Author |
Topic |
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 16/12/2022 : 09:01:49
|
quote: Originally posted by Paka01
Šta, sad će se napadat svakoga ko okači neko ČK izdanje tu na forum?
mislim stvarno, moderacija je odavno trebala da reaguje.
tema je postala odlagalište bolesnih frustracija mrzitelja ČK i njihovih izdanja. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7817 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 16/12/2022 : 09:02:54
|
quote: Originally posted by jagodanbg
Debilizam. Sigurno nisam jedini koji kupuje i kupovaće izdanja ČK.
Golconda i ČK su moja dva top izdavača i uvijek će biti ;)
A frustrirani mogu samo tutu vozati u rikverc! |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19004 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/12/2022 : 09:40:53
|
quote: Originally posted by I like girlz
A frustrirani mogu samo tutu vozati u rikverc!
Ako su kolekcionari bolestnici, kolekcionari Fibre su neizlečivi bolestnici,.. uz to i perverznjaci jer svrše na svaku ciglu zamotanu u kutiju… Da to kupi knjižara i razumem, ali da kupiš tu ciglu, pročitaš i zabetoniraš u stjenu..ako to nije bolest, neznam šta je.. Imati nešto tek toliko da imaš, jer je orkica ili fibrica...stiči čete do trenutka kad čete se zapitati.."a šta ako to pročitam iz knjižare i ladno vratim, zar moram sve te blokove imati u kući?2 Ionako če to naši nasljednici prije ili kasnije u kontejner... možda se obogate na starom papiru, ako če ga tada još otkupljivati! Stripovi trebaju izgledati ko nekad.. jeftino i dostupno...
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 16/12/2022 09:42:11 |
|
|
prop_ovednik
Senior Member
Croatia
1492 Posts
Member since 13/01/2008 |
Posted - 16/12/2022 : 10:06:19
|
To je kao da kazes da treba zatvoriti restorane koji sluze hranu skuplju od 100 kuna... Neka nama stripova svih vrsta na trzisu, pa nek ja mogu birati sto nabaviti. |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8557 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 16/12/2022 : 10:09:11
|
quote: Originally posted by mladjo
Odjebi bedniče
Jagodanbg malo ste pretjerali i ti i Poglavica. Kazne idu po proceduri.
Moderatore,
bio je dug period na DW forumu, kad su DW i ČK bili u sukobu i kad je bilo dozvoljeno pojedincima da prozivaju, napadaju i maltretiraju članove koji kupuju ili pozitivno komentarišu izdanja ČK. To je zaustavljeno.
Sada, ti ljudi (čovek) procenjuju da je, pošto postoji sukob između Fibre i ČK, isti obrazac ponašanja i ovde dozvoljen i poželjan.
Pošto Markos nije proglasio zabranu komentarisanja i najavljivanja ČK izdanja, ovakva zabrana se ne sme dozvoljavati nikom drugom.
Jedna je stvar kritičko, pa i oštro, komentarisanje kvaliteta ČK izdanja, a sasvim nešto drugo napadi i vređanja svakog ko najavi izlazak njihovog izdanja i druge informacije, kaže da je kupio ili (čak!) i pohvali njihovo izdanje. Takav fašizam ne bi smeo biti dopušten.
Ti si ovaj put kaznio "i žrtvu i agresora". Sledeći put reaguj na vreme, na pravi način. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19004 Posts
Posted - 16/12/2022 : 10:47:03
|
quote: Originally posted by prop_ovednik
To je kao da kazes da treba zatvoriti restorane koji sluze hranu skuplju od 100 kuna... Neka nama stripova svih vrsta na trzisu, pa nek ja mogu birati sto nabaviti.
usporedba nije na mjestu… hrana, jeftina i skupa je nužna za život...a ove delux kutije su samo potreba zadovoljiti svoj stripovski snobovski apetit... Sumljam da bi netko otego papke da nema Rahana u kutiji! Prije če dobiti pruh kod tegljenja iz striparnice do kučnog skladišta.. I sad? Ko če objaviti Rahana jeftino na kioske kad je objavljen za 500-700 perverznjaka? Sa tim knjižurinama zatvaraju se vrata tim izdanjima za široke ljudske mase po normalnoj cijeni i normalnom izdanju. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 16/12/2022 10:49:44 |
|
|
Saale
Starting Member
76 Posts
Member since 26/09/2022 |
Posted - 16/12/2022 : 11:00:57
|
Odjebi bedniče
Odličan posao, nema šta. Poglavica izvređao svakog ko je pomenuo ČK izdanje na ČK temi, ali Jagodanbg je problem, je li? |
|
|
vladar
Average Member
Serbia
765 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 16/12/2022 : 11:34:09
|
quote: Originally posted by teller
To je kao da kazes da treba zatvoriti restorane koji sluze hranu skuplju od 100 kuna... Neka nama stripova svih vrsta na trzisu, pa nek ja mogu birati sto nabaviti.
usporedba nije na mjestu… hrana, jeftina i skupa je nužna za život...a ove delux kutije su samo potreba zadovoljiti svoj stripovski snobovski apetit... Sumljam da bi netko otego papke da nema Rahana u kutiji! Prije če dobiti pruh kod tegljenja iz striparnice do kučnog skladišta.. I sad? Ko če objaviti Rahana jeftino na kioske kad je objavljen za 500-700 perverznjaka? Sa tim knjižurinama zatvaraju se vrata tim izdanjima za široke ljudske mase po normalnoj cijeni i normalnom izdanju.
Zašto TI nisi objavio Rahana u jeftinom kiosk izdanju, za široke ljudske mase, po normalnoj ceni, pre ovih "cigli" štampanih za 500-700 perverznjaka? Zašto nisi objavio bilo šta, kada već znaš šta se traži i šta bi se prodavalo? Verovatno ćeš odgovoriti da ti nisi izdavač. Nisi, ali te to ne sprečava da non-stop pišeš o jeftinim kiosk izdanjima, kao da živiš u 80-tim godinama prošlog veka. I da drugim ljudima, koji su izdavači, soliš pamet šta je bolje, kao da oni ne znaju šta njihovi kupci žele i kupuju. Pored onih koji, poput tebe, žele takva izdanja, ima i onih koji žele strip u obliku "cigle", na odličnom papiru, većem formatu, sa boljim uvezom. Zašto su oni perverznjaci? Pretpostavljam da voziš Juga ili Renault 4, da imaš crno-beli TV i šporet na drva, jer su svi koji koriste nešto drugo i traže nešto drugo, bolje, kvalitetnije, modernije, snobovi i perverznjaci (i ovo nisu stvari nužne za život, ako već poređenje sa hranom nije bilo na mestu). |
|
|
prop_ovednik
Senior Member
Croatia
1492 Posts
Member since 13/01/2008 |
Posted - 16/12/2022 : 11:48:02
|
usporedba nije na mjestu… hrana, jeftina i skupa je nužna za život...a ove delux kutije su samo potreba zadovoljiti svoj stripovski snobovski apetit... Sumljam da bi netko otego papke da nema Rahana u kutiji! Prije če dobiti pruh kod tegljenja iz striparnice do kučnog skladišta.. I sad? Ko če objaviti Rahana jeftino na kioske kad je objavljen za 500-700 perverznjaka? Sa tim knjižurinama zatvaraju se vrata tim izdanjima za široke ljudske mase po normalnoj cijeni i normalnom izdanju.
Ziviti se moze i od jeftine hrane. A ako ces tako, strip - ni u jednom formatu - ne spada u nuznost za prezivjeti. Tako da se moze zakljuciti da si snob kupio strip od 5 ili 50 eura |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3301 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 16/12/2022 : 14:53:29
|
quote: Originally posted by alexts
Odjebi bedniče
Moderatore,
bio je dug period na DW forumu, kad su DW i ČK bili u sukobu i kad je bilo dozvoljeno pojedincima da prozivaju, napadaju i maltretiraju članove koji kupuju ili pozitivno komentarišu izdanja ČK. To je zaustavljeno.
Sada, ti ljudi (čovek) procenjuju da je, pošto postoji sukob između Fibre i ČK, isti obrazac ponašanja i ovde dozvoljen i poželjan.
Pošto Markos nije proglasio zabranu komentarisanja i najavljivanja ČK izdanja, ovakva zabrana se ne sme dozvoljavati nikom drugom.
Jedna je stvar kritičko, pa i oštro, komentarisanje kvaliteta ČK izdanja, a sasvim nešto drugo napadi i vređanja svakog ko najavi izlazak njihovog izdanja i druge informacije, kaže da je kupio ili (čak!) i pohvali njihovo izdanje. Takav fašizam ne bi smeo biti dopušten.
Ti si ovaj put kaznio "i žrtvu i agresora". Sledeći put reaguj na vreme, na pravi način.
Sve u centar. |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2800 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 16/12/2022 : 15:12:01
|
ajde još nekako kad se jave libellusovci sa svojim mantrama o frustracijama onih koji se drznu beknut protiv njihovog sveca, ali sad je to počelo stizati i s dna izdavačkog spektra. tko ne obožava/podržava najgore mora da je teško isfrustriran. ima smisla.
dobra je gornja usporedba s hranom.
evo, baš sam jutros u dućanu kupovao mortadelu s maslinama na akciji, i dok teta reže mojih 15 dkg gledam čovjeka do mene kako u košaru trpa 7-8 velikih pakiranja vakumiranog pršuta. uhvatio me smijeh, koji luzer... frustracija mu se mogla rezati nožem.
bože svašta i na ovom forumu. ali ok, neka svaki izdavač ima svoju sektu, i onaj s fensi bloketama i šmensi kutijama i onaj s jeftinim krš izdanjima. doli razlike, živili svi! e, ali ne mogu svugdje živjeti svi, ne da bora... |
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
2005 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 16/12/2022 : 15:26:58
|
Ako su kolekcionari bolestnici, kolekcionari Fibre su neizlečivi bolestnici,.. uz to i perverznjaci jer svrše na svaku ciglu zamotanu u kutiju… Da to kupi knjižara i razumem, ali da kupiš tu ciglu, pročitaš i zabetoniraš u stjenu..ako to nije bolest, neznam šta je.. Imati nešto tek toliko da imaš, jer je orkica ili fibrica...stiči čete do trenutka kad čete se zapitati.."a šta ako to pročitam iz knjižare i ladno vratim, zar moram sve te blokove imati u kući?2 Ionako če to naši nasljednici prije ili kasnije u kontejner... možda se obogate na starom papiru, ako če ga tada još otkupljivati! Stripovi trebaju izgledati ko nekad.. jeftino i dostupno...
Znas kako Krajisnici kazu za takve poput tebe - Nisu tebi svi kodkuce! |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3301 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47301 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/12/2022 : 16:44:51
|
Široke narodne mase zaboli kita za stripove. Ka i za ploče,CDe i slične stvari koje mi pacijenti skupljamo. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19004 Posts
Posted - 16/12/2022 : 16:50:14
|
quote: Originally posted by AleksandarN
Znas kako Krajisnici kazu za takve poput tebe - Nisu tebi svi kodkuce!
možda.. al sam sretan čovjek.. to mi je najvažnije.. |
|
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2741 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 16/12/2022 : 20:48:26
|
Iako imam milion zamerki na Ck, danas sam.zavrsio Planetes 1. Ovo je ono sto ja trazim od mange, stripa, zanimljivo, bez praznog hoda, brinemo za likove, njihove sudbine, kockice se polako postavljaju. Dobar strip, dobar sci fi...
Cekam da mi stigne dvojka, sto je vazno imaju dobar tempo, sto je za mange presudno, jer te teraju da ides dalje, i dalje... |
Edited by - john connor on 16/12/2022 20:49:05 |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2741 Posts
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3301 Posts
Posted - 16/12/2022 : 22:48:08
|
I meni je dobar Planetes. I crtački i tempo radnje. Plus već u februaru gotovo, milina. Pročitah i keca Punpuna kao dok me drže japanci, al to mi nije leglo uopšte. |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2741 Posts
Posted - 16/12/2022 : 22:55:14
|
Da, da milina. Odlican izbor.
Sad si me malo oladio za Punpuna, i on stize sa Noci knjige, videcu.
Sledeca je Zelena krv, kazu autor obecava, i da se ispostuje Dw izbor, iako mi njihov izbor mangi nije legao. |
|
|
dd fan
Advanced Member
Serbia
4885 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 17/12/2022 : 01:15:47
|
quote: Originally posted by alexts Moderatore,
Ti si ovaj put kaznio "i žrtvu i agresora". Sledeći put reaguj na vreme, na pravi način.
Analiza situacije i kalibracija moralnog kompasa, po običaju, na visokom nivou |
I've always been a nobody. When i was a child, my mother used to confuse me with my brother, even though i'm an only child. To this day she still thinks i'm my brother. |
|
|
Bachy
Senior Member
Croatia
1759 Posts
Member since 06/05/2009 |
Posted - 17/12/2022 : 09:00:47
|
Telleru, susjedu europski, pa gdje ti je kultura? Zar tako govoriš braći po stripu? Smiješno je da izjavljuješ takve stvari jer je činjenica da su Fibrini stripovi jeftiniji od hrpe izdanja koja se mogu kupiti na kiosku.
Zar stripovi ne izgledaju uvijek jednako? Zar stripovi nisu jeftini i dostupni? Kakve su ti to glupe konstatacije? Ako danas nema jeftinih i dostupnih stripova, onda ne znam na kojem planetu ti živiš?
Ove izjave koje ti cijelo vrijeme protežeš kroz svoje postove samo dokazuju da kulturološko, kvalitativno, sociološki i emotivno jednostavno nisi dorastao konstruktivnoj i argumentiranoj raspravi s forumašima koji su sposobni za tako nešto. Cijelo vrijeme tupiš jedno te isto jer za ništa više nemaš znanja, umijeća navika i sposobnosti.
Smiješan si!
|
Oj, budi svoj! |
|
|
Saale
Starting Member
76 Posts
Member since 26/09/2022 |
Posted - 17/12/2022 : 12:36:46
|
quote: Originally posted by night
Uzeh Ugovor s Bogom. Nekih 5-6 primeraka sam stavio na stranu, pogužvani prvi listovi a na par malo zasečen knjižni blok na dnu, Simbol možda i u malo gorih formi nego inače...Prelomio sam kad sam video da je Draško Roganović preveo.
Stigao Ugovor i do mene. Poručen iz Alan Forda. Odlično izgleda, nema mrlja od lepka i čvrsto se drži blok. Na početnim stranicama, gde je predgovor, gornji deo bliže rikni ima blago gužvanje. Verovatno ne bih ni primetio, da nisi ukazao na to. Po meni, mnogo bolje uvezano od mog primerka Noktoždera npr. |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
Posted - 17/12/2022 : 17:05:58
|
quote: Originally posted by Red Marquis
quote: Originally posted by alexts
Odjebi bedniče
Moderatore,
Sve u centar.
Kad se ispaljuju rafali gluposti, jedino se centar oseća bezbedno... nego, dok smo kod streljaštva, jel ti ono beše pogodio jednog izdavača da je gluplji, pokvareniji i nesposobniji od tvojih voljenih učk? Gledaj bar da se ne pogodiš u tikvu dok gađaš u centar, bio bi to nenadoknadiv gubitak za forumašenje. Ajd dok se drugi takmičar reprezentacije učk sprema da izađe na liniju, da mi vidimo šta to prethodni lupač gluposti zaista pogodio:
Nije bilo nikakvog sukoba dw i učk, kako takmičar laže sebe i sve oko sebe, nego je učk iznenada obznanio da otvara svoju šugavu striparnicu (biće Fibri al ne i dw, doneste pare da se družimo), kako su dw pokvareni zato što ne rade u interesu učk i napustio forum jer isti užasan. Svoje botove i marketing su u žurbi zaboravili da ponesu sa sobom.
Pogađač u centar procenjuje da zabranu fibre od strane učk može nazvati sukobom fibre i učk, dok neke odvratne botine to već sad dižu na nivo teorije zavere, nešto što se nikad nije desilo. Isti obrazac ponašanja i ovde dozvoljen i poželjan. Imbecili, koji se inače ne skidaju sa njihovog sajta, javljaju jedni drugima šta istog trenutka gledaju. I svaki put se slože da aktuelno govno ima savim dovoljno vitamina za tu cenu, jer vole strip long tajm. Neko im malo zezne ritam lupetanja i vrište iritantno ko skrimersi.
Kad bi se zajebavali Vilijem Tel tripuje da Markosova dozvola da se bude mentol podrazumeva i neku obavezu da se bude mentol. Brabonja o zabrani zabrane jer to valjda na zabranu exkluziMno pravo ima učk, kupili od agenta iz MinKena.
Car svih strelaca pogađa, al na drugoj temi, kad svrstava učk u kriminalce i tamo mu jasno da imaju botove, na ovoj temi je čist fašizam prčkati u marketing kriminalaca jer na ovoj temi to čis' izdavač. Takav kretenizam ne bi smeo biti dopušten. Isto ko i kretenizam o vređanju botova.
Imamo i jedan pogodak na ovoj temi, pogodio je da me moderatori rado izbacuju. A šteta da se baci takav pogodak. Savet za Aleksa i ekipu koja ga tapše po ramenu, naštelujte vaše moralne kompase na uvređeni i preglasno arlaučite uz brzo smenjivanje visokih tonova, jbg visok vam i nivo. Neki od moderatora će se sigurno odazvati na plač učkoljuba i spasiti dan.
|
Tri ljuta moderatora suzbijala spam. Jedan dobi povišicu, ostade ih dva... |
|
|
Chief Warhead
Senior Member
1258 Posts
Member since 28/08/2011 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia