Author |
Topic |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 16/12/2013 : 20:14:32
|
Većina nas zavoljeli smo taj čudesni i tada šareni svijet stripa kao djeca. Nije li pravo doba godine da na tren oživimo taj duh u nama, i zavirimo nosićima - ne u čarobne tršćanske kioske - već u jednu priču, koju će nam uživo ispričati sam autor tog čudesnog strip putovanja.
Pozivam sve zainteresirane da dođu u petak 20.12. s početkom u 17:00h u Informativni centar Grada Rijeke, Korzo 18b - možete i vlakićem Djeda Mraza - na blagdansko darivanje sebe samih, prisustvujući razgovoru s jednim od naj faca hrvatskog stripa - urednikom Q strip izdanja - Darkom Macanom, za kojega ne vjerujem da će doći u odjeći Djeda Mraza, ali vjerujem da će se u punoj vreći stripova iz Mentorovih izdanja, po rasprodajnim cijenama, naći i ponešto za Vas. Onima koji su bili dobri - koga briga ako baš i niste - na zahtjev, gospodin Macan rado će se i potpisati.
Ho ho ho .. Vidimo se!
edit: promjena sata - kazaljke pol sata unazad, znaci u 17:00
|
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 16/12/2013 22:26:12
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9402 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/12/2013 : 15:41:16
|
I sad pročitam isti ovaj članak na facebooku.
"By Just_Charlie: Većina nas zavoljeli smo taj čudesni i tada šareni svijet stripa kao djeca. Nije li pravo doba godine da na tren oživimo taj duh u nama, i zavirimo nosićima - ne u čarobne tršćanske kioske - već u jednu priču, koju će nam uživo ispričati sam autor tog čudesnog strip putovanja.
Pozivam sve zainteresirane da dođu u petak 20.12. s početkom u 17:30h u Informativni centar Grada Rijeke, Korzo 18b - možete i vlakićem Djeda Mraza - na blagdansko darivanje sebe samih, prisustvujući razgovoru s jednim od naj faca hrvatskog stripa - urednikom Q strip izdanja - Darkom Macanom, za kojega ne vjerujem da će doći u odjeći Djeda Mraza, ali vjerujem da će se u punoj vreći stripova iz Mentorovih izdanja, po rasprodajnim cijenama, naći i ponešto za Vas.
Onima koji su bili dobri - koga briga ako baš i niste - na zahtjev, gospodin Macan rado će se i potpisati.
Ho ho ho .. Vidimo se!" |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 17/12/2013 : 16:00:15
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Gdje si vidio? Pa mozda je ok da netko na profilu to siri.
Pa na stranici "Rijeka dobrog stripa", pretpostavio sam da si to ti napisala. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Posted - 17/12/2013 : 16:05:21
|
Pa nisam, netko me kopi-pejstao s ovog foruma. Ovih dana nemam vremena za fejs i te stvari ali sam planirala danas srociti tekst za fejs populaciju. Ovo je pisano za ovaj forum a sad ode.. Hvala sto si rekao, da znam. Tipkam u voznji, sorry na ev.tipff... :)
edit: da, odg. je jednostavan sad, i pitanje za shvatiti
Nemam veze s tom stranicom, samo su prenesli obavijest na nju. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
Edited by - Just_Charlie on 17/12/2013 19:31:38 |
|
|
|
Topic |
|