forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/07/2014 : 01:06:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by tinton

DeeCay, hvala na pitanjima, a sad...
Prozivam lwooda.

1. Koje stripove citas, kad si poceo i koji ti je bio prvi strip?
uglavnom pročitan svašta šta mi se učini zanimljivo s izuzetkom mangi i superheroja i s naglaskom na Bonellija.
Prvi strip : LMS 504 Teleskopulos,1982.Kit Teller i još uvik ga iman.

2. Mislis li da bi strip scena na ovim prostorima postojala bez Zagora i Alan Forda? Mislis li da takgi serijali donose vise stete ili koristi?
Postojala bi ,ali bi bila još manja i to vrlo vrlo manja.
može kenjat ko šta oče al bez goleme baze odrasle na Zagou i opčenito bonelliju te AF-u ovo drugo bi se rijetko i vrlo teško afirmiralo.
uostalom podaci o prodaji najbolje govore.ili kako bi se urlalo na stadionu:Pogledajte semafor!

3. Pratis li juznoamericku strip scenu, koliko znas o njoj i sto mislis o njoj? Postoje li u Kolumbiji stripovi uopce?
ne zanima me toliko.

4. Koje povijesno politicke stripove si citao i koji se po tebi najvise isticu kvalitetom?
ne pada mi neki posebno napamet.

5. Bi li citao strip o Simonu Bolivaru, da imas sredstva i sposobnosti bi li ga sam na pravio?
iskreno prije bi čita kvalitetan strip o Duvalieru ,Gaitanu ili čak Noriegi nego o njemu.

6. Sto mislis o kvaliteti ovog foruma, sto mislis da bi ga dodatno poboljsalo?
forum ima uspona i padova . a dobrih prijedloga uvik ima i mora bit.
osobno mi je suludo postojanje tabu tema,da ih sad ne nabrajan.

7. U kojem smjeru mislis da bi trebala krenuti domaca strip scena?
u nijednom. tu je di je i nema joj pomoči.

8. Strip serijal o Hajduku, kako bi izgledao, koga bi odabrao za scenarista, koga za crtaca i koji period Hajdukove povijesti bi odabrao za radnju serijala?
za scenarista i crtača bi mora razmislit,a šta se tiče perioda prvih 30 godina. od 1911.-1941.

9. Omiljeni strip junak i omiljena strip junakinja?
Trenutno mi je MV ,junakinja ? Druuna naravno

10. Najbolji i najlosiji strip koji si procitao?
zajebano pitanje.
možda bi stavia Ljude,stoku i junake ili štrajk od kp-a
za najlošiji ne znan, neču nikog crnit

You stared at the abyss, you'll never rest in peace

Edited by - lwood on 08/07/2014 01:13:00
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 08/07/2014 : 01:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by mogorovic

Sjedi, jedan! Već na prvom pitanju si dao pogrešan odgovor, jer ja bolje od tebe znam da si stripove počeo čitati u ljeto 2005. godine, a ne 2004. Zašto? Zato što je prvi "Ludensov" Mark izašao na ljeto 2005. godine!

Evo smo se malo i našalili. Dobro je. Lijepo si se izvukao na ostalim odgovorima, iako bi, naravno, mogli o svima diskutirati, jer su to ipak subjektivni stavovi pojedinaca, a to je, u konačnici, i smisao ovog upitnika.

Ne znam bas, pouzdano znam da sam prije polaska u skolu citao stripove.

mogorovic je u pravu, Mark i Blek (Ludensovi) su izišli 2005., sjećam se i ja toga (tada, između trećeg i četvrtog osnovne to mi je bila omiljena lektira, dok mi nije dosadila). A i provjerio sam na sajtu, 2005. je
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/07/2014 : 08:11:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ok, mada mi nesto ne stima. Ali dobro. Podaci su podaci.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 08/07/2014 : 13:29:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote

Ok, mada mi nesto ne stima. Ali dobro. Podaci su podaci.

Sve ja znam! Ako ti nešto ne štima u prvom odgovoru, onda ti sigurno ne štima ni u ostalih devet!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 08/07/2014 : 13:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ah dobro. Aj bolje ti odgovori na pitanja koje mi je Dee postavio

Go to Top of Page

Torghal
Senior Member

Croatia
1985 Posts

Member since 27/09/2004

Posted - 08/07/2014 : 18:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Torghal a Private Message  Reply with Quote

Ali s obzirom da se to nece dogoditi...

Originally posted by DeeCay

Prozivan tintona, kao najmlađeg forumaša!

1. tintone, otkad čitaš stripove i tko te navukao?

Citam stripove od oko pete godine zivota. Dakle negdje 2004. Godina. Ljeto. Navukao mi nije nitko, navukla me naslovnica prvog broja ludensova Marka koja je stajala ponosno na kiosku ispred mojih ociju dok je mama sestri kupovala casopis. Tad je krenulo, i nije se moglo vise zaustaviti.

2. Tvoj omiljeni strip-album, serijal, i škola? I žanr stripova?

Omiljeni album bi mi bio Odgoda Jean Pierrea Gibrata zbog spoja izvrsnog scenarija i prelijepog crteza. No za njim ne kaska mnogo niti Taniguchijevo Daleko susjedstvo.

Omiljeni serijal mi je XIII, iako bi na to mjesto lagano mogao staviti Blueberryja ili Blacksada da se u zadnja dva broja nije drasticno pogorsao. Skriveno lice je takodjer blizu.

Omiljena strip skola mi je BD, ali volim dobar strip bez obzira iz koje je skole.

Za zanr stripova bih morao razmisliti, opcenito volim western, ali u stripu sam naisao na samo cetiri djela koji valjaju: Tex, Ken, Blueberry i strip album Western Rosinskog i Van Hammea. Mogu dati opci zanr kao povjesni strip, a ako moram specificirati rekao bih antika (Murena, Asterix, Orlovi Rima, Broncano doba). Recimo onda ta dva. Western i povjesni anticki.

3. Kako tvoja generacija (mislim na ostale iz tvoje generacije, ti se ne računaš) gleda na stripove, što kažu o samom tom mediju? Čitaš li knjige?

Poneki vrsnjaci muskog spola citaju, ali ne previse aktivno. Cure tu i tamo. Medij im je ok, ali ne previse poznat. Volim, naravno, citati i knjige, ali zbog prenatrpanosti lektire rijetko imam vremena za nesto po svom gustu.

4. Koliko sati dnevno provodiš na forumu, i brane li ti roditelji što toliko vremena boraviš na internetu?

Ne znam koliko, poprilicno sam aktivan jer je ovo ipak mjesto na kojem mogu pricati o svojim interesima s ljudima koji djele taj isti interes - strip. Ipak, nisam vise od vrsnjaka na internetu jer ja vrijeme na forumu provodim dok su oni na ostalim glupostima modernoga vijeka - instagram, Facebook...

5. Odobravaju li tvoji roditelji, i tvoja okolina što čitaš stripove? Mislim, ismijavaju li te momci i cure tvojih godina kad te vide da čitaš strip? Ili im je to interesantno kad vide jednog čitača stripova danas?

Roditelji da, iako im nije drago kad videnda mi zbog stripova popusta skola tu i tamo. Sto se vrsnjaka tice ne bih rekao da im je previse cudno. Ne ismijavaju me.

6. A cure, kad su saznale da čitaš stripove, smatraju li te više zanimljivijim i privlačnijim ili (ipak) ne?

Ne mjenja mnogo na stvari. Svatko ima svoj hobi,, moj je malo rjeđi, ali nnista previse cudno. A sto misle o tome ne znam i ne zanima me. Nekima je vjerojatno glupo dok je nekima sasvim normalno.

7. Koji strip misliš da je najprecjenjeniji, a koji najpodcjenjeniji strip prema mišljenju ovog foruma?

Najprecjenjeniji strip je Long John Silver, strip s odlicnim crtezom i dosadnom pricom kojeg svi velicaju iz meni nepoznatog razloga. Preplavili su ga pozitivni komentari na forumu, a ja ne vidim bit.

Najpodcjenjeniji strip je Moebiusov box Metalnih godina. U startu su svi pricali kako je crtez odlican, ali prica nikakva, da je Moebius los scenarist itd. Strip je odlican, iako malo konfuzan jako dobro radi kao svijet za sebe. Naravno da se vecini potvrdio stav s pocetka, ali ipak, strip je rasprodan i izasao je reprint. To isto nesto govori.
8. Odaberi pet, ne, šest omiljenih forumaša...

Da si skratim izbor, ograniciti cu se iskljucivo na aktivne forumase i to one koji postaju na stripovskom djelu foruma. I birati cu ih po kvaliteti forumasenja, a ne po simpaticnosti. Sto ne znaci da izabrani nisu simpaticni.

Mr. Bushido, legenda foruma, hodajuća enciklopedija, osoba koja zna sve o svakom pitanju postavljenom na forumu. Doprinosi forumu svojom kvalitetnom aktivnoscu bez spama. Daje odgovor na svako pitanje iako je pomalo robotican ponekad, to mu je jedina zamjerka.

Deers, isto kako i Bushido. Jako mnogo znanja kojim doprinosi forumu. Dobro mu donosi znanje talijanskog pa puno zna i o talijanskom komercijalnom i umjetniskom stripu kao sto je Bonelli, Ortolani, Gipi, Star comics... Stepenica nize od busida jer su dvojica, a tako je uvijek lakse.

anto, svaki strip koji procita, a cita ih puno ocito, prokomentira na forumu, ostavi obilati osvrt i dojam u izdavackom izlogu. Steta sto nema mnogo dobrih sugovornika sto se tice bd stripa jer vjerujem da bi bio motor za dobru diskusiju i na tom podrucju. U svakom slucaju, svojim komentarim dobro donosi.

Jerry Krause, napravio je od Nathana najkvalitetnije obradjenog junaka na forumu. Covjek je odan svom Nathanu i tjera nas sve na aktivnost i rad. Sve NN topice je doveo do maksimalne kvalitete.

PijaniPatak, isto kao Jerry na Nathanu, on je na Zagoru. Samo s mnogo manjim ucinkom s obzirom na lijenost Zagorovaca za ista vise od komentiranja naslovnica. Ako nista on je sam mnogo doprinjeo na forumu. Kako na Zagoru, tako recimo i na Lazarusu.

Torghal, svojim vrhunskim stripovima obogatio je autorski izlog i forum kao rijetko tko. Aktivnost, pozitivna energija, radisnost, zasluge za njegove odlicne scenarije.

9. Tko je jači, Zagor ili Blek?

Koje pitanje...
Pa jesi li ikad vidio Zagora da je presavinuo zlatnik na pola s dva prsta?

10. 4 najbolja zagorova crtača, 3 najlošija crtača i 2 najbolja scenarista, 1 najbolja epizoda zagora?

Piccinelli, Andreucci, Marcello, Rubini
Segna, Verni, Sedioli
Boselli, Burattini
Ovo je tesko, ali spojiti cu izvrstan Bosellijev scenarij s jedinom epizodom mog najdrazeg SBE crtaca i odgovoriti Huroni.

Nisam siguran da ja bas pripadam ovom drustvu jer osim stripova koje crtam i nisam nesto previse aktivan na forumu tako da su ovi ostali puno vise pridonili forumu nego ja.Ali dobro,ako ti tako kazes onda neka tako bude.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 08/07/2014 : 19:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
I meni je Mark bio među prvima, i znam da je 2005.

Taman da i ja budem picajzla... :)

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 08/07/2014 : 19:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Koja je to epizoda gdje Blek presavine zlatnik s dva prsta?

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/07/2014 : 21:22:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

5. Odobravaju li tvoji roditelji, i tvoja okolina što čitaš stripove? Mislim, ismijavaju li te momci i cure tvojih godina kad te vide da čitaš strip? Ili im je to interesantno kad vide jednog čitača stripova danas?

Roditelji da, iako im nije drago kad videnda mi zbog stripova popusta skola tu i tamo. Sto se vrsnjaka tice ne bih rekao da im je previse cudno. Ne ismijavaju me.

6. A cure, kad su saznale da čitaš stripove, smatraju li te više zanimljivijim i privlačnijim ili (ipak) ne?

Ne mjenja mnogo na stvari. Svatko ima svoj hobi,, moj je malo rjeđi, ali nnista previse cudno. A sto misle o tome ne znam i ne zanima me. Nekima je vjerojatno glupo dok je nekima sasvim normalno.

Zamišljam ovu scenu, ti čitaš strip; kao dolaze curke i nekako ti se neobično slatko osmjehuju, a tebi čudno izgleda kao da su cure zainteresirane. Kadli sleđa dođe vaš lokalni razredni siledžija i potegne te za gaće (wedgies - samo što to kod nas nije nikad zaživjelo) Ah, ti školski dani...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/07/2014 : 10:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
A stanako sam ja lokalni siledzija?

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 09/07/2014 : 12:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote

Edited by - ponki on 09/07/2014 12:04:45
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 09/07/2014 : 12:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/07/2014 : 14:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

Na prvi pogled nikad ne bih rekao za tebe, ne znam, možda izgled vara... ;) Koliko si dosad gaća nategnuo? ILi ušiju?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/07/2014 : 19:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Osim svojih, niti jedne.
Ali sta cu, kad jedini citam stripove pa osnove za navlacenje osim prema sebi nemam.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 09/07/2014 : 19:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Opti

Ne znam ime epizode.
Radi se o epizodi u kojoj neki pirat treba prodati Amerikancima oruzje, ali se isti cijelo vrijeme pokusava ukrasti novac, zlatnike prije nego preda oruzje. Blek mu pokazuje na zlatniku sto ce se njemu dogoditi ako jos jednom proba.

Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

955 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 10/07/2014 : 22:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote

LMS-200-zaliv ajkula. A kod ovdašnjih izdavača-neznam koja bi to epizoda bila,jer ih nepratim. U LMS-u je to 37-mi strip po redu,sa Blekom u glavnoj ulozi,kako je tada počeo izlaziti,pa računaj...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 10/07/2014 : 23:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by zlatko900

LMS-200-zaliv ajkula. A kod ovdašnjih izdavača-neznam koja bi to epizoda bila,jer ih nepratim. U LMS-u je to 37-mi strip po redu,sa Blekom u glavnoj ulozi,kako je tada počeo izlaziti,pa računaj...

Kod Ludensa je to broj 17 i epizoda ''Misija na Bermudima'', savijanje zlatnika se desilo na 111. stranici ali je Blek ipak koristio 3 prsta što mu je znatno olakšalo posao.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 11/07/2014 : 00:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Khm..lwoode, koliko dana ce ti biti dovoljno da se nauzivas imena svoga u naslovu topica?

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/07/2014 : 01:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
hejters gona hejt

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/07/2014 : 08:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Just_Charlie

Khm..lwoode, koliko dana ce ti biti dovoljno da se nauzivas imena svoga u naslovu topica?

Ah, vidis, ja nisam imao ni sekundu slave.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/07/2014 : 15:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
KO ti je kriv što se žuriš... ;)

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/07/2014 : 11:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
prozivan dsormaza

1. Koje stripove citas? šta te privlači u njima?

2. Koja škola stripa ti najviše odgovara?

3. Doživljavaš li strip kao ozbiljnu umjetnost ili razbibrigu ili nešto treče?

4.O kojim povijesnim događajima bi volija čitat stripove?

5. Da imaš sredstava i mogučnosti koju bitku američkog građanskog rata bi prenija u strip?

6. Sto mislis o ovom forumu,forumašima i moderatorima?

7. Posječuješ li druge strip forume?

8. Koliki je utjecaj stripova (ako postoji)na tvoje svjetonazore?

9. Najomiljeni strip junak iz Alan Forda i zašto?

10. Najbolji strip koji si dosad procita?

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 14/07/2014 : 21:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by lwood

prozivan dsormaza

1. Koje stripove citas? šta te privlači u njima?

Dosta toga...uglavnom se se držim nekih starih junaka koje sam nekad davno čitao u raznim izdanjima...
Ukratko: Extra Zagor (više zbog neke nostalgije), AF Klasik (namjerno naznačio „Klasik“ da se ogradim od „Extra“ izdanja. Što reći, i nekad sam ga volio čitati i sad ga rado čitam. Odličan humor, likovi, društvena satira...vrijeme ga ne može pregaziti), Plave Bluze (najdraži strip od svih sličnih humorističkih stripova francusko-belgijske škole. AGR mi je ionako posebno zanimljiva tema, a ovdje je prikazan kroz dobar humor), PSDZ (o Divljem Zapadu sam uvijek volio čitati a ova strip-saga o obitelji MacDonald, kroz koju se prepričava osvajanje Zapada, mi je posebno prirasla srcu) ,Blueberry (ovaj strip sam zavolio još davno, odličan Giraudov crtež, zanimljive Charlierove priče), Riđobradi (obožavam gusarske teme, a malo ih stripova obrađuje), MM (zanimljive teme obrađuje), NN (i SF mi je omiljeni žanr)...
Dakle ovo trenutno najviše čitam i pratim, a tu i tamo pročitam i neke druge stripove, kad mi nalete (npr. izvrsno Brončano doba, Alvar Mayor itd.).

2. Koja škola stripa ti najviše odgovara?

Podjednako volim talijansku i francusko-belgijsku.

3. Doživljavaš li strip kao ozbiljnu umjetnost ili razbibrigu ili nešto treče?

I kao umjetnost i kao razbibrigu. Ovisi što čitam.

4.O kojim povijesnim događajima bi volija čitat stripove?

Bilo koja tema vezana uz povijest Sjeverne Amerike (uključujući i Meksiko) u 18. i 19. stoljeću bi mi uvijek bila među najzanimljivijim. Zatim događaji vezani uz konkvistadore, križarske ratove, vikinge, karipske gusare...

5. Da imaš sredstava i mogučnosti koju bitku američkog građanskog rata bi prenija u strip?

„Seven Days Battles“. Imam u ospreyjevom izdanju Gettysburg, Bull Run i Antietam, volio bih npr. i „Seven Days Battles“ vidjeti u takvom dokumentarističkom stripovskom prikazu.

6. Sto mislis o ovom forumu,forumašima i moderatorima?

Forum je OK.
Forumaši...od onih koji aktivnije sudjeluju u raspravama držim da su ogromna većina OK ljudi.
Moderatori...khm...i oni su samo ljudi.

7. Posječuješ li druge strip forume?

Ne.

8. Koliki je utjecaj stripova (ako postoji)na tvoje svjetonazore?

Slabo utječu na moje svjetonazore.

9. Najomiljeni strip junak iz Alan Forda i zašto?

Više njih su mi iz AF omiljeni, izdvojio bih Broja Jedan, starkelja se zna dobro pobrinuti za sebe.

10. Najbolji strip koji si dosad procita?

Najbolji i najdraži strip mi je definitivno Ken Parker. Ako si mislio da izdvojim neku najbolju epizodu iz stripa, onda mi je to kad je ovaj strip u pitanju prilično težak izbor jer puno njih konkurira za najbolje. Neke od najdražih su mi Legenda o generalu, Priče o vojnicima, Lovčeva Lilly, Adah...
Iako se ni jedno pitanje ne odnosi na najdraži strip (ili strip reviju) iz djetinjstva iskoristit ću priliku i spomenuti vjesnikov „Zabavnik Popaj“ koji je izlazio od 1976.-80. (102 broja), meni definitivno najdraža strip revija iz ranijeg djetinjstva, zahvaljujući kojem sam se već tada zainteresirao za neke povijesne teme (osim stripova objavljivali su i zanimljive povijesne tekstove o razni temama,najviše o Divljem Zapadu, zatim o našoj povijesti...). Sjećam se koliko mi je teško palo kad je prestao izlaziti, stalno sam se nadao da će možda ipak ponovo početi izlaziti, no na žalost to se nije desilo. Prije nekih 14 godina sam ih ponovo nabavio (osim jednog broja).

Edited by - dsormaz1 on 14/07/2014 21:07:45
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/07/2014 : 21:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
a moga bi neko prominit i naslov topica?

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 14/07/2014 : 21:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
Je li sad ja trebam nekoga odabrati?
Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000