Author |
Topic  |
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 08/09/2014 : 07:51:35
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by raic1922
quote: Originally posted by fikus
quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by raic1922
Jedino ovakvu paradu u Hrvatskoj podržavam

i ja, ali fali im zvijezda na titovki:)
Hodajuća erekcija.
Zajedničko tuširanje je najbolje što je vojska izumila. I seks u vojsci je odlična stvar. Učvršćuje veze i osjećaj zajedništva. I pripadnosti.
Ti stvarno nisi normalan čovjek!
Raic, udaljen si s foruma
Zašto je Raić udaljen, da nisi malo prenaglio u toj odluci? |
 |
|
gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts
Member since 24/08/2013 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/09/2014 : 09:45:40
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Dudley Smith
Ja ne razumijem zasto ova tema nije zakljucana cim se pojavila. Jer odmah je bilo jasno u sto ce se pretvoriti zato sto takve rasprave ne mogu zavrsiti bez vrijedjanja. Ovako samo gubimo banovima ljude koji pisu kvalitetne postove u stripovskom dijelu foruma (konkretno uvijek volim procitati sto Giuda Ballerino napise u Bonelli podforumu) i stvara se neka zla krv, a posve bespotrebno. Svi smo ovdje dosli zbog stripova, zar ne?
...ali zar niste plakali i kukali kako su kazne preoštre,kako se uvijek nešto guši na forumu,tabu teme blabla...ma evo vam pa se koljite...a osim toga,ja rijetko ovakve teme ključam,baš zbog toga da vidim glamce koji će se upecati i početi pisati pizdarije...samo da napomenem:dok sam bio jedini moderator,a kazne su bile na godišnoj bazi,ni muha se ne bi čula...tražili ste-gledajte...
pa šta je to čudno da se ljudi kolju i prepiru? ti ka da si šveđanin a ne dalmatinac. 
|
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17903 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/09/2014 : 10:30:28
|
ideja da su punoljetni i da to rade na vlastitu odgovorsnot :D i s ljubavlju nije nikakav argument za prosvjede... jer npr udati i oženjeni muškarci i žene ( ovdje možete spomenuti koga želite )razbijaju svoje brakove zbog drugih ljudi isto na vlastitu odgovornost i prave mnogo štete i to čine s ljubavlju demokracija ovo ono svi tražimo svoju sreću :D ALI NE PARADIRAJU tu je jedina razlika
kad bi i takvi paradirali postojale bi skupine protiv njih :D |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 08/09/2014 : 11:24:44
|
da stvarno nije izbačen otvoritelj topica mr murdock, ni mrzofob kiky ( on mrzi svakog tko je drugačiji od njega ) zanimljivo i nepošteno. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 08/09/2014 : 11:28:07
|
quote: Originally posted by zeljko
ideja da su punoljetni i da to rade na vlastitu odgovorsnot :D i s ljubavlju nije nikakav argument za prosvjede... jer npr udati i oženjeni muškarci i žene ( ovdje možete spomenuti koga želite )razbijaju svoje brakove zbog drugih ljudi isto na vlastitu odgovornost i prave mnogo štete i to čine s ljubavlju demokracija ovo ono svi tražimo svoju sreću :D ALI NE PARADIRAJU tu je jedina razlika
kad bi i takvi paradirali postojale bi skupine protiv njih :D
ajd nemoj rat ( kad ti već moram tako bezobrazno reći ) neki su ljudi ovdje prolili krv za obranu ispravnih stavova, pa su popili ban. a ti neometan blebećeš gluposti. |
 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 08/09/2014 : 11:42:44
|
zar tebi zbilja smeta što jedanput godišnje LGBT zajednica prodefilira nekoliko ulica u jednom gradu??????i ovo za argumente njihive ti ne stoji,bar po mome..nisam uočio na njihovim parolama da to rade na vlastitu odgovornost?????koliko ja znam oni se fajtaju za pravo što svako od nas heteroseksualnih ima zajamčeno zakonom,ako hoćeš i rođenjem(čim se dijete rodi već ga žene sa susjedovom kćeri)..i ovo što si se dotako razbijača brakova...pa đe će jedan seoski švaler ić paradirat?žena bi mu jaja odrezala na spavanju dajte ljudi pustite druge nek paradiraju,nek se žene..mene osobno ne smetaju nit ugrožavaju moja tobože nekakva prava |
Vamos a la playa tralalalala |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 08/09/2014 : 12:24:59
|
quote: Originally posted by igor 12
dajte ljudi pustite druge nek paradiraju,nek se žene..mene osobno ne smetaju nit ugrožavaju moja tobože nekakva prava
pa evo moderatori nisu pustili raica da paradira. jedni smiju paradirati, a drugi smiju. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17903 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 08/09/2014 : 12:27:09
|
@ kruger :D nešto si pobrko nisi ti dobar :D
@igor12 naravno da smeta isto kao što njima smeta sve što ne liči na njih... da su oni u većini a mi u manjini bilo bi mnogo zabavnije... njima dok bi nas lovili :D po šumama
sva je greška u tom paradiranju... da mute i šute niko ih ne bi dirao niti spominjao ...
stvar principa... |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 08/09/2014 : 12:28:36
|
zar tebi zbilja smeta što jedanput godišnje LGBT zajednica prodefilira nekoliko ulica u jednom gradu??????
jadni oni. da na ih netko ne pumpa perjem. pederirali bi oni malo sutra. ... ops defilirali. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 08/09/2014 : 12:31:51
|
nisam, nisam, matere mi. ja sam mislio na one gluposti o muževima i ženama. mada ja baš nisam seoski pijetao. a volio bih biti, uh al bi volio. ustvari jesam, jesam, dobar sam ja. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 08/09/2014 : 12:51:00
|
quote: Originally posted by acestroke
Predlazem kljuc za topic, ako zbog niceg drugog, onda samo da bi se Kruger prestao preseravat ovdje.
(za to ima PUNISHER topic)
ja sam dobar momak. čekam kikiya da se malo o ebemo |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 08/09/2014 : 13:28:55
|
quote: Originally posted by Kruger
da stvarno ni mrzofob kiky ( on mrzi svakog tko je drugačiji od njega )
to nije istina. mrzim samo tebe na ovom forumu. i to te izjeda. i zato konstantno tražiš ban za mene... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/09/2014 : 13:30:14
|
@igor12 naravno da smeta isto kao što njima smeta sve što ne liči na njih... da su oni u većini a mi u manjini bilo bi mnogo zabavnije... njima dok bi nas lovili :D po šumama
sva je greška u tom paradiranju... da mute i šute niko ih ne bi dirao niti spominjao ...
stvar principa...
Nebi oni sigurno paradirali da mogu mirno živjeti prihvaćeni.
Uostalom, zašto Crkva smije imati svoje procesije/parade, a LGBT zajednica ne? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 08/09/2014 : 13:33:34
|
zar tebi zbilja smeta što jedanput godišnje LGBT zajednica prodefilira nekoliko ulica u jednom gradu??????i ovo za argumente njihive ti ne stoji,bar po mome..nisam uočio na njihovim parolama da to rade na vlastitu odgovornost?????koliko ja znam oni se fajtaju za pravo što svako od nas heteroseksualnih ima zajamčeno zakonom,ako hoćeš i rođenjem(čim se dijete rodi već ga žene sa susjedovom kćeri)..i ovo što si se dotako razbijača brakova...pa đe će jedan seoski švaler ić paradirat?žena bi mu jaja odrezala na spavanju dajte ljudi pustite druge nek paradiraju,nek se žene..mene osobno ne smetaju nit ugrožavaju moja tobože nekakva prava
s tobom bum moral popit nekaj kad dojedm jednom do Sela, ako se slažeš? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 08/09/2014 : 13:38:56
|
ovako to rade ljigavci i moralne nule poput krugera; upadnu na topik čiji (temeljni) sadržaj im ideološki nimalo ne paše, počnu širiti spam, otvoreno bacaju otrovne mamce i traže sukobe sa ostalim sugovornicima, u nadi da će se neki upecati, možebitno zaraditi ban a time i sam topik otići pod ključ. |
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 08/09/2014 : 13:44:06
|
quote: Originally posted by kiky
quote: Originally posted by Kruger
da stvarno ni mrzofob kiky ( on mrzi svakog tko je drugačiji od njega )
to nije istina. mrzim samo tebe na ovom forumu. i to te izjeda. i zato konstantno tražiš ban za mene...
eto vidiš da možeš biti koliko toliko normalan, pa pisati bez one svoje zlobe. nisam te samo ja provalio. ako si pratio što su drugi na ovom forumu pisali o tebi vidjet ćeš kako i drugi vide da si ovakav i onakav ( pa i zloban ). pa, mislio sam da ćeš me okrutno napasti, kao po običaju kad napišem nešto što se tebi ne sviđa. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 08/09/2014 : 13:50:21
|
quote: Originally posted by kiky
ovako to rade ljigavci i moralne nule poput krugera; upadnu na topik čiji (temeljni) sadržaj im ideološki nimalo ne paše, počnu širiti spam, otvoreno bacaju otrovne mamce i traže sukobe sa ostalim sugovornicima, u nadi da će se neki upecati, možebitno zaraditi ban a time i sam topik otići pod ključ.
ja te baš počeo hvaliti a ti opet počinješ širiti mržnju. kad mislim da netko treba dobiti ban otvoreno to kažem. ne igram se igricama kao neki koji namjerno postavljaju “ mine “ pa ko nagazi nagazi. niti putem PM-a cinkam ili se dogovaram s nekim kako ćemo nekoga nasanjkati. ( morat ću tonki i zrinskom pokušati objasniti da paze na te “ mine “ )
a što sam trebao šutjeti što su ova dvojica izbačeni a ti i još neki nisu zbog svog govora mržnje? |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/09/2014 : 13:55:56
|
Mrzofob? Ne samo da ste napsiali riječ koja nema smisla nego ju još i krivo koristite (mrzofob bi valjda bio netko tko se boji/mrzi mržnje (mamlazov potpis)). |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 08/09/2014 : 14:00:24
|
quote: Originally posted by tinton
stvar principa...
Nebi oni sigurno paradirali da mogu mirno živjeti prihvaćeni.
Uostalom, zašto Crkva smije imati svoje procesije/parade, a LGBT zajednica ne?
gej zajednice dobiju lovu za paradiranje. malo sutra bi paradirali da ih netko ne financira. ne možeš uspoređivati crkvu sa gej zajednicama ili recimo sa dobrovoljnim vatrogasnim društvom. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 08/09/2014 : 14:05:07
|
quote: Originally posted by tinton
Mrzofob? Ne samo da ste napsiali riječ koja nema smisla nego ju još i krivo koristite (mrzofob bi valjda bio netko tko se boji/mrzi mržnje (mamlazov potpis)).
gle kod tih fobova ima dosta nepravilnosti. recimo i homofob je nepravilna izmišljena tvrdnja. netko tko se boji čovjeka. i što sad to znači: homofob je osoba koja se boji traktoriste, homofob je osoba koja se boji činovnika, homofob je osoba koja se boji policajca ( dobro ovih se treba bojati ) itd. |
 |
|
Topic  |
|