Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 15/12/2013 : 20:28:42
|
Glaso sam za patka iako bi bez problema za svakog od navedenih....svi su i najbolji forumasi...sebe svrstavam u ono vrstu zagoroljubca koji vole zagora iz sveg srca ali ne toliko da bi o njemu i previse razmisljali...meni je zagor zabava,rado procitam recenzije ali kad nesto volis ionako nisi racionalan ili neutralan ili objektivan..pa sta je mislio bure,toriceli ili boselli kad su napisali neku pricu ili rekao zagor minamotu..meni i ne predstavlja neki interes...meni je zagor zabava i obozavam one koji u njemu traze nesto vise,pametnije ili zanimljivije.... Svaka cast deckima sa liste,nije slucaj da su najbolji zagorovci ujedno i najbolji forumasi,usudim se izjaviti....i najbolji ljudi.... Velka je moja simpatija vec dugo(a nisam muchachos)..imamo slican stil dozivljivanja stripova i zagora,,da sam pristran glaso bi za njega..ali kako se trazi nesto vise nek ide patku...mislim da ce pobjedit u zestokoj konkurenciji....ali znam da cu pobjedit u necemu....ko ce kupit vise primjeraka zagora klasik sa supermajkom u tri verzije naslovnica....da vas tu vidim zagorovci.... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 15/12/2013 : 20:37:00
|
quote: Originally posted by acestroke
glas dajem Pijanom Solaru
zar se ga opet nalio?..![](icon_smile_tongue.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Leonid
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Eddard-Stark-game-of-thrones-17628941-150-150.jpg)
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 15/12/2013 : 20:42:20
|
Glas dao Patku....fenomenalne recenzije. Solar je na redu sljedeće godine ![](icon_smile_big.gif)
|
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 15/12/2013 : 20:46:35
|
quote: Originally posted by Leonid
Glas dao Patku....fenomenalne recenzije. Solar je na redu sljedeće godine ![](icon_smile_big.gif)
I ja mislim, slijedece godine je solar doktor, ali mogao bi on doktorirati i ove ![](icon_zagor.gif) ![](icon_smile.gif) |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 15/12/2013 : 20:54:32
|
quote: Originally posted by teller
Glaso sam za patka iako bi bez problema za svakog od navedenih....svi su i najbolji forumasi...sebe svrstavam u ono vrstu zagoroljubca koji vole zagora iz sveg srca ali ne toliko da bi o njemu i previse razmisljali...meni je zagor zabava,rado procitam recenzije ali kad nesto volis ionako nisi racionalan ili neutralan ili objektivan..pa sta je mislio bure,toriceli ili boselli kad su napisali neku pricu ili rekao zagor minamotu..meni i ne predstavlja neki interes...meni je zagor zabava i obozavam one koji u njemu traze nesto vise,pametnije ili zanimljivije.... Svaka cast deckima sa liste,nije slucaj da su najbolji zagorovci ujedno i najbolji forumasi,usudim se izjaviti....i najbolji ljudi.... Velka je moja simpatija vec dugo(a nisam muchachos)..imamo slican stil dozivljivanja stripova i zagora,,da sam pristran glaso bi za njega..ali kako se trazi nesto vise nek ide patku...mislim da ce pobjedit u zestokoj konkurenciji....ali znam da cu pobjedit u necemu....ko ce kupit vise primjeraka zagora klasik sa supermajkom u tri verzije naslovnica....da vas tu vidim zagorovci....
Eto, zato si prosle godine bio moj favorit, zbog istog nacina na koji dozivljavamo strip, sto smo stariji, to smo sve vise kao mala djeca kada ugledamo da je izasao novi Zagor ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile.gif) Na forum cesto uletim s posla na kratko, radim po cijele dane, a ljudi kao ti me podsjete da je ovo jedno dobro mjesto, gdje su oni koji su slicni meni... Moji ljudi ![](hail.gif) Iskreno, nemam pojma zasto i kako mogu biti u finalima ovakvih izbora, jer nicemu posebno ne pridonosim forumu, ali eto... Ne spadam u istu recenicu ni sa jednim preostalim finalistom ali drago mi je da sam s njima u drustvu... ![](hail.gif)
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19798 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/12/2013 : 21:02:26
|
Teško, uz sve ove spletke kojih se Patak hvata kako bi došao do pobjede.
p.s. Ja naravno glasao za solara zbog nepresušnog izvora informacija koji nam nudi. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
wele
Advanced Member
![](AvatarUpload/thb_product_ken_parker.jpg)
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 15/12/2013 : 21:11:28
|
quote: Originally posted by wele
Ja iskreno ovog Atilu nikad nisam primijetio na forumu, na osnovu čega ga izabraste?
Wele car.... nisan siguran...ali mislim da je markosov bratic....![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Edited by - teller on 15/12/2013 21:13:40 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 15/12/2013 : 21:14:01
|
Ma vjerovatno je kupovao po pet primjeraka svakog broja Čika. Pojačaj i ti, za svaki slučaj. |
Edited by - wele on 15/12/2013 21:14:47 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19798 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/12/2013 : 21:23:37
|
Attila je onaj koji radi na stripzoni?
Uostalom radi i za SBE dizajne.![](icon_smile_wink.gif)
MIslim da je radio nešto s ZS. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 15/12/2013 : 21:26:55
|
Ma vjerovatno je kupovao po pet primjeraka svakog broja Čika. Pojačaj i ti, za svaki slučaj.
![](lol.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21383 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 15/12/2013 : 21:30:11
|
dajem glas onome koji Zagora od pobrojanih najviše voli - Velka!!! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 15/12/2013 : 21:40:32
|
Ja iskreno ovog Atilu nikad nisam primijetio na forumu, na osnovu čega ga izabraste?
Salis se ![](icon_smile_question.gif) |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 15/12/2013 : 21:49:14
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
teller, manijače, ako ti je za utehu, falio ti je jedan glas (kao i grofici i stinkyju)
pravo mi i budi...kad nisam glasovao sam za sebe...![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
|
senokute
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 15/12/2013 : 21:56:48
|
quote: Originally posted by senokute
Attila je vise ucinio za zagora i za zagor fenove nego svi mi zajedno sto nas ima ovde
![](icon_smile_approve.gif) |
|
Solid Snake
Senior Member
![](AvatarUpload/mk(1).jpg)
Djibouti
2359 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
DzekDenijels
Senior Member
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 16/12/2013 : 02:14:14
|
Attila je vise ucinio za zagora i za zagor fenove nego svi mi zajedno sto nas ima ovde
Pretjerujete. Rijec je o Zagorologu ovog foruma, a ne covjeku koji je veliki Zagorofil, a koji se nikad ne pojavljuje na ovom forumu. Nista protiv Attile, ali ako u zadnje tri godine ima vise od 100 postova sve ukupno, onda se ja odrecem svoje titule.
![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile.gif) |
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
senokute
Senior Member
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
Posted - 16/12/2013 : 06:17:51
|
Pretjerujete. Rijec je o Zagorologu ovog foruma, a ne covjeku koji je veliki Zagorofil, a koji se nikad ne pojavljuje na ovom forumu. Nista protiv Attile, ali ako u zadnje tri godine ima vise od 100 postova sve ukupno, onda se ja odrecem svoje titule.
![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile.gif)
ma dobro, imas donekle i pravo,, iako sam u stvari mislio na cjelokupnu zagor scenu na nasim prostorima, i iskreno receno pisanje postovo i filozifiranje o junaku je kao sto sam znas mnogo lakse i zahtjeva mnogo manje vremena nego recimo uraditi jedan stpip na engleskom ili sacuvati neku epizodu zlatne serije od zaborava,jer Strip je na kraju krajeva ipak hajd` nazovimo je vizuelna stvar. to je vazno a sve drugo su propratne svari |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 16/12/2013 : 09:07:04
|
![](icon_smile_wink.gif) ![](icon_smile.gif)
ma dobro, imas donekle i pravo,, iako sam u stvari mislio na cjelokupnu zagor scenu na nasim prostorima, i iskreno receno pisanje postovo i filozifiranje o junaku je kao sto sam znas mnogo lakse i zahtjeva mnogo manje vremena nego recimo uraditi jedan stpip na engleskom ili sacuvati neku epizodu zlatne serije od zaborava,jer Strip je na kraju krajeva ipak hajd` nazovimo je vizuelna stvar. to je vazno a sve drugo su propratne svari
Na koji način čuva Zlatnu seriju od zaborava, doštampava tiraž? Dajte... Ne šalim se, jedino se sjećam da je ranije kačio nekakve crteže u onom topiku, njegovo učešće na forumu mi je potpuno nepoznato. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|