Glas goingu za poticaj... neka nastavi pisati recenzije... : )
Hvala nagore, druze! Cim budem imao ponovo nekog slobodnog vremena ide nova recenzija neke epizode. Nesto me nisu nesto mnogo odusevile ove neove epizode od Veselog pa cekam neku koja ce da me natera da je napisem odmah!
A i ti bi mogao da probas!
Nema na ćemu.
Ah, nemam vremena za recke, a i nema potrebe, dok ste ti i ostatak ekipe tu.
Dee kao i svake godine, pomeo konkurenciju. Čestitam stari
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Čestitam pobjedniku. Hvala svima koji su sudjelovali, a osobito onima koji su glasovali za mene. Lijepo je znati da netko cijeni nečiji rad. Vjerujem da bi isto rekli i drugi recenzanti.
Osobito me je iznenadilo što sam dugo bila na li-la sa pijanim patkom, koji je odličan recenzant. Baš sam nekako sretna zbog toga i uljepšali ste mi ovom sitnicom sunčano nedjeljno jutro. Ah, sad ću se rasplakati ko na izboru miss svijeta.
Čestitam pobjedniku. Hvala svima koji su sudjelovali, a osobito onima koji su glasovali za mene. Lijepo je znati da netko cijeni nečiji rad. Vjerujem da bi isto rekli i drugi recenzanti.
Osobito me je iznenadilo što sam dugo bila na li-la sa pijanim patkom, koji je odličan recenzant. Baš sam nekako sretna zbog toga i uljepšali ste mi ovom sitnicom sunčano nedjeljno jutro. Ah, sad ću se rasplakati ko na izboru miss svijeta.