forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHANOV UNIVERZUM: The best moments
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/06/2014 : 01:09:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Guido, pridruzujem se Patku: ne seri. :)
Htjela sam na tvoje odustajanje prva reagirati ali nisam i sad mi je drago da se mogu nadovezati na Patka. Tuzna sam ako netko ne misli da je nesto dovoljno dobro zato sto misli da je tudje bolje. Gadim se sama sebi od tolikih slinavih tekstova i svaki drugaciji mi je osvjezenje. Cek dok Jerry pripremi pilu za prste, da vidis onda kako ce ti poteci inspiracija..hahaha..ludi ste svi. :)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/06/2014 : 01:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
I, pre svega, ipak si ti giuda ballerino a ne samo giuda :)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7501 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/06/2014 : 07:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Giuda Ballerino

Imam jednu tuznu poruku, a to je da se ispricavam Jerryu i odustajem. Imam posla preko glave, danas probao nesto sastaviti na brzinu, napisao sam tekstic, ali nije to kako treba. Nije razina ovih drugih sjajnih tekstova, nemam inspiraciju i ne ide. Trebao sam puno ranije dici ruke, ali sam se dugo zavaravao probat cu, probat cu. Nista, zao mi je i zelim da se projekt uspjesno privede kraju.

Giuda, Giuda, postao si moj Juda. Ma dobro, svakako shvaćam tvoje obaveze i nedostatak vremena, sve ok. I naravno da tebi ne bih sijekao prste za razliku od onog zajebanta bjelolasice.

Ajmo kandidati za scenu br. 3 na listi. Scena je baš prelijepa i inspirativna. A i emirem je, čini mi se, postavio malo ranije već i sliku. Evo je:

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7501 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/06/2014 : 08:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by PijaniPatak

još uvek čekamo prvi članak da izađe :) (sad će Jerry da me išiba ko bakalara :D)

A ja bih najradije išibao Deeja. Ali evo obećao mi je danas da članak izlazi, pa bacaj danas pogled na sajt.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 05/06/2014 : 10:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Super! Jer ovako počinje da fali motivacije, kada se ništa ne dešava

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/06/2014 : 17:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ja bih rado napisao tekst, ali ako ne postoje rokovi, onda cu napisati kada stignem, ali stvarno uz posao imam za uciti + moram ici na jedan tecaj + ceka me jos jedan tecaj...
I za natjecaj oko "reloadeda" sam se strgao u roku 4 sata da nacrtam i koloriram jednostavnim programom i udjem u "igru" od koje i ne ocekujem nista, samo da sudjelujem.
Imam tri dana za vikend + ponedjeljak pa cu ukratko sloziti tekst, doduse ne previse slican drugim clanovima,ali necete liti Mr.Croc suze :-)

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7501 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/06/2014 : 22:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ja te ništa nisam razumio emireme. Bi li htio pisati, ne bi li htio pisati, koliko ti treba vremena, šta ćeš za vikend raditi: pisati ili ne pisati.

Ajmo ovako: cilj mi je da do kraja idućeg tjedna završimo ove emotivne esejčiće i počnemo glasati za intrigantne trenutke. Znači desetak dana- sasvim dovoljno i tebi i Patku da ga uhvati inspiracija kao i tintončeku da mu završi nastava i uhvati se posla.

Uff, izgleda da je ovo postala velika obaveza, a ja mislio da će ispasti jedna neobavezna zabava napisati par rečenica o zadanoj sceni.

I emireme, svakako da to ne treba poetski upakirati, dosta smo proplakali nad već napisanim tekstovima.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19905 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/06/2014 : 22:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Kad zavrsi sa skolskim obavezama, prva stvar za napravit je tvoj tekst. Jos jednom isprika.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/06/2014 : 23:26:35  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Jerry Krause

Bi li htio pisati, ne bi li htio pisati pisati ili ne pisati.

Dosta je Hamletovska akcija ovaj esej..samo da ne bude Macbethovska...

Trebat ce mi pola sata....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/06/2014 : 23:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by tinton

prva stvar za napravit je tvoj tekst.

NAS TEKST !
Kako nas tjera bicem, kao da mu piramidu gradimo...Jer-Raa Kraus-Amon

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7501 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/06/2014 : 11:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote

još uvek čekamo prvi članak da izađe :) (sad će Jerry da me išiba ko bakalara :D)

A ja bih najradije išibao Deeja. Ali evo obećao mi je danas da članak izlazi, pa bacaj danas pogled na sajt.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7501 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/06/2014 : 13:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
- Bezgrešno začeće Gabriela u utrobi Mary Mathers (NN SP 2 "Iz dubokog svemira")
- Smrt Diega Hernandeza, odnosno Aytina, otpadnika iz zajednice Bratstva sjene (NN SR 16 "Prvak")
- Pojava zajednice ultra sapiensa u dalekom svemiru iz kojih će nastati Bratstvo sjene (NN SR 46 "Bratstvo sjene")
- Exxovo prebacivanje životne srži čitave zajednice Bratstva sjene u jedan organski spremnik zbog očuvanja vlastite svijesti (NN SR 47 "Egzodus")
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 06/06/2014 : 13:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/06/2014 : 10:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ispričavam se kolegama Nathanovcima na zakašnjenju, no evo tekstić će danas, u toku dana, neće sigurno odmah... Znam da u ovim momentima pate jerryjevi pacijenti (a i njegova žena se pita, kako to da je u PMS-u već mjesec) jer se na nekome mora iskaliti budući da se ne meni ne može. ;) Znam, znam, ja sam kriv.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7501 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/06/2014 : 11:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ne vjerujem ti. A zena dotle i dalje pati.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/06/2014 : 11:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
ok..."nešto se dešava" motivacija mi je trebala

do večeras stavljam svoj drugi emotivni momenat i drugu naslovnu naslovnu sliku

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/06/2014 : 20:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Niste mislili da će ovo pasti danas, a?

Nathanov univerzum - The best moments Part I
Nathan Never
by nathanovci!

Dobrodošli u jedan sasvim poseban univerzum. Univerzum svijeta bliske budućnosti kojeg je ljudska nemarnost i pohlepa pretvorila u mjesto koje i nije baš ugodno za življenje. U njemu jedan junak hrabro odolijeva svim nedaćama koje ga okružuju isprepletene u mreži intriga, spektakularnih prizora i emotivnih trenutaka. Slijede najbolji trenuci serijala u fantastičnom univerzumu Nathana Nevera.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 11/06/2014 : 20:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Yeah!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/06/2014 : 22:15:25  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Dobro izgleda recka...samo ja cu tek iza srijede napisati svoju verziju,jer sam busy....

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7501 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/06/2014 : 22:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Hvala qu...

Moram priznati da ovo na kraju puno bolje izgleda nego što sam zamislio.

Još kad bi ove moje lijenčine izdvojile pola sata života da završimo emotivne trenutke napokon.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10853 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/06/2014 : 23:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

Još kad bi ove moje lijenčine izdvojile pola sata života da završimo emotivne trenutke napokon.

"Summertime, when the living is so easy..."

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/06/2014 : 10:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Skoro gotov...jbg bilo je malo na silu ("ništa mi ne možeš na siluuuuuu...")
Vidim da se samo na nas dvojicu čeka.

Šta je sa tintonom?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19905 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/06/2014 : 10:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Skoro gotov...jbg bilo je malo na silu ("ništa mi ne možeš na siluuuuuu...")
Vidim da se samo na nas dvojicu čeka.

Šta je sa tintonom?

Danas mi završava svaka obaveza, između škole i utakmice šaljem tekst, ako ne završim prije utakmice onda se žrtvujem ne gledanjem početka.

Uglavnom tekst danas mora biti gotov.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7501 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/06/2014 : 14:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by tinton

Uglavnom tekst danas mora biti gotov. Inače gubim prste.

Baš tako.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/06/2014 : 15:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Može?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000