Plan ocajnika?...isto dobar blek,naslovnica opet u fajtu bleka i medveda..Odlican blek tamo od 300 lms nadalje....suton tiskara ima visoke standarde jer tiska za libellus i fibru.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ja bas i ne kupujem Bleka samo zbog odbojnih naslovnica....znam,znnam, ne sudi knjigu po koricama,ali nostalgija i zelja za originalnim naslovnicama koje sam znao po par minuta gledati kako je nacrtana u detalje i stripove kakve sam citao bi vise volio imati i u kolekciji (vise puta procitane!) Tako je i sa Mark-om... Da je kao Liba sa origigi naslovnicama unutra onda DA!
P.S.
I naravno sa cijenama Ludensa u mekim koricama!
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Ja bas i ne kupujem Bleka samo zbog odbojnihnaslovnica....znam,znnam, ne sudi knjigu po koricama,ali nostalgija i zelja za originalnim naslovnicama koje sam znao po par minuta gledati kako je nacrtana u detalje i stripove kakve sam citao bi vise volio imati i u kolekciji (vise puta procitane!) Tako je i sa Mark-om... Da je kao Liba sa origigi naslovnicama unutra onda DA!
P.S.
I naravno sa cijenama Ludensa u mekim koricama!
a čuj, sa odbojnim naslovnicama je kraj od prošlog broja....sad stiže razdoblje neponovljiveg i fantastičnog Mittona... ovo se ne propušta!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Sljedi BLEK JE MRTAV,...dvije epizode cedronija i jedna prekrasna mittonova...necu je prvi puta citat (sigurno 5 put) ali konacna objavljeno kako zasluzuje...