Author |
Topic  |
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 05/06/2023 : 08:48:39
|
Nemoj previše razbijati glavu time, Marvelovi eventovi nisu toliko usko vezani jedan za drugog i praktički ih možeš čitati kako te volja. Mislim, sve se to kao nadovezuje na prethodne događaje, al recimo za Civil War ti stvarno ne treba ništa prije njega, House of M se također poziva na neke ranije događaje, al sve je to lako razumljivo samo po sebi, itd... Ja općenito nisam nešto ekstra oduševljen Marvelovim eventovima. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
john connor
Advanced Member

Serbia
3009 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts
Posted - 05/06/2023 : 09:16:23
|
Haha, istina  Nađe se tu i tamo neka dobra priča, no po meni to DC radi puno bolje... Marvelovi eventovi su mi zaboravljivi, nisu baš tako upečatljivi i imam osjećaj da nemaju neku težinu. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 05/06/2023 : 11:00:08
|
quote: Originally posted by Paka01
Haha, istina  Nađe se tu i tamo neka dobra priča, no po meni to DC radi puno bolje... Marvelovi eventovi su mi zaboravljivi, nisu baš tako upečatljivi i imam osjećaj da nemaju neku težinu.
+1 |
 |
|
jagodanbg
Advanced Member

3008 Posts
Member since 17/07/2019 |
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2412 Posts
Member since 14/06/2006 |
|
Largo
New Member

292 Posts
Member since 23/06/2021 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 05/06/2023 : 19:52:38
|
Haha, istina  Nađe se tu i tamo neka dobra priča, no po meni to DC radi puno bolje... Marvelovi eventovi su mi zaboravljivi, nisu baš tako upečatljivi i imam osjećaj da nemaju neku težinu.
Steta sto nema vise DC-a, barem sto se tice mejnstrim superherojstine u Srbiji to je odnos 5:1 u korist Marvela u odnosu na DC. Od DC-a samo Betmen izlazi i to je to, nema neka dobra Supermen prica ili bilo kojeg drugog junaka, pokusala je CK na pocetku sa Smakovima i sa New Frontier Darvina Kuka i hvala im na tome, ali ja bih voleo da vidim vise DC-a. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17727 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 06/06/2023 : 11:06:24
|
quote: Originally posted by alexts
Betmen je izlazio!
Izgleda da je tako. Nema nikakvih najava da bi mogao ponovo da izlazi. |
 |
|
vetropiroman
Junior Member

339 Posts
Member since 27/02/2022 |
Posted - 06/06/2023 : 11:17:04
|
Jel to samo meni zapada za oko ono E u "ZmajEubici" u drugoj knjizi Bouna? Ne tvrdim da je pogrešno, samo mi nekako prirodnije zvuči "Zmajoubica", naročito s obzirom da nijedan oblik nije u rečniku, niti znam za konkretna leksička pravila, pa kontam da je izbor ovde totalno na prevodiocu. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts
Posted - 06/06/2023 : 11:24:26
|
quote: Originally posted by delboj
Betmen je izlazio!
Izgleda da je tako. Nema nikakvih najava da bi mogao ponovo da izlazi.
Da je bilo pameti, mogli su se uvatit nekih drugih Batmana koji nisu toliko razvikani, a opet baš valjalju i nitko ih na našim prostorima nije objavio...
Recimo edicija "Legends of the Dark Knight" od koje nije objavljeno ništa osim Morrisonove priče "Gothic"... Ili pak run Paula Dinija koji je čista zabavna superherojština u kojoj može uživati apsolutno svatko. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts
Posted - 06/06/2023 : 13:32:06
|
Recimo edicija "Legends of the Dark Knight" od koje nije objavljeno ništa osim Morrisonove priče "Gothic"
Ona bi bila dobar izbor.
Neke edicije, kao Batman: The Caped Crusader i Batman: The Dark Knight Detective bi mogle da nađu publiku. Kao i neobjavljeni naslovi, poput Knightfall i mnogi drugi. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17727 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 06/06/2023 : 13:53:15
|
Betmen je izlazio!
Da je bilo pameti, mogli su se uvatit nekih drugih Batmana koji nisu toliko razvikani, a opet baš valjalju i nitko ih na našim prostorima nije objavio...
Recimo edicija "Legends of the Dark Knight" od koje nije objavljeno ništa osim Morrisonove priče "Gothic"... Ili pak run Paula Dinija koji je čista zabavna superherojština u kojoj može uživati apsolutno svatko.
Zašto u prošlom vremenu?
Zar ne mogu i sad toga da se uhvate? |
 |
|
feniks
Senior Member

1927 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 06/06/2023 : 19:40:48
|
Mogu ali je očigledno da broj kupaca nije dovoljno veliki. Onomad i Fenix Presova izdanja su sporo išla iako su u pitanju bili odlični naslovi.
|
 |
|
anam
New Member

247 Posts
Member since 23/08/2022 |
Posted - 06/06/2023 : 21:58:34
|
Jedno pitanje za one koji izdaju stripove...pogotovo Čarobne knjige (...i....i...i sljedbenika iste): "Pa dokle ćete gledati samo svoje interese? ... - strip je umjetnost....Nije li tako?... Znači umjetnost bi trebala biti dostupna svima?...Izdanja ova ili ona...ccc...na nama ljubiteljima umjetnosti je da odlučimo što je nama OK i da to nabavimo po našim kriterijima ...a na vama izdavačima je da se potrudite. Kupac određuje prodaju.
|
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12033 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
DK24
Average Member

.jpg)
Croatia
646 Posts
Member since 24/04/2020 |
Posted - 07/06/2023 : 07:27:38
|
Pa po nekoj logici stvari svaki izdavač ukoliko želi egzistirati na tržištu treba prvenstveno gledati svoje interese, ma kako god se on zvao... |
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1725 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 07/06/2023 : 11:58:25
|
quote: Originally posted by anam
Jedno pitanje za one koji izdaju stripove...pogotovo Čarobne knjige (...i....i...i sljedbenika iste): "Pa dokle ćete gledati samo svoje interese? ... - strip je umjetnost....Nije li tako?... Znači umjetnost bi trebala biti dostupna svima?...Izdanja ova ili ona...ccc...na nama ljubiteljima umjetnosti je da odlučimo što je nama OK i da to nabavimo po našim kriterijima ...a na vama izdavačima je da se potrudite. Kupac određuje prodaju.
Odakle li više iskačete, aman |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11455 Posts
Posted - 07/06/2023 : 12:02:57
|
Betmen je izlazio!
Recimo edicija "Legends of the Dark Knight" od koje nije objavljeno ništa osim Morrisonove priče "Gothic"... Ili pak run Paula Dinija koji je čista zabavna superherojština u kojoj može uživati apsolutno svatko.
Zašto u prošlom vremenu?
Zar ne mogu i sad toga da se uhvate?
Mogu, naravno. Mahinalno pišem u prošlom vremenu, nisam mislio da više nije moguće... Samo eto, čini mi se malo vjerojatno. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21894 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 07/06/2023 : 14:53:45
|
quote: Originally posted by vetropiroman
Jel to samo meni zapada za oko ono E u "ZmajEubici" u drugoj knjizi Bouna? Ne tvrdim da je pogrešno, samo mi nekako prirodnije zvuči "Zmajoubica", naročito s obzirom da nijedan oblik nije u rečniku, niti znam za konkretna leksička pravila, pa kontam da je izbor ovde totalno na prevodiocu.
pa da,Zmajoubica je logičan izbor,kakvi crni Zmajeubica. |
Odbrojavanje: još 9 dana |
 |
|
vetropiroman
Junior Member

339 Posts
Member since 27/02/2022 |
Posted - 07/06/2023 : 15:05:39
|
quote: Originally posted by anto
Jel to samo meni zapada za oko ono E u "ZmajEubici" u drugoj knjizi Bouna? Ne tvrdim da je pogrešno, samo mi nekako prirodnije zvuči "Zmajoubica", naročito s obzirom da nijedan oblik nije u rečniku, niti znam za konkretna leksička pravila, pa kontam da je izbor ovde totalno na prevodiocu.
pa da,Zmajoubica je logičan izbor,kakvi crni Zmajeubica.
Pa, izgleda da će ostati tako, s obzirom da su već izbacili i privju, (slutim skoru stripomaniju). A vidim i da je Hemaker i dalje Hamejker, kontam da će tu brljotinu izgurati do kraja, kad su već krenuli s njom. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 07/06/2023 : 15:18:43
|
ništa draže nego kupovat sniženja čarobne knjige 5.90
valjda profulaju sa tiražom ili cijenom pa se vade :D |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3394 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 07/06/2023 : 16:12:58
|
Ako može predstava Milene Marković da se zove Zmajeubica, može valjda i ovo. |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts
|
Topic  |
|