Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Rahazlam
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 07/05/2014 : 16:46:41
|
Evo ovako jeste ikad zamisljali zagora u kosulji druge boje??Naprimjer plava,zelena ili mozda ljubicasta,bijela crna mozda roza sta mislite jer su feri i nolita pogodili s bojom il su mogli bolje???![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif)
|
|
izivko
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(167).jpg)
Germany
12785 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Jasko
Advanced Member
![](AvatarUpload/2(2)(2).gif)
Nicaragua
6227 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 07/05/2014 : 17:01:19
|
Ja mislim da bi mu zelena idealno stajala jer bi se uklopila u prirodni okoliš ali bih svakako ostavio žuti krug i crnog orla. Ali boja majice se ionako ne vidi u samome stripu osim u kolor verziji od Repubblice. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
|
senokute
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/salko_2.jpg)
Germany
1367 Posts
Member since 08/01/2011 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/05/2014 : 17:37:53
|
Eto, ovo gore bi bilo po mome ukusu iako vjerujem da sam u manjini. |
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Posted - 07/05/2014 : 17:49:04
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ja mislim da bi mu zelena idealno stajala jer bi se uklopila u prirodni okoliš ali bih svakako ostavio žuti krug i crnog orla. Ali boja majice se ionako ne vidi u samome stripu osim u kolor verziji od Repubblice.
A na naslovnici se nevidi boja??? |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/05/2014 : 18:02:22
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Ja mislim da bi mu zelena idealno stajala jer bi se uklopila u prirodni okoliš ali bih svakako ostavio žuti krug i crnog orla. Ali boja majice se ionako ne vidi u samome stripu osim u kolor verziji od Repubblice.
A na naslovnici se nevidi boja???
Vidi se ali ja sam daltonist pa baš ne razlikujem. ![](icon_smile_big.gif) |
|
Windwalker
Advanced Member
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 07/05/2014 : 18:28:36
|
Mislim da je poanta da bude crven, dobro uočljiv, superhero like.
I ono zeleno-sivo zanimljivo izgleda, al Zagor je crven. |
|
fikus
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/Error-192382-10907668626526.gif)
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 07/05/2014 : 18:44:42
|
Zagor. Da, ponekad maštam i o Zagoru. Zamišljam ga u crvenoj majci, tvornički izlizanim trapericama, crnom odijelu bez kravate. Zamišljam ga onako slobodnog i nesputanog kako me gleda na tramvajskoj stanici. Crvenim se. Gledam u pod. Prilazi mi. Pita imam li vatre. Palim upaljač. Ruke mi drhte. Svojim njegovanim dlanovima obuhvaća moje drhtuće ruke. Govori mi nešto. Od silne buke u mojoj glavi ne čujem ništa. Kimam glavom. Odlazimo do njegove kolibe. Razgovaramo. Razumijem ga. Potpuno mu se predajem. Vodimo ljubav. Želim zapaliti cigaretu ali mi opali šamar. Čujem kako govori - još si mali za te stvari! Budim se iz sna. Bolna polucija. Izdrkam ga, obučem se i odem u školu.
fikus, 6b |
always progressive, never conventional! |
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Posted - 07/05/2014 : 18:45:12
|
quote: Originally posted by Windwalker
I ono zeleno-sivo zanimljivo izgleda, al Zagor je crven.
A zuta kosulja a crveni znak??![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/05/2014 : 19:27:06
|
quote: Originally posted by Rahazlam
quote: Originally posted by Windwalker
I ono zeleno-sivo zanimljivo izgleda, al Zagor je crven.
A zuta kosulja a crveni znak??![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif)
A žuta košulja, žute hlače i žuta kosa pa da bude k'o Supermike![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif) ![](icon_smile_question.gif) |
|
Opti
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/80x80_garfield0007_HtumLNjXrqgqb9Bogah5A.gif)
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 07/05/2014 : 19:45:04
|
Ti topici o Zagoru postaju sve bizarniji. Baš me zanima kako će glasiti slijedeći. :D |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 07/05/2014 : 19:54:31
|
Ovo je komotno moglo ići u sticky, tamo ionako svatko može postavljati teme.
Pitam se gdje je mladjo... |
Edited by - solar on 07/05/2014 19:54:53 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/05/2014 : 20:05:10
|
quote: Originally posted by Opti
Ti topici o Zagoru postaju sve bizarniji. Baš me zanima kako će glasiti slijedeći. :D
Možda ovaj: ''Zamislite Zagora u hlačama druge boje'' ![](icon_smile.gif) |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
MisterYES
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/MYes.jpg)
Bosnia and Herzegovina
559 Posts
Member since 01/10/2003 |
Posted - 07/05/2014 : 20:14:01
|
Mislim da je kod većine likova (pogotovo tih koji su nastajali davno u vrijeme primitivnije štampe) na odabir boja kostima jako mnogo uticala sama štampa tj. birane su boje koje jasnije i upadljivije izlaze u štampi, maltene osnovne, CMY (K). U težnji da glavni likovi na naslovnicama što bolje ispadnu, izbjegavane su, za to vrijeme riskantne, miješane boje (za koje vidimo da su zaista loše ispadale na nekim pozadinama gdje su se oducili da ih ubace ipak; poput smeđe, ljubičaste i sl). Kada malo analiziramo sve te likove, zaista u kostimima dominiraju crvena, plava, zuta, crna... |
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Posted - 07/05/2014 : 20:24:40
|
quote: Originally posted by solar
Ovo je komotno moglo ići u sticky, tamo ionako svatko može postavljati teme.
Pitam se gdje je mladjo...
Kad smo kod toga sve moze ic u sticky onda nam topici ni netrebaju!!![](icon_smile_big.gif) |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 07/05/2014 : 20:57:54
|
Ti topici o Zagoru postaju sve bizarniji. Baš me zanima kako će glasiti slijedeći. :D
Možda ovaj: ''Zamislite Zagora u hlačama druge boje'' ![](icon_smile.gif)
Pa o boji remena, pa o čizmama, čarapama, gaćama..... |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
markotamara
Senior Member
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 07/05/2014 : 22:51:16
|
Predlažem CRNE TRAPERICE? Stvarno mi je već pun kufer Zagijevih plavih trapki, pa bih želio veliku promjenu. ![](icon_smile_big.gif)
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 07/05/2014 : 22:56:20
|
Ja bih htio vidjeti na Zagoru kaubojski šešir, baš me zanima kako bi to funkcioniralo kada bi se prebacivao s jednog drveta na drugo. ![](lol.gif) |
|
Hexen
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](avatars/mo124.gif)
Croatia
190 Posts
Member since 22/02/2011 |
Posted - 07/05/2014 : 23:28:43
|
Kod Zagora me je uvijek živcirala ta njegova kričavost. Šulja se po šumi u crvenoj, plavoj i žutoj boji (dakle sve boje koje upadaju u oči u onom zelenilu) i onda ga nitko ne može ugledati i svi se čude kad se baci na njih sa grane. Jednom je netko rekao da bi možda trebalo napraviti novu verziju Zagora, neku vrstu "remake-a", gdje bi bio u tamnijoj kamuflažnoj odjeći, sa crnim ratničkim bojama na licu, okrutniji, krvaviji, bez Chicota i njegovih gluposti. Ono Rambo style za odrasle. Nešto tipa Magični Vjetar + Punisher. Naravno da bi nastavio da izlazi i ovaj stari originalni Zagor, čisto da fanovi ne popizde ali ja mislim da bi novi svježiji Zagor bio odlična ideja. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|