forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ljubav!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/01/2014 : 00:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
kako samo mi nekad, pomaslo starijegeneracije, bili u poziciji ljubovanja sa curama jer smo čitali stripove

edvin
Senior Member

Croatia
1298 Posts

Member since 06/10/2002

Posted - 18/01/2014 : 07:36:26  Show Profile Show Extended Profile  Send edvin a Private Message  Reply with Quote
evo kruger, ja te volim!

"How long, not long, 'cause what you reap is what you sow!"
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 18/01/2014 : 10:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
edvine, pa ti nisi cura

ove novije generacije koriste nove metode upoznavanja sa drugim spolom, baš njih briga za stripove, mislim kako je vrlo malo, ili će biti da ih nema, mlađih generacija koje čitaju strip
Go to Top of Page

Mozen
New Member

Croatia
142 Posts

Member since 28/02/2009

Posted - 18/01/2014 : 11:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mozen a Private Message  Reply with Quote
Ma jebeš cure.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/01/2014 : 11:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Da. Kad se samo sjetim koliko je cura palo na čitanje stripova.
Mislim da su stripovi najbolji i najcool način za naći curu (čim kažeš da voliš stripove, moraš ih metlom rastjerivat). Pogledajte samo koliko ih se mota po striparnicama i koliko ih je na ovom forumu. Još kao klinac razmjenjivao sam stripove samo sa curama...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 18/01/2014 : 12:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mozen

Ma jebeš cure.

Tako je. Cure su ionako za pedere.
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 18/01/2014 : 12:36:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Meni cure idu na ku..c!

A i ne sjećam se da su ikad padale na stripove, osim možda minimalno na Corta i Dylana.
Oni su valjda (bili) dovoljno zanimljivi, privlačni i seksi (i likovi i stripovi), a sve ostalo je bila zabava za djecu.

Čak ni roto-feministica Modesty nije prolazila, o Axi, Cat Claw i sličnima da i ne govorim.

Edit: Druunu, Guliveru, Valentinu i slične junakinje bolje je i ne spominjati.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 18/01/2014 12:40:20
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 18/01/2014 : 12:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Budući su svi topici slične tematike odavno i brzo pozatvarani, na netu sam našao zgodan tekst iz starog Playboya:

http://www.playboy.hr/sadrzaj/220/erotika-u-stripu

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 18/01/2014 : 12:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

kako samo mi nekad, pomaslo starijegeneracije, bili u poziciji ljubovanja sa curama jer smo čitali stripove

Dva puta sam uspješno ušiljio prijedlog žemskama da dođu vidjeti moju zbirku leptirova (to je ona općepoznata fora iz Alana Forda)...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

KuntaKinte
Senior Member

Serbia
1696 Posts

Member since 25/09/2007

Posted - 18/01/2014 : 13:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send KuntaKinte a Private Message  Reply with Quote

Edited by - KuntaKinte on 18/01/2014 13:45:24
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 18/01/2014 : 17:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
Love is merely a trick the DNA plays to replicate itself.
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

945 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 18/01/2014 : 22:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
U mome kraju cure i romani nisu bili u istom kontekstu. Ili jedno ili drugo...
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5415 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 19/01/2014 : 20:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatko900

U mome kraju cure i romani nisu bili u istom kontekstu. Ili jedno ili drugo...

Takodje...kad sam citao stripove nisam mario za cure...kasnije je bilo
obrnuto...sad je neka sredina, ili ja ili stripovi
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 20/01/2014 : 04:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Yup, tertium non datur, bar što se mog iskustva tiče; no Macan je to fino ispričo/opiso/iscrto u kratkoj strip formi (mislim da je neki od prvih Q magazina), tabla ili dve, baš to večno pitanje: pare i/ili pičoke, auta, stripovi...

Pa, ko se gde nađe.

Inače, sve se desi u svoje vreme;)

Piši propalo!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/01/2014 : 02:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne da mi nikad stripovi nisu pomogli da si curu nađem
nego me i dan danas te žemske gledaju pomalo čudno kad stripove spomenem.

To je bilo otprilike ovako:

Sjedam u kafić na svoju kavu i par minuta mira.
Osvrnem se već po navici, te pažljivo, bešumno, da ne privučem pažnju ljudi oko sebe, iz torbe vadim strip. Ne podižem ga visoko, držim ga u razini stola da nitko nasuprot ne uoči naslovnicu jer ako već vidi da nešto čitam, neka pomisli da je neki ljubavni roman. Tim bolje ako su po stolovima posude sa šećerom u koje je zataknut cijenik jer ga mogu privući tik ispred sebe i time zakloniti naslovnicu. Malen je to format, srećom, pa listove okrećem brzo i s lakoćom, malo ga za tu radnju spustivši ispod stola..
Zazvoni mi mobitel, na toj tihoj terasi, diskretnih razgovora.
Zove me frendica i pita šta radim. Odgovorim da čitam.
Pita ona da što čitam.
Iako je terasa uz brzu prometnicu, u tom trenu nigdje niti jednog jebenog auta a kamo li pedeset njih koji jure i - sad bi pasalo da trube - dok joj šapnem: Strip.
- Štaa čitaš? - Ponovi ona pitanje jer odgovor nije predvidjela da bi ga ikako razumjela.
Osvrnem se još jednom oko sebe i malo glasnije promrsim: Strip!
-A-haaa..a koji strip? - Pa dobro gdje su svi ti automobili više.
Nathan Never, nakašljem se brzo.
-Koooji?
- grrr! Nathan Never! (Jebiga!)
Bila sam dovoljno glasna da se par ljudi sa stolova okrenulo i ode moj osjećaj kako sigurno u miru mogu bez začuđenih pogleda u javnosti raditi to.
Od tada sa sobom u torbi nosim opće prihvaćene formate iz kojih se lijepo vidi da je to neka knjiga.. lažem, ja nikada ne nosim sa sobom nešto zbog čega me ne bi čudno gledali ..
I ne javljam se više na mobitel. Jer ne znam lagati kada me se pita što radim.

Ovo je istinita priča i ako vi mislite da ste - ono što već mislite da jeste zbog toga što jeste - pokušajte zamisliti kako je meni.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 21/01/2014 : 03:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Dopala mi se priča, celovita i jezgrovita, no; ja sam ono što sam, a šta si ti?

Usput, tvoje pisanje mi leži ko budali šamar.

Piši propalo!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 21/01/2014 : 03:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ned_lynx

Dopala mi se priča, celovita i jezgrovita, no; ja sam ono što sam, a šta si ti?

Usput, tvoje pisanje mi leži ko budali šamar.

I am limited edition.

Go to Top of Page

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 21/01/2014 : 03:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
Poštujem to.

Piši propalo!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/01/2014 : 20:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Charlie

pa nije ni nekom muškom lako u kafiću pokazivati stripove, doduše uspoređivajući se sa ženama onda je, zbog toga što muškima ( u većini ) baš briga što će o njemu misliti netko drugi, pa ako smo u " čoporu " stripaša onda je to sasvim lako

no koliko je nas stripaša u današnje vrijeme?

ja mislim jako malo, pogotovo što nema baš kadeta i juniora koji će nasljediti seniore
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 23/01/2014 : 23:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
jeli ljubav zaslužuje tako puno pogleda a vrlo malo riječi o ljubavi?, a tako puno o sex-u
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 24/01/2014 : 00:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

jeli ljubav zaslužuje tako puno pogleda a vrlo malo riječi o ljubavi?, a tako puno o sex-u

To ti je zato što ovdje nitko pojma nema o ljubavi u stripu i o ljubavi i stripu. zato što je strip korak ka nepoznatom, bez maski, bez plana, bez sigurnosti..put je cilj. Vjeruj mi mnogi ga napraviti neće.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/01/2014 : 22:37:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

To ti je zato što ovdje nitko pojma nema o ljubavi u stripu i o ljubavi i stripu. zato što je strip korak ka nepoznatom, bez maski, bez plana, bez sigurnosti..put je cilj. Vjeruj mi mnogi ga napraviti neće.

paa, istina
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 25/01/2014 : 23:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Čitala sam te u punisheru..pa ti tamo jadan i kukavan dođeš dušu ispustiti gunđajući na forum. I sad te pati što nitko neće ovdje da piše .. Zajeban ti je naslov..tjera to ljude. Da si topic nazvao npr -Jeste se uvaljivali uz pomoć stripova - tu bi se već našlo komentara koji ionako sa stripom veze nemaju ..

Gledaj, imam ti ja priču, slatka je, ali isto ti baš nije za temu ljubav. Može se pričati o naklonosti, simpatijama.. vidjet ćes:

Imam jednog poznanika čije godine ne znam, ali ih ima sigurno oko 60.
Zaboravila sam mu ime, jer sam izgubila papirić s mail adresom na koju sam ga trebala obavijestiti kad je točno ono druženje s Darkom Macanom, koje je bilo u prosincu. Od nebrojeno mnogo tema kojih smo se dotakli, i pronašli, zaustavili smo se na stripu. Na tu temu zna vjerojatno više od većine ljudi ovdje na forumu, ali ne samo kao čitaoc stripova već mislim da bi mogao predavati o stripu, kao umjetnosti.
Hoću reći, na tom čovjeku vidim kako je očaran..ili nešto..što je u starijoj životnoj dobi pronašao nekoga, i to ženu, s kojom može razgovarati i koja voli s njim razgovarati i učiti od njega - pa mi tako poklanja u malim dozama svoje stripove, knjige, a sve je odlućio podići na neku višu razinu, te mi je odnedavno počeo davati skripte i
kopirane isječke te prilično stranica iz knjige Ranka Munitića " Strip, deveta umjetnost" .. i tako. Eto ti priče, doduše malo zrelije
od onoga što si ti pitao za mlađe dane.. Mislim da muškarac mora biti - ne stariji - ali zreliji, da bi umio sa ženom komunicirati, i prepoznati strip-mogućnost, koja će mu pruziti onaj osjećaj koji vidim na njegovom licu kada mu zahvalim na darovanom - malo posramljen, zacrveni se i sarmantno skrene pogled da ne primjetim koliko mu radosti pruža pružanje nečega prilično mlađoj ženi .. I meni godi poznavati ga, inače sam sklona takvim ljudima. Prava gospoda izumiru,
ona na kojoj će se nazirati tek, diskretno naznake naklonosti, ali će biti iskazana djelima.. To je tako lijepo, jednostavno, rijetko.. i tim više dragocjeno poznanstvo. Put je cilj ..

Krugeru, jesam zaslužila barem čokoladu? Za trud i razumijevanje tebe i tvoje teme? Dogovorimo se oko dostave

Edited by - Just_Charlie on 25/01/2014 23:43:20
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/01/2014 : 00:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
pa sad čokolada je mala riječ, možda je bolje reći bombonjera, a što se tiče dostave nije problem, nego, ja sam egocentrik i u ništa nisam siguran, ili će biti skeptik

no, bez obzira na sve tema bi trebla zaživjeti, ponovo
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/01/2014 : 00:10:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
kažem ti da neće jer ovdje nitko pojma nema što bi napisao i kako bi formulirao.
Jedno je pozirati na topicima o stripu i brojati im količinu. Nešto sasvim drugo je to što se na ovoj temi traži. Mnogo više od naslovnice Zagora, kvalitete crteža, kritike scenarija.. i dječačkih igrarija..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 26/01/2014 : 00:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
mislim kako ima ovdje nickova koji bi se usudili pisat o tome kad bi otvorili srce svoje
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000