeline/štogod?

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/11/2021 : 11:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Imas preview pa sam prosudi. :D Po meni (skoro) pretjerano brutalan, najmanje koliko neke scene u MAX-u, a vjerujem da sve skupa jos vise.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 20/11/2021 : 12:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Brutalan je u granicama Panišera, ali Max je ipak korak dalje. Ovde pak ima dosta zezanja. Deo likova i radnje iskoristili su za film iz 2004. godine.

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11924 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 20/11/2021 : 23:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

Brutalan je u granicama Panišera, ali Max je ipak korak dalje. Ovde pak ima dosta zezanja. Deo likova i radnje iskoristili su za film iz 2004. godine.

To je i najbolji film o Paniseru od ona tri. Thomas Jane je odlican glumac za tu ulogu i uvek volim da vidim Travoltu kao ludaka i negativca. Ako je ovaj strip bio inspiracija za film onda mu se jos vise radujem nego ovim obicnim Paniserima!
Odlicna je ova CKova edicija nek samo tako nastave.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/11/2021 : 01:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Seriju si gledao gg?

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11924 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 21/11/2021 : 02:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Seriju si gledao gg?

Nisam jos uvek, nazalost. Samo sam Daredevila seriju gledao (prve dve sezone, u drugoj se pojavljuje po prvi put Paniser) i to je stvarno vrhunski uradjeno.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5015 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 21/11/2021 : 07:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Uf overi Daredevila do kraja, treća sezona je u rangu prve
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6365 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 22/11/2021 : 09:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam oba privjua za ta 2 Punishera iz 80ih i 90ih i neznam, nije to meni ni blizu ovih MAX. Vidi se da su rađeni nekako ''starinski''.
Mislim da će ići preskok. :(

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/11/2021 : 09:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pročitao sam oba privjua za ta 2 Punishera iz 80ih i 90ih i neznam, nije to meni ni blizu ovih MAX. Vidi se da su rađeni nekako ''starinski''.
Mislim da će ići preskok. :(

dosta su bolji od marvela iz tog vremena (ne racunajuci tu milerovog derdevila), al i pored toga ne radi posao danas
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 22/11/2021 : 14:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Meni je Krug krvi bio solidan, ništa više od toga. U to vrijeme je možda bio "wow", ali kad sam ga ja čitao prije 10-ak godina, nisam shvatao čemu toliko oduševljenje.
Ove Aronove maxove ću nekad probam.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/11/2021 : 15:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

A meni je Krug krvi bio bas bas jadan. Nesto staro, nezanimljivo i prevaziđeno. Bole bi bilo da sam prvo citao Godina prva, i kronoloski ima vise smisla (plus ovaj Krpelj ili sta je vec, taj negativac koji je u Kk vec u zatvoru, dok ga u Gp Frenk tamo tek stavi).

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 22/11/2021 : 15:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Meni je imao neke dobre ideje, a i crtež Zeka je odradio svoje, tako da mi nikako ne može biti loš 🙂
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9042 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 22/11/2021 : 16:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Meni je Krug krvi bio solidan, ništa više od toga. U to vrijeme je možda bio "wow"

Kako za koga (možda za klince), čitaocima koji su već imali neki staž, kad je objavljen kod nas, baš i nije bio za oduševiti se. Zapravo, na prelazu '89/90-e Marvel je imao status pada kvaliteta u odnosu na raniji period, a DC je bio u centru pažnje (ali slabo dostupan ovde, kao i stripovi uopšte). Krug krvi je podsećao na Marvel iz najboljih dana, ali taj mini-serijal nisu uspeli da izguraju kvalitetno do kraja, Zekov crtež je zbrzaniji prema kraju, a poslednju epizodu crtao je vidno lošiji crtač, što kvari ugođaj.

Epizode Punishera koje se nadovezuju, a koje su kod nas objavljivane u Punisher magazinu (u originalu - Punisher Vol 2), koje je pisao Mike Baron, a crtao Klaus Janson, kasnije Whilce Portacio i drugi, i u ono vreme su delovale kao sasvim prosečan strip.

S druge strane, stari Punisher je ipak pravi Punisher, a MAX varijanta samo scenarističko iživljavanje za ljubitelje nasilja. Ne kažem da ne mogu da budu istovremeno i kvalitetni stripovi, pojedine epizode, ali su i dalje - stripovi za ljubitelje preteranog nasilja (u stripu, barem).

Edited by - alexts on 22/11/2021 16:23:00
Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
524 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 22/11/2021 : 20:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
Sinoc sam zavrsio prvu knjigu Fibrinog Punishera i prve dvije price su mi bile vrlo dobre, mozda i vise od toga, ali Irska kuhinja je imala nekih bas odvratnih momenata koji su me odbili od nastavljanja serijala.

Odlucio sam uzeti jos Majku Rusiju jer me zanima kako se u taj svijet uklopio Nick Fury, ali tu cu ujedno i stati s Ennisovim Punisherom. Mozda jos eventualno uzmem taj najavljeni CK trejd koji je crtao Dillon. Godinu prvu sam vec ranije procitao i bila mi je okej, dovoljno da ostane u kolekciji.

Edited by - PaoloRivera on 22/11/2021 20:17:01
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/11/2021 : 20:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ako imas mogucnost uzeti iz knjiznice, preporucujem jos sesticu sa Valley Forge, Valley Forge (vijetnamka) te Tigar (mladi Frank, klinjo), a i Corbenov Kraj je... special. :D Drukcije svakako i Vod iz sedmice. A u trici imas nahajpanu crnukomediju Barakuda koja zavrsi u petici (pretjerano do daske).
Mada, ako su ti se svidjele prve 2 price iz keca, mislim da bi ti se mogle i ostale (mozda bez Barakude, ako ju gledas realno, treba vise opusteno, saljivo; i "Mocvara" iz sedmice je malo "pretjerana", ali zanimljiva, to jest zabavna).

Go to Top of Page

PaoloRivera
Average Member

Croatia
524 Posts

Member since 09/09/2014

Posted - 23/11/2021 : 00:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send PaoloRivera a Private Message  Reply with Quote
Hvala na preporukama, budem vidio kaj dalje kad procitam Majku Rusiju.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6365 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/11/2021 : 06:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PaoloRivera

Sinoc sam zavrsio prvu knjigu Fibrinog Punishera i prve dvije price su mi bile vrlo dobre, mozda i vise od toga, ali Irska kuhinja je imala nekih bas odvratnih momenata koji su me odbili od nastavljanja serijala.

Odlucio sam uzeti jos Majku Rusiju jer me zanima kako se u taj svijet uklopio Nick Fury, ali tu cu ujedno i stati s Ennisovim Punisherom. Mozda jos eventualno uzmem taj najavljeni CK trejd koji je crtao Dillon. Godinu prvu sam vec ranije procitao i bila mi je okej, dovoljno da ostane u kolekciji.

Ovo od ČK, Punisher od Aarona i Dillona je izašlo i odličan je.
Ali ako ne voliš ultra-turbo-pretjerano nasilje slobodno zaobiđi, meni je taj run odličan, ali ti je još luđi i nasilniji od ovog što je izdala Fibra.

Nego ekipa, da li je netko kod nas izdao Wolverine: Weapon X?
Vidim da je to isto Aaron i djeluje ludo, skinuo sam skenove, ali bi uzeo ako je netko objavio.

Edited by - DiSkAcH on 23/11/2021 06:24:28
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6220 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 23/11/2021 : 06:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim da je to isto Aaron i djeluje ludo, skinuo sam skenove, ali bi uzeo ako je netko objavio.

Ima ovo, ali nisam siguran misliš li na to jer nigdje ne vidim Aarona:

https://carobnaknjiga.rs/oruzje-x

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6365 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/11/2021 : 07:07:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Ima ovo, ali nisam siguran misliš li na to jer nigdje ne vidim Aarona:

https://carobnaknjiga.rs/oruzje-x

Hvala, nije to to. Ma pročitam skenove onda.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7820 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 23/11/2021 : 09:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
željno očekujem najavu prattove "tinkonderoge", kao i da krenu sa "plavim bluzama", BG nas je skroz iznevjerio...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.62 seconds. Snitz Forums 2000