Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
nagor
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 13/02/2014 : 22:29:13
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by nagor
Glas goingu za poticaj... neka nastavi pisati recenzije... : )
Hvala nagore, druze! Cim budem imao ponovo nekog slobodnog vremena ide nova recenzija neke epizode. Nesto me nisu nesto mnogo odusevile ove neove epizode od Veselog pa cekam neku koja ce da me natera da je napisem odmah!
A i ti bi mogao da probas!
Nema na ćemu.
Ah, nemam vremena za recke, a i nema potrebe, dok ste ti i ostatak ekipe tu. ![](icon_smile_wink.gif) |
Edited by - nagor on 13/02/2014 22:29:59 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
split85
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/durango.jpg)
Croatia
8288 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/pre1.gif)
Western Samoa
7350 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 15/02/2014 : 19:56:31
|
Drogsy kao poticaj da malo češće piše recke.
Ova godina, bojim se, će biti malo siromašnija s mojim reckama. Treće dijete i ludi životni ritam mi ubija svaki slobodni trenutak za pisanje.
Vidjet ćemo, kako me inspiracija pukne, ali definitivno neće biti kao prije. |
|
Ernie Pike
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Ernie_Pike.jpg)
Croatia
2878 Posts
Member since 06/03/2012 |
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8593 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 18/02/2014 : 14:45:07
|
Dee kao i svake godine, pomeo konkurenciju. Čestitam stari ![](icon_smile.gif) |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/02/2014 : 15:14:16
|
uglavnom, možda je i bolje ne pisati toliko recenzija jer na kraju izgledate ovako![](icon_smile_big.gif)
![](http://i60.tinypic.com/1znsc8w.jpg) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
mr murdoc
Advanced Member
![](AvatarUpload/assassdddwwww478ly2.gif)
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 18/02/2014 : 16:00:59
|
Bravo, vidim da nisam uzalud potrosio glas ![](icon_smile_approve.gif) |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1(10).jpg)
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 23/02/2014 : 10:02:12
|
Čestitam pobjedniku. Hvala svima koji su sudjelovali, a osobito onima koji su glasovali za mene. Lijepo je znati da netko cijeni nečiji rad. Vjerujem da bi isto rekli i drugi recenzanti.
Osobito me je iznenadilo što sam dugo bila na li-la sa pijanim patkom, koji je odličan recenzant. Baš sam nekako sretna zbog toga i uljepšali ste mi ovom sitnicom sunčano nedjeljno jutro. Ah, sad ću se rasplakati ko na izboru miss svijeta.
![](lol.gif) |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 23/02/2014 : 12:41:16
|
Trud i znanje se nagradjuje, nagrada je nematerijalna, ali hrani duhovno...cestitka! |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 23/02/2014 : 17:37:31
|
quote: Originally posted by grofica Varga
Čestitam pobjedniku. Hvala svima koji su sudjelovali, a osobito onima koji su glasovali za mene. Lijepo je znati da netko cijeni nečiji rad. Vjerujem da bi isto rekli i drugi recenzanti.
Osobito me je iznenadilo što sam dugo bila na li-la sa pijanim patkom, koji je odličan recenzant. Baš sam nekako sretna zbog toga i uljepšali ste mi ovom sitnicom sunčano nedjeljno jutro. Ah, sad ću se rasplakati ko na izboru miss svijeta.
![](lol.gif)
Hvala, grofice...Mišljenja su nam obostrana.
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|