Author |
Topic  |
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4907 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 19/04/2020 : 14:31:20
|
auerbach je godinama kasnije izjavio da mu je nepotpisivanje galisa bila najveća greška u karijeri bio bi on velikan i u nba, ali meni nije žao, jer nam je ovako bio blizu i imali smo privilegiju gledati ga češće nego da je bio nba zvijezda a bio bi
|
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4907 Posts
Posted - 19/04/2020 : 16:45:27
|
Jbg sbskbb.
Inace je taj Galis napravio kamp na Kasandri, Halkidiki. Mesto se zove Pefkohori.
20 tak terena jedan do drugog, staklene table. 80% razvaljeno.
Sestorica grka pice 3x3 jedno vece, mladji momci tu svi oko 100 kg. Rokaju se, puca tabla bacaju cigle. Tu i tamo koraci, Kretanje u bloku i tako to. Mislim se nesto za ove sam Galis i Janakis i Fasulas a bogami i Papanimolau i ovi mladji licno. Nista bolje sirom Balkana.
Tuzno. |
sangue navajo |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11947 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 21/04/2020 : 20:46:20
|
Jep. Ali onaj kompromis oko minuta, izbacivanje na 20 sekundi pre kraja, da trener ne dobije otkaz. Neverovatno zvuci. A da ne pricamo kako je zatrpavao kos u to malo vremena - kakav ubicam
Nisam znao za onu strasnu statistiku Pipena i da je bio toliko potcenjen, novcano najvise. Sada ga jos vise cenim. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 23/04/2020 : 10:05:20
|
@Ernie Pike Evo Ernie o čemu san ti nedavno pisa. Evo ti jedan komentar klasične Hrvatske gluperde. Srića da se već odavno na ovakve debile ne obaziren. Zapitajte se samo što bi bullsi bili bez Jordana, a što bez kukoča pa onda komentirajte. Kad je vodio reprezentaciju hrvatske na euru poslije Dražena osvojili smo 11 mjesto, imao je duplo veću plaću od Pippena a svi znamo kvalitete ove dvojice,s Bennetonom nije imao izraženih rezultata, nije bio igrač koji je bio prevaga, iako ne umanjujem njegove kvalitete. Mogu vam pisat cijelu povijest bullsa iz tih vremena ali bi otišlo u dugo. Kukoč je kvalitetan igrač ali nikad nije bio prevaga ili nositelj.
Strašno kakvi imbecili imaju pristup internetu. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 23/04/2020 : 13:42:24
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
@Ernie Pike Evo Ernie o čemu san ti nedavno pisa. Evo ti jedan komentar klasične Hrvatske gluperde. Srića da se već odavno na ovakve debile ne obaziren. Zapitajte se samo što bi bullsi bili bez Jordana, a što bez kukoča pa onda komentirajte. Kad je vodio reprezentaciju hrvatske na euru poslije Dražena osvojili smo 11 mjesto, imao je duplo veću plaću od Pippena a svi znamo kvalitete ove dvojice,s Bennetonom nije imao izraženih rezultata, nije bio igrač koji je bio prevaga, iako ne umanjujem njegove kvalitete. Mogu vam pisat cijelu povijest bullsa iz tih vremena ali bi otišlo u dugo. Kukoč je kvalitetan igrač ali nikad nije bio prevaga ili nositelj.
Strašno kakvi imbecili imaju pristup internetu.
diši duboko jere i ne živciraj se zbog budala takvi bi pljuvali i dražena da je živ našli bi mu sto mana pravi ljubitelji košarke ne samo da cijene njih dvojicu i ne mogu se odlučiti tko je veći, nego s pravom postavljaju pitanje: krešo, dražen ili toni? nema zemlje koja je dala takva tri imena svjetskoj košarci, NEMA, a mi umjesto da gradimo budućnost tog sporta na takvoj povijesti, mi sve sjebali |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11947 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 23/04/2020 : 14:44:49
|
quote: Originally posted by ken2
diši duboko jere i ne živciraj se zbog budala takvi bi pljuvali i dražena da je živ našli bi mu sto mana pravi ljubitelji košarke ne samo da cijene njih dvojicu i ne mogu se odlučiti tko je veći, nego s pravom postavljaju pitanje: krešo, dražen ili toni? nema zemlje koja je dala takva tri imena svjetskoj košarci, NEMA, a mi umjesto da gradimo budućnost tog sporta na takvoj povijesti, mi sve sjebali
Odavno se ne živciran zbog ovakvih budala. Samo san se nadoveza na odgovor Ernie Pikeu. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2984 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 24/04/2020 : 22:30:09
|
Ma pusti neznalice. |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11947 Posts
|
Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2984 Posts
Member since 06/03/2012 |
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4907 Posts
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4907 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21724 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21724 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 03/05/2020 : 13:01:37
|
Krenuo sinoć sa The Last Dance. Nakon dvije epizode mi djeluje da je ovo prije svega priča o Majklu pa tek Čikagu kao ekipi i NBA.
Ima zanimljivih detalja, ali prije svega ovdje me puca nostalgija jer sam tih godina baš intenzivno pratio košarku generalno, pa i NBA i serija je dobar podsjetnik na ta vremena. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece