Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21180 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 23/12/2024 : 15:27:19
|
Sendmen im je recimo topčina izdanje;tehnikalije super,Skrobonja maestralan, ritam odličan,cena takođe. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29430 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 23/12/2024 : 15:34:19
|
quote: Originally posted by henry
quote: Originally posted by Markos
Meni je drago čuti da je pokretanje SUISa i nametanje zabrane Fibre u Srbiji urodilo plodom i da sad konačno cvjeta cvijeće! Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može! Dirnulo me je što Čarobna knjiga mora smanjivati broj naslova, što nema više klasičnih popularnih naslova koji se dobro prodaju sami od sebe i što za nove, suvremene naslove nema interesa. Ali najtragičniji je svakako izostanak pomoći države, suza mi je kanula. Ne znam, možda da umjesto sa dvadeset zaposlenih probaju samo sa dvoje? Navodno se može i tako?
Lepo je videti da se naslađuješ tuđim problemima. I što navijaš da neko dobije otkaz. I meni idu suze radosnice kad vidim kako si uspešan sa minimalnom radnom snagom, značajnom višedecenijskom potporom države i 50% tiraža plasiranog na tržištima za koje nemaš prava. I sve to sa većim cenama od ovih kojima se smeješ.
Trebala su ti četiri dana da smisliš ovako glup odgovor? |
Trouble will find me |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1568 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 23/12/2024 : 15:38:35
|
Meni je drago čuti da je pokretanje SUISa i nametanje zabrane Fibre u Srbiji urodilo plodom i da sad konačno cvjeta cvijeće! Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može! Dirnulo me je što Čarobna knjiga mora smanjivati broj naslova, što nema više klasičnih popularnih naslova koji se dobro prodaju sami od sebe i što za nove, suvremene naslove nema interesa. Ali najtragičniji je svakako izostanak pomoći države, suza mi je kanula. Ne znam, možda da umjesto sa dvadeset zaposlenih probaju samo sa dvoje? Navodno se može i tako?
Lepo je videti da se naslađuješ tuđim problemima. I što navijaš da neko dobije otkaz. I meni idu suze radosnice kad vidim kako si uspešan sa minimalnom radnom snagom, značajnom višedecenijskom potporom države i 50% tiraža plasiranog na tržištima za koje nemaš prava. I sve to sa većim cenama od ovih kojima se smeješ.
Trebala su ti četiri dana da smisliš ovako glup odgovor?
Prevideo sam ove tvoje mudrosti a i bolje ovako, taman su ti se osušile suze. Nego, kad smo već kod toga, koji procenat tiraža fibrinih izdanja se proda u Srbiji? Može i uopšte, van Hrvatske? |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29430 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 23/12/2024 : 15:42:56
|
Prije ili poslije SUIS-a? Inače je Fibra u Srbiji prodavala u prosjeku 74,36% cjelokupne naklade, ali sad smo pali na mizernih 73,12%.
|
Trouble will find me |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25417 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 23/12/2024 : 16:04:40
|
Pa čuj, 1,24% od obrta od 10 miliona evra je 124k evrića. Malo li je na ovu skupoću? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2338 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 23/12/2024 : 16:11:11
|
Uspeo je da nas ostavi bez reci.. |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
wintermute
Senior Member
USA
1626 Posts
Member since 15/10/2023 |
Posted - 23/12/2024 : 17:09:23
|
Prije ili poslije SUIS-a? Inače je Fibra u Srbiji prodavala u prosjeku 74,36% cjelokupne naklade, ali sad smo pali na mizernih 73,12%.
Ovo mora biti neka šala / sarkazam / trolling ? |
|
|
borg
Senior Member
Serbia
2195 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 23/12/2024 : 17:14:14
|
quote: Originally posted by wintermute
Ovo mora biti neka šala / sarkazam / trolling ?
To ti je pokušaj ubistva s predumišljajem.
Još da je rekao da će mu odbiti od poreza.
|
Resistance is futile. |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2338 Posts
Posted - 23/12/2024 : 17:19:32
|
Gde se sta prodaje i kome je sirok pojam recimo ja sam jedan od onih koji kvare statistiku :) a kad se pogledaju slike kolekcija stripasa vidi se da je dosta stripova islo 'preko grane' na razlicite nacine pametna odluka tih ljudi..koliko bi sve bilo dosadnije i siromasnije bez toga |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
MF Doom
New Member
152 Posts
Member since 23/04/2024 |
Posted - 23/12/2024 : 17:31:35
|
Pitanje za henrya - posto deluje kao neko ko je nepristrastan i pošten i da drži do prava, obaveza, zakona i papirologije.
Verujem da znaš iz prve ruke - pod kojim uslovima Čarobna Knjiga još uvek izvozi stripove za Bosnu i Hercegovinu za koje nema world wide prava?
Da li imaju neke dodatne klauzule ili oni srpske granice dosta fleksibilnije tumače? |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18959 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 23/12/2024 : 17:31:53
|
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2338 Posts
Posted - 23/12/2024 : 17:34:55
|
I evo pridruzio se drugi fibrin hejter na forumu imamo komplet 2/2. |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3771 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 23/12/2024 : 17:35:57
|
quote: Originally posted by MF Doom Da li imaju neke dodatne klauzule ili oni srpske granice dosta fleksibilnije tumače?
Srpski svet
Jesu li Banja Luka i Priština izvov ili? |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18959 Posts
Posted - 23/12/2024 : 17:37:25
|
Mrzim kad duhovice ljudi bez smisla za humor.. ispadaju ne duhoviti več cinični i sarkastični..opijeni uspehom na plan izbijaju prave ego osobine... polako če Markos skinuti masku... bojim se lica izpod nje... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 23/12/2024 17:41:22 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18959 Posts
Posted - 23/12/2024 : 17:38:52
|
quote: Originally posted by matori paraliticar
I evo pridruzio se drugi fibrin hejter na forumu imamo komplet 2/2.
tek da razbijemo dosadu... ne mislim forumasa Dosadu.. razume se.. |
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21180 Posts
Posted - 23/12/2024 : 17:43:04
|
quote: Originally posted by BeaGea
quote: Originally posted by MF Doom Da li imaju neke dodatne klauzule ili oni srpske granice dosta fleksibilnije tumače?
Srpski svet
Jesu li Banja Luka i Priština izvov ili?
Србија до Токија |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2338 Posts
Posted - 23/12/2024 : 18:03:14
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by matori paraliticar
I evo pridruzio se drugi fibrin hejter na forumu imamo komplet 2/2.
tek da razbijemo dosadu... ne mislim forumasa Dosadu.. razume se..
ovaj put podrska telleru, nije pozeljno da smo smrtno ozbiljni uvek :) |
|
|
BeaGea
Advanced Member
3771 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 23/12/2024 : 18:40:57
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by BeaGea
Srpski svet
Jesu li Banja Luka i Priština izvov ili?
Србија до Токија
I nazad |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21180 Posts
|
john connor
Senior Member
Serbia
2722 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 23/12/2024 : 21:21:56
|
quote: Originally posted by anto
Sendmen im je recimo topčina izdanje;tehnikalije super,Skrobonja maestralan, ritam odličan,cena takođe.
Papir je mnogo bolji kod Dw, Belog Puta. |
|
|
Grzi
Starting Member
37 Posts
Member since 10/02/2016 |
Posted - 23/12/2024 : 21:36:43
|
Mrzim kad duhovice ljudi bez smisla za humor.. ispadaju ne duhoviti več cinični i sarkastični..opijeni uspehom na plan izbijaju prave ego osobine... polako če Markos skinuti masku... bojim se lica izpod nje...
Lice ispod maske:
|
Edited by - Grzi on 23/12/2024 21:40:54 |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2338 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47274 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/12/2024 : 22:12:08
|
quote: Originally posted by Grzi
[quote]Originally posted by Markos
Mrzim kad duhovice ljudi bez smisla za humor.. ispadaju ne duhoviti več cinični i sarkastični..opijeni uspehom na plan izbijaju prave ego osobine... polako če Markos skinuti masku... bojim se lica izpod nje...
Lice ispod maske:
[/quote
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|