Author |
Topic  |
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
BeaGea
Advanced Member

4123 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 07/01/2022 : 18:14:57
|
quote: Originally posted by Tonto
Nemam nikakav problem s tim da me idiotom smatraju idioti koji misle da sam idiot ako mislim da je djokovic idiot.
   |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5461 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 07/01/2022 : 18:17:37
|
quote: Originally posted by Tonto
Nemam nikakav problem s tim da me idiotom smatraju idioti koji misle da sam idiot ako mislim da je djokovic idiot.
Nemam ni ja nikakav problem s tim da me idiotom nazivaju idioti koji za nekog tko kaže da je idiot onaj tko smatra da je idiot svatko tko Đokovića naziva idiotom.
        |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5461 Posts
Posted - 07/01/2022 : 18:19:02
|
Samo mi žao što ovaj forum s vremenom napušta sve više ljudi s kojima se normalno može raspravljati o stripovima, sportu i svemu ostalom jer na forumu ostaju samo ljudi koji nemaju zrno kulture osnovnog ponašanja. Jebote, pa Đoković je uzor milijonima u svijetu, kao što rekoh iznad, uzor je ljudima i kao sportaš i kao čovjek, isto tako je i uzor mnogim mladima i djeci kako kod nas, tako i u svijetu, a neki od tih mladih su vjerovatno nedavno postali i članovi ovog foruma. Neki od tih mladih bi se možda i uključili u pokoju raspravu na ovom forumu, al’ što ovdje mogu očekivati kada vide da netko njihovog idola hladnokrvno naziva idiotom i da to s vremenom postaje sve uobičajeniji način komunikacije među članovima na ovom forumu. Menhunteru..kod ovoga mislim i na tebe, jbg, s vremenom jednostavno gubiš osjećaj kako valja komunicirati s ljudima. Ne znam čemu iznositi pogrdne nazive i uvrede za nekog tko ne živi život kako tebi paše? Zašto bi idiot bio netko tko je kroz život svojom pameću,vrijednošću i disciplinom postigao nešto što nitko nikada prije nije, a vjerovatno ni neće nikada u budućnosti?? Evo što se tiče Đokovića, ni meni ne odgovaraju neke stvari iz njegovog života i recimo za primjer nezamislivo mi je da netko tko je vrhunski sportaš odbija jesti meso…i što bih ja sada trebao reći, da je tip idiot? Takav način je jednostavno podao i primitivan…ne znam, imam osjećaj da je većinu vas preuzela neka komunikacija na koju ste naviknuli preko društvenih mreža na koje ja nikada u životu nisam niti okom zavirio, ono jedan od vas napiše za nekog da je idiot, balvan…ne znam što, a ostatak ekipe samo ljepi smajliće jer su im isti osnova današnje pismenosti i komunikacije. Saberite se malo i ugledajte se malo na Noleta, pa ćete jednog dana možda postati bolji ljudi… |
Edited by - Oki on 07/01/2022 18:22:13 |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5461 Posts
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/01/2022 : 18:42:15
|
Ukoliko malo bolje pročitaš, ja sam njega BRANIO. Ali verovatno prekomplikovano pišem. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5461 Posts
Posted - 07/01/2022 : 19:09:00
|
quote: Originally posted by manhunter
Ukoliko malo bolje pročitaš, ja sam njega BRANIO. Ali verovatno prekomplikovano pišem.
A dobro ajd…”idiot svoje vrste” od milja može biti i kompliment….
Bez obzira na to, ja ne razumijem potrebu nekih da pišu uvrede i pogrdne riječi ne samo za nekoga sa ovog foruma, već općenito za bilo koga. Ono, neki ne mogu započeti dan da ne ulete na forum bez “samo neinteligentnim ljudima ovaj strip nije remek djelo” ili “oni sa manjkom mozga ne kuže koliko je ova serija dobra”…balvan, budala, idiot svako malo u vokabularu. To su ljudi sa manjkom društvenog života koji se iživljavaju ovdje na forumu potpirujući vatru među normalnim ljubiteljima stripa…jednostavno tjeraju i one koji uljeću u čitanje foruma bez prijavljivanja na sajt. Gadi mi se to i iako nemam previše vremena za piskaranje po forumu, ja ću uvijek biti tu da samo radi takvih uletim na forum pa da im zveknem barem kakvu virtualnu šamarčinu koja će bar donekle pridonjeti nekom redu i kulturi među forumašima…a jbg, ako se to nekome ne sviđa,, bacite i potjerajte i mene van sa ovog foruma…ne ovisi mi život o njemu. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26052 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 07/01/2022 : 19:46:49
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by manhunter
Ukoliko malo bolje pročitaš, ja sam njega BRANIO. Ali verovatno prekomplikovano pišem.
A dobro ajd…”idiot svoje vrste” od milja može biti i kompliment….
Bez obzira na to, ja ne razumijem potrebu nekih da pišu uvrede i pogrdne riječi ne samo za nekoga sa ovog foruma, već općenito za bilo koga. Ono, neki ne mogu započeti dan da ne ulete na forum bez “samo neinteligentnim ljudima ovaj strip nije remek djelo” ili “oni sa manjkom mozga ne kuže koliko je ova serija dobra”…balvan, budala, idiot svako malo u vokabularu. To su ljudi sa manjkom društvenog života koji se iživljavaju ovdje na forumu potpirujući vatru među normalnim ljubiteljima stripa…jednostavno tjeraju i one koji uljeću u čitanje foruma bez prijavljivanja na sajt. Gadi mi se to i iako nemam previše vremena za piskaranje po forumu, ja ću uvijek biti tu da samo radi takvih uletim na forum pa da im zveknem barem kakvu virtualnu šamarčinu koja će bar donekle pridonjeti nekom redu i kulturi među forumašima…a jbg, ako se to nekome ne sviđa,, bacite i potjerajte i mene van sa ovog foruma…ne ovisi mi život o njemu.
Bukvalno ne znam da li sam nekog ovde uvredio. I ovo danas je više bilo "Novak je budala na svoj način", iskoristio sam samo reč idiot. Svi smo mi "budale" na svoj način. Posle tog "idiot" sam napisao da apsolutno poštujem njegova ubeđenja, tako da ni tu ne vidim problem. Poenta je bila da kao medijska ličnost mora da računa da će ga dosta ljudi zbog toga "napadati", pa je sam kriv što javno propagira neke stvari. Da se razumemo, I to je legitimno, ali bi mu bilo pametnije da radi šta hoće privatno, dok je još aktivan igrač, a posle neka sebi da oduška.
Ali dobro, njegov život.
Kako god, nadam se da će uskoro stići i neko zvanično izvinjenje od strane ATP, TS Australije i ostalih umešanih u ovu glupost.
Za ovo ostalo si apsolutno u pravu. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 07/01/2022 19:47:36 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/01/2022 : 19:48:12
|
quote: Originally posted by vladar
Svatko tko misli da je Novak idiot je ništa drugo nego IDIOT! Novak može biti uzor cijelom svijetu,uzor svakom čovjeku.
Odlican komentar, slazem se u potpunosti. Posto je komentar dug, kopirao sam samo pocetak jer si tu napisao veliku istinu.
Najjaci su mi ovde komentari lika koji pise da postuje tudje misljenje, a onda te druge naziva idiotima, magarcima, budalama i sl.
I poruka za Sawitcha - Druze, iskuliraj. Neka Novak navija za Zvezdu, sta da se radi. Necemo, valjda, da ga mrzimo zbog toga?! Napisati za Novaka da je fejk, da mu je lekarska potvrda/dokumentacija fejk je bas bzvz. Ne moras da ga volis, postujes, ali kod tebe to ode u mrznju.
Evo potpisem sad da sam gledao vise njegovog tenisa od svih na forumu. Pogledaj postove o tenisu pre 12-13 godina, pratio sam aktivno. Tako da ne znamo otkud uopste ta konstatacija da ga mrzim… Ja navijam za njega od kad sam cuo da postoji klinac koji ce sa Gulbisom i Marejem da pravi cuda. Ono sto sam i propustio u liveu sam gledao kasnije. Nije ti normalno da bilo kakav vid neslaganja sa budalastinama koje izvodi etiketiras sa mrziteljskom nalepnicom. Nece gara da primi vakcinu, ne priznaje svetsku medicinu. Ali zato grli drvece, zavlaci se ispod bosanskih piramida i bavi se konceptualnom psihomedicinom sa Pepe Imasom.. Koliki je sampion na terenu tolika je budala sa budalastinama koje izvodi. Ne znam kako bilo koji zreo covek dopusta da mu klinac Djokovic bude uzor u takvim glupostima. Da nema pomirilacki ton za Balkan smatrao bih ga potpunim kretenom. Ali naravno da navijam za njega i naravno da ga ne mrzim. Pogledaj ponasanje Nadala i Federera i onda se zapitaj sto ih sav svet podrzava a ovom zvizde. Eno Nadal je i dao izjavu u vezi toga, Beker isto… Nije normalno to ponasanje.
Da ispratimo genezu… Srao je kako nece da se vakcinise jer zeli izbor i nece da prati ogranicenja bla bla bla. Australija donosi pravilo da nema ulaska za nevakcinisane.. Sta on radi? Umesto da kaze “ej, rekao sam da se necu vakcinisati jer zelim slobodu izbora, vidimo se nekom drugom prilikom” on odjednom trazi medicinsko izuzece… Dakle pokusava da se provuce na foru. Sve i da jeste opravdano, gde si bio ranije da to kazes? E zbog toga potpisujem da krivinari. Prvo kurcenje da necu pa onda odjednom da ne mogu.. Pa ovako nas deca farbaju kad kazu da nece da rucaju pa dreknemo pa onda kazu da im je muka. Bar bi ti trebao da provalis sta je fejk a sta ne |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts
Posted - 07/01/2022 : 19:50:37
|
Samo mi žao što ovaj forum s vremenom napušta sve više ljudi s kojima se normalno može raspravljati o stripovima, sportu i svemu ostalom jer na forumu ostaju samo ljudi koji nemaju zrno kulture osnovnog ponašanja. Jebote, pa Đoković je uzor milijonima u svijetu, kao što rekoh iznad, uzor je ljudima i kao sportaš i kao čovjek, isto tako je i uzor mnogim mladima i djeci kako kod nas, tako i u svijetu, a neki od tih mladih su vjerovatno nedavno postali i članovi ovog foruma. Neki od tih mladih bi se možda i uključili u pokoju raspravu na ovom forumu, al’ što ovdje mogu očekivati kada vide da netko njihovog idola hladnokrvno naziva idiotom i da to s vremenom postaje sve uobičajeniji način komunikacije među članovima na ovom forumu. Menhunteru..kod ovoga mislim i na tebe, jbg, s vremenom jednostavno gubiš osjećaj kako valja komunicirati s ljudima. Ne znam čemu iznositi pogrdne nazive i uvrede za nekog tko ne živi život kako tebi paše? Zašto bi idiot bio netko tko je kroz život svojom pameću,vrijednošću i disciplinom postigao nešto što nitko nikada prije nije, a vjerovatno ni neće nikada u budućnosti?? Evo što se tiče Đokovića, ni meni ne odgovaraju neke stvari iz njegovog života i recimo za primjer nezamislivo mi je da netko tko je vrhunski sportaš odbija jesti meso…i što bih ja sada trebao reći, da je tip idiot? Takav način je jednostavno podao i primitivan…ne znam, imam osjećaj da je većinu vas preuzela neka komunikacija na koju ste naviknuli preko društvenih mreža na koje ja nikada u životu nisam niti okom zavirio, ono jedan od vas napiše za nekog da je idiot, balvan…ne znam što, a ostatak ekipe samo ljepi smajliće jer su im isti osnova današnje pismenosti i komunikacije. Saberite se malo i ugledajte se malo na Noleta, pa ćete jednog dana možda postati bolji ljudi…
Izbaci psovke iz svoje retorike pa onda prigovaraj za nacin komunikacije. A sto se toce Djokovica i mesa eno poslusaj poslednji sportklubov podkast gde Bogdan Obradovic prica bas za Djokovica i meso kako nije normalan… |
 |
|
Lukeruk
Average Member

Serbia
507 Posts
Member since 17/01/2018 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/01/2022 : 20:14:02
|
nole nije u pravu oko cijepljenja, ali šta da mu se radi zato je oko mesa u pravu, što dokazuje činjenica da je bez mesa najbolji sportaš današnjice ja ga volim i nije mi drago vidjeti što mu se događa ali sam je kriv nije trebao ići mimo pravila ko da je na balkanu, nego ako se ne želi cijepit, onda neka ne igra tamo gdje se mora biit cijepljen irving je tu dosljedniji a australija je očito uređena zemlja iako mi to nije jasno kako skoro svi hrvati dolje glasaju za hdz i ustašuju skoro svi srbi dolje četnikuju ako su i potomci drugih naroda takvi, pa ko su onda ti normalni australci, koji uređuju društvo da pravila jednako vrijede za sve hm? |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22375 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 07/01/2022 : 21:00:51
|
Treba sacekati ponedeljak, onda ce mnogo toga biti jasnije. Postoji i dalje mogucnost da okrene situaciju u svoju korist, sve vise Nadalovih i Federrerovih fanova ga podrzavaju. A to da mu je otac totalni idiot, mislim da se tu svi slazemo. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
corto33
Senior Member

Slovenia
2557 Posts
Member since 18/11/2003 |
Posted - 07/01/2022 : 21:29:11
|
quote: Originally posted by ken2
zato je oko mesa u pravu, što dokazuje činjenica da je bez mesa najbolji sportaš današnjice
Njemu je problem bio gluten, zbog toga je na početku kariere imao najviše problema. Mesu se odrekao kasnije ali ne zbog zdravstvenih poteškoča ili zbog toga da bi bio bolji u tenisu. |
Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/01/2022 : 21:51:38
|
quote: Originally posted by corto33
zato je oko mesa u pravu, što dokazuje činjenica da je bez mesa najbolji sportaš današnjice
Njemu je problem bio gluten, zbog toga je na početku kariere imao najviše problema. Mesu se odrekao kasnije ali ne zbog zdravstvenih poteškoča ili zbog toga da bi bio bolji u tenisu.
nije bitno za mene svatko tko se ostavi mesa ima od mene podršku, lajk i sve volio bih da i ja mogu |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/01/2022 : 22:12:13
|
quote: Originally posted by corto33
Njemu je problem bio gluten, zbog toga je na početku kariere imao najviše problema. Mesu se odrekao kasnije ali ne zbog zdravstvenih poteškoča ili zbog toga da bi bio bolji u tenisu.
nije bitno za mene svatko tko se ostavi mesa ima od mene podršku, lajk i sve volio bih da i ja mogu
Nisan očekiva da ćeš ovo napisat ,svaka čast. 
https://www.youtube.com/watch?v=wu6gGulJFmw |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
vladar
Average Member

Serbia
787 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 07/01/2022 : 23:13:38
|
Da ispratimo genezu… Srao je kako nece da se vakcinise jer zeli izbor i nece da prati ogranicenja bla bla bla. Australija donosi pravilo da nema ulaska za nevakcinisane.. Sta on radi? Umesto da kaze “ej, rekao sam da se necu vakcinisati jer zelim slobodu izbora, vidimo se nekom drugom prilikom” on odjednom trazi medicinsko izuzece… Dakle pokusava da se provuce na foru. Sve i da jeste opravdano, gde si bio ranije da to kazes? E zbog toga potpisujem da krivinari. Prvo kurcenje da necu pa onda odjednom da ne mogu.. Pa ovako nas deca farbaju kad kazu da nece da rucaju pa dreknemo pa onda kazu da im je muka. Bar bi ti trebao da provalis sta je fejk a sta ne [/quote]
Sta krivinari??? On je jedan od ko zna koliko njih koji su dobili izuzece. Sportista, političara, muzicara, obicnih ljudi.... Ali je svakako najpoznatiji, pa na njemu vade fleke. Ovo je cisto politicka ujdurma i nista vise. Evo, sada cimaju neku Cehinju, za koju niko nije cuo, koja je usla pre 10 dana, odigrala vec jedan pripremni mec! Isto dobila izuzece, pustili je, pa je se setili jer bi bilo providno da se ovo odnosi samo na Novaka, nego kao vazi za sve. I ovde ne mislim ni na kakvu zaveru protiv Novaka, vec je ovo politicka igra. Pao rejting zbog surovih mera, izbori se blize, pa se skupljaju poeni.
A za to da li ce da se vakcinise, da li jede meso, grli drvece, penje se na piramide,......, sta tebe, mene, Janka, Marka, boli ....c? Mi ovde citamo i skupljamo stripove, sto, uzimajuci u obzir nase godine, vecini ljudi nije normalno, ali sta njih za to boli.... C!!!
Da li smo ti, ja i ostali, zato idioti, magarci, itd? Radimo ono sto hocemo i volimo. E, to radi i on. Samo sto svi ocekuju da on, kao javna licnost tog nivoa, radi samo ono sto oni smatraju ispravnim, društveno korisnim/opravdanim/prihvatljiv im. Sve mimo toga je katastrofa.
|
 |
|
vladar
Average Member

Serbia
787 Posts
Member since 05/09/2002 |
Posted - 07/01/2022 : 23:51:44
|
quote: Originally posted by Caleb
Dobija dozvolu da igra 99%. Taman ce Rafina titula biti sladja. 
Mislim da nece dobiti dozvolu (nadam se da gresim). Ako bi mu posle ovog cirkusa dali dozvolu, onda bi sve price raznih strucnjaka, premijera, savetnika, sekretara, zamenika sekretara, raznih Jadranki, Tonija, itd., o uredjenoj drzavi/sistemu/drustvu, pale u vodu. A to bi za Aus tek bila katastrofa, sto se tice unutrasnje politike, i bruka, u medjunarodnim okvirima (ispali bi krajnje neozbiljni i nedosledni).
|
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 08/01/2022 : 00:03:44
|
Ne bih baš rekao da će mi biti lakše ako me koronom zarazi poznati sportaš umjesto nekog anonimusa... Jbg, nećeš da se cijepiš i poštujem tvoj izbor, ali onda i ti poštuj izbor ljudi čije je pravilo da ne možeš igrati necjepljen... I kraj priče. |
 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2436 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 08/01/2022 : 00:06:10
|
Ma, sve je to politika. Što su Francuzi krenuli da dele packe Australiji? Kao stalo im do Novaka da učestvuje na RG... Nego im krivo za 40 podmornica što su ih zavrnuli... Plus činjenica da priznaju samo zapadne vakcine. Čista politika... Daju vizu, čovek dođe, oni je uzmu, pa ga uhapse i kažu nemaš vizu... Ej, pa smešno... Pusti Britanci... Ovaj, Australijanci... |
Resistance is futile. |
Edited by - borg on 08/01/2022 00:07:01 |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5461 Posts
|
don_draper
Advanced Member

4698 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 08/01/2022 : 09:42:50
|
Najnoviji twist u sapunici su izvukli odvjetnici. Sada tvrde da je Novak imao Covid u 12.mjesecu te je zato izuzet. Ocito se jos uvijek nadaju tom AO, iako nakon svega ovoga bi svim stranam to prisjelo. |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41206 Posts
Posted - 08/01/2022 : 10:47:22
|
Citam i gledam slike… Djokovicevi advokati su naveli da je 16.12. imao prvi pozitivan PCR test. Sledeca slika - 17.12. Djokovic urucuje nagrade najboljim sportistima Teniskog saveza Beograda. |
 |
|
Topic  |
|
|
|