Zanimljivo da nitko nije glasao za "Dobrodošao, čekao sam te", a to mi je čak i jedna od najgorih. To uvijek izgovara svaki mudrac/vrač/starac/vidovnjak kad netko uđe u njegovu kuću/špilju/štogod. Ali baš SVAKI put.
Nije ponavljajuća izreka, ali me nervira kada Martin počne pričati o nekom istorijskom događaju, i Java pored njega obavezno zabrunda i zakoluta očima, ali Martin ne odustaje jer je od krucijane važnosti da mu ispriča sve o Etruščanima ili tako nečemu
Ta mi je najgora:)9 A i smeta mi kada Zagor kada nekoga ukoga često veli "nisam ga htio ubiti ali to je bila jedina opcija". Ono, kaj se kaješ, upucaj ga i gotovo:)) Tex nema te dileme
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ja...Ja ne... to mi najviše liči na Dylana. Jel sam u pravu?
Ja to najviše poistovjećujem s Nolittinim Zagorom. Ali ta fraza mi je jedna od glupljih, pa čovječe, nitko to ne govori u stvarnom životu (sumnjam da toga ima i u Italiji).
Zagora su u serijalu toliko puta okrznuli da bi mu dosad lubanja trebala izgledati već posve deformirano. A da ne govorim o silnim udarcima koje je primio, ili koliko je puta pao u nesvijest od istih.
Negativac: Zagor ne zaslužuje brzu smrt! Zavezat ćemo ga i mučiti! (Zagor se oslobodi) Negativac: Sranje, nisam predvidio tu mogućnost...
valjda, zamisli samo da nam prekine i zavrsi serijal i odmah mu posalje metak u tintaru, pa ni tada mu ne bi uspljelo - vjerojatno bi se metak zaskocio, ponestalo bi mu ih (click click) ili bi se Zagi tako brzo razvezao da bi proizveo tornado i oduvao ovoga (uzumaki style)
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Da, malo smo skrenuli s fraza na klišeje. Ali, kad smo već kod toga, meni je glupo kako Zagor smije ubijati ljude jedino u samoobrani. Kada poubija sve henčmene (koji su naravno htjeli koknuti njega), nikad on ne ubije glavnog negativca nego ovaj padne u rijeku/u provaliju, rastrgaju ga psi, ubije ga Indijanac, nabije se na vlastiti nož, itd. itd. Ovo je pogotovo očito u epizodi "Nasilje u Darkwoodu", gdje dva glavna negativca (vođa Crnih vukova i onaj Indijanac koji je izazvao Zagora) budu ubijeni pogotovo naivno i forsirano.
Konkretno kod Texa i jos konkretnije sa Nizzijevim scenarijem mi najvise smeta kako svi samo vrte usi i svima prisluskuju, uvijek pravi cas ispred vrata i cuju bas te informacije koje im trebaju, ili idu mimo prozora saloona i isto. Jebenti uhode i ljudi koji se deru i glasno govore! :D
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
A, mi smo se, kao djeca, 70-ih godina prošlog stoljeća, jako smijali frazi iz novosadskog prijevoda LMS i ZS, osobito u Kapetanu Mikiju: "Uh, stigli smo dockan!", a paralelno s tim i maloj didaskaliji, obično u gornjem lijevom kutu slike, ili čak onoj uskoj okomitoj ispred slike, u kojoj je pisalo: "docnije...", što hoće reći (za mlade forumaše iz hrvatskog govornog područja): "Zakasnili smo!", odnosno, "kasnije".