Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 08/05/2014 : 23:26:05
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Nisam ni znao za tu opciju, ali opet, zašto da gosti ne glasuju?
Pobrises cookije, pa glasas koliko hoces puta. Uvijek se nadje neko ko minira poll, nece ni ovdje biti izuzetak. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 08/05/2014 : 23:29:37
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Rahazlam
Cekaj malo kakav je ovo topic koja je najbolja epizoda zagora i onda stavis 15 epizoda i glasajte ljudi a fali ti pun kurac dobrih epizoda drugo ova je tema vec bila dosta puta uostalom i ovo je moglo ici u sticky jel tako patak,da sam ja otvorio ovaj topic izvrijedali bi me ko majmuna!!!
Mozda da je napisao kandidate za najbolju epizodu nekom drugom bojom?
Haha ako je zajebancija nisam skonto ako nije opet nisam skonto |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 08/05/2014 : 23:29:51
|
quote: Originally posted by King Warrior
Nisam ni znao za tu opciju, ali opet, zašto da gosti ne glasuju?
Pobrises cookije, pa glasas koliko hoces puta. Uvijek se nadje neko ko minira poll, nece ni ovdje biti izuzetak.
Može li se naknadno postaviti da je samo za članove?
Evo, našao sam, sada je members only |
Edited by - Zoroasterixx on 08/05/2014 23:31:29 |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 08/05/2014 : 23:38:19
|
Glasao za Svemirsku braću. Ta me je priča u vrijeme premijere opako pukla, koje je to iščekivanje bilo kad će novi nastavak, pa rasprave i pretpostavke s ekipom na ulici što će i kako biti, pa ponovna čitanja dok ne iziđe novi broj, a i danas mi je izuzetno draga. A i zašto bih opet glasao za Demona ludila!
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 08/05/2014 : 23:57:04
|
Cekaj malo kakav je ovo topic koja je najbolja epizoda zagora i onda stavis 15 epizoda i glasajte ljudi a fali ti pun kurac dobrih epizoda drugo ova je tema vec bila dosta puta uostalom i ovo je moglo ici u sticky jel tako patak,da sam ja otvorio ovaj topic izvrijedali bi me ko majmuna!!!
Pa zar opet |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4101 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 09/05/2014 : 09:10:43
|
Da sam ja otvorio ovaj topic,dobio bi ban! |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 09/05/2014 : 09:14:59
|
quote: Originally posted by Kojot
Da sam ja otvorio ovaj topic,dobio bi ban!
A ništa, ne otvaram novi poll bez detaljne provjere da već nije bilo idući puta...ovaj ključam jer sam shvatio da su ionako Demoni ludila siguran pobjednik i da nema baš smisla. |
Edited by - Zoroasterixx on 09/05/2014 09:16:22 |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 09/05/2014 : 11:36:32
|
quote: Originally posted by Kojot
Da sam ja otvorio ovaj topic,dobio bi ban!
A ništa, ne otvaram novi poll bez detaljne provjere da već nije bilo idući puta...ovaj ključam jer sam shvatio da su ionako Demoni ludila siguran pobjednik i da nema baš smisla.
Nema provjere trazilica je sranje,inace meni ovakvi topici ne smetaju al nekima to smeta i bune se |
|
|
Topic |
|