Ove godine nas očekuju još dva popularna naslova dvije gigantske izdavačke kuće, Activisona i Elecetronic Artsa. Koji je vaš favorit? Volite non-stop akciju? Volite fenomenalnu grafiku? Volite dobro naoružanja ili gameplay? Onda u preporuku sa moje strane idu obadvije igre, ali samo jedna može da bude pobjednik... Vi izaberite!
Preferiram dobru igru ispred dobre grafike. Ima hrpa spilova starih +10 koji su 999 puta bolji od dosta danasnjijih. Ovo mislim generalno, ne za pomenuta 2 spila (koja ce se sigurno dobro primiti).
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ma CoD se ne moze mjeriti za Battlefield serijalom do sada, a ovaj Hardline je nova igra I jedina Veza sa pravim Battlefieldom je to da su ga ubacili u ime ogre da bi je bolje prodali.
Ekipa jel zna netko moze li se ovaj najnoviji COD igrati ispod preporucenih (minimalnih) 6 gb rama? Moj komp je 4 gb
“Yesterday is but a dream, Tomorrow is only a vision. But today well lived makes every yesterday a dream of happiness, and every tomorrow a vision of hope.”
Ma šta "možda"? Radit će sigurno na 4GB... malo ćeš "spustiti" grafiku i to je to. RAM nije problem. Grafička i procesor odlučuju, a ne dve gige rama. ;)