forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Izlizane fraze
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 03/09/2014 : 08:23:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo da nitko nije glasao za "Dobrodošao, čekao sam te", a to mi je čak i jedna od najgorih. To uvijek izgovara svaki mudrac/vrač/starac/vidovnjak kad netko uđe u njegovu kuću/špilju/štogod. Ali baš SVAKI put.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!
Go to Top of Page

Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 03/09/2014 : 09:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mac a Private Message  Reply with Quote
Nije ponavljajuća izreka, ali me nervira kada Martin počne pričati o nekom istorijskom događaju, i Java pored njega obavezno zabrunda i zakoluta očima, ali Martin ne odustaje jer je od krucijane važnosti da mu ispriča sve o Etruščanima ili tako nečemu
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/09/2014 : 09:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Ja...Ja ne...

Ta mi je najgora:)9
A i smeta mi kada Zagor kada nekoga ukoga često veli "nisam ga htio ubiti ali to je bila jedina opcija". Ono, kaj se kaješ, upucaj ga i gotovo:))
Tex nema te dileme

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
548 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 03/09/2014 : 09:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Ja...Ja ne... to mi najviše liči na Dylana. Jel sam u pravu?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12584 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2014 : 10:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
Moram pucati, ali mogao bih pogoditi svog prijatelja!
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 03/09/2014 : 10:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whetherpine

Ja to najviše poistovjećujem s Nolittinim Zagorom. Ali ta fraza mi je jedna od glupljih, pa čovječe, nitko to ne govori u stvarnom životu (sumnjam da toga ima i u Italiji).

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12584 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 03/09/2014 : 10:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
ima i ova ali je nije na spisku:

Nije mi ništa, samo su me okrznuli (metak me je samo okrznuo)
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 03/09/2014 : 10:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Zagora su u serijalu toliko puta okrznuli da bi mu dosad lubanja trebala izgledati već posve deformirano. A da ne govorim o silnim udarcima koje je primio, ili koliko je puta pao u nesvijest od istih.

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 03/09/2014 : 10:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Ili ova situacija:

Negativac: Zagor ne zaslužuje brzu smrt! Zavezat ćemo ga i mučiti!
(Zagor se oslobodi)
Negativac: Sranje, nisam predvidio tu mogućnost...

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6315 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 03/09/2014 : 11:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kod Dylana je 'N-ne...', više kao izraz šoka i straha nego nedoumice i nesigurnosti kao kod Zagora kad kaže 'Ja... Ja ne...'

Dylan uvijek zamuckuje kad ga nešto prestraši, ali to mi ne smeta. Naučiš se živjeti i s gorim stvarima :)

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/09/2014 : 11:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Opti

Ili ova situacija:

Negativac: Zagor ne zaslužuje brzu smrt! Zavezat ćemo ga i mučiti!
(Zagor se oslobodi)
Negativac: Sranje, nisam predvidio tu mogućnost...

valjda, zamisli samo da nam prekine i zavrsi serijal i odmah mu posalje metak u tintaru,
pa ni tada mu ne bi uspljelo - vjerojatno bi se metak zaskocio, ponestalo bi mu ih (click click) ili bi se Zagi tako brzo razvezao da bi proizveo tornado i oduvao ovoga (uzumaki style)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/09/2014 : 12:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
A sad... ko da je Zagor jedini junak u povijesti stripa i filma kod kojeg se koristi taj kliše sa zarobljavanjem. :)
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/09/2014 : 12:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
I svemoćni Blek je bio dosta puta zarobljen pa se znao izvući iz nemogućih situacija gdje čak ni sam nije vjerovao da će uspjeti.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 03/09/2014 : 12:54:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Jasno da nije, ali moraš priznati da scenaristi taj trik koriste stvarno prečesto.

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 03/09/2014 : 13:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
glupo je kad ranjenik treba da kaze nesto bitno i umre bas kada je trebao da kaze
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 03/09/2014 : 13:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Mogu pogoditi svog prijatelja..
Ma rizikuj!!

The only good thing in life isZAGOR

Edited by - Zagor i Ogi on 03/09/2014 13:26:36
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 03/09/2014 : 13:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Da, malo smo skrenuli s fraza na klišeje. Ali, kad smo već kod toga, meni je glupo kako Zagor smije ubijati ljude jedino u samoobrani. Kada poubija sve henčmene (koji su naravno htjeli koknuti njega), nikad on ne ubije glavnog negativca nego ovaj padne u rijeku/u provaliju, rastrgaju ga psi, ubije ga Indijanac, nabije se na vlastiti nož, itd. itd. Ovo je pogotovo očito u epizodi "Nasilje u Darkwoodu", gdje dva glavna negativca (vođa Crnih vukova i onaj Indijanac koji je izazvao Zagora) budu ubijeni pogotovo naivno i forsirano.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/09/2014 : 13:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Konkretno kod Texa i jos konkretnije sa Nizzijevim scenarijem mi najvise smeta kako svi samo vrte usi i svima prisluskuju, uvijek pravi cas ispred vrata i cuju bas te informacije koje im trebaju, ili idu mimo prozora saloona i isto. Jebenti uhode i ljudi koji se deru i glasno govore! :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 03/09/2014 : 13:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
A, mi smo se, kao djeca, 70-ih godina prošlog stoljeća, jako smijali frazi iz novosadskog prijevoda LMS i ZS, osobito u Kapetanu Mikiju: "Uh, stigli smo dockan!", a paralelno s tim i maloj didaskaliji, obično u gornjem lijevom kutu slike, ili čak onoj uskoj okomitoj ispred slike, u kojoj je pisalo: "docnije...", što hoće reći (za mlade forumaše iz hrvatskog govornog područja): "Zakasnili smo!", odnosno, "kasnije".
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 03/09/2014 : 14:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergej773

glupo je kad ranjenik treba da kaze nesto bitno i umre bas kada je trebao da kaze

To su one fore: sutradan u ponoć će se održati sastanak kod... aaaaahhhh...

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 03/09/2014 : 14:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

bas to, to me najvise od svega iritira
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 03/09/2014 : 16:25:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:

Najjače je ipak: Izdajnik je... aaaaahhh u skoro svakoj epizodi Marka/Bleka
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
548 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 03/09/2014 : 21:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Kod Dylana je 'N-ne...', više kao izraz šoka i straha nego nedoumice i nesigurnosti kao kod Zagora kad kaže 'Ja... Ja ne...'

Dylan uvijek zamuckuje kad ga nešto prestraši, ali to mi ne smeta. Naučiš se živjeti i s gorim stvarima :)

Da, upravu si! Znao sam da nešto muca ali se nisam mogao sjetiti što!
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 03/09/2014 : 21:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Ahhh... Roijev crtež mi je tako prekrasno ružan...

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12149 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/09/2014 : 21:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Koja je ovo Dilanova epizoda?
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000