Guido, pridruzujem se Patku: ne seri. :) Htjela sam na tvoje odustajanje prva reagirati ali nisam i sad mi je drago da se mogu nadovezati na Patka. Tuzna sam ako netko ne misli da je nesto dovoljno dobro zato sto misli da je tudje bolje. Gadim se sama sebi od tolikih slinavih tekstova i svaki drugaciji mi je osvjezenje. Cek dok Jerry pripremi pilu za prste, da vidis onda kako ce ti poteci inspiracija..hahaha..ludi ste svi. :)
Imam jednu tuznu poruku, a to je da se ispricavam Jerryu i odustajem. Imam posla preko glave, danas probao nesto sastaviti na brzinu, napisao sam tekstic, ali nije to kako treba. Nije razina ovih drugih sjajnih tekstova, nemam inspiraciju i ne ide. Trebao sam puno ranije dici ruke, ali sam se dugo zavaravao probat cu, probat cu. Nista, zao mi je i zelim da se projekt uspjesno privede kraju.
Giuda, Giuda, postao si moj Juda. Ma dobro, svakako shvaćam tvoje obaveze i nedostatak vremena, sve ok. I naravno da tebi ne bih sijekao prste za razliku od onog zajebanta bjelolasice.
Ajmo kandidati za scenu br. 3 na listi. Scena je baš prelijepa i inspirativna. A i emirem je, čini mi se, postavio malo ranije već i sliku. Evo je:
Ja bih rado napisao tekst, ali ako ne postoje rokovi, onda cu napisati kada stignem, ali stvarno uz posao imam za uciti + moram ici na jedan tecaj + ceka me jos jedan tecaj... I za natjecaj oko "reloadeda" sam se strgao u roku 4 sata da nacrtam i koloriram jednostavnim programom i udjem u "igru" od koje i ne ocekujem nista, samo da sudjelujem. Imam tri dana za vikend + ponedjeljak pa cu ukratko sloziti tekst, doduse ne previse slican drugim clanovima,ali necete liti Mr.Croc suze :-)
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Ja te ništa nisam razumio emireme. Bi li htio pisati, ne bi li htio pisati, koliko ti treba vremena, šta ćeš za vikend raditi: pisati ili ne pisati.
Ajmo ovako: cilj mi je da do kraja idućeg tjedna završimo ove emotivne esejčiće i počnemo glasati za intrigantne trenutke. Znači desetak dana- sasvim dovoljno i tebi i Patku da ga uhvati inspiracija kao i tintončeku da mu završi nastava i uhvati se posla.
Uff, izgleda da je ovo postala velika obaveza, a ja mislio da će ispasti jedna neobavezna zabava napisati par rečenica o zadanoj sceni.
I emireme, svakako da to ne treba poetski upakirati, dosta smo proplakali nad već napisanim tekstovima.
- Bezgrešno začeće Gabriela u utrobi Mary Mathers (NN SP 2 "Iz dubokog svemira") - Smrt Diega Hernandeza, odnosno Aytina, otpadnika iz zajednice Bratstva sjene (NN SR 16 "Prvak") - Pojava zajednice ultra sapiensa u dalekom svemiru iz kojih će nastati Bratstvo sjene (NN SR 46 "Bratstvo sjene") - Exxovo prebacivanje životne srži čitave zajednice Bratstva sjene u jedan organski spremnik zbog očuvanja vlastite svijesti (NN SR 47 "Egzodus")
Ispričavam se kolegama Nathanovcima na zakašnjenju, no evo tekstić će danas, u toku dana, neće sigurno odmah... Znam da u ovim momentima pate jerryjevi pacijenti (a i njegova žena se pita, kako to da je u PMS-u već mjesec) jer se na nekome mora iskaliti budući da se ne meni ne može. ;) Znam, znam, ja sam kriv.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Dobrodošli u jedan sasvim poseban univerzum. Univerzum svijeta bliske budućnosti kojeg je ljudska nemarnost i pohlepa pretvorila u mjesto koje i nije baš ugodno za življenje. U njemu jedan junak hrabro odolijeva svim nedaćama koje ga okružuju isprepletene u mreži intriga, spektakularnih prizora i emotivnih trenutaka. Slijede najbolji trenuci serijala u fantastičnom univerzumu Nathana Nevera.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."