forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/07/2014 : 15:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
da, zanimljiv topik
a fora mi je da deecayu treba više vremena da odgovori na 10 pitanja, nego da napiše 10 recenzija :))

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/07/2014 : 15:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Sjajna pitanja.

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/07/2014 : 12:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

da, zanimljiv topik
a fora mi je da deecayu treba više vremena da odgovori na 10 pitanja, nego da napiše 10 recenzija :))

Čovjek je pedantan pa želi napisati odgovore na pitanja kao da piše svoje recke

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/07/2014 : 13:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Mozda si mjeri vrijeme radi prvog pitanja.

A mozda i cita sve recke objavljene na siteu zbog drugog i treceg pitanja.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25334 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/07/2014 : 14:36:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Mozda si mjeri vrijeme radi prvog pitanja.

A mozda i cita sve recke objavljene na siteu zbog drugog i treceg pitanja.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/07/2014 : 15:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Uh, moram reći da se manhunter potrudio i postavio mi zahtjevna pitanja moram reći! Evo potrudit ću se odgovoriti što prije i egzaktnije - ali vidim ima tu u škakljivih pitanja. Ona za hmm...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 04/07/2014 : 00:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

1. Koliko vremena ti je potrebno za jednu detaljnu, promišljenu recenziju a koliko za jednu "zanatsku"?

Nema pravila, u jednom i drugom slučaju od pola sata do tjedan dana pa u beskonačnost (one koje još i sad leže nenapisane i zaboravljene). Sve ovisi kolika su smetanja sa strane i koliko uopće imam vremena (i volje i inspiracije).

2. Tri najbolja recenzenta na s.com, a da ti nisi među njima?

Neću uopće razmišljati nego pišem s jezika - Djole, flamboyant i luca_torelli (jer što više razmišljam, teže ću odustat od nekog drugog). A ima ih, i možda će me mrziti nakon ovoga, zabadati igle u vudu lutku s mojim nevinim licem…

3. Deset najboljih recenzija na sajtu, a da nisu tvoje?

E za ovo bih morao malo baciti pogled, no sigurno bih odabrao prema ovakvom kriteriju; gdje se ljubav prema stripu nerazmrsivo isprepliće sa znalačkom objektivnošću i spisateljskim darom (i naravno, prožeto emocijama – jer nemreš pisati o stripu, ako ga strastveno ne voliš!)

4. Koje od recenzija sa sajta je neko napisao, a u stvari si ti to želeo?

Htio sam recenzirati sve Zagorove epizode koje postoje na svijetu, ali je iz nekog nepoznatog razloga strašno velika navala za njegove recenzije… ;)

5. Imaš obavezu da uništiš sve stripove na svetu. Imaš prava da ostaviš sve stripove jedne škole i po jedan primerak iz svih ostalih škola koje uništavaš. Koji su to naslovi?

Uh, bez nekog razmišljanja velikog odabirem (jer se inače samo povećava broj naslova) - Od BD "Inkala" (ako ga se može uvrstiti u BD), od mangi "Ghost in the shell",od Talijana prvi broj Martija Misterije, od Amera neku od odličnih epizoda Sandmana, od hrvatskih neku finu humorističku tablu od našeg Ivice Bednjanca i njegovog Nježnog…

6. Strip po filmu ili film po stripu? I koji?

Osobno sam svojedobno bio impresioniran i filmskim Watchmenima i V for Vendetta… Ima ih puno više, no može i ovi. Trenutno mi ne pada nijedan strip koji je rađen po filmu?! Čitao sam nešto Buffy ili Firefly od filmova koji su napravljeni prema stripu, jel se to računa?

7. Da li bi voleo da se okušaš i u pisanju scenarija za strip? Ako da, koji bi to junak bio i kog bi crtača izabrao?

Možda i bi, no rađe to prepuštam onima koji su iskusniji i bolji, ja sam većinom konzument koji uvijek ima u zalihi nepročitanog materijala pa gubi vrijeme na čitanje. Možda nekog dana mi puhne nešto pa se probam odvažiti…

8. Stripovi.com 2004. i 2014.: pro i kontra?

Pa, uspoređujemo li forum nekad i sad, možda je nekad forum i sajt bio manje posjećeniji, manje sadržajniji, no svaki post bio je pravo malo blago koje si podijelio s forumašima i otkrivao da i drugi imaju slične rituale i stripovske sklonosti poput tebe. Danas je sadržajniji materijalom, ali kao da se osjeti zamor u dosta segmenata.

9. Pet forumaša koji su unapredili, poboljšali ili na neki nači "zadužili" ovaj sajt i zašto?

Joj, teško, ali opet bez razmišljanja nekog... Markos (gazda i začetnik), Ultras (u svoje vrijeme vrlo aktivan fan, odmetnuo se kasnije i osnovao Kragujevac), King (neumorno gura po forumu i sajtu, iako tuče uglavnom po Zagoru, no sviđa mi se njegov entuzijazam), Djole (pravi stripofil, znalac i vrsni tekstopisac), a za petog odabirem džokera pod kojim bi stavio sve drage kolege stripaše koji su doprinijeli ovom sajtu i forumu recenzijama, tekstovima, odličnim postovima i stripovskom aktivnošću na sajtu/forumu.

10. Najbolji i najlošiji strip koji si ikad pročitao?

Najlošiji su mi bili ovako na prvu loptu, naknadno objavljeni preskočeni Zagori iz razdoblja Ludensa i Rujuove/De Nardove očajne epizode Dylana Doga. Osobno sam bio jako oduševljen Jodorovskim i njegovim svijetom Inkala i Gaimanovim Sandmanom, ili Mooreovim From Hell. Teško mi je izdvojiti solo kad volim serijale na duže staze…

Jel to ok?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 04/07/2014 : 13:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Sjajni odgovori. Pogotovo "...i svi ostali"

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 04/07/2014 14:34:49
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/07/2014 : 14:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Deecay prepisao odgovore od Josipovića :P
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3271 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 04/07/2014 : 18:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
ništa od spektakla...diplomatski. mada su mi zanimljivi odgovori 5&10
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 05/07/2014 : 18:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
Ajde Dee, ko je sledeci? :D

Edited by - sergej773 on 05/07/2014 23:59:47
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/07/2014 : 19:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergej773

Ajme Dee, ko je sledeci? :D

Mislim da ćemo se morati malo strpiti.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/07/2014 : 00:37:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Deecay prepisao odgovore od Josipovića :P

Možda sam stvoren za političara, smo što to još ne znam...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/07/2014 : 00:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Prozivan tintona, kao najmlađeg forumaša!

1. tintone, otkad čitaš stripove i tko te navukao?

2. Tvoj omiljeni strip-album, serijal, i škola? I žanr stripova?

3. Kako tvoja generacija (mislim na ostale iz tvoje generacije, ti se ne računaš) gleda na stripove, što kažu o samom tom mediju? Čitaš li knjige?

4. Koliko sati dnevno provodiš na forumu, i brane li ti roditelji što toliko vremena boraviš na internetu?

5. Odobravaju li tvoji roditelji, i tvoja okolina što čitaš stripove? Mislim, ismijavaju li te momci i cure tvojih godina kad te vide da čitaš strip? Ili im je to interesantno kad vide jednog čitača stripova danas?

6. A cure, kad su saznale da čitaš stripove, smatraju li te više zanimljivijim i privlačnijim ili (ipak) ne?

7. Koji strip misliš da je najprecjenjeniji, a koji najpodcjenjeniji strip prema mišljenju ovog foruma?

8. Odaberi pet, ne, šest omiljenih forumaša...

9. Tko je jači, Zagor ili Blek?

10. 4 najbolja zagorova crtača, 3 najlošija crtača i 2 najbolja scenarista, 1 najbolja epizoda zagora?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2014 : 18:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne odgovaram dok mi se ime ne stavi u naslov!

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2014 : 20:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ali s obzirom da se to nece dogoditi...

quote:
Originally posted by DeeCay

Citam stripove od oko pete godine zivota. Dakle negdje 2004. Godina. Ljeto. Navukao mi nije nitko, navukla me naslovnica prvog broja ludensova Marka koja je stajala ponosno na kiosku ispred mojih ociju dok je mama sestri kupovala casopis. Tad je krenulo, i nije se moglo vise zaustaviti.

Omiljeni album bi mi bio Odgoda Jean Pierrea Gibrata zbog spoja izvrsnog scenarija i prelijepog crteza. No za njim ne kaska mnogo niti Taniguchijevo Daleko susjedstvo.

Omiljeni serijal mi je XIII, iako bi na to mjesto lagano mogao staviti Blueberryja ili Blacksada da se u zadnja dva broja nije drasticno pogorsao. Skriveno lice je takodjer blizu.

Omiljena strip skola mi je BD, ali volim dobar strip bez obzira iz koje je skole.

Za zanr stripova bih morao razmisliti, opcenito volim western, ali u stripu sam naisao na samo cetiri djela koji valjaju: Tex, Ken, Blueberry i strip album Western Rosinskog i Van Hammea. Mogu dati opci zanr kao povjesni strip, a ako moram specificirati rekao bih antika (Murena, Asterix, Orlovi Rima, Broncano doba). Recimo onda ta dva. Western i povjesni anticki.

3. Kako tvoja generacija (mislim na ostale iz tvoje generacije, ti se ne računaš) gleda na stripove, što kažu o samom tom mediju? Čitaš li knjige?

4. Koliko sati dnevno provodiš na forumu, i brane li ti roditelji što toliko vremena boraviš na internetu?

5. Odobravaju li tvoji roditelji, i tvoja okolina što čitaš stripove? Mislim, ismijavaju li te momci i cure tvojih godina kad te vide da čitaš strip? Ili im je to interesantno kad vide jednog čitača stripova danas?

6. A cure, kad su saznale da čitaš stripove, smatraju li te više zanimljivijim i privlačnijim ili (ipak) ne?

7. Koji strip misliš da je najprecjenjeniji, a koji najpodcjenjeniji strip prema mišljenju ovog foruma?

10. 4 najbolja zagorova crtača, 3 najlošija crtača i 2 najbolja scenarista, 1 najbolja epizoda zagora?

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2014 : 21:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ali s obzirom da se to nece dogoditi...

quote:
Originally posted by DeeCay

Citam stripove od oko pete godine zivota. Dakle negdje 2004. Godina. Ljeto. Navukao mi nije nitko, navukla me naslovnica prvog broja ludensova Marka koja je stajala ponosno na kiosku ispred mojih ociju dok je mama sestri kupovala casopis. Tad je krenulo, i nije se moglo vise zaustaviti.

Omiljeni album bi mi bio Odgoda Jean Pierrea Gibrata zbog spoja izvrsnog scenarija i prelijepog crteza. No za njim ne kaska mnogo niti Taniguchijevo Daleko susjedstvo.

Omiljeni serijal mi je XIII, iako bi na to mjesto lagano mogao staviti Blueberryja ili Blacksada da se u zadnja dva broja nije drasticno pogorsao. Skriveno lice je takodjer blizu.

Omiljena strip skola mi je BD, ali volim dobar strip bez obzira iz koje je skole.

Za zanr stripova bih morao razmisliti, opcenito volim western, ali u stripu sam naisao na samo cetiri djela koji valjaju: Tex, Ken, Blueberry i strip album Western Rosinskog i Van Hammea. Mogu dati opci zanr kao povjesni strip, a ako moram specificirati rekao bih antika (Murena, Asterix, Orlovi Rima, Broncano doba). Recimo onda ta dva. Western i povjesni anticki.

Poneki vrsnjaci muskog spola citaju, ali ne previse aktivno. Cure tu i tamo. Medij im je ok, ali ne previse poznat. Volim, naravno, citati i knjige, ali zbog prenatrpanosti lektire rijetko imam vremena za nesto po svom gustu.

Ne znam koliko, poprilicno sam aktivan jer je ovo ipak mjesto na kojem mogu pricati o svojim interesima s ljudima koji djele taj isti interes - strip. Ipak, nisam vise od vrsnjaka na internetu jer ja vrijeme na forumu provodim dok su oni na ostalim glupostima modernoga vijeka - instagram, Facebook...

Roditelji da, iako im nije drago kad videnda mi zbog stripova popusta skola tu i tamo. Sto se vrsnjaka tice ne bih rekao da im je previse cudno. Ne ismijavaju me.

Ne mjenja mnogo na stvari. Svatko ima svoj hobi,, moj je malo rjeđi, ali nnista previse cudno. A sto misle o tome ne znam i ne zanima me. Nekima je vjerojatno glupo dok je nekima sasvim normalno.

Najprecjenjeniji strip je Long John Silver, strip s odlicnim crtezom i dosadnom pricom kojeg svi velicaju iz meni nepoznatog razloga. Preplavili su ga pozitivni komentari na forumu, a ja ne vidim bit.

Najpodcjenjeniji strip je Moebiusov box Metalnih godina. U startu su svi pricali kako je crtez odlican, ali prica nikakva, da je Moebius los scenarist itd. Strip je odlican, iako malo konfuzan jako dobro radi kao svijet za sebe. Naravno da se vecini potvrdio stav s pocetka, ali ipak, strip je rasprodan i izasao je reprint. To isto nesto govori.

Da si skratim izbor, ograniciti cu se iskljucivo na aktivne forumase i to one koji postaju na stripovskom djelu foruma. I birati cu ih po kvaliteti forumasenja, a ne po simpaticnosti. Sto ne znaci da izabrani nisu simpaticni.

Mr. Bushido, legenda foruma, hodajuća enciklopedija, osoba koja zna sve o svakom pitanju postavljenom na forumu. Doprinosi forumu svojom kvalitetnom aktivnoscu bez spama. Daje odgovor na svako pitanje iako je pomalo robotican ponekad, to mu je jedina zamjerka.

Deers, isto kako i Bushido. Jako mnogo znanja kojim doprinosi forumu. Dobro mu donosi znanje talijanskog pa puno zna i o talijanskom komercijalnom i umjetniskom stripu kao sto je Bonelli, Ortolani, Gipi, Star comics... Stepenica nize od busida jer su dvojica, a tako je uvijek lakse.

anto, svaki strip koji procita, a cita ih puno ocito, prokomentira na forumu, ostavi obilati osvrt i dojam u izdavackom izlogu. Steta sto nema mnogo dobrih sugovornika sto se tice bd stripa jer vjerujem da bi bio motor za dobru diskusiju i na tom podrucju. U svakom slucaju, svojim komentarim dobro donosi.

Jerry Krause, napravio je od Nathana najkvalitetnije obradjenog junaka na forumu. Covjek je odan svom Nathanu i tjera nas sve na aktivnost i rad. Sve NN topice je doveo do maksimalne kvalitete.

PijaniPatak, isto kao Jerry na Nathanu, on je na Zagoru. Samo s mnogo manjim ucinkom s obzirom na lijenost Zagorovaca za ista vise od komentiranja naslovnica. Ako nista on je sam mnogo doprinjeo na forumu. Kako na Zagoru, tako recimo i na Lazarusu.

Torghal, svojim vrhunskim stripovima obogatio je autorski izlog i forum kao rijetko tko. Aktivnost, pozitivna energija, radisnost, zasluge za njegove odlicne scenarije.

Koje pitanje...
Pa jesi li ikad vidio Zagora da je presavinuo zlatnik na pola s dva prsta?

Piccinelli, Andreucci, Marcello, Rubini
Segna, Verni, Sedioli
Boselli, Burattini
Ovo je tesko, ali spojiti cu izvrstan Bosellijev scenarij s jedinom epizodom mog najdrazeg SBE crtaca i odgovoriti Huroni.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2014 : 21:51:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
DeeCay, hvala na pitanjima, a sad...
Prozivam lwooda.

1. Koje stripove citas, kad si poceo i koji ti je bio prvi strip?

2. Mislis li da bi strip scena na ovim prostorima postojala bez Zagora i Alan Forda? Mislis li da takgi serijali donose vise stete ili koristi?

3. Pratis li juznoamericku strip scenu, koliko znas o njoj i sto mislis o njoj? Postoje li u Kolumbiji stripovi uopce?

4. Koje povijesno politicke stripove si citao i koji se po tebi najvise isticu kvalitetom?

5. Bi li citao strip o Simonu Bolivaru, da imas sredstva i sposobnosti bi li ga sam na pravio?

6. Sto mislis o kvaliteti ovog foruma, sto mislis da bi ga dodatno poboljsalo?

7. U kojem smjeru mislis da bi trebala krenuti domaca strip scena?

8. Strip serijal o Hajduku, kako bi izgledao, koga bi odabrao za scenarista, koga za crtaca i koji period Hajdukove povijesti bi odabrao za radnju serijala?

9. Omiljeni strip junak i omiljena strip junakinja?

10. Najbolji i najlosiji strip koji si procitao?

Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 07/07/2014 : 21:56:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
Sjedi, jedan! Već na prvom pitanju si dao pogrešan odgovor, jer ja bolje od tebe znam da si stripove počeo čitati u ljeto 2005. godine, a ne 2004. Zašto? Zato što je prvi "Ludensov" Mark izašao na ljeto 2005. godine!

Evo smo se malo i našalili. Dobro je. Lijepo si se izvukao na ostalim odgovorima, iako bi, naravno, mogli o svima diskutirati, jer su to ipak subjektivni stavovi pojedinaca, a to je, u konačnici, i smisao ovog upitnika.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 07/07/2014 : 22:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Bushido robotičan? Ma nije. To je tako, kad puno znaš, a nemaš s kime popričati.

Je li ovo istina? Blek presavio zlatnik prstima?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2014 : 22:06:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mogorovic

Sjedi, jedan! Već na prvom pitanju si dao pogrešan odgovor, jer ja bolje od tebe znam da si stripove počeo čitati u ljeto 2005. godine, a ne 2004. Zašto? Zato što je prvi "Ludensov" Mark izašao na ljeto 2005. godine!

Evo smo se malo i našalili. Dobro je. Lijepo si se izvukao na ostalim odgovorima, iako bi, naravno, mogli o svima diskutirati, jer su to ipak subjektivni stavovi pojedinaca, a to je, u konačnici, i smisao ovog upitnika.

Ne znam bas, pouzdano znam da sam prije polaska u skolu citao stripove.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2014 : 22:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

Bushido robotičan? Ma nije. To je tako, kad puno znaš, a nemaš s kime popričati.

Je li ovo istina? Blek presavio zlatnik prstima?

Top pod miskom je vec izlozan pa sam iskoristio ovo.

I da istina je.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 07/07/2014 : 22:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Gle, ako mogorovic veli da si ti stripove počeo čitati 2005e, onda si počeo 2005e... nema rasprave...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19708 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/07/2014 : 22:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:

Gle, ako mogorovic veli da si ti stripove počeo čitati 2005e, onda si počeo 2005e... nema rasprave...

U pravu si.

Nije mi jasno samo kakos e moze diskutirati o ostalim odgovorima, valjda bolje zna i koji strip mi je najdrazi od mene. I odobrava li mi okolina stripove.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47184 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/07/2014 : 00:50:37  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
kakva su ovo gestapo đir ispitivanja?!

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000