Author |
Topic  |
Lastan
Senior Member

.jpg)
1096 Posts
Member since 22/07/2011 |
Posted - 23/11/2013 : 23:07:08
|
quote: Originally posted by mogorovic
quote: Originally posted by Kauboj
Lastane, Lastane.... Ti imas neku vezu u Vecernjem? A? Sigurno kada prije svih dobijes Stipreviju :)
Iza imena "Lastan" se nalazi, u stvari, izdavač Strip revije i Strip revije Večernjeg lista. Stoga je logično, prirodno i pohvalno da prije svih nas ima naslovnicu i podatke o svakom narednom broju, a obzirom da je i postavio ovaj topic, da nas pravovremeno obavještava o svakoj novosti. Radujem se sutrašnjem broju!
Sutrašnji broj je zaista odličan i apsolutno preporučujem.
Inače,ovo gore oko izdavanja nije točno.Samo sam suradnik u ovom vrlo uspjelom projektu,s obavezom da na ovom forumu najavim izdanja u kojima sudjeluje udruga STRIPFORUM jer sam član te udruge(čisto informativno).Izdavač Strip revije je udruga STRIPFORUM koja je i suizdavač sa Večernjim listom u Strip reviji Večernjeg lista.
Inače,kad smo već kod obavijesti spomenut ću još par stari jer sam pročitao na forumu par netočnih informacija oko izdanja udruge,odnosno Strip revije.
Projekat Strip revija od udruge STRIPFORUM se logično i dalje nastavlja brojem 14.Datum izlaska će se objavit kada bude definiran. Neće se vjerojatno više pojavljivat na kioscima,pa će te ju moći nabavit u striparnicama.Nije još niti ovo definitivno,ali će za sada vjerojatno biti tako(to naravno rezultira smanjenim tiražom).
Projekat Strip revija Večernjeg lista sasvim normalno nastavlja dalje i tijekom iduće godine jednom mjesečno.Projekat naravno ovisi o prodanoj količini koja je za sada zadovoljavajuća,zahavaljujući i ljudima sa ovog foruma,pa ću ja iskoristit priliku i u ime udruge STRIPFORUM i VEČERNJEG LISTA,zahvaljujem se svima koji reviju redovito kupuju na kioscima!
Projekat HRVATSKA POVIJEST U STRIPU sa onim malim stripovima po 8,00 kn također se nastavlja od Nove godine.Serijal će biti identičan stripovima koji su se prodavali na kioscima u Hrvatskoj unatrag par mjeseci.
Podsjetnik na do sada objavljene stripove u ediciji HRVATSKA POVIJEST U STRIPU (redosljedom kako su se pojavljivali na kioscima):

***Još uvijek ih možete kupiti u strip-knjižari Lastan po cijeni od 8,00 kn po primjerku!!!
|
www.lastan.hr https://www.facebook.com/lastan.striparnica
|
Edited by - Lastan on 23/11/2013 23:41:01 |
 |
|
Kauboj
New Member

100 Posts
Member since 29/12/2012 |
|
Lastan
Senior Member

.jpg)
1096 Posts
|
Kauboj
New Member

100 Posts
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5240 Posts
Member since 19/06/2007 |
|
Manabo
New Member

264 Posts
Member since 28/08/2013 |
Posted - 24/11/2013 : 14:37:41
|
Odlična je strip revija, ali s ovim umetanjem u Večernji, prvo sam morao naslovnicu i zadnju stranicu dobro i pažljivo obrisati jer su ostali flekovi i slova od novinskog tiska. |
 |
|
Kauboj
New Member

100 Posts
|
Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
Posted - 24/11/2013 : 16:51:06
|
quote: Originally posted by Lastan
Projekat Strip revija od udruge STRIPFORUM se logično i dalje nastavlja brojem 14.
Znači , ipak se ne gasi kako je Kordej napisao početkom mjeseca. Super,nakon desetak kupljenih brojeva sam se navukao na reviju. Nakon gašenja Q-a , ne treba nam ukinuće još jednog domaćeg stripa.
---------- Trenutačno se sluša: Heart - Alone
|
 |
|
mogorovic
Advanced Member

3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 25/11/2013 : 14:04:09
|
Pozdrav i mala isprika Lastanu. Kada sam napisao da se iza imena "Lastan" nalazi izdavač Strip revije Večernjeg lista, nisam bukvalno mislio na udrugu STRIPFORUM kao pravnu osobu, nego upravo onako, kako se sam Lastan predstavio, na člana udruge, suradnika uredništva, koji je pravovremeno informiran i zadužen za promociju lista na ovom topicu! Inače, slažem se sa primjedbom da su korice izdanja zacrnjene otiscima Večernjeg lista, u koji je umetnut. Sadržaj broja - očekivano dobar! Pozdrav! |
 |
|
Lastan
Senior Member

.jpg)
1096 Posts
Posted - 25/11/2013 : 18:19:54
|
quote: Originally posted by mogorovic
Pozdrav i mala isprika Lastanu. Kada sam napisao da se iza imena "Lastan" nalazi izdavač Strip revije Večernjeg lista, nisam bukvalno mislio na udrugu STRIPFORUM kao pravnu osobu, nego upravo onako, kako se sam Lastan predstavio, na člana udruge, suradnika uredništva, koji je pravovremeno informiran i zadužen za promociju lista na ovom topicu! Inače, slažem se sa primjedbom da su korice izdanja zacrnjene otiscima Večernjeg lista, u koji je umetnut. Sadržaj broja - očekivano dobar! Pozdrav!
Da,ma sve ok.
Samo da napomenem što se tiče ovih "zacrnjenja naslovnice". To isključivo ovisi o onim tetama koje rade na kioscima Tiska.Većinom one same to umetnu u samu novinu nedjeljom,ali sam primjetio da na par kioska prodavačice umetnu Večernji list u Strip reviju i na tim primjercima nema prenašanja otiska sa novina,ali to bi bilo previše za očekivati!
Inače,revija je zamišljena kao ugodno štivo uz kavu,na putu,čekajući autobus i slično.Znači,zamišljena je kao jeftini dodatak za pročitat uz novine.Vjerojatno popriličan broj ljudi kupi nedjeljom taj komplet,pročita i baci. Oni koji sakupljaju ili žele odličan primjerak(usčuvan),mogu ga nabavit u striparnici Lastan ili obratit pažnju na gore opisano izlaganje kod prodaje nedjeljom na kioscima. |
|
 |
|
Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts
Member since 23/12/2010 |
Posted - 30/11/2013 : 18:37:11
|
Inače,revija je zamišljena kao ugodno štivo uz kavu,na putu,čekajući autobus i slično.Znači,zamišljena je kao jeftini dodatak za pročitat uz novine.Vjerojatno popriličan broj ljudi kupi nedjeljom taj komplet,pročita i baci.
Istina, ja sam jedinicu kupio, a dvojku sam dobio od starog. Pitam di je našao, rekao da izvukao iz kante za smeće. Meni super, dobio ful uščuvanu reviju za nula kuna .
---------- Trenutačno se sluša: Natali Dizdar - Zamjenit cu te gorim |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 30/11/2013 : 18:53:53
|
To me podsjeti na decke s mora koji su ovdje na forumu napisali da ima ljudi koji kupe strip na kiosku, ga procitaju pa onda vrate za druge ili ostave negdje. Doduse, ja to jos nisam vidio, ali bilo bi dobro da postoji neko mjesto (ali da ne moras setati gradom do njega, vise na svakom drugom uglu), gdje se moze ostaviti stripove ili priloge casopisa koje bi mozda jos netko htio procitati, a mi bi ih bacili. :)
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 30/11/2013 : 21:46:45
|
quote: Originally posted by Poli
To me podsjeti na decke s mora koji su ovdje na forumu napisali da ima ljudi koji kupe strip na kiosku, ga procitaju pa onda vrate za druge ili ostave negdje. Doduse, ja to jos nisam vidio, ali bilo bi dobro da postoji neko mjesto (ali da ne moras setati gradom do njega, vise na svakom drugom uglu), gdje se moze ostaviti stripove ili priloge casopisa koje bi mozda jos netko htio procitati, a mi bi ih bacili. :)
poli, doniraj onaj pofl za naše mlade iz McZos-a. Može kod sledeče primopredaje? |
 |
|
Kauboj
New Member

100 Posts
|
Kauboj
New Member

100 Posts
|
Lastan
Senior Member

.jpg)
1096 Posts
Posted - 14/12/2013 : 14:23:58
|
quote: Originally posted by Kauboj
U 4 broju Striprevije Vecernjeg lista kako cujem novi strip od Kordeja?! Lastane istina?
Da...Kordejev strip PUT VINA je u reviji 4....uz još nekoliko noviteta....(neka nešto ostane i tajna!)
Inače,broj 4 je je u blagdanskom "štihu" i izaći će u nedjelju 29.12 uz Večernji list....
|
|
Edited by - Lastan on 19/12/2013 18:18:54 |
 |
|
ninel
Senior Member

Serbia
1591 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
Lastan
Senior Member

.jpg)
1096 Posts
|
Kauboj
New Member

100 Posts
Posted - 27/12/2013 : 11:55:32
|
Gledam najavu u Vecernjem za novi broj Striprevije i odusevljenje. U broju, Foster :), Radilovic, Kordej .... Razgovr s Gibonniom i njegovom zaljubljenosti u stripove..... To se zove pravi poklon za Ove dane. Decki svaka cast:) |
 |
|
Lastan
Senior Member

.jpg)
1096 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts
Member since 18/03/2006 |
|
Lastan
Senior Member

.jpg)
1096 Posts
|
Lastan
Senior Member

.jpg)
1096 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 27/12/2013 : 23:14:01
|
Ma neće,ali činilo se prigodnim stavit taj strip od Fostera zbog Božića i Nove godine.....čisto zbog znatno manjeg broja prodanih primjeraka one "klubske" Strip revije u odnosu na ovo izdanje uz novine koje se proda u daleko većem broju primjeraka.Samo to.
Mislim da je dobar odabir ("reprinta"), plus bas to, prigodno je i za siri krug. I jeftinije. Uz casopis. Sve 5. 
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Topic  |
|