Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 29/03/2014 : 20:47:03
|
Poll Question:
Je još jedan dosadan zagorov topic, ali ne sijećam se da je bio itijedan ovakav otkako sam ja tu iako se pitanje povlači. Doduše, bio je jedan ali sa ponuđene dvije opcije.
...
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
|
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 02/04/2014 00:15:38
|
|
Tutta
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/30_1682_1333896951.jpg)
Germany
32411 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 29/03/2014 : 21:39:58
|
za razliku od omiljenih crtaca, lista ljudi za naslovnice nesto drugacije izgleda:
1. Piccinelli
2. Nuccio
3. Bisi
4. Torricelli
i da se ja pitam, nijedan drugi iz trenutne ekipe. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Beva
Advanced Member
![](AvatarUpload/GrouchoMarx.jpg)
Bosnia and Herzegovina
6210 Posts
Member since 04/06/2007 |
|
Brdar
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
ike666
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/denser.jpg)
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Picture 1.jpg)
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11913 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 30/03/2014 : 01:25:40
|
Piccineli ! On je kao stvoren za naslovne strane! To je bas ono sto treba Zagoru da pridobije nove citatelje novijih, a i starijih generacija!
Odmah iza njega Nuccio, onda Torriceli.
|
|
DzekDenijels
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Posted - 30/03/2014 : 09:36:47
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by King Warrior
za razliku od omiljenih crtaca, lista ljudi za naslovnice nesto drugacije izgleda:
1. Piccinelli
2. Nuccio
3. Bisi
4. Torricelli
i da se ja pitam, nijedan drugi iz trenutne ekipe.
Da uzmu bilo kojeg od ova cetiri blago nama, ali naravno i sami znamo tko je favorit!![](icon_smile_blackeye.gif)
Favorit ce biti onaj koji ima najbolje prijateljske odnose sa Burattinijem. Bojim se da obojica mislimo na istu osobu ![](icon_smile_disapprove.gif) |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22335 Posts
Posted - 30/03/2014 : 09:48:28
|
Da, pocinje sa slovom "V" i to ne za rijec "victory".![](icon_smile_big.gif)
Nucciju je nazalost Zagor hobi, Piccineli je "texovac", Toricceli je vec stariji covjek, a Bisi underdog (iako fenomenalan crtac i po meni glavni favorit crtaca pogodnog za "otmicu" u staff junaka u kricavoj zutoj kosulji). Favorit je bas kao i Burattini do srzi hardcore Zagorovac, ali dobro ipak, it ain't over 'till it's over.![](icon_smile_wink.gif)
Sve stoji sto si napisao. Glede Piccinellija, on je u dusi zagorovac, neka on i dalje crta Texa, a za Zagija samo naslovnice. Meni se cini da se on cak i ovim crtezima namece u tom pravcu... Mislim da bi tako mjoglo funkcionisati, ali, jbg... |
|
senokute
Senior Member
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 30/03/2014 : 10:03:40
|
Pa nije bure toliko lud da stavi vernija za naslovnice.
Na naslovnici bi se puno vise primjetila "sličnost" s nekim prijasnjim naslovnicama, ili kadrovima.
Ja bi dao sve da on ne dodje, prvi izbor mi je Piccinelli, makar su njegove naslovnice malo prepozerske vjerujem da bi uspio ispravitito s eventualnim upozorenjem.
Drugi izbor je Laurenti, njegove naslovnice su vrh, ali se bojim pada prodaje u tom slucaju pato nije najsretnije rjesenje.
Nuccio drzi trece mijesto i vjerujem da bi mogao raditi u Villinom ritmu.
Cetvrto bi mjesto dijelili Bisi i Rubini, ali bojim se da je vlak s Rubinijem davno otiso.
Peto Della Monica i to je zadnje optimalno rjesenje za mene.
Pogotovo jer Prisco, Pesce...ne rade bas radove po kojima bi ih mogli okarakterizirati u vezi naslovnica.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Cromwell
Advanced Member
![](AvatarUpload/diadelos.jpg)
Croatia
4458 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 30/03/2014 : 10:08:33
|
I dalje sam za to da naslovnicu crta onaj koji crta i epizodu. Gotovo sam siguran da bi crtači tada davali sve od sebe. Zapravo, već bi bio zadovoljan da se taj model primjeni specijalce.
A da se mora baš jedan onda bi vjerojatno to bilo ovako: 1. Della Monica 2. Nuccio 3. Torricelli (premda mi njegov crtež ne leži, mislim da bi bio dobar za naslovnice) |
Bok, kako si.
|
|
Space Marine
Senior Member
![](AvatarUpload/space marine(1).jpg)
Croatia
1306 Posts
Member since 08/09/2013 |
Posted - 30/03/2014 : 10:32:11
|
quote: Originally posted by Cromwell
I dalje sam za to da naslovnicu crta onaj koji crta i epizodu. Gotovo sam siguran da bi crtači tada davali sve od sebe. Zapravo, već bi bio zadovoljan da se taj model primjeni specijalce.
Podržavam ideju![](hail.gif) Zamisli samo reakcije nekih fanova da Chiarolla napravi koju naslovnicu...![](icon_smile_big.gif) |
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay. |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 30/03/2014 : 10:35:59
|
quote: Originally posted by King Warrior
Da, pocinje sa slovom "V" i to ne za rijec "victory".![](icon_smile_big.gif)
Nucciju je nazalost Zagor hobi, Piccineli je "texovac", Toricceli je vec stariji covjek, a Bisi underdog (iako fenomenalan crtac i po meni glavni favorit crtaca pogodnog za "otmicu" u staff junaka u kricavoj zutoj kosulji). Favorit je bas kao i Burattini do srzi hardcore Zagorovac, ali dobro ipak, it ain't over 'till it's over.![](icon_smile_wink.gif)
Sve stoji sto si napisao. Glede Piccinellija, on je u dusi zagorovac, neka on i dalje crta Texa, a za Zagija samo naslovnice. Meni se cini da se on cak i ovim crtezima namece u tom pravcu... Mislim da bi tako mjoglo funkcionisati, ali, jbg...
Nije ni Piccineli za odbaciti pogotovo ako bi bio tako dobar kao na Texu, 'Montalesovu Osvetu' je nacrtao maestralno a tako nešto nije mogao ni Galleppini u najboljim danima. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|