forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor--"Zbogom, Darkwoode"!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/12/2013 : 08:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Uz 9. i 10. tablu ponovo stavljam i 8. jer lijepo pase uz njih, a ovo je slozit cete se, vrlo vazna scena!

www.epicentercomics.com
http://kck.st/45sjwvZ
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 31/12/2013 : 08:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
He-he. Znao sam da je onaj mali plavi navlakuša da svi misle da je Gambit ili Virginija. Doduše, ja sam i Fridu isključio iz konkurencije misleći da će biti neka koju smo najmanje očekivali.

Zagor čita pravo, citira drevne mudrosti... Što je slijedeće?
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 31/12/2013 : 08:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Tu je drugačija situacija, čudan crtež i odličan kolor. Kako ovaj strip svakim danom oscilira.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 31/12/2013 : 08:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Kao u onoj jednoj epizodi Seinfelda - sve se odvija unatrag.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/12/2013 : 08:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

Pa Zagor je oduvijek bio vise od obicnog misicavka.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 31/12/2013 : 08:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Kako je krenulo još će postati kolumnist Večernjeg lista.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 31/12/2013 : 08:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
Btw, zadnja slika je stvarno odlično ispala. Dvoje zaljubljenih na mjesečini.
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/12/2013 : 08:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by D.J.

quote:

Kako je krenulo još će postati kolumnist Večernjeg lista.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7147 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/12/2013 : 08:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Nisam dosad komentirao kvalitetu stripa jer je cudno da je ja komentiram, ali meni je boja na ove tri table magicna.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 31/12/2013 : 11:50:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
Jest, kolor je odličan na zadnje 3 table. Jedino ne mogu probaviti taj citat. Mislim, Zagor nije glup, ali da je toliko načitan da citira Bibliju...

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12631 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 31/12/2013 : 12:15:33  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
uz poslednji crtež ide i ova pjesma:

http://www.youtube.com/watch?v=8r4CP8jQan0
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 31/12/2013 : 12:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Brdar

Hajde da se i ja javim, pa da dam neka objasnjenja.

Prvo, zahvalicu se svima koji prate ovaj projekt, lijepo je vidjeti ovakav odaziv.

Dalje, kada je u pitanju moj kolor, prije svega, ne smatram se vrhunskim koloristom, amater sam koji jos ima puno da uci. Ipak, zahvaljujem se onima koji su uputili komplimente i rijeci podrske za moj kolor u ovom projektu.

Takoder, isticem da nemam nista protiv ako neko kaze da mu se moj kolor ne sviđa, normalno je to, ukusi su razliciti.
Međutim, kad neko uputi kritiku za moje kolorisanje, volio bih da mi strucno objasni kako i zasto sam to lose uradio, jer komentari tipa 'boja je ocajna, to je lose obojeno' isl., bez dodatnog strucnog objasnjenja zasto je to tako, mene nece i ne mogu ubijediti da je to ozbiljna kritika vec licni stav pojedinca o mome radu, a to mi, kako vec rekoh, nimalo ne smeta, jer ukusi su razliciti. Dakle, mozete slobodno kritikovati, samo ako hocete da vase kritike prihvatim ozbiljno, pozeljna je nekakva argumentacija. Patak je gore naveo primjer kritike sa argumentacijom(ovo u vezi tamnijih nijansi i cetkica), pa mi nije problem dati mu odgovor.

@ Patak, D.J. je rekao da mu se ovakav kolor sviđa. On je idejni tvorac projekta, covjek koji me angazovao, i ako on kaze da mu je ovakav kolor dobar, meni je to dovoljno. Moj licni stav o mome koloru uopce (pa tako i u ovom projektu) napisao sam u trecem pasusu.

Bila je to samo dobronamerna kritika na kap mulja u moru dobrih stvari. Nadao sam se da cete sva trojica tako i prihvatiti
Moze D.J. da se svidja ili ne svidja, samo ti kazem da ispravis malo to nijansiranje i tragove "cetkice", sve ostalo je odlicno.

A oko neargumentovanih kritika...nemojte se ni truditi da odgovarate, a kamoli primate k srcu.

Za ovaj mali projekat zagorovci vam trebaju svima podici spomenik

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

guderian
Junior Member

303 Posts

Member since 10/07/2009

Posted - 31/12/2013 : 12:39:56  Show Profile Show Extended Profile  Send guderian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by guderian

Tko li je pred kolibom?

Frida ili...

Jesam vam rekao da je Frida
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 31/12/2013 : 12:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Sad jos Psihomodo Pop u pozadinu..."Frida, je bila moja kraljica...pod nama su pucali kreveti!" :-)))

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2430 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 31/12/2013 : 13:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Gad Zagorski! Tek što se Čiko maknuo, a već je našao zamjenu

Što se tiče Sandinog crteža (a svi se sjećamo koliko se je mogao se približiti Ferrijevom), bez prevelikog sjenjčanja- očigledno je da takav namjerno, tj. crtao je za boju.
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 31/12/2013 : 13:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by PijaniPatak

Bila je to samo dobronamerna kritika na kap mulja u moru dobrih stvari.

Patak, osim sto je bila i argumentirana, upravo sam je shvatio bas i kao dobronamjernu.
A kad kazem da je D.J. zadovoljan ovakvim kolorom, evo da objasnim na primjeru - Zagor je u izvornoj verziji imao tamniji ten, ali D.J. je rekao da ga ipak malo posvijetlim, jer je smatrao da citatelji nisu navknuti na Zagora sa tamnijim tenom, a ja sam ga poslusao jer je on idejni tvorac projekta.

Edited by - Brdar on 31/12/2013 13:46:52
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 31/12/2013 : 13:48:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Izvrsno!
samo s obzirom koliko je puta citirao ono što mu je mama čitala, mora da mu je čitala deset sati dnevno

Inače, to mi je uvijek malo smetalo - svaki put kada teba reći nešto pametno/mudro/intelektualno, on se sjeti "onoga što mu je mama čitala". Mislim, ok, živi tu di živi ali to ne znači da nije mogao koju knjigu pročitati tu i tamo. da su to par puta unijeli u epizode (tipa, prva slika u stripu umjesto da bude kako Zagor sa jelenom na leđima prilazi kolibi i urla "Chicooo!" da bude kak leži i čita, ne znam francuske klasike. Dobro, kužite kaj hoću reći:))

Druga stvar koja me smetala je kaj fakat svuda idu pješke. Mogli su negdje u početku serijala naći nekakvo mala nalazište zlata, pa bi onda fino >Zagor rekao:"Oh, gle, nalazište zlata. Nema puno da se obogatimo ali imati ćemo za konje i kože". i time bi e to riješilo. Ovak, hitno ga negdje zovu a on mora peške. Mogao se zvati Duh koji pješači ili Cipelcug Duh

Uglavnom, strip je izvrstan, samo napred momci!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 31/12/2013 : 13:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Bravo d.j. ovo s fridom je pun pogodak. Izvanredno. Strip pomalo poprima svoju punu dimenziju.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 31/12/2013 : 13:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Inače stvar je u tome kaj su ljudi navikli da Zagor ima minimalno 180 strana pa im je sad ovakav brzi redoslijed događaja čudan. Usudio bih se reći da bi Zagor ovako izgledao da ga crtaju za francusko tržište i 48 strana po epizodi.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 31/12/2013 : 14:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Frida ? Pukao mi listić :)
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 31/12/2013 : 14:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Frida ? Pukao mi listić :)

Tebi?
Ja sam (izgleda) tipovao da će Vatikan osvojiti svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 31/12/2013 : 14:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Inaće, Frida je ovdje jebozovnija nego inaće.
Bravo dečki! : )
Go to Top of Page

guderian
Junior Member

303 Posts

Member since 10/07/2009

Posted - 31/12/2013 : 15:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send guderian a Private Message  Reply with Quote
kak je frida prešla močvaru a nije namočila haljinu?:)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/12/2013 : 15:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
i to usred noći i sama u haljini luta darwoodskom šumom?
vidi se da naši fanovi nastavljaju stopama svojih uzora

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29661 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 31/12/2013 : 17:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ma kome je ikad ista bilo na divljem zapadu?
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000