forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Čarobna knjiga najavljuje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 387

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 06/06/2022 : 23:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Vredi li Saga ista? 6 komada za 3000.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7607 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 06/06/2022 : 23:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Meni je Saga odlična, a ovih 6 trejdova pokrivaju prve dvije Fibrine knjige za ludo dobru cijenu.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 06/06/2022 : 23:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
A jel to zaokruzena prica ili ce biti jos toga?
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2995 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 07/06/2022 : 00:18:54  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
Nije. Posle ovih 6 knjiga ČK trebaš da kupiš treću knjigu Fibre i to je tek pola serijala.
Ali meni jedan od omiljenih.

Pumpaj
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41113 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/06/2022 : 03:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tesko smece

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6431 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 07/06/2022 : 05:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:

Tesko smece

3 pohvale i onda BUM, uleti Sawitch.

BTW, i meni je ovo odličan serijal, tako da preporuka i od mene.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

stripadzija
Average Member

Slovenia
527 Posts

Member since 03/03/2009

Posted - 07/06/2022 : 08:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Send stripadzija a Private Message  Reply with Quote
Saga je specifična. Možda više leži mlađoj generaciji (mojoj ćerki je omiljeni strip serijal), ali ne bih se usudio da je preporučim, jer dosta zavisi od ukusa strip čitaoca. U svakom slučaju i meni je jako legla.

3 do sada izašle knjige kod Fibre i dve (2 x 3) kod Čarobne su pola serijala. Posle duže pauze od januara je nastavila da izlazi tempom jedne sveske mesečno, tako da najranije polovinom sledeće godine ima šanse da ugledamo 4. knjigu Fibre.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9273 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 07/06/2022 : 09:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Saga je, u svakom slučaju, dobar strip (bar prvih nekoliko trejdova, za kasnije ne znam).

I daleko je od odličnog. Nije ni izbliza značajna ili revolucionarna, kako bi to moglo da deluje Amerikancima, koji ne poznaju ništa izvan američkog stripa (ili mainstream/super-herojskog, u još gorem slučaju).

Nije za okrenute klasičnom pristupu stripu i jeste više za mlađe generacije (navikle na digitalu, woke itd, ne za decu).
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 07/06/2022 : 11:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima. Preskacem.
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1672 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 07/06/2022 : 12:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
Meni je kod Sage, koliko sam pogledao zavir, najveći problem što su glavni likovi previše fensi nacrtani.
Trebali su biti ružniji, sa požutelim i pokvarenim zubima ili bez ponekog zuba, kako bi došla do izražaja ta različitost i pokušaj prihvatanja iste,
a ne kao docrtaš im rogove, rep i krila i misliš da si time napravio strip o razlikama,
dok su im lica manekenska i iskežena kao da reklamiraju pastu za zube...

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1672 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 07/06/2022 : 12:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

ja jednostavno ne mogu bd ako nije u boji, a pogotovo ne pratta.

Niti je Prat bd autor, niti je Kirk bd strip.

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/06/2022 : 17:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Saga je odlicna. Fantasticna sci-fi soap opera. I sto je najbolje, nikad ne znas ko ce sledeci riknuti.

Taylor.
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
9273 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 07/06/2022 : 18:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Saga je odlicna. Fantasticna sci-fi soap opera. I sto je najbolje, nikad ne znas ko ce sledeci riknuti.

Taman posla, neki delovi su tupavi, da ih je neprijatno čitati. A i razvučena je, sa mnogo praznog hoda i popunjavanja prostora ni sa čim, kao i sve soap opere.

Uz to je neumeren "mishmash" svega i svačega. Nije dovoljno Sci-Fija u kome je sve moguće, nego je tu i magija.

Što reče Jozzinelli, cilja na devojčice, identifikacija sa glavnim likom, plus svi su lepuškasti.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41113 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/06/2022 : 22:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Znam Starudiju, voli otprilike isto sto i ja. :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 07/06/2022 : 22:44:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by DiSkAcH

Znam Starudiju, voli otprilike isto sto i ja. :)

Istina, istina.
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2388 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 14/06/2022 : 10:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Ovaj najavljeni Batman na cobissu, Impostor (iliti Imitator), jel' čemu?
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/06/2022 : 11:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Nisam ga još dovršio (za sada sam pročitao otprilike trećinu), no sasvim mi je dobar, i priča i crtež. Nemam zamjerki, no vidit ćemo kad dođem do kraja.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1719 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 14/06/2022 : 11:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote
Paka, mislim da si ti neko ko ima najviše na svetu tih stripova koje "nisi još dovršio"

Dosta je bilo praštanja!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/06/2022 : 11:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KuntaKinte

Paka, mislim da si ti neko ko ima najviše na svetu tih stripova koje "nisi još dovršio"

Ne spominji neke i zaboravim da sam počeo čitati, doslovno moram sebi zapisati napomenu šta moram dovršiti. Da ne spominjem ove šta mi uopće nisu toliko napeti, no guram ih na silu eto da dovršim, pa nekad i nemam volje nastaviti. Takav mi je evo sada Ennisov "Just a Pilgrim", kao nije loš, al baš mi je onako ništa posebno i uopće mi ga se ne da dovršiti.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5537 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 14/06/2022 : 11:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Koze123 je davno postavio standard po pitanju započetih, a nikada dovršenih stripova link

Ovo posebno dobija na težini jer je post iz teme top 10 omiljenih stripova
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 14/06/2022 : 12:24:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Nisam ga još dovršio (za sada sam pročitao otprilike trećinu), no sasvim mi je dobar, i priča i crtež. Nemam zamjerki, no vidit ćemo kad dođem do kraja.

A ček, zašto praviš pauze sa stripovima koji ti se sviđaju? Razumem ako ti je naporan ali ovo mi je baš čudno.

Pilgrim je ok, ali baš ništa posebno. Ako te ne radi preskoči slobodno, glupo da se maltretiraš.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/06/2022 : 12:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:

A ček, zašto praviš pauze sa stripovima koji ti se sviđaju? Razumem ako ti je naporan ali ovo mi je baš čudno.

Pilgrim je ok, ali baš ništa posebno. Ako te ne radi preskoči slobodno, glupo da se maltretiraš.

Radim dva posla i praktički jedini dio dana kad imam vrimena za čitanje je navečer pred spavanje, kad mi je nažalost koncentracija slaba i često me savlada umor. Zato izbjegavam duže serijale, a nekad nažalost ni ove kraće ne uspijem izgurati u nekom razumnom roku.

Moj je najveći problem to što me stvari lako zainteresiraju pa krenem s 5-6 stripova paralelno, a to je (bar za mene) loša navika koju bih trebao izbaciti.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19485 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/06/2022 : 12:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Radim dva posla i praktički jedini dio dana kad imam vrimena za čitanje je navečer pred spavanje, kad mi je nažalost koncentracija slaba i često me savlada umor. Zato izbjegavam duže serijale, a nekad nažalost ni ove kraće ne uspijem izgurati u nekom razumnom roku.

Moj je najveći problem to što me stvari lako zainteresiraju pa krenem s 5-6 stripova paralelno, a to je (bar za mene) loša navika koju bih trebao izbaciti.

moj predlog da se fokusiraš na one lake stripove na jadnih 96 stranica..postoji čak strip na 66 stranica, ostalo je neki dodatak kojeg ni nije nužno pročitat..
Bez uvrede, samo moj predlog!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13527 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 16/06/2022 : 10:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Aha, jasno. Da, ovo sa vise stripova istovremeno jeste problem, posebno u tvojoj situaciji.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/06/2022 : 12:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Evo dovršio sam Imposter, super je strip danas/sutra ću napisati duži osvrt u onoj svojoj temi, a do tada bih samo rekao da mi se čini da ga vrijedi imati na polici.

Go to Top of Page
Page: of 387 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.76 seconds. Snitz Forums 2000