Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 22/12/2013 : 18:07:33
|
Ubiću onog Kinga. Prebacio mi štafetu za moderiranje ovog izbora baš sada. Nema ništa gluplje nego sam sebe proglasiti za pobednika
No, svejedno...Ko da sad neću lud hodati ulicom zbog te banalnosti Idemo do kraja. Onako, zvanično
DRAGI PRIJATELJI,
DR.ZAGOROLOG 2013![](icon_zagor.gif)
PIJANI PATAK
Edited by - PijaniPatak on 22/12/2013 18:08:47 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 22/12/2013 : 18:13:46
|
Patak pobijedio Nije ni čudo kad je cijeli fax, uključujući njega glasao za PP. Ovo je vjerojatno najveća Zagorovska urota na ovom forumu poslije DeeCayevog kviza i Brdarove pobjede na stickyju. ![](icon_smile_big.gif)
Čestitke solaru, velki, nagoru i goingu na ulasku finale, ajde može i Patku, sad bar može ponosno nositi krunu godinu dana. ![](icon_smile_clown.gif)
![](icon_zagor.gif) |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 22/12/2013 : 18:20:59
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Kad se samo setim da sam hteo napisati i "drago mi je što sam pobedio pre svega da ne moram iz godine u godinu čitati iste tintonove a-glasao-si-za-PP fazone" ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Bolje da sam prećutao ![](icon_smile_big.gif)
Čekaj samo izbor za recku i recenzenta godine... Ili forumaša? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 22/12/2013 : 18:29:03
|
Bravo Patak!!! Zasluzio si titulu!
Dogodine najverovatnije pobedjuje solar.
Hvala onima koji su glasali za mene. Nagor i ja delimo 4.mesto.
Bravo i Velki na 3. osvojenom mestu, kada bi napisao neku recenziju ili dublju analizu neke epizode sigurno bi osvojio doktorsku titulu Zagorologa! |
Edited by - going going on 22/12/2013 19:05:23 |
|
Space Marine
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/space marine(1).jpg)
Croatia
1306 Posts
Member since 08/09/2013 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13195 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 22/12/2013 : 19:18:03
|
solar i patak su najpredaniji zagorovci u posljednje vrijeme, tako da je okej. pozdravljam njihov angažman.
osobno mi najbolje paše Bimbo. izuzetan prodor i odmah 2. mjesto učinio je Willer.
ugodno iznenađenje (već neko vrijeme) mi je King.
još volim: Digginga (enciklopedista), Ricka, DJ-a kao jednog od najispravnijih ljudi općenito, pa otuda i na Zagoru.
trebaju se dokazati: nagor... i ne znam tko još od tih malih.
dobro dođu čisto kao masa: tinton tontin tantan tamtam i slični.
beznadežni: prof-inž timber bill, teller i slični. od njih ništa, ali kao topovsko meso mogu poslužiti. |
|
wele
Advanced Member
![](AvatarUpload/thb_product_ken_parker.jpg)
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 22/12/2013 : 19:27:31
|
quote: Originally posted by stinky
beznadežni: prof-inž timber bill, teller i slični. od njih ništa, ali kao topovsko meso mogu poslužiti.
Stinki u centar. |
|
Cromwell
Advanced Member
![](AvatarUpload/diadelos.jpg)
Croatia
4458 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 22/12/2013 : 19:29:13
|
Apsolutno zaslužena pobjeda. :)
quote: Originally posted by PijaniPatak
Ubiću onog Kinga. Prebacio mi štafetu za moderiranje ovog izbora baš sada.
Hihihi mislim da se u ovom slučaju to baš dobro poklopilo. Čestitke i takoto ali i povećat kolekciju pod hitno! Nema više švercanja kroz tal. forume i skenove. Sljedeće godine moj glas ide solaru. :)
|
Bok, kako si.
|
|
Brdar
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 22/12/2013 : 19:48:15
|
quote: Originally posted by stinky
solar i patak su najpredaniji zagorovci u posljednje vrijeme, tako da je okej. pozdravljam njihov angažman.
osobno mi najbolje paše Bimbo. izuzetan prodor i odmah 2. mjesto učinio je Willer.
ugodno iznenađenje (već neko vrijeme) mi je King.
još volim: Digginga (enciklopedista), Ricka, DJ-a kao jednog od najispravnijih ljudi općenito, pa otuda i na Zagoru.
trebaju se dokazati: nagor... i ne znam tko još od tih malih.
dobro dođu čisto kao masa: tinton tontin tantan tamtam i slični.
beznadežni: prof-inž timber bill, teller i slični. od njih ništa, ali kao topovsko meso mogu poslužiti.
Profesor inz je prošle godine za izbor Zagorologa ubedljivo pobedio na DW forumu i ušao u aleju velikana. |
|
senokute
Senior Member
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Tutta
Advanced Member
![](AvatarUpload/30_1682_1333896951.jpg)
Germany
32411 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 23/12/2013 : 19:30:46
|
Evo lockao sam ja kad Patak ne radi svoj pos'o![](icon_smile_big.gif) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/banana.jpg)
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|