Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 03/08/2014 : 11:02:02
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Jesu u Karantaniji bili glavni slovenski ili njemački plemići? Jer mi baš ime i prezimena zvuče njemčko. Ostale bivše republike YU su imale domće kraljeve, osim Slovenije. Da ti sjednes u svoja kola i odes u Austriju te pregazis čovjeka policija bi te izvukla van i uhitila iako imaš slovenska kola.
Slovenski:
http://sl.wikipedia.org/wiki/Karantanija |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 03/08/2014 : 11:21:40
|
Mladjo ti je napisao dobar post ali ga je izbrisao. Zapravo, meni te je žao. Pametniji razgovor vodim sa mojim desetogodišnjim sinom. Ne razumiješ da ti se ljudi smiju i da služiš forumašima za zabavu. Neću ti više odgovarati jer jednostavno nema smisla. Možda jednom kad odrasteš. |
always progressive, never conventional! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 03/08/2014 : 11:33:34
|
quote: Originally posted by fikus
Mladjo ti je napisao dobar post ali ga je izbrisao. Zapravo, meni te je žao. Pametniji razgovor vodim sa mojim desetogodišnjim sinom. Ne razumiješ da ti se ljudi smiju i da služiš forumašima za zabavu. Neću ti više odgovarati jer jednostavno nema smisla. Možda jednom kad odrasteš.
pa ajde počnite več argumentirati. Postavio sam jednostavna pitanja u vezi Aljaske, Krima itd,...i nitko mi ne zna odgovoriti. Zanima me kako j eHrvatska stekla vlasništvo nad tim otokom, da ga sada može prodavati? Što onda ne prodate Zagreb, Dubrovnik, Đakovo, Osijek,...? Ionako imate suverinitet nad svim tim djelovima, zašto onda ne? Prodajte Pulu npr....ionako čete po vašoj logici još uvijek biti vlasnici..... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47348 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 03/08/2014 : 11:44:54
|
mislin da ti je sve objašnjeno e sad zašto ne moš ili ne želiš svatit je drugi par cipela |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 03/08/2014 : 11:58:58
|
Mladjo ti je napisao dobar post ali ga je izbrisao. Zapravo, meni te je žao. Pametniji razgovor vodim sa mojim desetogodišnjim sinom. Ne razumiješ da ti se ljudi smiju i da služiš forumašima za zabavu. Neću ti više odgovarati jer jednostavno nema smisla. Možda jednom kad odrasteš.
Ma nisam se htel prepirat s njim pa sam zato izbrisal. Ali ovo je stvarno nevjerojatno što piše, pa ni dijete ne bi pisalo takve stvari. Ali kao što rekoh - lik ima 35+, nikada ništa nije radio, živi na grbači roditelja i svako malo lupi nekakvu glupost. Ali dobro, svatko ima svoje veselje. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 03/08/2014 : 12:02:49
|
quote: Originally posted by lwood
mislin da ti je sve objašnjeno e sad zašto ne moš ili ne želiš svatit je drugi par cipela
a ja kažem da je čitava ovakva prodaja tih nekih otoka itd,..samo prodavanje magle. Ako je Francuska prodala Luisianu, Rusija Aljasku,....zašto onda vi kada več prodavate ne prodate tako. To je jedini PRAVI NAČIN. Sve ostalo je "prodavanje magle" i nadam se da neče nitko to kupiti. Ako se plašite prodati na taj pravi način, onda ne prodavajte i tačka. I ne smišljajte nekakva svoja pravila. A ja ču ubuduče sto puta razmisliti prije kupim neke stripove u Hrvatskoj, jer po vašoj logici, vi i kada prodavate nešto, to je još uvijek vaše....Znači ja nemam suverinitet na stripove koje sam kupio u Hrvatskoj? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 03/08/2014 : 12:06:01
|
quote: Originally posted by mladjo
Ma nisam se htel prepirat s njim pa sam zato izbrisal. Ali ovo je stvarno nevjerojatno što piše, pa ni dijete ne bi pisalo takve stvari. Ali kao što rekoh - lik ima 35+, nikada ništa nije radio, živi na grbači roditelja i svako malo lupi nekakvu glupost. Ali dobro, svatko ima svoje veselje.
hm, luisiana, Aljaska?
Ili još bolje Krim, Kosovo, Palestina,....i ta zemljišta su bila jednom od neke druge zemlje, pa su se onda na referendumu odlučili da više neče pripadati toj zemlji,....znači referendum može svugdje, osim u Hrvatskoj? Zar niste i vi imali jedan takav referendum 1991 godine? Znači, može referendum SAMO ako je u vašem interesu,....hahaha!!!!!!!! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47348 Posts
Posted - 03/08/2014 : 12:15:56
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by lwood
mislin da ti je sve objašnjeno e sad zašto ne moš ili ne želiš svatit je drugi par cipela
a ja kažem da je čitava ovakva prodaja tih nekih otoka itd,..samo prodavanje magle. Ako je Francuska prodala Luisianu, Rusija Aljasku,....zašto onda vi kada več prodavate ne prodate tako. To je jedini PRAVI NAČIN. Sve ostalo je "prodavanje magle" i nadam se da neče nitko to kupiti. Ako se plašite prodati na taj pravi način, onda ne prodavajte i tačka. I ne smišljajte nekakva svoja pravila. A ja ču ubuduče sto puta razmisliti prije kupim neke stripove u Hrvatskoj, jer po vašoj logici, vi i kada prodavate nešto, to je još uvijek vaše....Znači ja nemam suverinitet na stripove koje sam kupio u Hrvatskoj?
pobrka si sve od povijesti do privatnog vlasništva.
zašto ti na svom zemljištu u slo ne moš gradit npr nuklearnu elektran u? ili utvrdu renđera? ili indijanski rezervat? ili neki drugi kurac palac? zašto ti triba dozvola za gradnju kuče ako je to TVOJE zemljište? isti q za ovo . |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Posted - 03/08/2014 : 12:16:28
|
zbog mene možete zatvoriti ovaj topik, ja sam dobio svoje odgovore. I da slučajno imam dovoljno novca ne bi kupio Goli Otok, ionako sam se samo šalio i još uvijek sam za sve vas kralj svaštare, jer mogu za manje od 24 sata nabiti 5 stranica topika, naljutiti nekoliko hrvata na "njihovom terenu", nasmijati se da me boli stomak i naterati fikusa da uzme lijekove. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47348 Posts
Posted - 03/08/2014 : 12:19:06
|
isti ili sličan je zakon u bilo kojoj državi na svitu.
|
|
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 03/08/2014 : 12:21:10
|
Aleš, postoje dvije vrste ljudi - oni koji ne mogu shvatiti i oni koji ne žele shvatiti. To je što se tiče odraslih ljudi. Kod tebe su obadvije u isto vrijeme što je karakteristika djece u pubertetskoj dobi I zaista od mene toliko.
Pozdravi roditelje. |
always progressive, never conventional! |
Edited by - fikus on 03/08/2014 16:49:07 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47348 Posts
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25582 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/08/2014 : 12:26:58
|
Euro, iako znam da si "normalan", isto tako znam da neke malo složenije stvari razumeš poput deteta 4.-6. razreda osnovne škole. Ali glavno je da te jebi u tvojoj glavi lepo.
Hrvatska može da proda Goli Otok i sva druga ostrva nekoj drugoj državi i da se onda odrekne tog dela svoje teritorije. Posle prodaje bi tamo vladali zakoni te druge države, u školama bi se učilo po sistemu te države i sl.
U ovom konkretnom slučaju, Hrvatska prodaje ostrvo pravnom licu (firmi ili pojedincu), ali ostrvo se i dalje nalazi na teritoriji R. Hrvatske i na tom ostrvu i dalje vladaju zakoni te države.
Ovo je najjednostavnije što sam mogao da objasnim, možda ćeš i shvatiti. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 03/08/2014 : 12:42:23
|
zbog mene možete zatvoriti ovaj topik, ja sam dobio svoje odgovore. I da slučajno imam dovoljno novca ne bi kupio Goli Otok, ionako sam se samo šalio i još uvijek sam za sve vas kralj svaštare, jer mogu za manje od 24 sata nabiti 5 stranica topika, naljutiti nekoliko hrvata na "njihovom terenu", nasmijati se da me boli stomak i naterati fikusa da uzme lijekove.
Sve smo mi to znali i prije, zašto bi ti uopće kupovao gomilu kamenja kada je poznato da više voliš sjediti u hladu nego raditi. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 03/08/2014 : 13:14:19
|
quote: Originally posted by manhunter
Euro, iako znam da si "normalan", isto tako znam da neke malo složenije stvari razumeš poput deteta 4.-6. razreda osnovne škole. Ali glavno je da te jebi u tvojoj glavi lepo.
Hrvatska može da proda Goli Otok i sva druga ostrva nekoj drugoj državi i da se onda odrekne tog dela svoje teritorije. Posle prodaje bi tamo vladali zakoni te druge države, u školama bi se učilo po sistemu te države i sl.
U ovom konkretnom slučaju, Hrvatska prodaje ostrvo pravnom licu (firmi ili pojedincu), ali ostrvo se i dalje nalazi na teritoriji R. Hrvatske i na tom ostrvu i dalje vladaju zakoni te države.
Ovo je najjednostavnije što sam mogao da objasnim, možda ćeš i shvatiti.
Napokon da neko objasni bez vrijeđanja. Mislim da je jedini problem što Euro ne shvaća da se Goli Otok ne prodaje drugoj državi već privatnim vlasnicima. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 03/08/2014 : 16:58:25
|
quote: Originally posted by manhunter
Ovo je najjednostavnije što sam mogao da objasnim, možda ćeš i shvatiti.
Najsimpatičnije mi je ovo boldano! Ne znam je li ti radila podsvijest ili je samo previd, ali je dobro.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 03/08/2014 : 18:13:59
|
toooooo, Karantanija ponovo do Beca
Goli otok kao turisticka atrakcija? hja, pa moguce ... kod nas se vojni zatvor na Metelkovoj u Lj. (gdje je bio Jansa krajem 80-ih; nazalost vratio se tek godinama kasnije, u drugi zatvor) pretvorio u Hostel Celica (The Cell) i sad hrle sa cjelog svijeta da vide to cudo i prespavaju u "cuzi", reklamira ga Lonely Planet etc.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 03/08/2014 : 23:28:17
|
zbog mene možete zatvoriti ovaj topik, ja sam dobio svoje odgovore. I da slučajno imam dovoljno novca ne bi kupio Goli Otok, ionako sam se samo šalio i još uvijek sam za sve vas kralj svaštare, jer mogu za manje od 24 sata nabiti 5 stranica topika, naljutiti nekoliko hrvata na "njihovom terenu", nasmijati se da me boli stomak i naterati fikusa da uzme lijekove.
iako svi znamo da je vecina tvojih topica na nivou mladjinih pitanja u vezi beskrajnosti...
Ipak je zanimljivo kako se neki hr gradjani pale na bilo kakvo spominjanje odcepljenja
i to ne samo na ovome forumu nego uopste
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 03/08/2014 : 23:40:43
|
Da. vjerojatno zato što oni ne otvaraju topice o tome kako bi bilo dobro da kupe zemlju u Sloveniji, BiH-a... te da to je onda hrvatski teritorij jer da je to tako jednostavno onda na ex-Yu prostorima mi bilo mirnije nego na Antartici Plus i slovenski građani se pale oko Mecatora, a to je samo tvrtka. Što bi tek bilo kad bi se tim građanima reklo da će se kupiti slovenska zemlja po 1euro principu? Al da lakše je tuđim kvascem po koprivi tući |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 04/08/2014 : 00:46:27
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Da, najlakše je tuđim kvascem zamijesiti kruh.
Kako kaže izreka, lako je tuđim k..... gloginje mlatiti!
Makar meni nikad nije bilo jasno zašto bi se gloginje mlatile k....., tuđim ili svojim svejedno.
I zašto se gloginje uopće mlate, i što se time dobije? Gloginje u prahu? Gloginje smekšane za kuhanje? Što?
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 04/08/2014 00:47:19 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia