Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
wolf
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Space Marine
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/space marine(1).jpg)
Croatia
1306 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 04/11/2013 : 14:10:44
|
quote: Originally posted by wolf
Je li ovo na kioscima ili...? U subotu ga nije bilo. Kao ni Zagora Ludens regularca.
Ja sam bio danas na dva kioska i nema ni novog extra ni novoga regularnog. Kad će više izaći na kioscima![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif) |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/11/2013 : 14:43:31
|
Zadnji je stigo 7.10 pa ja ocekujem ovo turu ovih dana,,,sutra,prekosutra...sta je to sacekat kad znamo sta cekamo.....nuccio u regularcu i prorok u rxtra izdanju,bas se poklopila dva odlicna zagora. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
markotamara
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
magirus
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/avatar_15140.gif)
Serbia
446 Posts
Member since 30/07/2003 |
Posted - 04/11/2013 : 16:04:43
|
quote: Originally posted by IGMAN2
Uh, sjećam se ove epizode. Vrlo mi se onda svidjela... bila je drugačija od drugih. Došo lik kao prorok i na brzaka i bez problema rasturio legendu o Zagoru, pa se ti Zagore sad češi. Ne znam jedino da li su Bonellievci ukrali ideju Asterixu ili je bilo obrnuto![](icon_smile_wink.gif)
Sklavijeva posveta Asteriksu, radio je on to često i sa drugim stripovima/filmovima/knjigama, posebno na DD i uvek ispadne Ok ![](icon_smile_approve.gif) |
|
ivan_micic
Senior Member
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
ivan_micic
Senior Member
![](AvatarUpload/nimbus-goku.jpg)
Croatia
2364 Posts
Member since 19/12/2007 |
Posted - 06/11/2013 : 09:34:09
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by ivan_micic
i? jel doša na kioske? neda mi se do kioska ići
Zasto onda pitas?
![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
ako je izišlo da skoknem,ako nije nastavljam ljenčariti ![](icon_smile_big.gif) |
|
almon
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Croatia
238 Posts
Member since 13/11/2009 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 06/11/2013 : 10:51:50
|
quote: Originally posted by almon
Od sutra na kioscima.
mozda kod vas, u sloveniji je vec zauzeo castna mjesta na kioscima,i to oba ....redovni i extra...zna bernard koji citatelji su nestrpljiviji.. ..a bas je cudno da prije nama nego vama...![](icon_smile_question.gif) ![](icon_zagor.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
|
roby05
Advanced Member
![](AvatarUpload/Hajduk 100 Godina.jpg)
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 06/11/2013 : 18:59:39
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by almon
Od sutra na kioscima.
mozda kod vas, u sloveniji je vec zauzeo castna mjesta na kioscima,i to oba ....redovni i extra...zna bernard koji citatelji su nestrpljiviji.. ..a bas je cudno da prije nama nego vama...![](icon_smile_question.gif) ![](icon_zagor.gif)
Posalji jednog da ne cekam u redu,sutra. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13197 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 06/11/2013 : 19:47:47
|
ma ova priča je onak. trebao bih ponoviti za detaljniju analizu, ali čini mi se da je prilično slaba zapravo. uopće uzevši -i sada se primite za stolicu- Sclavi je na Zagoru s l a b. slabašan. ne znam je li mu Nolitta dao vritnjak ili bar jednu pedagošku pljusku... možda je Nolitta previše dobar, pa nije ni skužio ove Scalvijeve diverzije, koje zapravo prerastaju u podjebavanje, ismijavanje... 5 priča koje je radio su parodiranje i podjebavanje: Noć užasa, Prorok, Čovjek-Munja, Demoni ludila, pa i Horde zla (jer i tu udvaja Zagora zapravo).
još mu je najbolji rad Ludi Hakaram. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 06/11/2013 : 19:52:04
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Hvalite naslovnicu a nista posebno!!!
Šarena, privlačna i na njoj disproporcionalni Zagor - takve su mi omiljene ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13197 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 06/11/2013 : 19:55:40
|
dodatak: od onih 5, samo Demoni su okej (iako je to debelo precijenjena epizoda), ostale 4 su osrednje. još dodamo Vuka Samotnjaka i to je to. Prokleto blago je također osrednje.
zaključno: Sclavi je precijenjen, iako su sve ove epizode "efektne". ideje za priču su uglavnom dobre, razrade većinom slabašne + naprstak podjebavanja. za Zagora je neprikosnoven Nolitta. |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 06/11/2013 : 20:48:18
|
quote: Originally posted by stinky
dodatak: od onih 5, samo Demoni su okej (iako je to debelo precijenjena epizoda), ostale 4 su osrednje. još dodamo Vuka Samotnjaka i to je to. Prokleto blago je također osrednje.
zaključno: Sclavi je precijenjen, iako su sve ove epizode "efektne". ideje za priču su uglavnom dobre, razrade većinom slabašne + naprstak podjebavanja. za Zagora je neprikosnoven Nolitta.
Nisam citao ovu epizodu ali od Sclavija su mi odlicni Demoni ludila i Crni gospodar {odnosno Horde zla}, Prokleto blago mi je isto odlicna epizoda, dinamicna, zastrasujuca i atmosfericna na samo 100 strana dobar mi je Vuk samotnjak, a Ludi Hakaram mi nije nista specijalno, Planina bogova me je razocarala.
|
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 06/11/2013 : 20:49:06
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Rahazlam
Hvalite naslovnicu a nista posebno!!!
Šarena, privlačna i na njoj disproporcionalni Zagor - takve su mi omiljene ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Tako je! ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
goghy
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/robotnic.gif)
Croatia
649 Posts
Member since 11/12/2012 |
|
Leonid
Senior Member
![](AvatarUpload/Eddard-Stark-game-of-thrones-17628941-150-150.jpg)
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 07/11/2013 : 12:21:57
|
Ne znam kako ću pregurati ovaj period Zagor Extre gdje izlaze jako bezvezne priče. Jedva se uspijem natjerat da pročitam. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
premujanin
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
378 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 07/11/2013 : 18:30:21
|
...i opet su na korici napisali broj originala 229! Ajmo vidjeti kod kojeg će broja opet vratiti kako jest. Mogli bi klađenje neko lagano ovdje! Ja mislim tamo kod broja 267 napišu da je 260 :) |
|
aved
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/yuri_gagarin.jpg)
Bosnia and Herzegovina
633 Posts
Member since 25/12/2012 |
Posted - 07/11/2013 : 19:32:21
|
quote: Originally posted by stinky
ma ova priča je onak. trebao bih ponoviti za detaljniju analizu, ali čini mi se da je prilično slaba zapravo. uopće uzevši -i sada se primite za stolicu- Sclavi je na Zagoru s l a b. slabašan. ne znam je li mu Nolitta dao vritnjak ili bar jednu pedagošku pljusku... možda je Nolitta previše dobar, pa nije ni skužio ove Scalvijeve diverzije, koje zapravo prerastaju u podjebavanje, ismijavanje... 5 priča koje je radio su parodiranje i podjebavanje: Noć užasa, Prorok, Čovjek-Munja, Demoni ludila, pa i Horde zla (jer i tu udvaja Zagora zapravo).
još mu je najbolji rad Ludi Hakaram.
Manje vise sam istog misljenja. Doduse, ne znam da li je Sclavi ismijavao i pravio neku parodiju ili je jednostavno smatrao da ovakav jedan junak/strip ne zasluzuje i ne treba neki veci i bolji scenarij, tj. okarakterisao ga je kao nesto nize i nedostojno veceg, boljeg i slozenijeg scenarija pa se samim tim nije ni trudio posebno.
Jedino se ne bih slozio se Demonima ludila. Prica nije nikako precijenjena i Sclavi je odradio posao maksimalno kako valja i na neki nacin se oduzio zbog prijasnjih smjehurija. Djoletov komentar je sve rekao u recenziji. Da se ja pitam, ovakva jedna prica bi stajala u ladici sve do kraja tj. gasenja serijala.
Ipak, Sclavi je mila majka naspram smjehurija koje je Castelli napisao. |
Mornie utúlië, mornie alantië |
|
dsormaz1
Advanced Member
![](AvatarUpload/gradjanski1(1).jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 07/11/2013 : 19:42:14
|
quote: Originally posted by going going
Prokleto blago mi je isto odlicna epizoda, dinamicna, zastrasujuca i atmosfericna na samo 100 strana
![](icon_smile_approve.gif) |
|
markotamara
Senior Member
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 07/11/2013 : 19:57:06
|
Danas je procita i mislim da mozda imate pravo ali ipak triba staviti u vrime kad je nastala a to je jako davno Ipak je to Zagor u pitanju:) |
GALLIENO FERRI
|
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2995 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 22/11/2013 : 15:49:51
|
sada čitam ovaj strip Prorok i davno, davno nisam čitao ovakvo smeće od stripa. da nije za kolekciju bacio bih ga u smeće |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|