forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor--"Zbogom, Darkwoode"!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 22

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 01/09/2014 : 13:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Taj je neki jebeni lukavac

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/09/2014 : 18:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Kako lukavac? Em je lose isprintao (na naslovnoj se vidi da nema veze sa pripremama za stampu) em nije ni sacekao da Brdar zavrsi Osvetu Kinga Warriora pa da sastavi neki integral :P

Da sam iz Srbije, bidao bih za gadne pare taj atrip i trazio da mi ga preda licno jer -undima ne verujem...tada bi shvatio da se ne sme igrati tako sa stripom ekipe ciji je jedan clan pasionirani fan matrixa, terminatora i zelenog rendzera:)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/09/2014 : 18:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Salu na stranu, nije on pametan nego zna da je Balkan krcat idiotima koji ce to da kupe.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 01/09/2014 : 18:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by writer

Taj strip ima da se kupina Limundu po 10€ od nekog tipa iz Jagodine.

Može link? Gledam i ne mogu ga naći...neću kupiti naravno nego da se malo nasmijem
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 01/09/2014 : 18:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message  Reply with Quote
quote:

http://www.kupindo.com/Druga-Bonelli-izdanja/21199809_Zagor-i-Marti-Misterija-oba-dela-nevidjeno-GLANCER

Kakvo je ovo izdanje? To nije zlatna serija...ta epizoda je izašla puno kasnije.
Go to Top of Page

writer
Starting Member

Slovenia
95 Posts

Member since 30/12/2008

Posted - 01/09/2014 : 18:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send writer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

http://www.kupindo.com/Druga-Bonelli-izdanja/21199809_Zagor-i-Marti-Misterija-oba-dela-nevidjeno-GLANCER

Kakvo je ovo izdanje? To nije zlatna serija...ta epizoda je izašla puno kasnije.

Piratsko.
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 01/09/2014 : 19:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Dobro ti li ima ove piraterije...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/09/2014 : 19:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

mogao bi neko toj velikojkiti pokucati na vrata i uveriti se je li stvarno tako vel...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 01/09/2014 : 19:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:

A sto reci nego sramota. Taj covjek mora da je skinuo ove skenove niske rezolucije s ovog topica pa to prodaje. "Pravi" papirnati primjerak ni ja jos nemam.

Zaista sramotan potez. A zar zaista ima ljudi koji su spremni dati 10 eura za lose isprintano, a jos i piratsko izdanje...
Go to Top of Page

Brdar
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2770 Posts

Member since 22/10/2003

Posted - 01/09/2014 : 19:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Brdar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Kako lukavac? Em je lose isprintao (na naslovnoj se vidi da nema veze sa pripremama za stampu) em nije ni sacekao da Brdar zavrsi Osvetu Kinga Warriora pa da sastavi neki integral :P

Da sam iz Srbije, bidao bih za gadne pare taj atrip i trazio da mi ga preda licno jer -undima ne verujem...tada bi shvatio da se ne sme igrati tako sa stripom ekipe ciji je jedan clan pasionirani fan matrixa, terminatora i zelenog rendzera:)

''OSVETA KING WARRIORA'' je ovdje na forumu u jos nizoj rezoluciji nego ''ZBOGOM, DARKWOODE'', tako da bilo ko da to pokusa isprintati, dobice jako los i mutan primjerak jer vecina stripa je jedva vidljiva za citanje cak i ovdje na forumu.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 01/09/2014 : 23:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Pa meni nije jasno ,jeli vi autori Zbogom Darkwoode zelite to napraviti za vas ili da ide kolekcionarima kojih ima jako puno na forumu??

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

writer
Starting Member

Slovenia
95 Posts

Member since 30/12/2008

Posted - 01/09/2014 : 23:28:56  Show Profile Show Extended Profile  Send writer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

Pa meni nije jasno ,jeli vi autori Zbogom Darkwoode zelite to napraviti za vas ili da ide kolekcionarima kojih ima jako puno na forumu??

Logično je da ide svima.
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 01/09/2014 : 23:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Kome svima? Pa ne može jadni D. J. napraviti toliko primjeraka, već samo onima kojima je ovaj strip odličan ili vrlo dobar.
Go to Top of Page

writer
Starting Member

Slovenia
95 Posts

Member since 30/12/2008

Posted - 01/09/2014 : 23:53:30  Show Profile Show Extended Profile  Send writer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tintilinic

Kome svima? Pa ne može jadni D. J. napraviti toliko primjeraka, već samo onima kojima je ovaj strip odličan ili vrlo dobar.

Svi smo se složili da je odličan, zašto neki da budu uskraćeni a neki da ga dobiju?
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2420 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 01/09/2014 : 23:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

Tintilinic
Senior Member

2955 Posts

Member since 15/07/2013

Posted - 01/09/2014 : 23:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tintilinic a Private Message  Reply with Quote
Pa prilično sam siguran da nije svima bio odličan...meni je bio dobar, ali ne i odličan...
Go to Top of Page

writer
Starting Member

Slovenia
95 Posts

Member since 30/12/2008

Posted - 02/09/2014 : 01:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send writer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa prilično sam siguran da nije svima bio odličan...meni je bio dobar, ali ne i odličan...

Dobro, ti onda ne dobijaš
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/09/2014 : 06:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

OK writer kad ti je toliko dobar i ti si na listi.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 02/09/2014 : 08:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

i meni je bio odličan..........
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/09/2014 : 08:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Josip2000

quote:

quote:

quote:

i meni je bio odličan..........

OK i ti. Netko ce bankrotirati.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/09/2014 : 00:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 03/09/2014 : 11:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ja se nadam da cete stampati Zbogom Darkwoode i Osvetu Kinga Warriora zajedno, i prodati po primjerak svakome ko se javio na obje teme, komentarisao i zeli da kupi primjerak. To opet nece izaci na vise od 50 primjeraka, o pirateriji nema govora, jer je rijec o zajebanciji ekipe sa foruma, a mislim da Boneli firma nece propasti zbog neplacanja za koriscenje lika i djela. Ne treba pretjerivati u paranoji oko piraterije, ovo je, zapravo, vise popularisanje Zagora nego sto mu moze nastetiti.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 03/09/2014 : 12:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A sto reci nego sramota. Taj covjek mora da je skinuo ove skenove niske rezolucije s ovog topica pa to prodaje. "Pravi" papirnati primjerak ni ja jos nemam.

U pravo sam razgovarao sa velikim tatom iz Jagodine, poručio je tebi lično da je lako ziveti u Americi i srati po sirotinji u propaloj ''banana''zemlji kakva je Srbija. Danas mu je u školu krenulo jedno dete u prvi razred, drugo ide u treći, pare od prodaje tvog piratskog izdanja, za koje kaze da i ti nemaš prava ulozio je u kupovinu pribora za decu. Svako se snalazi kako zna i ume. A tebi, Atili i sličnim facama koji se bave piraterijom u verziji za sebe zahvaljuje što mu omogućavate da prezivi, pošto je trenutno nezaposlen.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/09/2014 : 12:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

A sta tebi treba piraterija? Nisi li dobro situiran, pa cak i u politiki?

A ako prodaje pirateriju po limunima i kupusima, onda je isto tako ok ako mu neko pokuca na vrata i ...?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 03/09/2014 : 12:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

I tebe pozdravlja veliki tata iz Jagodine i zahvaljuje ti se na prevodu koji mu je omogućio da deci kupi sveske za školu.
Go to Top of Page
Page: of 22 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000