Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19105 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/07/2014 : 12:22:47
|
Prica malo tanka ali crtez i kolor prekrasni...vredi 30 kuna strip sigurno...laganini zabava, mladem uzrastaju bi se morao strip svidat...oni izkusniji traze vise,ta kolor biblioteka izgleda nece to nudit..a i kako bi na tih 120 stranica. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Timber Bil
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 13/07/2014 : 12:54:21
|
quote: Originally posted by teller
Prica malo tanka ali crtez i kolor prekrasni...vredi 30 kuna strip sigurno...laganini zabava, mladem uzrastaju bi se morao strip svidat...oni izkusniji traze vise,ta kolor biblioteka izgleda nece to nudit..a i kako bi na tih 120 stranica.
Opšte poznata stvar da su dobri Zagorovi stripovi sa 228 strana pa naviše. Kao klincu dvodelne epizode su uvek bile loše a trodelne dobre, to je bilo nepisano pravilo sa retkim izuzecima. Specijal, Color Zagor, Almanah, Čiko specijali nisu bili stripovi za uzivanje... |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 14/07/2014 : 21:01:55
|
Ok epizoda Kolor odličan i crtez dobar Scenarij ima nekuh traljavosti (oko jednog mornara cemo skakutati pola sata da ga omamimo sedativom, a drugom cemo prerezati veat za 4 sec) ali ukupno gledajuci solidna epizoda |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 14/07/2014 : 23:24:09
|
Možda ovaj papir koji koristi Ludens ne može prikazati boje u punom sjaju. Meni ovo djeluje sasvim dobro ali ja nisam vidio originalno izdanje. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
Tintilinic
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
2955 Posts
Member since 15/07/2013 |
|
ike666
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/denser.jpg)
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
|
Timber Bil
Senior Member
1068 Posts
Member since 02/10/2013 |
Posted - 28/07/2014 : 08:47:57
|
Pitka pričica, svakako nije vrhunsko dostignuće obzirom da ide na 128 strana, ali zato svakako odlična. Venturi fenomenalan, color u stripu takođe. Edicija daleko jača od Almanaxa, a posle najave Gutruma, Metrevelića i ostalih jasno je da će biti to pun pogodak, samo napred.![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](icon_zagor.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 13/08/2014 : 16:19:41
|
Upravo pročitao ovu priču, nije ništa spektakularno ali opet nije ni katastrofa kao što je nekima ispalo. Uvijek me zanimalo na koji način je Fishleg ostao bez noge a ovdje je to objašnjeno, iako je malo teže objasniti zašto je njegov protivnik gubio vrijeme opijajući ga drogiranim vinom dok je recimo kormilaru smjestio nož u srce. U drugom dijelu ima malo previše prepričavanja za samo 128 stranica, mogao se taj prostor i bolje iskoristiti. Crtež Venturija je za mene pravo osvježenje, stil malo vuče na Ferrija ali opet sadrži svoj vlastiti pečat i bez problema ih se može razlikovati, sasvim bi dobro došao njegov rad i na redovnoj seriji. Kolor je izvrsno dočarao atmosferu i sva događanja te je on na prilično višoj razini od prvih nekoliko jubilaraca i onih izmišljenih Ludensovih giganata.
|
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 13/08/2014 : 18:02:34
|
Lagan,zabavan kolor odlican i svakako nije nepotreban,cime bi financirali redovnu seriju kad bi ostali na njoj i na jednom do dva specijala godisnje??? |
|
kasper
Advanced Member
10907 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 13/08/2014 : 18:54:59
|
meni je ovo katastorfa, smece. jos jedna edicija da se muzu ljubitelji
sva sreca pa redovna edicija razbija (JA saga) |
Edited by - kasper on 13/08/2014 18:55:36 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 14/08/2014 : 00:01:47
|
Kada je mogla ona propast od almanaha dogurati do broja 14 valjda će i kolorac barem polovinu od toga. |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Posted - 14/08/2014 : 00:40:20
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Kada je mogla ona propast od almanaha dogurati do broja 14 valjda će i kolorac barem polovinu od toga.
Pa ovo je puno bolji serijal price o zagorovim prijateljima nemogu biti lose bar meni ne! |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
|
markotamara
Senior Member
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Posted - 17/08/2014 : 17:15:57
|
quote: Originally posted by markotamara
meni je almanah bija ok i yao mi je da se bilo koja edicija gasi
Kvari cijelokupnu sliku o serijalu,to je kao da neki nogometas igra fantasticno do 34 i onda umjesto da zavrsi karijeru on nastavi igrat do 43,to se isto dogada zagoru!!![](icon_smile_big.gif) |
|
markotamara
Senior Member
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
Posted - 17/08/2014 : 17:28:41
|
quote: Originally posted by markotamara
meni je almanah bija ok i yao mi je da se bilo koja edicija gasi
Znam, Zagor je to... Ali je almanah ipak bio edicija gdje su se, uglavnom neuspjesno, vjezbali novi ljudi u ekipi... A to nije dobro... Ocito je i prodaja kihnula cim su ugasili, a nas Zagorove fanove nije tesko "zadovoljiti"... Almanah je stvarno bio zivi uzas, bolje je ovako...
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Pavel
Senior Member
Croatia
1233 Posts
Member since 25/08/2005 |
Posted - 17/08/2014 : 17:50:57
|
quote: Originally posted by tinton
Ovaj kolor je gori od najgoreg almanaha.
Većini onih koji su ga pročitali i više je nego solidan, ali dobro... Uvijek postoji i drugačije mišljenje. |
|
roby05
Advanced Member
![](AvatarUpload/Hajduk 100 Godina.jpg)
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 17/08/2014 : 19:46:30
|
Ovo je jos dobro,posto se jedno izdanje ugasilo,a drugo odmah upalilo ,tako da,osim nekih promjena i nije tako lose.Po meni solidno izdanje,tehnicki kvalitetnije od almanaha,ali bojim se da ce price bit malo tanke.Pogotovo kako vrijeme bude odmicalo,jer nekako je sve kratkog daha danas. |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|