Author |
Topic |
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 23/09/2013 : 17:14:42
|
quote: Originally posted by Opti
Mali od palube je reinkarniran!
Mali od palube je bio doktor znanosti i imao je mnogo sofisticiraniji način verbalnog izražavanja... Bit će da su ovo njegovi mladi padawani... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
Smomo8
Average Member
Croatia
666 Posts
Member since 17/03/2012 |
Posted - 23/09/2013 : 17:38:49
|
quote: Originally posted by Zagor12
quote: Originally posted by Opti
Mali od palube je reinkarniran!
Mali od palube je bio doktor znanosti i imao je mnogo sofisticiraniji način verbalnog izražavanja... Bit će da su ovo njegovi mladi padawani...
Ispričajte mi legendu o tom majstoru |
"There are no men like me. Only me"
Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
|
|
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 23/09/2013 : 18:22:31
|
Nažalost, većina tema gdje je on običavao pisati sada ne da su arhivirane nego čak i izbrisane, ali ugl. bio je to jedan veseljak sa smajlićem na avataru (kasnije ga je promijenio u nekog tipa koji se dere ispred crvene pozadine), volio je život i život je volio njega, jedne je noći otišao na Veliku Palublju Goru i vratio se obasjan mudrošću, te otvorio ovu Temu:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31448&SearchTerms=mali,od,palube
I to je uglavnom to. |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 23/09/2013 : 19:14:08
|
quote: Originally posted by Zagor i Ogi
Zdravo,pitao sam se da li u Srbiji ili u Hrvatskoj postoji neki dogadjaj slican danu besplatnog stripa,posto imam 13 godina oko 50 stripova i svaki besplatni strip mi znaci.Hvala na odgovorima
Dobar prvi korak, a to je da si zainteresiran za strip. Kasnije ces valjda odvojiti i od dzeparca nesto za njega.
|
www.epicentercomics.com |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 23/09/2013 : 19:47:41
|
prošle godine čini mi se besplatni strip akcija bila je na cršu. prijatelj tražio za mene neke opasne naslove (petersonov mouse guard, spiderman, star wars, lady death...još imam spisak mjkmu), al na kraju ćorak |
|
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
Member since 16/09/2013 |
Posted - 23/09/2013 : 20:25:34
|
Imam ja nekih 40 evra koje bih zeleo da potrosim na stripove ali cale mi neda.Kaze glupo je dati 40 na stripove,ali ujaku se svidja to sto radima pa sam mu dao 10 evra da mi za te pare kupi stripove.Valjda cu progurati i ovih 30...:D |
The only good thing in life isZAGOR |
|
|
Magico_Vento
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 23/09/2013 : 21:53:03
|
@Zagor i Ogi Pogledaj malo u knjižnicama. Obićno u malo većim mjestima imaju i stripove u knjižnicama. Pogledaj, pitaj, ne može škodit. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 23/09/2013 : 23:07:44
|
Imam ja nekih 40 evra koje bih zeleo da potrosim na stripove ali cale mi neda.Kaze glupo je dati 40 na stripove,ali ujaku se svidja to sto radima pa sam mu dao 10 evra da mi za te pare kupi stripove.Valjda cu progurati i ovih 30...:D
Ćale je u pravu. Ni ne trebaš dati sve novce što imaš za stripove. Ali 10 eura od 40 je sasvim ok. Također, imaš aukcije pa prodaj stripove koji ti ne trebaju i tako skupi za neke koji su ti važniji za kolekciju. Inače je otpor roditelja koji nisu u fazonu sasvim prirodna stvar. Misle da bacaš novac i da ćeš postati bitanga. Istina je naravno sasvim suprotna. Stripovi će te naučiti puno toga (raspolagati novcem ili boljem izražavanju npr.), a svakako će ti oplemeniti duh. Propaliteti su na kraju češće ispali oni kojima roditelji nisu davali novac za stripove (na žalost). Ideja za besplatne stripove je ok, ali tu nećeš dobiti ništa valjano. Dobre stvari koštaju. Ogrebi se za praznik, rođendan i slično pa nagovori roditelje da ti kupe poneki strip. Napravi prioritete. Dakle, ne kupuj svako sranje već odredi šta ti je najbolje pa to kupuj. Ako voliš čitati Zagora, edicija Odabrane priče ti je vrlo ekonomična. Za nekih 25-30 kn. dobiješ debeo strip sa cjelokupnom pričom bez da čekaš nastavak. I ne izlaze previše često pa ti neće previše opteretiti budžet. Ako škola bude organizirala put na Sajam knjige u Beogradu u 10. mjesecu, ubaci se. A ako vide da ideš, možda nešto kapne za obrazovanje i sa strane. Ti naravno zanemari knjige i sve potroši na stripove. Ugnjavi roditelje da ti kupe Planeta Hulk za Novu Godinu. Strip je stvarno zabavan i odličan za sve uzraste. Čak i ako ti se ne svidi (a vjerujem da hoće), možeš ga prodati na aukcijama i opet imaš za druge stripove. I tako... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 23/09/2013 23:16:46 |
|
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
Posted - 24/09/2013 : 22:56:35
|
Za Odabrane price si u pravu,ja svupljam Zagora regularca i Zagora Odabrane price.Prvo sam mislio da sakupim Veseli cetvrtak pa onda zs i lms iz prostog razloga:jos sam mali za ozbiljno kolekcionarstvo.Odabranih prica imam 8 ali uskoro kupujem jos dva broja. Ozbiljno cu razmisliti za planeta Hulka,ali mi reci gde mogu da ga uzmem u striparnici ili na internetu,a ako treba na intetnetu postuj mi link za aukciju.Hvala!!! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 25/09/2013 : 02:15:03
|
quote: Originally posted by acestroke
Mene interesuje imaju li Zagor i Ogi i rahazlam istu krv u venama... jesu li rodjaci, braca, ili mozda... otac i sin???
rahazlam nikad cuo za dan besplatnog stripa niti me zanima nevjerujem da bi neko dijelio nesto besplatno da valja |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 25/09/2013 : 02:32:04
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Mene interesuje imaju li Zagor i Ogi i rahazlam istu krv u venama... jesu li rodjaci, braca, ili mozda... otac i sin???
rahazlam nikad cuo za dan besplatnog stripa niti me zanima nevjerujem da bi neko dijelio nesto besplatno da valja
Moguce je da je rahazlam ovog puta u pravu |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Posted - 25/09/2013 : 09:11:47
|
quote: Originally posted by Rahazlam
rahazlam nikad cuo za dan besplatnog stripa niti me zanima nevjerujem da bi neko dijelio nesto besplatno da valja
Moguce je da je rahazlam ovog puta u pravu
Pa daju se besplatno specijalna izdanja napravljena samo za taj dogadaj da se promovira strip kao oblik umjetnosti, a i izdanja izdavaca. Znaci Rahazlam nije u pravu. Ponovo! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 25/09/2013 : 09:17:10
|
Za Odabrane price si u pravu,ja svupljam Zagora regularca i Zagora Odabrane price.Prvo sam mislio da sakupim Veseli cetvrtak pa onda zs i lms iz prostog razloga:jos sam mali za ozbiljno kolekcionarstvo.Odabranih prica imam 8 ali uskoro kupujem jos dva broja. Ozbiljno cu razmisliti za planeta Hulka,ali mi reci gde mogu da ga uzmem u striparnici ili na internetu,a ako treba na intetnetu postuj mi link za aukciju.Hvala!!!
ZS i LMS su uglavnom bacanje novca. Hulka možeš nabaviti u striparnici Darkwood u Beogradu, a šalju valjda i poštom: http://www.darkwood.co.rs/ |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 25/09/2013 09:17:45 |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
Posted - 25/09/2013 : 09:23:59
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Za Odabrane price si u pravu,ja svupljam Zagora regularca i Zagora Odabrane price.Prvo sam mislio da sakupim Veseli cetvrtak pa onda zs i lms iz prostog razloga:jos sam mali za ozbiljno kolekcionarstvo.Odabranih prica imam 8 ali uskoro kupujem jos dva broja. Ozbiljno cu razmisliti za planeta Hulka,ali mi reci gde mogu da ga uzmem u striparnici ili na internetu,a ako treba na intetnetu postuj mi link za aukciju.Hvala!!!
ZS i LMS su uglavnom bacanje novca.
Svaka cast Obi, pokraj zivih VC i Ludensa, klincu od 13 godina to bi bio vrhunac gluposti. Zamislite koji bi to bio apsurd da neki klinac godinama skuplja novac da kupi ZS 13, za nekoliko stotina eura, a roden je npr. tek u 90-ima. A kompletnu, neosakacenu pricu moze nabaviti za 2-3 eura. (Osim ako na to ne gleda na kao investicuju ) |
|
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 25/09/2013 : 09:56:12
|
Ove subote idem u Darkwood
Samo polako, neka plemena dižu pobunu, probaj se probiti do Zagorove kućice. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7124 Posts
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
Posted - 25/09/2013 : 10:18:33
|
Nagrebusio si s nama starim stripoholicarima. Vec smo te zarazili!
Nema veze ionako sam hteo da postanem kao vi.Vecina od vas su mi po kolekcijama idoli. |
|
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia
851 Posts
|
Zagor i Ogi
Average Member
Serbia