forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHANOV UNIVERZUM: The best moments
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/06/2014 : 15:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pozadina i slova odlični, ali možeš li naći neku melankoličniju Nathanovu facu? Ovdje je nekako više gnjevan.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/06/2014 : 15:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ne može...setio sam se nečega boljeg i melanholičnijeg
Počeo raditi drugu kako sam postavio tu gore

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/06/2014 : 15:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Može.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 12/06/2014 : 16:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Neke izmene?

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/06/2014 : 16:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Meni je sasvim dobro, jedino ako neki bolji crtački poznavaoci žele ubaciti neku opasku. Ajd nam onda još večeras postavi taj svoj esej pa da se opet rasplačemo.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/06/2014 : 21:14:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Možda bolje da ipak staviš "najemtovnijih sena" onaj prvi font, ovaj drugi mi je nekako dječji. :)

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/06/2014 : 21:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Valjda može proći?

Nakon epizode „U ponoru pamćenja/Jedanaesta zapovijed“ (po izboru forumaša Nathanovaca najemotivnija epizoda, s obzirom da se unutar nje nalazi čak 4 (četiri!) scena iz top 10 najemotivnijih) u kojoj saznajemo za njegovu tragičnu prošlost, breme koje nosi i kamen koji mu leži na srcu, mnogi su iščekivali i epizodu u kojoj saznajemo kako je Nathan upoznao svoju ženu. Na tu epizodu, „Posljednji val“ se čekalo se dvadeset brojeva, ali se dočekalo, i dobro da je jer se radi o izuzetnoj epizodi koja je vjerujem, svim Nathanovcima (bar onim emotivnim dušama) duboko urezana u srce. Ipak, rijetko tko je očekivao da će se epizoda u kojoj saznajemo kako su se Nathan i Laura upoznali biti manje posvećena ljubavničkoj povezanosti Laure i Nathana, a više prijateljstvu Nathana i Randyja, najboljeg Nathanova prijatelja ljubitelja surfanja i prethodnog Laurinog momka. Priča je prožeta emotivnim trenutcima davnih svađa za djevojku, mladalačkih ludosti, ljutnji i tuga. No sam vrhunac emotivnosti koji nije slomio isključivo one najčvršće je Nathanovo jahanje na valovima preko tehnologije koja doživljaj prenosi na Randyja. A na kraju saznanje da je Nathan došao uhititi svojeg prijatelja i zatim samoubojstvo. Nathan izlazi iz prijateljeve kuće. Prožet starim i novim osjećajima za koje samo on zna, a mi...mi također.

Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1313 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 12/06/2014 : 22:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Možda bolje da ipak staviš "najemtovnijih sena" onaj prvi font, ovaj drugi mi je nekako dječji. :)

Najbolje da napraviš treći, pa da svi budu sretni

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 00:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Može?

Upravo sam popila pivo i nekako bistrije vidim pa mi je ova nekako bas za emotivne Wuuff!!
(zato sto nakon svega on to i takav bas zato jeste.)

ja ne razumijem sebe, vi upotrijebite translator ako ne kuzite sto sam napisala isto.

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 00:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja se slažem s Čarli.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/06/2014 : 00:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Valjda može proći?

Nakon epizode „U ponoru pamćenja/Jedanaesta zapovijed“ (po izboru forumaša Nathanovaca najemotivnija epizoda, s obzirom da se unutar nje nalazi čak 4 (četiri!) scena iz top 10 najemotivnijih) u kojoj saznajemo za njegovu tragičnu prošlost, breme koje nosi i kamen koji mu leži na srcu, mnogi su iščekivali i epizodu u kojoj saznajemo kako je Nathan upoznao svoju ženu. Na tu epizodu, „Posljednji val“ se čekalo se dvadeset brojeva, ali se dočekalo, i dobro da je jer se radi o izuzetnoj epizodi koja je vjerujem, svim Nathanovcima (bar onim emotivnim dušama) duboko urezana u srce. Ipak, rijetko tko je očekivao da će se epizoda u kojoj saznajemo kako su se Nathan i Laura upoznali biti manje posvećena ljubavničkoj povezanosti Laure i Nathana, a više prijateljstvu Nathana i Randyja, najboljeg Nathanova prijatelja ljubitelja surfanja i prethodnog Laurinog momka. Priča je prožeta emotivnim trenutcima davnih svađa za djevojku, mladalačkih ludosti, ljutnji i tuga. No sam vrhunac emotivnosti koji nije slomio isključivo one najčvršće je Nathanovo jahanje na valovima preko tehnologije koja doživljaj prenosi na Randyja. A na kraju saznanje da je Nathan došao uhititi svojeg prijatelja i zatim samoubojstvo. Nathan izlazi iz prijateljeve kuće. Prožet starim i novim osjećajima za koje samo on zna, a mi...mi također.

Ajde tintone, možeš ti to bolje kao što si u spektakularnim trenucima uradio. Ovo je pisano na silu, a o glavnoj sceni samo par rečenica. Malo to doradi i napiši još koju rečenicu. I ne moraš se unijeti u scenu kao Čarlica.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 00:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Dobro, probaću bolje.
Veliki vođo.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 00:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Valjda može proći?

Ajde tintone, možeš ti to bolje kao što si u spektakularnim trenucima uradio. Ovo je pisano na silu, a o glavnoj sceni samo par rečenica. Malo to doradi i napiši još koju rečenicu. I ne moraš se unijeti u scenu kao Čarlica.

Ovo iskreno nisam ni probao, ispričavam se ako je tako ispalo.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 00:51:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja mislim da je Jerry rekao da ne moras vrazju kozu sa sebe oderati pisuci tekst (poput mene), a ne da jesi, kako mi se cini da si ti skuzio pa se ispricao.. vec je dovoljno jos malo posvetiti rijeci samoj sceni koju imas u naslovu za obraditi. Valjda.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 00:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad sam shvatila na sto mislis i u pravu si. Kad sam pogledala, font me
bas podsjetio na Segrta Hlapica

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 00:55:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
ok odmah sređujem :)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 00:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

Ja mislim da je Jerry rekao da ne moras vrazju kozu sa sebe oderati pisuci tekst (poput mene), a ne da jesi, kako mi se cini da si ti skuzio pa se ispricao.. vec je dovoljno jos malo posvetiti rijeci samoj sceni koju imas u naslovu za obraditi. Valjda.

Da, možda si u pravu. Ma kočegaznati.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/06/2014 : 00:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 00:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

ok odmah sređujem :)

Ne sređuj nista dok nisi siguran na sto smo mislili.
Ovo je noc zbunjenih razgovora. Ne diraj prvog Nathana (onog..Wuff!).. na onog drugog i font smo mislili..

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 01:04:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

quote:

Ok, povlačim ispriku.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/06/2014 : 01:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ma obe su slike dobre, najbolje da glasujemo koja je bolja. Ja nemam zamjerke na prvu osim malo na gnjevnu Nathanovu facu, više bih volio da je zbunjeniji i melankoličniji.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 01:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Može?

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/58604_10152234801604092_3097649417450017647_n.jpg

Upravo sam popila pivo i nekako bistrije vidim pa mi je ova nekako bas za emotivne Wuuff!!
(zato sto nakon svega on to i takav bas zato jeste.)

ja ne razumijem sebe, vi upotrijebite translator ako ne kuzite sto sam napisala isto.

ma kužim/kapiram/kopčam/kontam/kontempliram/sfaćam/razum(em/ijem/im) i tako dalje i tako bliže
Mislim, pogotovo onaj deo sa pivom gde je izostalo zvanje Patka na otkrivanje sekreta sa dna krigle Bistra piva za bistar pogled i kulminiranje emocije, ahhhh Nema veze, Čarlita (ccc Čarlita, Čarlita)...ic okej...stvarno

Odabrao sam taj crtež i obojao ga baš zato što mi je Nat ("Patak, da me više nikad nisi nazvao NAT!!!") tu izgledao onako da-prostiš-sjeban momenat pre pa sada gleda kome da zavrće uši jer mu je čačkao po emociji

Ova druga mi je daleko moćnija...Samo da još promenim font, ali...Ova sjb faca mi je urnebesna

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 01:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ako glasnje vrijedi, ja glasam za prvu.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 01:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Naravno, ni treća neće biti problem. Sada govorim ozbiljno.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/06/2014 : 01:08:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
A sad jedno pitanje društvo za diskusiju. Kako se nitko nije sjetio ove scene, jedna je od najemotivnijih, a mi je nismo stavili ni kao prijedlog (ne mogu se ni ja svega sjetiti ):

Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000