forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHANOV UNIVERZUM: The best moments
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 21

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 01:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Zasto bi, nakon ovog on odlazi u zagrljaj drugoj..ako se ne varam.

(je li to ona scena gdje mu ona nabije na nos poginulu kolegicu i insinuacije da je nesto imao s njom kad ju spominje i tak to..?)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 01:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nije...mislim da je ovo pre toga. Kada mu ona "nabija na nos" on se tek bio vratio sa "posla", i koliko se sećam bio je obučen u toj sceni

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 01:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Nije...mislim da je ovo pre toga. Kada mu ona "nabija na nos" on se tek bio vratio sa "posla", i koliko se sećam bio je obučen u toj sceni

Pa mislim da sam to i rekla, iza ovoga slijedi njezino tipicno zensko prigovaranje bez imalo razumijevanja i takta i on odlazi..zar ne?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7506 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/06/2014 : 01:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nathan je shrvan gubitkom svojih kolega i u biti, ovdje posljednji put vidi Lauru živu.

Na ovu mi je scenu ukazao jedan naš skromni forumaš (koji još nije sudjelovao u ovom projektu) koji mi je napisao odličan esej o ovoj sceni. Šteta bi bila ovo ne uvrstiti u najemotivnije trenutke, pa ćemo vidjeti kako ovo ubaciti.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 01:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Veoma lako

Stavi je kao Bonus scenu sa dodatkom tipa "kanula je suza više" ili...

MA DA! STAVI JE UMESTO MOJE! Daleko je moćnija, a ja ovoj svojoj svakako tražim da usiljeno ubacim spontanu žicu (lupam glavom ko lud i zbog toga je ne postavljam)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 01:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Onda? Jerry? Oba predloga su ozbiljna

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 02:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Just_Charlie

quote:

Može?

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/58604_10152234801604092_3097649417450017647_n.jpg

Upravo sam popila pivo i nekako bistrije vidim pa mi je ova nekako bas za emotivne Wuuff!!
(zato sto nakon svega on to i takav bas zato jeste.)

ja ne razumijem sebe, vi upotrijebite translator ako ne kuzite sto sam napisala isto.

ma kužim/kapiram/kopčam/kontam/kontempliram/sfaćam/razum(em/ijem/im) i tako dalje i tako bliže
Mislim, pogotovo onaj deo sa pivom gde je izostalo zvanje Patka na otkrivanje sekreta sa dna krigle Bistra piva za bistar pogled i kulminiranje emocije, ahhhh Nema veze, Čarlita (ccc Čarlita, Čarlita)...ic okej...stvarno

Je li moze meni netko do jutra prevesti sto je Patak ovo napisao pa cu doc pogledat. Hvala unaprijed. :)

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 02:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Može?

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/58604_10152234801604092_3097649417450017647_n.jpg

Upravo sam popila pivo i nekako bistrije vidim pa mi je ova nekako bas za emotivne Wuuff!!
(zato sto nakon svega on to i takav bas zato jeste.)

ja ne razumijem sebe, vi upotrijebite translator ako ne kuzite sto sam napisala isto.

ma kužim/kapiram/kopčam/kontam/kontempliram/sfaćam/razum(em/ijem/im) i tako dalje i tako bliže
Mislim, pogotovo onaj deo sa pivom gde je izostalo zvanje Patka na otkrivanje sekreta sa dna krigle Bistra piva za bistar pogled i kulminiranje emocije, ahhhh Nema veze, Čarlita (ccc Čarlita, Čarlita)...ic okej...stvarno

Je li moze meni netko do jutra prevesti sto je Patak ovo napisao pa cu doc pogledat. Hvala unaprijed. :)

Ma nije valjda da me nisi skužila/ukapirala/skopčala/skontala/kontemplirala/sfaćila/razum(ela/jela/ila) i tako dalje i tako bliže?

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 13/06/2014 02:07:02
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 02:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Onaj dio sa sekretom na dnu casr mi ogadio pivo. Mislim da se na to pale samo doktori.
A sto je tebi sekret znacio u recenici na dnu case? :)

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 02:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
sekret znači "neka tajna veza između onoga koji pije i dna flaše u kojoj sve više i više pri svakom novom kontaktu dođe do novog aspekta filozofije života"
Pošto je misterija, onda je secret...Pošto je verovatno obična glupost, kao što se uvek ukapira jutro posle, onda prerasta u sekret :)
nikakve veze nema paljenje sa celom tom pričom

...ma pusti

(sad sam i ja jednu, to mi je)

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 13/06/2014 02:21:30
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 12:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Znaci sekret je secret, u tome je tajna tvog posta bila.
Ajmo drugi puta popiti dvije, cisto da vidimo kakva se tajna na dnu case tada krije

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 16:58:04  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Evo ja bolje od ovoga stvarno nisam mogao
kako lažirati inspiraciju?

9. Nathan u deliriju susreće vlastite uspomene ( NN SR 21 "Delirij") (by PijaniPatak)

Biti ili ne biti, u tome je teškoća…je li plemenitije mučiti se u srcu sa zrnima i strelama pogrdne sreće ili okrenuti oružje protiv tog mora bola i učiniti mu kraj? Umreti...spavati...i snom okončati tugu u srcu i hiljade prirodnih udaraca koji su nam baština. Umreti...spavati...možda sanjati!

“Idi napred i ne osvrći se!” reći će nam dobronamerni savetodavaoci. Prošlost je prošlost, a život ide dalje. Moraš stremiti ka svojoj budućnosti ne dozvoljavajući da te prošlost koči. Ali kako? Šta je to danas bez juče? A kako možemo grabiti sutra ako ne postoji danas? Kako se sladiti trijumfom ako ne znamo gorčinu poraza? Kako da ustanemo ako nismo pali, kako da naučimo da hodamo ako se ne sećamo o šta smo se sapletali...? Šta je sutra bez danas, a danas bez juče...? Ako nismo svesni da je bit sreće borba za istu, ako na patnju ne gledamo kao na put ka satisfakciji, zašto živeti i za šta se boriti?

U delirijumu borbe...izbora...između života i smrti, Nathan posmatra svoje znakove pored puta i tumači im smisao. Ljubavi, prevare, intrige, razočarenja, usponi, padovi, prijateljstva, autoriteti, krv, suze, snovi, osmesi...život definisan emocijama, emocije definisane poznanicima (saputnicima), poznanici koji definišu život...Nathanov život (naš život). I tu Smrt govori “ne osvrći se”. Juče je varka, iluzija, nezaustavljivi tok kojeg pokušavamo da zadržimo uspomenom, danas je prazan hod, a sutra je samo jedno i neizbežno. Čemu se sećati, koračati i nadati se? Ako su svi ti ljudi koji oblakom hode sami sebi zabluda i ako ga oni definišu, zar je tako teško zaključiti da si i sam zabluda, da je život uopšte takav? Za šta se uopšte boriti?

A onda te preplavi...

Tata,tata...hoćeš li mi pokazati jednoroge? Obećao si mi...

Smisao je upravo u borbi, u putu radi puta i putu radi znakova pored njega, onoga što naučimo i onoga šta ostavimo za sobom kao znak nekom drugom. Ako je život iluzija, san, zabluda, onda je baš u tome i njegova lepota. Lepota kreiranja sopstvene iluzije i svog malog izolovanog sveta i koprcanja u blatu da bi se njegova idiličnost održala. Lepota života je u njegovoj bajkovitosti.

Hajdemo, onda, da ti pokažem jednoroge, sine...

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 13/06/2014 17:18:37
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7506 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/06/2014 : 17:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ebem li ti, pa to se traži. Svaka čast još jednom.

P.S. Jesi li se ono napio noćas? Još nisam skužio o kakvim sekretima si pričao.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 17:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajmo drugi puta popiti dvije, cisto da vidimo kakva se tajna na dnu case tada krije

Mislim da bi to bilo već za "Intrigantne trenutke"

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 17:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Ebem li ti, pa to se traži. Svaka čast još jednom.

P.S. Jesi li se ono napio noćas? Još nisam skužio o kakvim sekretima si pričao.

Emotivno napio...Bilo je učenja za ispit u sredu po ceo dan, pa onda dve tri pive sa tobom, Charlie, DODSFREDOM, tintonom, solarom i Brdarom (tj. flaša ladna pored računara)
I to mi bi fatalno

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 13/06/2014 17:22:14
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 13/06/2014 : 17:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bjez!! Od tvog teksta gore sva sam se najezila. I jos kazes da bolje ne mozes!? Bjez! Zatreskam se virtualno u tebe svaki put kad ti tekstove citam

Jesi za pivo? I suradnju na intrigantnim trenucima. Nadmetanje kad krenemo da ih pisemo.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7506 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/06/2014 : 17:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Sljedeći tjedan idemo s glasanjem za intrigantne trenutke. Pripremite po gajbu pive, ali molim vas, bez virtualnog sexa ako se napijete.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 17:45:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Bjez!! Od tvog teksta gore sva sam se najezila. I jos kazes da bolje ne mozes!?

Jbg imao sam utisak da je sve nepovezano, i provodio sam dane (po pola sada) tražeći rupe i popunjavajući ih. A kada ih popunim onda opet vidim rupe oko rupa. I tako u do nedogled. Jutros mi je dozlogrdilo (zbog vas i Jerryja) i obrisao dopune i stavio tekst kakav jeste. Inače, sve je od herca, ali sam stalno imao utisak da je taj vid inspiracije u ovom slučaju usiljen. Sada vidim vaše reakcije...i drago mi je da vam se svideo.

A pogotovo mi je drago ježiti jedino prisutno žensko na forumu

quote:
Bjez! Zatreskam se virtualno u tebe svaki put kad ti tekstove citam

aj lav ju tu

quote:
Jesi za pivo? I suradnju na intrigantnim trenucima. Nadmetanje kad krenemo da ih pisemo.

Pivo? Uvek! Jesam li ja PijaniPatak ili nisam? +s vama dvoma mi je uživo pivo već postala misija. A nisam tako retko u Zagrebu...
Saradnja? Uvek! Zato i jesam ovde!
Nadmetanje? Ou jeeaaaaaaaa! Lepota života je u borbi i slatkim trijumfima

BTW lepe reči. Hvala ti.

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 13/06/2014 17:46:43
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 18:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Nego, kad smo kod glasanja...Mene sada čeka učenje, a ovoga bih se rešio na sledećoj pauzi (dakle, večeras oko ponoći)

crveno ili smeđe pitanje je sad? Ili eventualne izmene crvenog ili smeđeg? (font smeđeg ću svakako da napravim isto kao na crvenome)

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 13/06/2014 18:11:40
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 21:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
A evo i treće
Mislim da ova odgovara u potpunosti, što grafički što konceputalno

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 13/06/2014 21:36:54
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 22:16:42  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni je ova nekako komična.

Sorry, moje izbor je i dalje prva.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 22:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Što sorry? Pa sve sam tri ja napravio Ne moram čak ni da nameštam glasanje

edit: a jedino na prvoj sam kolorisao i Nathana

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 13/06/2014 22:22:53
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 13/06/2014 : 22:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
glasam za treću :)

(i izvinjena Jerryju što mu privremeno krčim topic ovim)

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 13/06/2014 22:28:12
Go to Top of Page

Space Marine
Senior Member

Croatia
1313 Posts

Member since 08/09/2013

Posted - 13/06/2014 : 22:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Space Marine a Private Message  Reply with Quote
Idemo bodove.
3. verzija - 3 boda
1. verzija - 2 boda
2. verzija - 1 bod

Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/06/2014 : 22:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Na karju će ispasti treća sigurno, meni svaki put izmami osmijeh na lice.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 21 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000