forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ISPOD I OKO OBRUČA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 171

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 18:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maelstrom

I poruka za te pojedince, kada ste tako jaki u kritikama sada, izdvojite minut vremena pa pohvalite recimo naše odbojkašice.To su one koje su aktuelne i svetske i evropske šampionke i vlasnice olimpijskog srebra, a eto ih sada u novom finalu.Ali naravno da tamo ni slovo da se napiše, ne donosi ličnu promociju na forumu (opet ponavljam kao mnogo puta pre,velikog li samo dostignuća).

Zašto to sam ono malopre napisao? Evo zašto . Mene iskreno zabole i za vaterpolo i žensku košarku i rukomet i odbojku i ragbi i bacanje kamena s ramena. Tebe to sve zanima samo ako su Srbi u tim sportovima uspešni. Zašto ? Pa piše ti u onome sto sam postavio.
I to se vidi i tvojim potenciranjem "obrazovanja". Ja čak mislim da smo mi kolege (nastavnici), samo što to ja za razliku od tebe to radim i na stranom jeziku. Ali nebitno. Ako tebi to prija, neka ti bude: imaš bolje obrazovanje, pametniji si i nisi gastarbajter. Uživaj aj u svojoj veličini.

A sad ćemo da pričamo o kosarci. Argumentovano i bez vređanja, ukoliko si u stanju da to radiš. Inače, imas toliko srBskih foruma, ne znam što dolazis ovde gde se okupljaju dupeuvlakači? Retoričko pitanje, ne trudi se da mi odgovoriš na njega. Sve što imaš da mi kažetš, možeš i putem privatne poruke.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 08/09/2019 18:14:56
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 08/09/2019 : 18:13:44  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

I poruka za te pojedince, kada ste tako jaki u kritikama sada, izdvojite minut vremena pa pohvalite recimo naše odbojkašice.To su one koje su aktuelne i svetske i evropske šampionke i vlasnice olimpijskog srebra, a eto ih sada u novom finalu.Ali naravno da tamo ni slovo da se napiše, ne donosi ličnu promociju na forumu (opet ponavljam kao mnogo puta pre,velikog li samo dostignuća).

Zasto sam ono malopre napisao? Evo ztasto. Mene iskreno zabole i za vaterpolo i zensku kosarku i rukomet i odbojku i ragbi i bacanje kamena s ramena. Tebe to sve zanima samo ako su Srbi u tim sportovima uspesni. Zasto? Pa pise ti u onome sto sam postavio.
I to se vidi i tvojim potnciranjem "obrazovanja". Ja cak mislim da smo mi kolege (nastavnici), samo sto ja za razliku od tebe to radim i na stranom jeziku. Ali nebitno. Ako tebi to prija, neka ti bude: imas bolje obrazovanje, pametniji si i nisi gastarbajter. Uzivaj u svojoj velicini.

A sad cemo da pricamo o kosarci. Argumentovano i bez vredanja, ukoliko si u stanju da to radis. Inace, imas toliko srBskih foruma, ne znam sto dolazis ovde gde se okupljaju dupeuvlakaci? Retoricko pitanje, ne trudi se da mi odgovoris na njega. Sve sto imas da mi kazes, mozes i putem privatne poruke.

Naravno da te boli dupe, ali samo zato jer nemaš prilike da tamo pljuješ.No, čudo jedno kako je tebi i još jednom uvlakaču rukomet omiljen sport, to te već zanima, zanimljivo baš.
Da imaš priliku, oglasio bi se ti još negde, samo da može da se pljuje.
Inače, pratim ja mnogo toga od sporta, formulu 1, američki fudbal, boks.......čudo jedno pa Srba nešto tu i nema, kako sada to?

A ovde sam zbog stripova, kao što možeš primetiti i ne pišem puno, realno da postoji neki bolji forum vezano za to, otišao bih tamo, u suštini izbor je jako loš, pa čovek bira ono što mora, ne šta hoće.A kad kažem bolji, ne mislim na kvalitet pisanja, već kvantitet, koji opet u životu nije nebitan.

I stvarno ne znam za te druge nestripovske forume koje spominješ, očigledno si bolje upućen od mene, ja ne idem inače ni na jedan drugi forum, ne volim tu formu komuniciranja, no eto, možda da me uputiš iz tvog bogatog internet iskustva, da poslušam eto tvoj savet?
Samo nemoj te petparačke koje najviše pratiš.

Što se tiče diskusije o košarci, ja ću da iznosim činjenice, ti slobodno piši dalje da su ljudi amateri i budale.

Edited by - maelstrom on 08/09/2019 18:15:39
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5618 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/09/2019 : 18:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
Gde vi odoste...Spanci danas imali vise enerhije i vise raspolozenih igraca. Mi smo tek na kraju zaigrali sa zeljom. Na zalost i tada smo mnogo gresili, osim Bogdana niko nista nije mogao pogoditi. Mora ceo tim bolje. Idemo dalje, Amere ako mislimo dobiti ili izgubiti svejedno da li u polufinalu ili finalu. Morace to mnogo mnogo bolje
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 18:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote

Činjenica je da smo izgubili ubedljivo.
Činjenica je da selektor nije imao taktički odgovor na igru protivnika.
Činjenica je da nemamo raznovrsnost u napadu.
Činjenica je da danas ništa nije funkcionisalo.
Činjenica je da naš selektor od palete motivacije igrača ima smrknut pogled i glađenje brade.
Činjenica je da je danas imao rotacije sa petorkama koje nisu imale nikakvog smisla.
Činjenica je da idemo na Argentinu pa onda Ameriku do finala, a mogli smo da izaberemo lakši put.
Činjenica je da nismo baš toliko jaki (uigrani? čija je to beše obaveza?) kao što smo mislili.

Koje su beše ono tvoje činjenice maelstrom?

Edited by - manhunter on 08/09/2019 18:23:06
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 18:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Gde vi odoste...Spanci danas imali vise enerhije i vise raspolozenih igraca. Mi smo tek na kraju zaigrali sa zeljom. Na zalost i tada smo mnogo gresili, osim Bogdana niko nista nije mogao pogoditi. Mora ceo tim bolje. Idemo dalje, Amere ako mislimo dobiti ili izgubiti svejedno da li u polufinalu ili finalu. Morace to mnogo mnogo bolje

E vidiš, tu je poenta onoga što želim da kažem. Mene Ameri ne zanimaju. Mene zanima da pobedimo sledeće tri utakmice, bez obzira ko nam je protivnik.
A ovako, dok većina razmišlja o Amerima, nas ubiše Španci.. Kapiraš barem ti šta želim da kažem?

Go to Top of Page

surfer
Average Member

Austria
967 Posts

Member since 09/05/2008

Posted - 08/09/2019 : 18:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send surfer a Private Message  Reply with Quote
Koju trenersku skolu je zavrsio Djordjevic?
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 08/09/2019 : 18:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

Činjenica je da smo izgubili ubedljivo.
Činjenica je da selektor nije imao taktički odgovor na igru protivnika.
Činjenica je da nemamo raznovrsnost u napadu.
Činjenica je da danas ništa nije funkcionisalo.
Činjenica je da naš selektor od palete motivacije igrača ima smrknut pogled i glađenje brade.
Činjenica je da je danas imao rotacije sa petorkama koje nisu imale nikakvog smisla.
Činjenica je da idemo na Argentinu pa onda Ameriku do finala, a mogli smo da izaberemo lakši put.
Činjenica je da nismo baš toliko jaki (uigrani? čija je to beše obaveza?) kao što smo mislili.

Koje su beše ono tvoje činjenice maelstrom?

Ja ništa nisam ni pisao kontra.
Slažem se sa svim osim sa ovim boldovanim i ti ne bi bio ti da opet nemaš potrebu da ovako nepotrebno zasoliš.Ako imaš neki lični problem sa Đorđevićem, najbolje da ga potražiš pa da to raspravite u 4 oka, zar ne misliš da je tako najbolje?

Šta će biti u nastavku šampionata, ne znam, ja lično ne tvrdim ni da će biti ni loše ni dobro.Kvalitet imamo, Đorđević iako nije trenerski mag dovoljno zna da ekipu može da dovede do kraja (već je radio to), e sad, to ne mora uvek da bude dovoljno, lično bih želeo da malo više žara vidim kod igrača, ne kažem da nemaju motivaciju, ali trebalo bi sada da daju malo više od sebe i budu pozitivno naelektrisana, bez rasprava sa sudijama na drugoj strani.

Inače, počinje odbojka pa se isključujem na neko vreme iz rasprave.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 18:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pa šta me onda napadaš i vređaš ako smo isto napisali/mislili?

Ja sam napisap "imamo selektora amatera, počinjemo da ličimo na fudbalsku reprezentaciju po atmosferi i ponašanju. Meni je neshvatljivo da nismo imali odgovor na njihovu zonsku odbranu, a palimo se da smo prvi favoriti za titulu. Taktika selektora nepostojeća, a igrači su imali i loš dan, tako da smo i dobro prošli.", a ti si se pomamio zbog "uvrede", izvređao mene, da bi napisao da misliš isto kao i ja, osim toga o selektoru?

On je meni među petoricom najboljih srpskih igrača svih vremena, nemam ja nikakav problem sa njim. Kao trener je "amater", nezgodne naravi zbog koje su ga i oterali iz Bajerna. Ne znam kako je u Srbiji bila obelodanjena ta vest, moguće da su je malo "ulepšali".

Smanji malo impulsivnost, nije ti to dobro za živce.

Edited by - manhunter on 08/09/2019 18:42:04
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 18:43:05  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Inače, u razredu kojem predajem nemački, trenutno sedi i Bogdanovićev rođak. Čak i liče pomalo. :)

Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5618 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/09/2019 : 18:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

E vidiš, tu je poenta onoga što želim da kažem. Mene Ameri ne zanimaju. Mene zanima da pobedimo sledeće tri utakmice, bez obzira ko nam je protivnik.
A ovako, dok većina razmišlja o Amerima, nas ubiše Španci.. Kapiraš barem ti šta želim da kažem?

Ja se lozim samo na Amere
Nisu Spanci tamo neka ekipa nego najbolja Evropska u poslednjih 10 godina tako da ovaj poraz nije bio neocekivan sto se tice znanja.
Iskreno mislio sam da ih dobijamo ali posle ovakve nase igre gde se sve raspalo i gde nista nismo ubacili rezultat je realan. Jos i Riki Rubio da odigra onakvu sutersku utakmicu.
Naravno da mozemo mnogo bolje. Djordjevic jeste pustio igracima da vode utakmicu. Nismo reagovali na Spansku zonu kako treba...Guduric i Bjelica kao da prvi put vide loptu. .jbg...idemo dalje sve do medalje.
Dobra je i Argentina
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 08/09/2019 : 19:15:05  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Dobro je Srbija i prošla kako Jokić i Bjelica nisu ni bili u Kini danas, da ne pričam o majstoru Guduri.
Španci su klasa i bez par jakih igrača, nikakvo čudo poraz. Argentina će se dobiti na kvalitet, a onda s Amerima šta bude, najgore što Srbija u slučaju poraza u polufinalu obično ni ne igra za bronzu.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2019 : 19:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Jebote, kriv Djordjevic a covek od govana pravi pitu vec godinama.

Pa onaj Guduric, Simonovic, Bjelica itd. mi ne bi prismrdeli reprezentaciji.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5618 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 08/09/2019 : 19:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Pa onaj Guduric, Simonovic, Bjelica itd. mi ne bi prismrdeli reprezentaciji.

Sto ne spomenu majstora Bircevica
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 19:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Jeste, on je mag koji od nekih anonimusa koji igraju u alžirskoj i poljskoj ligi pravi super košarkaše.

Smešan si ko crtani film.

Nego, ček da se tvom zemljaku završi odbojka, pa da vidi kako vređaš ljude, ima da ti očita bukvicu samo tako.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/09/2019 : 19:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Dragi Srbi, kad god se iznervirate zbog košarke sitite se zapadnih komšija i bit će van lakše. Dok vas jebu Amerikanci, nas jebu Nizozemci.
Da malo skrenemo sa teme, najbolji centarski par svih vremena je ponovno skupa:

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 20:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Dragi Srbi, kad god se iznervirate zbog košarke sitite se zapadnih komšija i bit će van lakše. Dok vas jebu Amerikanci, nas jebu Nizozemci.

A dobro, vi ste realno na tom nivou, sa Holandijom i Mađarskom. Kao i mi u fudbalu sa Bugarskom i Finskom.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 08/09/2019 : 20:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zasto sam ono malopre napisao? Evo ztasto. Mene iskreno zabole i za vaterpolo i zensku kosarku i rukomet i odbojku i ragbi i bacanje kamena s ramena. Tebe to sve zanima samo ako su Srbi u tim sportovima uspesni. Zasto? Pa pise ti u onome sto sam postavio.
I to se vidi i tvojim potnciranjem "obrazovanja". Ja cak mislim da smo mi kolege (nastavnici), samo sto ja za razliku od tebe to radim i na stranom jeziku. Ali nebitno. Ako tebi to prija, neka ti bude: imas bolje obrazovanje, pametniji si i nisi gastarbajter. Uzivaj u svojoj velicini.

A sad cemo da pricamo o kosarci. Argumentovano i bez vredanja, ukoliko si u stanju da to radis. Inace, imas toliko srBskih foruma, ne znam sto dolazis ovde gde se okupljaju dupeuvlakaci? Retoricko pitanje, ne trudi se da mi odgovoris na njega. Sve sto imas da mi kazes, mozes i putem privatne poruke.

Naravno da te boli dupe, ali samo zato jer nemaš prilike da tamo pljuješ.No, čudo jedno kako je tebi i još jednom uvlakaču rukomet omiljen sport

Baš me zanima kome se to ja ovdje uvlačim i na koji način?
Pretpostavljam da si mislio na mene jer nitko drugi ne piše na rukometnoj temi.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 20:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
A Rađa i Divac bi razneli ovu dečurliju na SP bez gledanja. Kukoč, Đorđević, Dražen, Danilović i njih dvojica. Za mene je to Dream Team svih vremena. A onda one srpske/hrvatske reprezentacije devedesetih, uz Litvaniju. To je košarka.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/09/2019 : 20:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

A Rađa i Divac bi razneli ovu dečurliju na SP bez gledanja. Kukoč, Đorđević, Dražen, Danilović i njih dvojica. Za mene je to Dream Team svih vremena. A onda one srpske/hrvatske reprezentacije devedesetih, uz Litvaniju. To je košarka.

Osjećan se ka bubuljičava tinejđerica jer mi je Dino Rađa lajka post na facebooku pa ću ga kopirat ovde:
Ljudi imaju svakakve mokre snove, i vole šta bi bilo kad bi bilo priče. Šta bi bilo u Barceloni da se nismo raspali, šta bi bilo da je Dražen živ i slično. Moj mokri san je da san početkon devedesetih GM najlošije NBA franšize i da složin prvu petorku Zdovc,Petrović,Kukoč, Rađa, Divac. Klupa Đorđević, Danilović,Paspalj, Savić, Bodiroga. Lagano školovanje Amerikanaca i gospodari prstenova.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 08/09/2019 : 20:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Dovoljno je Radja i nesposobne nakupine oko njega već "raznio" hrvatsku košarku da su nam prepreke košarkaških patuljaka Nizozemske i Mađarske bile nepremostive
Ali to je on napravio na dobrobit ljubitelja košarke u Hrvatskoj da se nemoramo nevirati na SP
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 08/09/2019 : 21:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

quote:

quote:

Naravno da te boli dupe, ali samo zato jer nemaš prilike da tamo pljuješ.No, čudo jedno kako je tebi i još jednom uvlakaču rukomet omiljen sport

Baš me zanima kome se to ja ovdje uvlačim i na koji način?
Pretpostavljam da si mislio na mene jer nitko drugi ne piše na rukometnoj temi.

Jesi li ti Srbin?Nisi, tako da ne može da se odnosi na tebe nikako (ne znam kako si se uopšte pronašao), zna se dobro na koga se to odnosi, ali dobro, neću više o tome.

Edited by - maelstrom on 08/09/2019 21:21:19
Go to Top of Page

maelstrom
Senior Member

1262 Posts

Member since 21/12/2010

Posted - 08/09/2019 : 21:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Send maelstrom a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa šta me onda napadaš i vređaš ako smo isto napisali/mislili?

Ja sam napisap "imamo selektora amatera, počinjemo da ličimo na fudbalsku reprezentaciju po atmosferi i ponašanju. Meni je neshvatljivo da nismo imali odgovor na njihovu zonsku odbranu, a palimo se da smo prvi favoriti za titulu. Taktika selektora nepostojeća, a igrači su imali i loš dan, tako da smo i dobro prošli.", a ti si se pomamio zbog "uvrede", izvređao mene, da bi napisao da misliš isto kao i ja, osim toga o selektoru?

On je meni među petoricom najboljih srpskih igrača svih vremena, nemam ja nikakav problem sa njim. Kao trener je "amater", nezgodne naravi zbog koje su ga i oterali iz Bajerna. Ne znam kako je u Srbiji bila obelodanjena ta vest, moguće da su je malo "ulepšali".

Smanji malo impulsivnost, nije ti to dobro za živce.

Ajde evo ja ću da spustim loptu i neću više o tome.

Inače, vidim da neke rasprave zaista nemaju smisla.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 21:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ne znam samo gde si mene našao da mi je rukomet omiljeni sport? Pošto si se obraćao meni i napisao:"No, čudo jedno kako je tebi i još jednom uvlakaču rukomet omiljen sport".

Ali dobro, očigledno brkaš ponekad lončiće, nebitno.

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 08/09/2019 : 21:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ajte na odbojkaški topik, smarate :D
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26064 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2019 : 21:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Šta ću ja tamo, mene odbojka ne zanima. :D

Go to Top of Page
Page: of 171 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000