Author |
Topic  |
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/06/2015 : 17:00:39
|
Daj tintončiću kani se pljugera i njegovih psihotičnih stanja...To može riješiti jedino dragi Allah ili kakav malj u glavu... |
Wtf?
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 10/06/2015 : 17:23:33
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by bagi
Sado-mazo fetišizam?-Ili je u pitanju prosti fašizam...
bagi ajd smiri se. moderator mladjo prijeti po forumu, jel to korektno i ljudski? e pa ja bih volio da me moderator mladjo gleda u lice i da mi se prijeti, to bih baš volio, pa čak bih volio da oko sebe ima par zaštitara.
Da te gleda u lice i prijeti čime? Ovdje ti prijeti banom jer je moderator. Zašto bi ti u lice prijetio banom? Ovako kako ti govoriš ispada da ti prijeti nekim nasiljem ili slično.
Jel pristojno nekome prijetiti, bilo što? Ne znam zašto ga braniš, mladjo se uzrujao u tijeku rasprave i prijetio, kako god bilo nije lijepo, nije ni pristojno, a znaš i ti i ja što to znači. Znači kad se mladji slijedeći put ne bude svidjelo dsormazovo mišljenje ... ban. Nije me briga zašto se tako ponaša, dalo bi se mnogo toga izvući iz njegovog načina pisanja, no to uopće nije bitno, ne mislim da je mladjo loša osoba, vrlo je emotivan, a usput ne voli osobe koje su mu slične, problem je što je tvrdoglav i ne popušta tako lako. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 10/06/2015 : 17:26:04
|
quote: Originally posted by bagi
Daj tintončiću kani se pljugera i njegovih psihotičnih stanja...To može riješiti jedino dragi Allah ili kakav malj u glavu...
Ooooo bagi ti nikako da malo staneš. Zanimalo bi me koje ti komplekse liječiš, žena te pretukla, pa ideš tražiti prave baje?  |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Posted - 10/06/2015 : 17:38:15
|
Molim moderatore da ne reagiraju na bagijeve bezobrazne komentare, jer sad bi netko trebao letjeti zbog ovih uvreda, al nema veze kad mene izbace zbog toga što nisam vrijeđao, pa može i on ostati iako vrijeđa. |
 |
|
verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26038 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 10/06/2015 : 19:55:28
|
Koja drama jebote     pisam   
Ajmo sad nazad na topic....bitte  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/06/2015 : 16:53:46
|
quote: Originally posted by lwood
pa da se ne lažemo razna ukazanja imaš i prije pojave krščanstva.
Bilo i bit ce, pogotovo za vrijeme i poslje 70-tih  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26038 Posts
Posted - 11/06/2015 : 16:56:38
|
Da li ste iscrpeli sve na ovu temu, pa ste prešli na hrišćanstvo? Čisto da znam. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 11/06/2015 : 17:00:48
|
quote: Originally posted by manhunter
Da li ste iscrpeli sve na ovu temu, pa ste prešli na hrišćanstvo? Čisto da znam.
Nope, sada smo na 70-tima, halucinogenim drogama, ukazanjima i vizijama, vise samanstvo, manje krscanstvo  |
 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 11/06/2015 : 19:26:47
|
quote: Originally posted by dsormaz1
evo npr;
http://www.index.hr/vijesti/clanak/papa-ismijao-medjugorje-iz-vatikana-tvrde-to-jos-nije-sluzbeno/824658.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/papa-franjo-ukazanja-na-medjugorju-vide-ljudi-koji-od-toga-zive/824570.aspx
prije 100-200 ili više godina ovo bi bilo automatski priznato ka npr Lurd. sve se minja
Ni Lurd ni Fatima nisu bili automatski (trenutno) priznati. Uvijek se primjenjuje jedna duža procedura (to se duže provjerava i ispituje), Crkva se ne zaletava s takvim stvarima. Po broju prijavljenih "ukazanja" i "poruka" Međugorje je specifičan slučaj, dok su za Lurd prijavljena 18 ukazanja u jednoj godini, i ne više (U Fatimi svega nekoliko, 5 ili 6, također u jednoj godini, i ne više).
nisan reka da se zaletava al da je bilo ranije šanse bi bile veče. da se ne lažemo i da je bilo zapadnije šanse bi bile veče.

Mislim da je problem jednostavno u brojnosti. U Lourdesu si ih imao 18, u Fatimi 6, a ovdje desetke tisuća (svaki dan već skoro 40 godina). U Lourdesu 0 tajni, u Fatimi 1, ovdje 10. Jednostavno su malo pretjerali, nisu imali mjere za razliku od Francuza i Portugalaca.
|
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26038 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 11/06/2015 : 23:20:47
|
ne znan šta se sad buniš kad si i sam skrenija s teme topica.  s opče biologije ste prišli na religiju a sad ti odjednom smeta |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
Gruz
Starting Member

Croatia
79 Posts
Member since 20/07/2005 |
Posted - 06/07/2015 : 13:34:19
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by igor 12
ko je vjerovao,vjerovat će
usprkos onome što papa kaže,
ko nije ,ni neće
ovi imaju razlog za vjerovati: http://www.24sata.hr/sudbine/cudo-u-meugorju-gospa-me-ozdravila-sad-ponovo-hodam-359109
http://www.vecernji.hr/hrvatska/medicina-bez-odgovora-na-600-medugorskih-cudesnih-ozdravljenja-946448
http://www.vecernji.ba/colleen-u-medjugorju-sam-ozdravila-tumor-je-nestao-218617
Da, brojna su svjedočanstva o čudesnim ozdravljenjima onih koji su bili u Međugorju, Lurdu ili Fatimi. Tim ljudima nije pomogla ni sva famozna znanost u koju se neki toliko zaklinju, pomogao im je posjet tim mjestima i snaga vjere.
To nisu nikakva čudesna ozdravljenja već laži i zablude. Daj naučite se biti bar malo kritični, nemojte baš vjerovati u sve što kao dolazi od katoličke crkve.
Recimo pogledajmo malo izbliže ovaj članak i slučaj te Colleen Willard: http://www.vecernji.ba/colleen-u-medjugorju-sam-ozdravila-tumor-je-nestao-218617 To su neki retardirani doktori? Prvo joj navodno otvore glavu i kao operiraju tumor na mozgu i govore joj kako je sve dobro no ispostavi se da ipak ima još i dalje tumor?!!
"Liječnik joj je rekao da će se nakon šest tjedana potpuno oporaviti, ali se to nije dogodilo: liječnici su kazali da je operacija uspjela, no ona je i dalje imala velike bolove. Nakon toga učinjeni su brojni testovi i otkriveno je da ima tumor na mozgu. No, i to drugo mišljenje je glasilo da ne mogu biti operirana jer je tumor velik. Mijenjali su bolnice i svi su im isto govorili. Tada su odlučili otići u kliniku u Minnesoti, gdje su joj otkrili i druge bolesti."
S obzirom da ovaj članak više ne daje informacija o njoj malo sam proguglao i pronašao nešto informacija i ona tvrdi da je imala takav rak na mozgu da nije mogla hodati, pa čak ni disati bez pomoći. Pa kako je onda uspjela samo doći iz SAD-a u Međugorje?!! http://igospa.info/2014/08/04/colleen-willards-spontaneous-healing-from-cancer/
Colleen Willard from Chicago, IL, suffered from an inoperable brain tumor that affected her pituitary gland and all of her fine and gross motor skills. Before she went to Medjugorje in September 2003, she further had rickets, her thyroid had completely dried up to the size of a raisin, she had lupus, fibromyalgia and nine other painful and deadly illnesses.
In the last stages of cancer, Colleen’s suffering became so extreme that prayer was her only recourse. She could no longer climb the stairs to her bedroom or prayer room, she could not go to the bathroom without assistance, and to only touch her skin caused unimaginable pain.
One day Medjugorje pilgrimage arranger Gail Boos shared with Colleen about her many trips to Medjugorje. Colleen felt inspired to go but she knew she couldn’t go in her present physical state.
Colleen said, “I don’t want to go for a healing, I only want to go and experience the Blessed Mother and this holy place.”
Just a week before leaving, she was in the hospital. She was supposed to be on oxygen in order to survive. She could hardly speak for more than several minutes at a time.
I onda naravno dodaje kako to zapravo možda nije ni bio rak jer nije bilo ni biopsije!!
“It wasn’t actually confirmed as cancer, because they could not even do a biopsy,” Colleen said later. “It was an inoperable brain tumor that sat right in front of the hypothalamus gland next to the major blood vessel in the brain.”
Pa tko je glup neka vjeruje!!
Onda ovaj tip Andrea De Luca. http://www.24sata.hr/sudbine/cudo-u-meugorju-gospa-me-ozdravila-sad-ponovo-hodam-359109
Malo sam proguglao i pronašao da je taj tip kao klinac patio od Legg-Calvé-Perthesove bolesti. http://www.miraclesofchrist.net/crippled-man-cured-in-medjugorje/ To uopće nije tako ozbiljna bolest u smislu kako on tvrdi da je bio u invaldskim kolicima, te je čak vrlo izlječiva bolest, a on je posjećivao doktore tako da uopće nije čudo što je ozdravio. Bilo bi bilo čak čudo da nije ozdravio. https://hr.wikipedia.org/wiki/Legg-Calv%C3%A9-Perthesova_bolest
Vatikan je inače jako poznat po neracionalnom razmišljanju, pa i kada su ta svetišta ukazanja u pitanju. Evo recimo Lurd: Mlada seljanka Bernadette Soubirous, koja je začetnica priče o viziji, nikada nije tvrdila da je to biće koje je vidjela Gospa, već ju je zvala "Dama" na francuskom tek su drugi tvrdili da je to Djevica Marija. A da ne govorim da nikada nije tvrdila da se tamo može ozdraviti. Jednom ju je pitao jedan englez o nekim čudima koja su prijavljena, a ona je odgovorila da nema nikakve istine u tome. Kad ju je upitao o izlječenjima ona je rekla da je čula za njih, no nikad ih nije vidjela. Sama Bernadette je bila kronično bolesna i posjećivala kupke u drugim gradovima dok su ljudi masovno hrlili u Lurd na tzv. "ljekovite izvore". Odveli su je u samostan gdje je umrlaa polagano i u strašnim bolovima 1879. godine sa 35 godina od tuberkuloze, astme i drugih komplokacija. Njen otac je isto umro obogaljen i teško bolestan.
Sama djevica Marija nije bila kako ju ljudi danas doživljavaju Ako ikad otvorite Bibliju možete vidjeti da Isusova mama nije baš vjerovala u njega kao nekog boga, čak štoviše htjela ga je uz pomoć ostalih potomaka zatvoriti u ludnicu. Evo iz Marka 3: 20 I dođe Isus u kuću. Opet se skupi toliko mnoštvo da nisu mogli ni jesti. 21Čuvši to, dođoše njegovi da ga obuzdaju jer se govorilo: »Izvan sebe je!« 22 I pismoznanci što siđoše iz Jeruzalema govorahu: »Beelzebula ima, po poglavici đavolskom izgoni đavle.«... 31 I dođu majka njegova i braća njegova. Ostanu vani, a k njemu pošalju neka ga pozovu. 32Oko njega je sjedjelo mnoštvo. I reknu mu: »Eno vani majke tvoje i braće tvoje, traže te!« 33On im odgovori: »Tko je majka moja i braća moja?« 34I okruži pogledom po onima što su sjedjeli oko njega u krugu i kaže: »Evo majke moje, evo braće moje! 35Tko god vrši volju Božju, on mi je brat i sestra i majka.« |
Edited by - Gruz on 06/07/2015 13:43:45 |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
Topic  |
|