Lukas is out to get Smiley, but he's not the only one who wants to see him dead!
LUKAS REBORN 7 Frequency: monthly I VAMPIRI (Vampires) Release: 23/09/2015 Plot: Michele Medda Script: Michele Medda Artwork: Frederic Volante Cover: Michele Benevento and Lorenzo De Felici
"Lukas accepted the job as a bodyguard for Smiley,the vampire, and is waiting for the right time to kill him, as a revenge for Ming's death. But he's not the only one who wants to see Smiley dead. And the young Natalie Smiley trustingly asks him to protect her father from his many enemies ..."
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Lično mi je Lukas žanrovski najzgodniji strip, čak više i od Magičnog, tako da iščekujem ove brojeve nestrpljivo :D Nadam se da neće biti uobičajene ovolike pauze između brojeva ...
Blago tebi. Zaista sam ove dve epizode pročitao u jednom dahu. Malo je reći da sam oduševljen početkom, a čitajući Giuda Ballerino postove čovek kaže da su epizode koje dolaze još bolje.
Meni su prva dva broja dobra, malčice previše hladna atmosfera za moj ukus, ali daleko od toga da mi nije zanimljivo... nadam se još boljim pričama u budućnosti.
Stao sam sa citanjem na Lukas Reborn #2, druga sezona je odlicno pocela, prva odlicno zavrsila. Kupio sam prvih 5 brojeva Reborna, a do Bozica cu nabaviti i zaostalo tj. ovo najnovije. Sad kad pisete budem procitao uskoro ovo sto imam, meni je veliki gust svaki broj.
Stao sam sa citanjem na Lukas Reborn #2, druga sezona je odlicno pocela, prva odlicno zavrsila. Kupio sam prvih 5 brojeva Reborna, a do Bozica cu nabaviti i zaostalo tj. ovo najnovije. Sad kad pisete budem procitao uskoro ovo sto imam, meni je veliki gust svaki broj.