Author |
Topic  |
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts
Posted - 12/06/2014 : 16:47:10
|
Meni je sasvim dobro, jedino ako neki bolji crtački poznavaoci žele ubaciti neku opasku. Ajd nam onda još večeras postavi taj svoj esej pa da se opet rasplačemo. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 12/06/2014 : 21:14:11
|
Možda bolje da ipak staviš "najemtovnijih sena" onaj prvi font, ovaj drugi mi je nekako dječji. :) |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 12/06/2014 : 21:52:40
|
Valjda može proći?
Nakon epizode „U ponoru pamćenja/Jedanaesta zapovijed“ (po izboru forumaša Nathanovaca najemotivnija epizoda, s obzirom da se unutar nje nalazi čak 4 (četiri!) scena iz top 10 najemotivnijih) u kojoj saznajemo za njegovu tragičnu prošlost, breme koje nosi i kamen koji mu leži na srcu, mnogi su iščekivali i epizodu u kojoj saznajemo kako je Nathan upoznao svoju ženu. Na tu epizodu, „Posljednji val“ se čekalo se dvadeset brojeva, ali se dočekalo, i dobro da je jer se radi o izuzetnoj epizodi koja je vjerujem, svim Nathanovcima (bar onim emotivnim dušama) duboko urezana u srce. Ipak, rijetko tko je očekivao da će se epizoda u kojoj saznajemo kako su se Nathan i Laura upoznali biti manje posvećena ljubavničkoj povezanosti Laure i Nathana, a više prijateljstvu Nathana i Randyja, najboljeg Nathanova prijatelja ljubitelja surfanja i prethodnog Laurinog momka. Priča je prožeta emotivnim trenutcima davnih svađa za djevojku, mladalačkih ludosti, ljutnji i tuga. No sam vrhunac emotivnosti koji nije slomio isključivo one najčvršće je Nathanovo jahanje na valovima preko tehnologije koja doživljaj prenosi na Randyja. A na kraju saznanje da je Nathan došao uhititi svojeg prijatelja i zatim samoubojstvo. Nathan izlazi iz prijateljeve kuće. Prožet starim i novim osjećajima za koje samo on zna, a mi...mi također. |
|
 |
|
Space Marine
Senior Member

.jpg)
Croatia
1313 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 12/06/2014 : 22:54:19
|
quote: Originally posted by tinton
Možda bolje da ipak staviš "najemtovnijih sena" onaj prvi font, ovaj drugi mi je nekako dječji. :)
Najbolje da napraviš treći, pa da svi budu sretni  |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 13/06/2014 : 00:26:06
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Može?

Upravo sam popila pivo i nekako bistrije vidim pa mi je ova nekako bas za emotivne Wuuff!!   (zato sto nakon svega on to i takav bas zato jeste.)
ja ne razumijem sebe, vi upotrijebite translator ako ne kuzite sto sam napisala isto.  |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts
Posted - 13/06/2014 : 00:36:21
|
Valjda može proći?
Nakon epizode „U ponoru pamćenja/Jedanaesta zapovijed“ (po izboru forumaša Nathanovaca najemotivnija epizoda, s obzirom da se unutar nje nalazi čak 4 (četiri!) scena iz top 10 najemotivnijih) u kojoj saznajemo za njegovu tragičnu prošlost, breme koje nosi i kamen koji mu leži na srcu, mnogi su iščekivali i epizodu u kojoj saznajemo kako je Nathan upoznao svoju ženu. Na tu epizodu, „Posljednji val“ se čekalo se dvadeset brojeva, ali se dočekalo, i dobro da je jer se radi o izuzetnoj epizodi koja je vjerujem, svim Nathanovcima (bar onim emotivnim dušama) duboko urezana u srce. Ipak, rijetko tko je očekivao da će se epizoda u kojoj saznajemo kako su se Nathan i Laura upoznali biti manje posvećena ljubavničkoj povezanosti Laure i Nathana, a više prijateljstvu Nathana i Randyja, najboljeg Nathanova prijatelja ljubitelja surfanja i prethodnog Laurinog momka. Priča je prožeta emotivnim trenutcima davnih svađa za djevojku, mladalačkih ludosti, ljutnji i tuga. No sam vrhunac emotivnosti koji nije slomio isključivo one najčvršće je Nathanovo jahanje na valovima preko tehnologije koja doživljaj prenosi na Randyja. A na kraju saznanje da je Nathan došao uhititi svojeg prijatelja i zatim samoubojstvo. Nathan izlazi iz prijateljeve kuće. Prožet starim i novim osjećajima za koje samo on zna, a mi...mi također.
Ajde tintone, možeš ti to bolje kao što si u spektakularnim trenucima uradio. Ovo je pisano na silu, a o glavnoj sceni samo par rečenica. Malo to doradi i napiši još koju rečenicu. I ne moraš se unijeti u scenu kao Čarlica. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 13/06/2014 : 00:41:25
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Valjda može proći?
Nakon epizode „U ponoru pamćenja/Jedanaesta zapovijed“ (po izboru forumaša Nathanovaca najemotivnija epizoda, s obzirom da se unutar nje nalazi čak 4 (četiri!) scena iz top 10 najemotivnijih) u kojoj saznajemo za njegovu tragičnu prošlost, breme koje nosi i kamen koji mu leži na srcu, mnogi su iščekivali i epizodu u kojoj saznajemo kako je Nathan upoznao svoju ženu. Na tu epizodu, „Posljednji val“ se čekalo se dvadeset brojeva, ali se dočekalo, i dobro da je jer se radi o izuzetnoj epizodi koja je vjerujem, svim Nathanovcima (bar onim emotivnim dušama) duboko urezana u srce. Ipak, rijetko tko je očekivao da će se epizoda u kojoj saznajemo kako su se Nathan i Laura upoznali biti manje posvećena ljubavničkoj povezanosti Laure i Nathana, a više prijateljstvu Nathana i Randyja, najboljeg Nathanova prijatelja ljubitelja surfanja i prethodnog Laurinog momka. Priča je prožeta emotivnim trenutcima davnih svađa za djevojku, mladalačkih ludosti, ljutnji i tuga. No sam vrhunac emotivnosti koji nije slomio isključivo one najčvršće je Nathanovo jahanje na valovima preko tehnologije koja doživljaj prenosi na Randyja. A na kraju saznanje da je Nathan došao uhititi svojeg prijatelja i zatim samoubojstvo. Nathan izlazi iz prijateljeve kuće. Prožet starim i novim osjećajima za koje samo on zna, a mi...mi također.
Ajde tintone, možeš ti to bolje kao što si u spektakularnim trenucima uradio. Ovo je pisano na silu, a o glavnoj sceni samo par rečenica. Malo to doradi i napiši još koju rečenicu. I ne moraš se unijeti u scenu kao Čarlica.
Ovo iskreno nisam ni probao, ispričavam se ako je tako ispalo. |
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/06/2014 : 00:51:22
|
Ovo iskreno nisam ni probao, ispričavam se ako je tako ispalo.
Ja mislim da je Jerry rekao da ne moras vrazju kozu sa sebe oderati pisuci tekst (poput mene), a ne da jesi, kako mi se cini da si ti skuzio pa se ispricao.. vec je dovoljno jos malo posvetiti rijeci samoj sceni koju imas u naslovu za obraditi. Valjda. 
|
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/06/2014 : 00:53:46
|
Možda bolje da ipak staviš "najemtovnijih sena" onaj prvi font, ovaj drugi mi je nekako dječji. :)
Sad sam shvatila na sto mislis i u pravu si. Kad sam pogledala, font me bas podsjetio na Segrta Hlapica  |
|
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 13/06/2014 : 00:55:45
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Ja mislim da je Jerry rekao da ne moras vrazju kozu sa sebe oderati pisuci tekst (poput mene), a ne da jesi, kako mi se cini da si ti skuzio pa se ispricao.. vec je dovoljno jos malo posvetiti rijeci samoj sceni koju imas u naslovu za obraditi. Valjda. 
Da, možda si u pravu. Ma kočegaznati. |
|
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts
Posted - 13/06/2014 : 00:57:35
|
 |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Posted - 13/06/2014 : 00:59:03
|
ok odmah sređujem :)
Ne sređuj nista dok nisi siguran na sto smo mislili. Ovo je noc zbunjenih razgovora. Ne diraj prvog Nathana (onog..Wuff!).. na onog drugog i font smo mislili.. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 13/06/2014 : 01:04:05
|
quote: Originally posted by Jerry Krause

Ok, povlačim ispriku.  |
|
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts
Posted - 13/06/2014 : 01:04:27
|
Ma obe su slike dobre, najbolje da glasujemo koja je bolja. Ja nemam zamjerke na prvu osim malo na gnjevnu Nathanovu facu, više bih volio da je zbunjeniji i melankoličniji. |
 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
Posted - 13/06/2014 : 01:05:26
|
Može?
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/58604_10152234801604092_3097649417450017647_n.jpg
Upravo sam popila pivo i nekako bistrije vidim pa mi je ova nekako bas za emotivne Wuuff!!   (zato sto nakon svega on to i takav bas zato jeste.)
ja ne razumijem sebe, vi upotrijebite translator ako ne kuzite sto sam napisala isto. 
ma kužim/kapiram/kopčam/kontam/kontempliram/sfaćam/razum(em/ijem/im) i tako dalje i tako bliže Mislim, pogotovo onaj deo sa pivom gde je izostalo zvanje Patka na otkrivanje sekreta sa dna krigle Bistra piva za bistar pogled i kulminiranje emocije, ahhhh Nema veze, Čarlita (ccc Čarlita, Čarlita)...ic okej...stvarno
Odabrao sam taj crtež i obojao ga baš zato što mi je Nat ("Patak, da me više nikad nisi nazvao NAT!!!") tu izgledao onako da-prostiš-sjeban momenat pre pa sada gleda kome da zavrće uši jer mu je čačkao po emociji
Ova druga mi je daleko moćnija...Samo da još promenim font, ali...Ova sjb faca mi je urnebesna
|
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7504 Posts
Posted - 13/06/2014 : 01:08:18
|
A sad jedno pitanje društvo za diskusiju. Kako se nitko nije sjetio ove scene, jedna je od najemotivnijih, a mi je nismo stavili ni kao prijedlog (ne mogu se ni ja svega sjetiti ):
 |
 |
|
Topic  |
|