forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor extra 229 Prorok
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 04/11/2013 : 13:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Je li ovo na kioscima ili...? U subotu ga nije bilo. Kao ni Zagora Ludens regularca.
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1306 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 04/11/2013 : 14:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Je li ovo na kioscima ili...? U subotu ga nije bilo. Kao ni Zagora Ludens regularca.

Ja sam bio danas na dva kioska i nema ni novog extra ni novoga regularnog. Kad će više izaći na kioscima

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19102 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 04/11/2013 : 14:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Zadnji je stigo 7.10 pa ja ocekujem ovo turu ovih dana,,,sutra,prekosutra...sta je to sacekat kad znamo sta cekamo.....nuccio u regularcu i prorok u rxtra izdanju,bas se poklopila dva odlicna zagora.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 04/11/2013 : 14:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Ma i nije mi nešto napeto, nego čisto da ne idem nepotrebno do kioska. Kiša je, pa mi se ne da ići ako nemam pošto.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 04/11/2013 : 15:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Pa uvik triba cekati oko tjedan dana otkada ga ovi u snk objave

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

magirus
Junior Member

Serbia
446 Posts

Member since 30/07/2003

Posted - 04/11/2013 : 16:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Send magirus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2

Uh, sjećam se ove epizode. Vrlo mi se onda svidjela... bila je drugačija od drugih. Došo lik kao prorok i na brzaka i bez problema rasturio legendu o Zagoru, pa se ti Zagore sad češi.
Ne znam jedino da li su Bonellievci ukrali ideju Asterixu ili je bilo obrnuto

Sklavijeva posveta Asteriksu, radio je on to često i sa drugim stripovima/filmovima/knjigama, posebno na DD i uvek ispadne Ok
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2364 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 06/11/2013 : 09:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
i? jel doša na kioske? neda mi se do kioska ići
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 06/11/2013 : 09:19:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivan_micic

Zasto onda pitas?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2364 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 06/11/2013 : 09:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by ivan_micic

Zasto onda pitas?

ako je izišlo da skoknem,ako nije nastavljam ljenčariti
Go to Top of Page

almon
New Member

Croatia
238 Posts

Member since 13/11/2009

Posted - 06/11/2013 : 09:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send almon a Private Message  Reply with Quote
Od sutra na kioscima.

Edited by - almon on 06/11/2013 09:56:01
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19102 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/11/2013 : 10:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by almon

Od sutra na kioscima.

mozda kod vas, u sloveniji je vec zauzeo castna mjesta na kioscima,i to oba ....redovni i extra...zna bernard koji citatelji su nestrpljiviji....a bas je cudno da prije nama nego vama...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 06/11/2013 : 16:35:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
Hvalite naslovnicu a nista posebno!!!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3020 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 06/11/2013 : 18:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by almon

Od sutra na kioscima.

mozda kod vas, u sloveniji je vec zauzeo castna mjesta na kioscima,i to oba ....redovni i extra...zna bernard koji citatelji su nestrpljiviji....a bas je cudno da prije nama nego vama...

Posalji jednog da ne cekam u redu,sutra.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/11/2013 : 19:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma ova priča je onak. trebao bih ponoviti za detaljniju analizu, ali čini mi se da je prilično slaba zapravo. uopće uzevši -i sada se primite za stolicu- Sclavi je na Zagoru s l a b. slabašan.
ne znam je li mu Nolitta dao vritnjak ili bar jednu pedagošku pljusku... možda je Nolitta previše dobar, pa nije ni skužio ove Scalvijeve diverzije, koje zapravo prerastaju u podjebavanje, ismijavanje...
5 priča koje je radio su parodiranje i podjebavanje: Noć užasa, Prorok, Čovjek-Munja, Demoni ludila, pa i Horde zla (jer i tu udvaja Zagora zapravo).

još mu je najbolji rad Ludi Hakaram.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17048 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 06/11/2013 : 19:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Šarena, privlačna i na njoj disproporcionalni Zagor - takve su mi omiljene
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13197 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/11/2013 : 19:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
dodatak: od onih 5, samo Demoni su okej (iako je to debelo precijenjena epizoda), ostale 4 su osrednje.
još dodamo Vuka Samotnjaka i to je to. Prokleto blago je također osrednje.

zaključno: Sclavi je precijenjen, iako su sve ove epizode "efektne". ideje za priču su uglavnom dobre, razrade većinom slabašne + naprstak podjebavanja. za Zagora je neprikosnoven Nolitta.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11913 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/11/2013 : 20:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

dodatak: od onih 5, samo Demoni su okej (iako je to debelo precijenjena epizoda), ostale 4 su osrednje.
još dodamo Vuka Samotnjaka i to je to. Prokleto blago je također osrednje.

zaključno: Sclavi je precijenjen, iako su sve ove epizode "efektne". ideje za priču su uglavnom dobre, razrade većinom slabašne + naprstak podjebavanja. za Zagora je neprikosnoven Nolitta.

Nisam citao ovu epizodu ali od Sclavija su mi odlicni Demoni ludila i Crni gospodar {odnosno Horde zla}, Prokleto blago mi je isto odlicna epizoda, dinamicna, zastrasujuca i atmosfericna na samo 100 strana
dobar mi je Vuk samotnjak, a Ludi Hakaram mi nije nista specijalno, Planina bogova me je razocarala.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11913 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/11/2013 : 20:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by Rahazlam

Šarena, privlačna i na njoj disproporcionalni Zagor - takve su mi omiljene

Tako je!
Go to Top of Page

goghy
Average Member

Croatia
649 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 07/11/2013 : 12:00:35  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
ovo napokon izašlo!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 07/11/2013 : 12:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kako ću pregurati ovaj period Zagor Extre gdje izlaze jako bezvezne priče.
Jedva se uspijem natjerat da pročitam.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 07/11/2013 : 18:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message  Reply with Quote
...i opet su na korici napisali broj originala 229! Ajmo vidjeti kod kojeg će broja opet vratiti kako jest. Mogli bi klađenje neko lagano ovdje! Ja mislim tamo kod broja 267 napišu da je 260 :)
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 07/11/2013 : 19:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

ma ova priča je onak. trebao bih ponoviti za detaljniju analizu, ali čini mi se da je prilično slaba zapravo. uopće uzevši -i sada se primite za stolicu- Sclavi je na Zagoru s l a b. slabašan.
ne znam je li mu Nolitta dao vritnjak ili bar jednu pedagošku pljusku... možda je Nolitta previše dobar, pa nije ni skužio ove Scalvijeve diverzije, koje zapravo prerastaju u podjebavanje, ismijavanje...
5 priča koje je radio su parodiranje i podjebavanje: Noć užasa, Prorok, Čovjek-Munja, Demoni ludila, pa i Horde zla (jer i tu udvaja Zagora zapravo).

još mu je najbolji rad Ludi Hakaram.

Manje vise sam istog misljenja. Doduse, ne znam da li je Sclavi ismijavao i pravio neku parodiju ili je jednostavno smatrao da ovakav jedan junak/strip ne zasluzuje i ne treba neki veci i bolji scenarij, tj. okarakterisao ga je kao nesto nize i nedostojno veceg, boljeg i slozenijeg scenarija pa se samim tim nije ni trudio posebno.

Jedino se ne bih slozio se Demonima ludila. Prica nije nikako precijenjena i Sclavi je odradio posao maksimalno kako valja i na neki nacin se oduzio zbog prijasnjih smjehurija. Djoletov komentar je sve rekao u recenziji. Da se ja pitam, ovakva jedna prica bi stajala u ladici sve do kraja tj. gasenja serijala.

Ipak, Sclavi je mila majka naspram smjehurija koje je Castelli napisao.

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 07/11/2013 : 19:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Prokleto blago mi je isto odlicna epizoda, dinamicna, zastrasujuca i atmosfericna na samo 100 strana

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 07/11/2013 : 19:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Danas je procita i mislim da mozda imate pravo ali ipak triba staviti u vrime kad je nastala a to je jako davno
Ipak je to Zagor u pitanju:)

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2995 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 22/11/2013 : 15:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
sada čitam ovaj strip Prorok i davno, davno nisam čitao ovakvo smeće od stripa. da nije za kolekciju bacio bih ga u smeće
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000